De Technologieco. van Wuhanlianshangwang, Ltd

 

diverse hoogste kwaliteitssteroïden, half afgewerkte oliën, peptides, SARMs, lokale anesthesiedrugs en andere farmaceutische grondstoffen. 

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis

Wuhan Lianshangwang Technology Co.,Ltd

Certificaat
Van goede kwaliteit testosteron anabole steroïden voor verkoop
Ja, ontving ik het pakket, zeer snelle levering! Het uitstekende kwaliteitspoeder, Dit keer dat ik het heb gekookt werd GOUDEN trenbolone van 100%. hahaah zeer goed!

—— Drei van Australië

Grote hoogste kwaliteitsproducten! Adviseer Debbie 110%!

—— Navee van de V.S.

Deze partij heb ik het grootste deel nog gebruikt. HET IS ONTZAGWEKKEND! lol. Ernstig. Zijn enkel groot. Sterkte op het dak. Hoogtepunt die zelfs minder eten. Im in liefde met het.

—— Jorge van Brazilië

Ik heb nooit zo vele pakketten maar van u ontvangen. U bent verbazend! Uw pakketten zijn het beste. Ik zal iedereen niet anders maar U! gebruiken! : -)

—— Andrei van Canada

Ik ben online Chatten Nu

Wuhan Lianshangwang Technology Co.,Ltd

1 2 3 4
Wuhan Lianshangwang Technology Co.,Ltd Wuhan Lianshangwang Technology Co.,Ltd Wuhan Lianshangwang Technology Co.,Ltd Wuhan Lianshangwang Technology Co.,Ltd
working environment warehouse oil making process Changjiang river

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Agent
Importeur
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : LSW
Aantal werknemers : 300~700
Jaarlijkse omzet : 3000000-700000
Opgericht Jaar : 2015
Export pct : 80% - 90%

De Technologieco. van Wuhanlianshangwang, Ltd is een belangrijke leverancier van Anabole Steroïden en het Hormoonpoeder in China, wordt gevestigd in China één van de mooiste stad Wuhan, die goed - gekend als Gele Kraantoren en Yangtze-Rivier is. Wij specialiseren ons in steroid poeder en hebben professionele logistische bedrijven om het verschepen te schikken. Hoog - de kwaliteit, de concurrerende prijs, de snelle levering, het veilige verschepen en de attente naverkoopdienst bereiken het vertrouwen en het lof over de hele wereld van de klanten.

 

Het bedrijf investeert grote fonds en hersenen aan R&D-afdeling aan de chemische, biochemische, farmaceutische & zijn tussenpersonenproducten van de onderzoekboete die de vraag van de markt passen. Het onderzoeksteam op hoog niveau, de geavanceerde apparaten en de goede wetenschappelijke atmosfeer verzekeren de kwaliteit van O&O. Onze producten bereiken de geavanceerde norm van binnenlandse markt, veel waarvan de internationale norm bereiken.

 

Het bedrijfkapitaal beweert is boven 100 miljoen RMB. Volgens de GMP norm, heeft het bedrijf 10000 m2-installatie uitrustte het geavanceerde materiaal gebouwd. De fabriek heeft volledig Q.A. & Q.C. System. Wij bezitten verscheidene reeksen van het analyseren van instrumenten met hoog rendement en hoge gevoeligheid, zoals HPLC, GC en UVspectrofotometer om de producten te analyseren en te controleren. Het bedrijf heeft de goedkeuring van ISO9001 gekregen. Wij hebben het gezag van de de farmaceutische uitvoer en invoer, fijne chemisch, biochemisch, & worden zijn die tussenpersonen door het bedrijf worden verdeeld verkocht zowel in de binnenlandse als internationale markt en door onze cliënten hoogst geadviseerd. om de markt te ontwikkelen verder, zijn wij enthousiast met manufactory en de handelsmaatschappij rond de bol samenwerken om een bloeiende toekomst te maken.

 

Wij bepleiten een ondernemingsidee dat de „mensen eerst, lood in de ontwikkeling die van wetenschap en technologie, de maatschappij“ dienen, bij het nemen van de weg die " verbindingswetenschap en technologie als huwelijk“, basis op hoog-standaard, nieuwe technologe, hoogte - kwaliteit aandringen. Wij hebben één partij is de high-tech talenten die de chemische de industriemanagers zijn, producenten, ontwikkelaars, allerlei de rekening van het professionele en technische personeel voor 30% van het totale aantal bedrijf, toegewijd aan onderzoek, ontwikkeling, productie van het nieuwe high-tech product, introduceren de producten vernieuwden constant aan de markt. Wij bezitten verscheidene reeksen van het analyseren van instrumenten met hoog rendement en hoge gevoeligheid, zoals HPLC, GC en UVspectrofotometer om de producten te analyseren en te controleren. Het bedrijf heeft de goedkeuring van ISO9001 gekregen.

 

Ons Personeel zal hoogte - kwaliteit en perfect merk met untiring inspanningen, zal nastreven en ondernemende geest op " spontaan erven, ijverig, verbetering, naar omhoog“, zal de theorie van het ondernemingsbeheer van het " leven, de diensten of ziel van kwaliteit „, met de prima producten en de dienst van uitstekende kwaliteit volgen om de eisen van de markt te ontmoeten.

 

Geef ons een kans, geloven wij dat wij u met hoogste kwaliteit, veilige en snelle levering zullen verrassen, warm na de verkoopdienst. Wij hopen om samenwerking op lange termijn met vrienden wereldwijd te bouwen en in China voor een bezoek welkom te heten.

Contactgegevens
Wuhan Lianshangwang Technology Co.,Ltd

Contactpersoon: Mrs. Debbie

Tel.: 86--18872220738

Fax: 86-27-88211629

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)