De Technologieco. van Wuhanlianshangwang, Ltd

 

diverse hoogste kwaliteitssteroïden, half afgewerkte oliën, peptides, SARMs, lokale anesthesiedrugs en andere farmaceutische grondstoffen. 

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis ProductenTrenbolonepoeder

Het krachtige Poeder van Trenbolone Enanthate, Scherp de Supplementen Geel Poeder van Cyclussteroïden

Certificaat
Van goede kwaliteit testosteron anabole steroïden voor verkoop
Ja, ontving ik het pakket, zeer snelle levering! Het uitstekende kwaliteitspoeder, Dit keer dat ik het heb gekookt werd GOUDEN trenbolone van 100%. hahaah zeer goed!

—— Drei van Australië

Grote hoogste kwaliteitsproducten! Adviseer Debbie 110%!

—— Navee van de V.S.

Deze partij heb ik het grootste deel nog gebruikt. HET IS ONTZAGWEKKEND! lol. Ernstig. Zijn enkel groot. Sterkte op het dak. Hoogtepunt die zelfs minder eten. Im in liefde met het.

—— Jorge van Brazilië

Ik heb nooit zo vele pakketten maar van u ontvangen. U bent verbazend! Uw pakketten zijn het beste. Ik zal iedereen niet anders maar U! gebruiken! : -)

—— Andrei van Canada

Ik ben online Chatten Nu

Het krachtige Poeder van Trenbolone Enanthate, Scherp de Supplementen Geel Poeder van Cyclussteroïden

China Het krachtige Poeder van Trenbolone Enanthate, Scherp de Supplementen Geel Poeder van Cyclussteroïden leverancier
Het krachtige Poeder van Trenbolone Enanthate, Scherp de Supplementen Geel Poeder van Cyclussteroïden leverancier Het krachtige Poeder van Trenbolone Enanthate, Scherp de Supplementen Geel Poeder van Cyclussteroïden leverancier

Grote Afbeelding :  Het krachtige Poeder van Trenbolone Enanthate, Scherp de Supplementen Geel Poeder van Cyclussteroïden

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: LSW
Certificering: GMP, ISO9001, USP, KOSHER
Modelnummer: C25H34O3

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 5 gram
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Discreet vermomd pakket of zonodig
Levertijd: 3~7 werkdagen
Betalingscondities: De directe overboeking van Western Union, van Moneygram, van Bitcoin en van de Bank
Levering vermogen: 5000kg/week
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
MF: C25H34O3 mw: 382.54
Zuiverheid: meer dan 99% Verschijning: geel poeder
Usage1: Bodybuildingssupplementen Usage2: Scherpe Cyclussteroïden

Het krachtige Trenbolone-van de Cyclussupplementen van Poedertrenbolone Enanthate Scherpe Gele Poeder

 

Beschrijving:

 

Trenbolone Enanthate is een strikt ondergronds product, en niet beschikbaar voor menselijk gebruik door om het even welk belangrijk farmaceutisch leveringshuis in de wereld. Het combineert een zeer populair ouderhormoon (trenbolone) met een lange acterenester (enanthate). Dit staat één keer in de week het voordeel van injecties toe.

 

Basisinformatie:

 

Productnaam: Trenbolone Enanthate; Parabool
Chemische Naam: 4, 9, 11 estratrien-17beta-ol-3-één Enanthate
Moleculaire Formule: C25H34O3
Molecuulgewicht: 382.54
Analyse: 97-101%
Verschijning: Lichtgeel of geel kristallijn poeder
Norm: Ondernemingsnorm
Gebruik: Trenbolone Enanthate is een Eiwitassimilatiehormoon, en Trenbolone Enanthate wordt gebruikt als farmaceutisch materieel, Steroid hormoon, Anabolin.
De min. Orde is 10 gram.

 

Trenbolone voor Atleten en Bodybuilders:

 

Geclassificeerd als Programma III drug, worden deze anabole androgene steroïden geschat door sportbussen en gymnastiekinstructeurs als beste alternatief voor Primobolan. Het Trenbolonegebruik wordt geassocieerd met afschaffing van bovenmatige oestrogenen, vermindering van niveaus van katabolisme, en stimulatie van eetlust.

 

Één van de beste dingen over Trenbolone is dat het atleten en anderen toestaat om de optimale voordelen van opgenomen vitaminen en mineralen te oogsten. Trenbolone is ook efficiënte steroïden om efficiënte gebruik en verwerking van voedsel te bevorderen. Deze short-acting steroïden zijn even voordelig aan vorming van het stimulatie de nieuwe weefsel die van het spiermassa en lichaam op zijn beurt sterkte bevordert. Het Trenbolonegebruik is niet verbonden met de ontwikkeling van vrouwelijke seksuele kenmerken bij mensen, in tegenstelling tot sommige op testosteron-gebaseerde steroïden. Naast deze voordelen, heeft Trenbolone ook de capaciteit om de eigenschappen van het spierweefsel te verbeteren door eiwitmobilisering en analyse van spieren in gluconeogenesis te remmen. Voorts kan Trenbolone verbeteringen van de context van de insuline-Gelijkaardige groei factor-1 en satellietcellen zelfs bevorderen die een kritieke rol in het herstellen van beschadigd spierweefsel spelen. Deze steroïden tonen ook doeltreffendheid in het verminderen van lichaamsvet aan aangezien het een sterk cortisol-verminderend effect samen met de capaciteit heeft om aan de glucocorticoid receptor te binden.

 

Gebruikt voor zowel anabole ophopende als snijdende cycli, worden deze anabole steroïden direct geassocieerd met spiermassa, duurzaamheid, agressie, magere spiermassa, en duurzaamheidsaanwinsten. Trenbolone leidt zelden tot aromatisatie, die tot het een uitstekende keus voor atleten die (steroïden gebruiken) naar voren gebogen aan estrogenic bijwerkingen zoals acne, olieachtige huid, en gynecomastia maakt. Beschouwd door velen als lichaam-omzettende drug, is Trenbolone ook nuttig voor de evenwichtige groei en ontwikkeling van secundaire mannelijke seksuele kenmerken.

 

Trenbolone-Enanthate versus trenbolone-Acetaat:

 

Terwijl trenbolone-Enanthate zowel is blijft de zeer krachtige als efficiënte trenbolone-Acetaat de populairste vorm en om een paar redenen maar er is één reden die van bijzonder belang is. Aangezien de bijwerkingen van Trenbolone ruw kunnen zijn gebruiken, als zij worden meer dan u hopelijk voor uw belangen trenbolone-Acetaat kunt behandelen zult zijn Tren in uw systeem. Als het individu met Tren aanvult en de lange vorm van esterenanthate gebruikt, als de bijwerkingen een probleem worden en hij gebruik beëindigt hij nog de negatieve reactie voor verscheidene weken zal moeten behandelen. Omgekeerd, als hij met de Acetaatversie aanvult, als zeer kleine esterbasis kan hij gebruik beëindigen en over het algemeen bijwerking zijn vrij in een kwestie van een paar korte dagen. Om deze reden is het zeer belangrijk om met trenbolone-Acetaat de eerste keer aan te vullen u ooit met Tren aanvult om te bepalen hoe uw lichaam zal reageren.

 

Een andere interessante locatie is in de macht van het Trenbolone-hormoon en terwijl er geen hard bewijsmateriaal van dit de individuele rapporten zo sterk is is draagt het waard het vermelden. Zoals u op een milligram voor de trenbolone-Acetaat van de milligramschaal bent het krachtigst van allen zoals begrijpt wordt minder van de samenstellingenmassa samengesteld van ester. Het zelfde kan van grote en kleine testosteronvormen worden gezegd en terwijl de kleine estervormen zoals testosteron-Propionaat meer testosteron per milligram dan grotere testosteronvormen zoals testosteron-Cypionate dragen wij gemakkelijk kunnen de dosissen dienovereenkomstig aanpassen om te verzekeren wij dezelfde hoeveelheid testosteron met om het even welke vorm ontvangen. Het zelfde die kan op Trenbolone ook worden toegepast denken; nochtans, vloeit het rapport nadat het rapport schijnt om individuenervaring lichtjes beter te bevorderen uit de Acetaatvorm voort over de Enanthate-versie, zelfs wanneer de dosissen worden aangepast om het verschil in ester goed te maken. Nochtans, moet men begrijpen, als hij met trenbolone-Acetaat moet aanvullen hij noodzakelijk het hormoon veel vaker zal inspuiten en voor één of andere dit eerder ongelegen kan zijn.

 

Dosering:

 

Voor een milligramvergelijking, zijn de trenbolonedosissen lager dan andere populaire injectables wegens zijn kracht. Een klein beetje neigt te gaan een lange weg.

 

Acetaat - 50-75mg dagelijks door velen als standaarddosering voor deze ester worden beschouwd maar de praktische effectieve dosis onder gebruikers kan zich van 35-150mg, met 50-100mg uitstrekken zijnd typisch. Voor beginners: Omdat de trenbolone bijwerkingen streng kunnen zijn, kunnen de mensen die de samenstelling gebruiken voor het eerst met een lage dosis willen beginnen en langzaam hun manier werken aan hogere dosissen zodra men heeft bepaald dat de bijwerkingen verdraaglijk zijn.

 

Een goede dosering zou om te beginnen met 35mg dagelijks 2-3 weken zijn. Als de bijwerkingen na deze periode handelbaar zijn, kan de gebruiker de dosering tot 50mg verhogen en misschien hoger, zelfs. 100mg dagelijks is bewezen als optimale dosering met betrekking tot van de massaaanwinst en sterkte verhogingen. Nochtans, zullen de gebruikers hogere dosissen (150mg) gebruiken om trenbolones andere voordelen te vergroten, die om proportioneel met de hogere milligrammen neigen te stijgen. De mensen die voor de bijwerkingen gevoelig zijn van de drug zouden de laagste geadviseerde dosering dagelijks moeten gebruiken - 35mg. Om het even wat lager dan dit bedrag is onbelangrijk aangezien geen praktisch voordeel van de drug zal worden gerealiseerd.

 

Enanthate - de wekelijkse dosering onder gebruikers kan zich tussen 300-800mg, met 400-600mg uitstrekken zijnd typisch. Men zou moeten opmerken dat het wekelijkse totale doseringsbedrag voor enanthate altijd hoger zal zijn dan acetaat wegens het molecuulgewichtverschil tussen de twee esters. Trenbolone Enanthate bevat minder 20% van de actieve steroïden voor hetzelfde volume dat het acetaatversie is.

 

Injecteerbare de Omzettingsrecepten van Trenboloneenanthate:

 

het poeder van 10 gramtrenbolone Ethanate (7.5mL)
2mL BEDELAARS (2%)
10mL BB (10%)
80.5mL olie

 

Gemeenschappelijk 200mg/mL-Recept voor 100mL

het poeder van 20 gramtrenbolone Ethanate (15mL)
2mL BEDELAARS (2%)
15mL BB (15%)
68mL olie

 

Gemeenschappelijk 300mg/mL-Recept voor 100mL

het poeder van 20 gramtrenbolone Ethanate (15mL)
2mL BEDELAARS (2%)
20mL BB (20%)
63mL olie

 

trenbolone enantate 250mg/ml 100ml/bottle
het poeder van 25 gramtrenbolone Ethanate (18.75mL)
2mL BEDELAARS (2%)
15mL BB (15%)
64.25mL olie

 

 

 

Productlijst:

 

Nr. Productnaam CAS Nr.
TESTOSTERONreeks
1 Testosteron enanthate CAS: 315-37-7
2 Testosteron CAS: 58-22-0
3 Testosteronacetaat CAS: 1045-69-8
5 Testosteronpropionaat CAS: 57-85-2
6 Testosteron cypionate CAS: 58-20-8
7 Testosteron phenylpropionate CAS: 1255-49-8
8 Testosteron isocaproate CAS: 15262-86-9
9 Testosteron decanoate CAS: 5721-91-5
10 Testosteron Sustanon 250  
11 Testosteron undecanoate CAS: 5949-44-0
12 Methyltestosterone CAS: 65-04-3
13 Methyltestosterone CAS: 58-18-4
14 Methyltestosterone CAS: 1039-17-4
15 Turinabol CAS: 855-19-6
16 Oralturinabol CAS: 2446-23-3
17 Mestanolone CAS: 521-11-9
18 Stanolone (androstanolone) CAS: 521-18-6
19 Mesterolone (Proviron) CAS: 1424-00-6
20 Fluoxymesterone (Halotestin) CAS: 76-43-7
NANDROLONE REEKS
21 Nandrolone CAS: 434-22-0
22 Nandrolone Decanoate (DECA) CAS: 360-70-3
23 Nandrolone Cypionate CAS: 601-63-8
24 Nandrolone Phenypropionate (Durabolin) CAS: 62-90-8
TRENBOLONE REEKS
25 Trenboloneacetaat (Finaplix h/Revalor-H) CAS: 10161-34-9
26 Trenbolone (parabolan) Enanthate CAS: 10161-33-8
27 Metribolone (Methyltrienolone) CAS: 965-93-5
28 Het Carbonaat van Trenbolonehexahydrobenzyl CAS: 23454-33-3
29 Tibolone CAS: 5630-53-5
BOLDENONE REEKS
30 Boldenone CAS: 846-48-0
31 Boldenone (Equipoise) Undecylenate CAS: 13103-34-9
DROSTANOLONE REEKS
32 Drostanolonepropionaat (Masteron) CAS: 521-12-0
33 Drostanolone Enanthate CAS: 472-61-1
34 Superdrolpoeder (methyl-drostanolone) CAS: 3381-88-2
DHEA-REEKS
35 Epiandrosterone CAS: 481-29-8
36 Dehydroepiandrosterone (DHEA) CAS: 53-43-0
37 Dehydroisoandrosterone 3 acetaat CAS: 853-23-6
38 7-keto DHEA CAS: 566-19-8
METHENOLONE REEKS (Primobolan)
39 Methenolone Enanthate CAS: 303-42-4
40 Methenoloneacetaat CAS: 434-05-9
MONDELINGE STEROÏDEN
41 Oxymetholone (Anadrol) CAS: 434-07-1
42 Oxandrolone (Anavar) CAS: 53-39-4
43 Stanozolol (Winstrol) CAS: 10418-03-8
44 Methandrostenolone (Dianabol, methandienone) CAS: 72-63-9
Anti-OESTROGEEN
45 Androsterone CAS: 53-41-8
46 Tamoxifencitraat (Nolvadex) CAS: 54965-24-1
47 Clomiphenecitraat CAS: 50-41-9
48 Toremifenecitraat CAS: 89778-27-8
49 Exemestane (Aromasin) CAS: 107868-30-4
50 Anastrozole (Arimidex) CAS: 120511-73-1
51 Letrazole (Femara) CAS: 112809-51-5
EPINEPHRINE&THYROXINE
52 T3 CAS: 55-06-1
53 T4 CAS: 51-48-9
54 L-epinefrine HCl CAS: 55-31-2
55 Het tartraat van de epinefrinewaterstof CAS: 51-42-3
STEROID TUSSENPERSOON
56 1,4-Androstadienedione CAS: 897-06-3
57 Androstenedione CAS: 63-05-8
58 Methoxydienone CAS: 2322-77-2
MANNELIJKE VERHOGING
59 Cialis (Tadalafil) CAS: 171596-29-5
60 Sildenafilcitraat CAS: 171599-83-0
61 Sildenafil Mesylate (Sildenafil) CAS: 139755-83-2
62 Sildenafil (Viagra) CAS: 139755-83-2
63 vardenafil (Levitra) CAS: 831217-01-7
64 Avanafil CAS: 330784-47-9
65 Acetildenafil (Hongdenafil) CAS: 831217-01-7
66 Dapoxetine CAS: 119356-77-3
67 Dapoxetinehcl CAS: 1071929-03-7
68 Dutasteride CAS: 164656-23-9
69 Finasteride CAS: 98319-26-7
70 Yohimbinehcl CAS: 65-19-0
71 Jinyangbasis  
72 Xinyangbasis  

 

Ons Voordeel:

 

Hoog - kwaliteit met concurrerende prijs:


1) Norm: Ondernemingsnorm
2) Al Zuiverheid: >=99%
3) Wij zijn fabrikant en kunnen hoogte - kwaliteitsproducten van fabrieksprijs voorzien.

 

Snelle en veilige levering:


1) Het pakket kan in 24 uren na betaling worden gestuurd. Het volgen beschikbaar aantal
2) Beveilig en discrete verzending. Diverse vervoersmethodes voor uw keus.
3) Het tarief van de douanepas: >=99%
4) Wij hebben onze eigen agent/remailer/verdeler die ons kan helpen onze zeer snel en veilige producten verschepen, en wij hebben daar voorraad binnen voor het overbrengen.

 

Wij hebben over de hele wereld cliënten:


1) De professionele dienst en de rijke ervaring maken klanten bij gemak voelen, ontmoeten de adequate voorraad en de snelle levering hun wens.
2) De markt koppelt terug en de goederen terugkoppelen zullen worden gewaardeerd, is de samenkomende eis van klanten onze verantwoordelijkheid.
3) Hoog - de kwaliteit, concurrerende prijs, snelle levering, de prima dienst bereikt het vertrouwen en het lof van de klanten.

 

Het krachtige Poeder van Trenbolone Enanthate, Scherp de Supplementen Geel Poeder van Cyclussteroïden

 

 

Contactgegevens
Wuhan Lianshangwang Technology Co.,Ltd

Contactpersoon: Debbie

Tel.: +8618872220738

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)