De Technologieco. van Wuhanlianshangwang, Ltd

 

diverse hoogste kwaliteitssteroïden, half afgewerkte oliën, peptides, SARMs, lokale anesthesiedrugs en andere farmaceutische grondstoffen. 

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis ProductenLokale Anesthesiedrugs

De witte van de Rangcas 62-44-2 van Poederphenacetin Farmaceutische Hoge Zuiverheid voor pijn-Verlicht en Pijnstiller

Certificaat
Van goede kwaliteit testosteron anabole steroïden voor verkoop
Ja, ontving ik het pakket, zeer snelle levering! Het uitstekende kwaliteitspoeder, Dit keer dat ik het heb gekookt werd GOUDEN trenbolone van 100%. hahaah zeer goed!

—— Drei van Australië

Grote hoogste kwaliteitsproducten! Adviseer Debbie 110%!

—— Navee van de V.S.

Deze partij heb ik het grootste deel nog gebruikt. HET IS ONTZAGWEKKEND! lol. Ernstig. Zijn enkel groot. Sterkte op het dak. Hoogtepunt die zelfs minder eten. Im in liefde met het.

—— Jorge van Brazilië

Ik heb nooit zo vele pakketten maar van u ontvangen. U bent verbazend! Uw pakketten zijn het beste. Ik zal iedereen niet anders maar U! gebruiken! : -)

—— Andrei van Canada

Ik ben online Chatten Nu

De witte van de Rangcas 62-44-2 van Poederphenacetin Farmaceutische Hoge Zuiverheid voor pijn-Verlicht en Pijnstiller

China De witte van de Rangcas 62-44-2 van Poederphenacetin Farmaceutische Hoge Zuiverheid voor pijn-Verlicht en Pijnstiller leverancier
De witte van de Rangcas 62-44-2 van Poederphenacetin Farmaceutische Hoge Zuiverheid voor pijn-Verlicht en Pijnstiller leverancier De witte van de Rangcas 62-44-2 van Poederphenacetin Farmaceutische Hoge Zuiverheid voor pijn-Verlicht en Pijnstiller leverancier

Grote Afbeelding :  De witte van de Rangcas 62-44-2 van Poederphenacetin Farmaceutische Hoge Zuiverheid voor pijn-Verlicht en Pijnstiller

Productdetails:

Plaats van herkomst: CN
Merknaam: LSW
Certificering: ISO9001,BRC, KOSHER
Modelnummer: 62-44-2

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10 G
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Discreet pakket
Levertijd: 5-8 werkdagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram, Bitcoin
Levering vermogen: 5000kg/month
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
CAS: 62-44-2 MF: C10H13NO2
mw: 179.2157 Zuiverheid: 99.00%
Verschijning: Wit kristallijn poeder Rang: Farmaceutische Rang

De witte van de Rangcas 62-44-2 van Poederphenacetin Farmaceutische Hoge Zuiverheid voor pijn-Verlicht en Pijnstiller

 

 

Gebruik:

 

Phenacetin werd wijd gebruikt tot het derde kwartaal van de 20ste eeuw, vaak in de vorm van een A.P.C., of „aspirin-phenacetin-cafeïne“ samenstellingspijnstillend middel, als remedie voor koorts en pijn. Een vroege formulering (1919) was APC van Vincent in Australië.

 

In de Verenigde Staten, gaf opdracht Food and Drug Administration tot de terugtrekking van drugs die phenacetin in November 1983 bevatten, wegens zijn carcinogene en nier-beschadigende eigenschappen. Het ook verboden=werd= in India Dientengevolge die, gemerkt, en eerder op phenacetin-gebaseerd bleven sommigen, voorbereidingen, maar met phenacetin worden verkocht door veiligere alternatieven wordt vervangen. Een populair merk van phenacetin was Saridon van Roche, die in 1983 opnieuw werd geformuleerd om propyphenazone, paracetamol en cafeïne te bevatten. Coricidin werd ook opnieuw geformuleerd zonder phenacetin. Paracetamol is metabolite van phenacetin met gelijkaardige pijnstillende en koortswerende gevolgen, maar de nieuwe formulering is niet gevonden om de kankerverwekkendheid van phenacetin te hebben.

 

Phenacetin is gebruikt als scherpe agent om cocaïne in het UK en Canada te vervalsen, wegens de gelijkaardige fysische eigenschappen.

wegens zijn lage kosten, phenacetin wordt gebruikt voor onderzoek naar de fysieke en brekingseigenschappen van kristallen. Het is een ideale samenstelling voor dit type van onderzoek.

 

 

Gevolgen:

 

Pijnstillend Phenacetingebruik, koortswerend. Component van APC tabletten, pijnstillend mengsel die ook aspirin en cafeïne bevatten. Phenacetin wordt redelijk voorzien om een menselijk carcinogeen te zijn; de pijnstillende mengsels die Phenacetin bevatten zijn vermeld zoals bekende menselijke carcinogenen.

 

Paracetamol is metabolite van phe-nacetin met gelijkaardige pijnstillende en koortswerende gevolgen, maar de nieuwe formulering is niet gevonden om de kankerverwekkendheid van phe-nacetin te hebben.
Phenacetin wordt nu gebruikt als scherpe agent in het UK en Canada, ten gevolge van de gelijkaardige fysieke eigenschappen van de twee drugs te vervalsen.

 

 

 

Phenacetin Snelle Details

 

 

Productnaam Phenacetin
CAS 62-44-2
MF C10H13NO2
Mw 179.2157
Zuiverheid 99.00%
Rang Farmaceutische Rang
Verschijning Wit kristallijn poeder.
Norm USP
Houdbaarheid 2 jaar
Stradge Houd in geventileerd, droog en koel plaats
Voorraad Massavoorraad
Verpakkingsmethodes ontworpen vermomde verpakkingsmanieren, 100%-de waarborg van de pasdouane
levertijd binnen 24 uren na bevestigde betaling
Betaling T/T, Western Union, Geldgram, Bitcoin

 

 

 

Phenacetinbeschrijving


Pijnstillerphenacetin was de eerste synthetische farmaceutische drug van de wereld. Phenacetin ging vaak vergezeld van aspirin en cafeïne in wat APC pillen werden genoemd, die algemeen tijdens en na Wereldoorlog II werden verspreid. Het gebruik van phenacetin in de V.S. werd beëindigd in de jaren '80 wegens verbindingen met kanker en andere ongunstige bijwerkingen, maar het blijft beschikbaar in sommige landen.

 

Phenacetin is een wit kristallijn poeder met de chemische samenstelling C10H13NO2. Het werd eerst ontwikkeld door Harmon Northrop Morse in 1878. Naast zijn pijn-verminderende eigenschappen, is het ook gebruikt als koorts-reductiemiddel, behandeling voor reumatoïde artritis en behandeling voor intercostal neuralgie, een zeldzame wanorde die pijn in de zenuwen rond de ribben veroorzaakt. Het was één van de eerste pijnstillers die niet werd afgeleid uit opium terwijl tegelijkertijd afwezig het zijn van anti-inflammatory kwaliteiten.

 

In 1983, verboden de V.S. Food and Drug Administration (FDA) phenacetin in de V.S. wegens zijn ontdekte carcinogene eigenschappen en zijn verbinding aan niermislukking. FDA verklaarde dat phenacetin alleen redelijk om een menselijk carcinogeen wordt verondersteld te zijn, of cancer-causing agent, en dat de pijnstillermengsels die de drug bevatten bekende menselijke carcinogenen zijn. Er is weinig bewijsmateriaal geweest vond dat phenacetin alleen een menselijk carcinogeen is omdat het gewoonlijk in combinatie met andere drugs is beheerd.

 

 

De witte van de Rangcas 62-44-2 van Poederphenacetin Farmaceutische Hoge Zuiverheid voor pijn-Verlicht en Pijnstiller

 

 

Toepassingen

 

Phenacetin werd wijd gebruikt tot het derde kwartaal van de 20ste eeuw, vaak in de vorm van een „A.P.C.“ of aspirin-phenacetin-cafeïne samenstellingspijnstillend middel, als remedie voor koorts en pijn. Een vroege formulering (1919) was APC van Vincent in Australië. Nochtans gaven opdracht de V.S. Food and Drug Administration tot de terugtrekking van drugs die phenacetin in November 1983, ten gevolge van zijn carcinogene en nier-beschadigende eigenschappen bevatten (Federaal Register van Oktober 5, 1983 (48 Fr 45466)).

 

Het ook verboden=werd= in India Dientengevolge die gemerkt bleven sommigen, eerder op phenacetin-gebaseerde voorbereidingen, maar met phenacetin worden verkocht door veiligere alternatieven wordt vervangen. Een populair merk van phenacetin was Saridon van Roche, die in 1983 opnieuw werd geformuleerd om propyphenazone, paracetamol en cafeïne te bevatten. Coricidin werd ook opnieuw geformuleerd zonder phenacetin. Paracetamol is metabolite van phenacetin met gelijkaardige pijnstillende en koortswerende gevolgen, maar de nieuwe formulering is niet gevonden om de kankerverwekkendheid van phenacetin te hebben.

 

Phenacetin wordt nu gebruikt als scherpe agent om cocaïne in het UK en Canada, ten gevolge van de gelijkaardige fysieke eigenschappen van de twee drugs te vervalsen. wegens lage kosten wordt phenacetin gebruikt voor onderzoek naar de fysieke en brekingseigenschappen van kristallen. Het is een ideale samenstelling voor dit type van onderzoek.

 

 

 

COA

 

 

 

Productnaam Phenacetin
CAS Nr. 62-44-2 Buitenverpakking 25KG
Productiedatum 2016.05.07 Houdbaarheid 2019.05.05
Goedgekeurde norm BP68
Punten van analyse Specificatie Resultaten
Beschrijving De norm zou moeten naleven Comforms
Identificatie Positief Positief
Smeltpunt 134℃ aan 136.5℃ 134.5℃ aan 136.5℃
4-chloroacetanilide BP1968 <3.5ml/0.6g
P-Phenetidine BP1968 Comforms
Gesulfateerde as ≤0.1% 0,07%
Analyse ≥99% 99.1%
door een uss#80   98%
Conclusie Gekwalificeerd

 

 

 

 

Geschiedenis:

 

Phenacetin werd geïntroduceerd in 1887 in Elberfeld, Duitsland door Duits bedrijf Bayer, en werd gebruikt hoofdzakelijk als pijnstillend middel; het was één van de eerste synthetische koortsreductiemiddelen om op de markt te gaan. Het is historisch ook gekend om één van de eerste niet-opioidpijnstillende middelen zonder anti-inflammatory eigenschappen te zijn.

Voorafgaand aan Wereldoorlog Één, voerde Groot-Brittannië phenacetin van Germany.During in de oorlog, ontwikkelde een team met inbegrip van Jocelyn Field Thorpe en Martha Annie Whiteley een synthese in Groot-Brittannië.

 

 

Bekend mechanisme van actie:

 

Zijn de pijnstillende gevolgen van Phenacetin toe te schrijven aan zijn acties betreffende de sensorische landstreken van het ruggemerg. Bovendien heeft phenacetin een kalmeringsmiddelwerking betreffende het hart, waar het als negatief inotrope dienst doet. Het is koortswerend, handelend op de hersenen om het temperatuur vastgestelde punt te verminderen. Het wordt ook gebruikt om reumatoïde artritis (subacuut type) en intercostal neuralgie te behandelen.

Het wordt gemetaboliseerd in het lichaam aan paracetamol (acetaminophen), die ook een klinisch relevant pijnstillend middel is.

 

 

 

Phenacetinfunctie


Het koortswerende effect is sterker dan het pijnstillende effect. Het effect van sterkte is langzaam en langdurig als aspirin, lage giftigheid. Het onderzoek toont aan dat: Dit product en zijn metabolites acetaminophen hebben antipyreticeffect. Omdat de enzyminhibitor phenacet-Acetaat niet in paracetamol maakt worden omgezet, toonde nog
duidelijk koortswerend effect, dus het koortswerende effect na de productregel niet converrt aan paracetamol. Themild het phenacet-Acetaat pijnstillende effect duurt gewoonlijk 3 tot 4 uren; en synergetisch effect, van alicylic zuur coadministrationmake de pijnstillende effect verhoging. Belangrijkste klinisch is voor klein dierlijk koortswerend pijnstillend middel. Dit product is ook een component van de APC tablet.

 

 

Verwante Producten:

 

 

Testosteronreeks  
Testosteron (CAS: 58-22-0)
Testosteronacetaat (CAS: 1045-69-8)
Testosteron cypionate (CAS: 58-20-8)
Testosteron decanoate (CAS: 5721-91-5)
Testosteron enanthate (CAS: 315-37-7)
Testosteron phenylpropionate (CAS: 1255-49-8)
Testosteron isocaproate (CAS: 15262-86-9)
Testosteronpropionaat (CAS: 57-85-2)
Testosteron Sustanon 250  
Testosteron undecanoate (CAS: 5949-44-0)
Methyltestosterone (17-methyltestosterone) (CAS: 58-18-4)
Mondelinge turinabol (4-Chlorodehydromethyltestosterone) (CAS: 2446-23-3)
Turinabol (Acetaat 4-Chlorotestosterone, Clostebol-Acetaat) (CAS: 855-19-6)
Mestanolone (CAS: 521-11-9)
Stanolone (androstanolone) (CAS: 521-18-6)
Mesterolone (Proviron) (CAS: 1424-00-6)
Fluoxymesterone (Halotestin) (CAS: 76-43-7)
Nandrolonereeks  
Nandrolone (CAS: 434-22-0)
Nandrolone Decanoate (DECA) (CAS: 360-70-3)
Nandrolone phenylpropionate (Durabolin) (CAS: 62-90-8)
Dehydronandrolonacetaat (CAS: 2590-41-2)
Nandrolone cypionate (CAS: 601-63-8)
Nandrolonelaurate (CAS: 26490-31-3)
Nandrolonepropionaat (CAS: 7207-92-3)
Nandrolone undecylate (CAS: 862-89-5)
Trenbolonereeks  
Trenbolone Enanthate (CAS: 10161-33-8)
Trenboloneacetaat (Finaplix h/Revalor-H) (CAS: 10161-34-9)
Trenbolone (parabolan) Enanthate  
Het Carbonaat van Trenbolonehexahydrobenzyl (CAS: 23454-33-3)
Methyltrienolone (CAS: 965-93-5)
Boldenonereeks  
Boldenone (CAS: 846-48-0)
Boldenoneacetaat (CAS: 846-46-0)
Boldenone Cypionate (CAS: 106505-90-2)
Boldenone (Equipoise) Undecylenate (CAS: 13103-34-9)
DHEA-Reeks  
Epiandrosterone (CAS: 481-29-8)
Dehydroepiandrosterone (DHEA) (CAS: 53-43-0)
7-keto DHEA (CAS: 566-19-8)
Drostanolonereeks  
Drostanolone Enanthate (CAS: 472-61-1)
Drostanolonepropionaat (Masteron) (CAS: 521-12-0)
Superdrolpoeder (methyl-Drostanolone) (CAS: 3381-88-2)
Methenolonereeks  
Methenoloneacetaat (CAS: 434-05-9)
Methenolone Enanthate (CAS: 303-42-4)
Mondelinge Steroïden  
Oxandrolone (Anavar) (CAS: 53-39-4)
Oxymetholone (Anadrol) (CAS: 434-07-1)
Stanozolol (Winstrol) (CAS: 10418-03-8)
Methandrostenolone (Dianabol, methandienone) (CAS: 72-63-9)
Antiestrogenreeks  
Tamoxifencitraat (Nolvadex) (CAS: 54965-24-1)
Clomiphenecitraat (CAS: 50-41-9)
Anastrozole (CAS: 53-41-8)
Exemestane (Aromasin) (CAS: 107868-30-4)
Letrazole (Femara) (CAS: 112809-51-5)
Fulvestrant (Steroïden) (CAS: 129453-61-8)
Steroïden APIs  
Androsta-1,4-diene-3,17-Dione (CAS: 897-06-3)
Androstenedione (CAS: 63-05-8)
Methoxydienone (CAS: 2322-77-2)
Mannelijke Verhoging  
Avanafil (CAS: 330784-47-9)
Cialis (Tadalafil) (CAS: 171596-29-5)
waterstofchloride (CAS: 129938-20-1)
Dutasteride (CAS: 164656-23-9)
Finasteride (CAS: 98319-26-7)
Huanyangbasis  
Jinyangbasis  
Xinyangbasis  
Sildenafilcitraat (Vigra) (CAS: 171599-83-0)
Vardenafil (Levitra) (CAS: 224785-91-5)
Acetildenafil (CAS: 831217-01-7)
Yohimbinehcl (CAS: 65-19-0)
Prohormonen  
Formestane (CAS: 566-48-3)
Tibolone (CAS: 5630-53-5)
Trestolone (CAS: 3764-87-2)
Mibolerone (CAS: 3704-09-4)
1-DHEA (CAS: 76822-24-7)
Verdovingsmiddelen & Pijnstillend middel  
Procaine HCl (CAS: 51-05-8)
Lidocaine HCl (CAS: 73-78-9)
Lidocaine waterstofchloride (CAS: 73-78-9)
Benzocaine (CAS: 94-09-7)
Phenacetin (CAS: 62-44-2)
Paracetamol (CAS: 103-90-2)
Peptides  
Cjc-1295 (CAS: 863288-34-0)
CJC-1295 DAC (CAS: 863288-34-0)
Ghrp-2 (Pralmorelin) (CAS: 158861-67-7)
Ghrp-6 (CAS: 87616-84-0)
Pin-MGF (CAS: 51022-70-9)
Eptifibatide (CAS: 148031-34-9)
Alarelin (CAS: 79561-22-1)
Melanotan-1  
Melanotan-ii (MT-II) (CAS: 121062-08-6)

 

 

Ons voordeel:


1, verzenden wij slechts de HOGE zuiverheidssteroïden, Peptides, de Onderzoekchemische producten & de Geneesmiddelen die in vele landen zoals Kazachstan, Polen, Hongarije, Paraguay, Uruguay, Brazilië, Rusland, Portugal, Letland, Zwitserland, IJsland, de Oekraïne, Duitsland, Frankrijk, Nederland, België, Peru, Zweden, Nieuw Zeeland, de Tsjechische Republiek, Litouwen, Ierland, Tunesië, Mexico, Griekenland, Puerto Rico, Servië, Finland, Italië, Estland, Thailand, Israël, de V.S., het UK, Canada, Australië zeer populair zijn


2, Onze prijzen zijn het beste wegens de kortingen die wij aan al onze kopers geven. Wij geven zeer goede kortingen wat onze prijzen in de markt opmerkelijk maakt.


3, de Echte en 100%-Waarborg op alle orden u plaatsen. Wij hebben het Beste u over online zult komen. Wij hebben adequate voorraad, en kunnen de levering binnen 24hours schikken wanneer het ontvangen van de betaling. Het volgen aantal snel na verzending worden geïnformeerd.


4, hebben wij de beste klantenservice en de uitstekende verzendingscapaciteit. Contacteer ons om een volledige lijst van onze producten en prijslijst te hebben.


5, naast ruwe steroid poeder en vloeistof, bieden wij hormoonoplossing en formule aan. Wij kunnen u onderwijzen hoe te om hormoonoplossing op de plaats te maken. Om het even welk bezoek aan ons laboratorium wordt ingestemd met.

 

 

Levering en Verpakking:

Wij hebben professioneel team voor pakket en verzending. Speciale manier om 100 gram aan 100kg-poeder aan uw land in één keer te verschepen. De snelle en discrete verzending zou voor Gewaarborgde douanepas kunnen worden geschikt.


 

Concurrentievoordeel:

1. Rijke ervaring.
Zich jarenlang heeft gespecialiseerd in dit gebied, hebben wij rijke ervaring en wijdverspreid verkoopnetwerk rond het woord. Onze steroïden en hormonen zijn uitgevoerd overzee, als Europa, Afrika, Azië, Amerika en andere landen. Wij worden niet gekregen goed terugkoppelen van onze gast, maar ook gevestigde lange zakelijke relatie met hen.

2. Grote kwaliteit en hoge zuiverheid.
De goede kwaliteit is één geheim voor ons succes. Elk van onze producten geniet van hoge zuiverheid. Aldus, kan het de behoefte van onze cliënt ervoor zorgen. Welkom orde de steekproeven, MOQ enkel 10 gram.

3. Veiligste en snelste levering.
Wij hebben massavoorraad, zodat wij de levering die binnen 24hours kunnen schikken eens de betaling ontvangen. Het volgen aantal snel na verzending worden geïnformeerd. Wij hebben onze eigen manier van verpakking die 0,01 kilo's aan 50 kilo'sproducten kon verschepen een tijd.

4. De goede naverkoopdienst.
24/7 is beschikbaar. Wij zullen u de pakket bijgewerkte informatie ZO VLUG MOGELIJK vertellen. En probeer ons beste om diverse ontmoete problemenklanten op te lossen!

5. Het ervarings winkelen.
Naast ruwe steroid poeder en vloeistof, bieden wij hormoonoplossing en formule aan. Wij kunnen u onderwijzen hoe te om hormoonoplossing op de plaats te maken. Om het even welk bezoek aan ons laboratorium wordt ingestemd met.

 

 

Als u om het even welke vragen hebt, pls voel vrij om me te contacteren:

 

E-mail: pennsy (bij) chembj (punt) Com Whatsapp: +8618872220800
Website: http://www.legalanabolic-steroids.com

 

Ik zal u met beste prijs en de dienst antwoorden in spoedigst tijd.
Dank u en stem in met uw onderzoek!

 

Contactgegevens
Wuhan Lianshangwang Technology Co.,Ltd

Contactpersoon: Susan Su

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)