De Technologieco. van Wuhanlianshangwang, Ltd

 

diverse hoogste kwaliteitssteroïden, half afgewerkte oliën, peptides, SARMs, lokale anesthesiedrugs en andere farmaceutische grondstoffen. 

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis Productenwettelijke anabole steroïden

Het Organische Oplosmiddel Farmaceutische Grondstof 1,4 van CAS 110-63-4 Butanediol/BDO

Certificaat
Van goede kwaliteit testosteron anabole steroïden voor verkoop
Ja, ontving ik het pakket, zeer snelle levering! Het uitstekende kwaliteitspoeder, Dit keer dat ik het heb gekookt werd GOUDEN trenbolone van 100%. hahaah zeer goed!

—— Drei van Australië

Grote hoogste kwaliteitsproducten! Adviseer Debbie 110%!

—— Navee van de V.S.

Deze partij heb ik het grootste deel nog gebruikt. HET IS ONTZAGWEKKEND! lol. Ernstig. Zijn enkel groot. Sterkte op het dak. Hoogtepunt die zelfs minder eten. Im in liefde met het.

—— Jorge van Brazilië

Ik heb nooit zo vele pakketten maar van u ontvangen. U bent verbazend! Uw pakketten zijn het beste. Ik zal iedereen niet anders maar U! gebruiken! : -)

—— Andrei van Canada

Ik ben online Chatten Nu

Het Organische Oplosmiddel Farmaceutische Grondstof 1,4 van CAS 110-63-4 Butanediol/BDO

China Het Organische Oplosmiddel Farmaceutische Grondstof 1,4 van CAS 110-63-4 Butanediol/BDO leverancier
Het Organische Oplosmiddel Farmaceutische Grondstof 1,4 van CAS 110-63-4 Butanediol/BDO leverancier Het Organische Oplosmiddel Farmaceutische Grondstof 1,4 van CAS 110-63-4 Butanediol/BDO leverancier

Grote Afbeelding :  Het Organische Oplosmiddel Farmaceutische Grondstof 1,4 van CAS 110-63-4 Butanediol/BDO

Productdetails:

Plaats van herkomst: CN
Merknaam: LSW
Certificering: ISO9001,BRC, KOSHER
Modelnummer: 110-63-4

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10 G
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Discreet pakket
Levertijd: 5-8 werkdagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram, Bitcoin
Levering vermogen: 5000kg/month
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
CAS: 110-63-4 MF: C4H10O2
mw: 90.12 Analyse: 99%
Rang: Farmaceutische Rang Verschijning: kleurloze vloeistof

 

 

1,4 butanediol/BDO, CAS: 110-63-4 kleurloze transparante vloeibaar, Organisch Oplosmiddel Farmaceutische Grondstof
 
 
Productomschrijving
 
Productnaam: 1,4-Butanediol
Alias: BDO; 1,4-DIHYDROXYBUTANE
CAS: 110-63-4
MF: C4H10O2
Mw: 90.12
Analyse: 99%
Rang: Farmaceutische Rang
Verschijning: Kleurloze Vloeistof
Levertijd: 3-7days na betaling
Verpakkings25kg/plastic vat
 
 
Beschrijving:
 
 
BDO is de korte naam van 1,4-Butanediol, is het een kleurloze kleverige oil-like vloeibaar, brandbaar soort en kan zich mengt met water. Met vriespunt van 20,1 Graad C, kookpunt van 228 Graad C, 171 Graad C (13.3kPa), 120 Graad C (1.33kPa), 86 Graad C (0.133kPa, de relatieve dichtheid van 1,0171 (20/4 Graad C). De index van breking is 1,461, is het vlampunt 121 Degree C. Het kan oplosbare stof in methanol en ethylalcohol, lichtjes oplosbaar in ether. Het heeft bittere smaak en vochtigheidsabsorptie.
 
 
1,4-Butanediol (BDO) is een belangrijke organische en fijne chemische grondstof, wordt het wijd gebruikt op geneeskunde, de chemische industrie, textiel, document, auto en dagelijks chemisch product en andere gebieden. Door BDO kan productie van tetrahydrofuran (THF), poly (butyleenterephthalate) (PBT), vet van gamma - butyrolactone en polyurethaan de hars van (PU), deklagen en plastificeermiddel, en als de oplosbare en galvaniserende industrieën van ophelderende agent.
 
 
Het Organische Oplosmiddel Farmaceutische Grondstof 1,4 van CAS 110-63-4 Butanediol/BDO
 
Toepassing:
 
 
Het is belangrijke grondstoffen van organisch chemisch en fijn chemisch product, is het basismateriaal in de productie van polyethyleenterephthalate (PBT) en PBT-vezelplastiek. Het is de belangrijkste grondstof om tetrahydrofuran (THF) te produceren. het 1,4-Butanediol is een soort belangrijke organische chemische en fijne chemische grondstof, is het 1,4-Butanediol de fundamentele grondstof voor het produceren van polyethyleenterephthalate (PBT) techniekplastieken en PBT-de vezel, PBT-plastiek is één van het beloven van vijf belangrijke techniekplastieken.
 
 
butanediol 1,4 is belangrijke grondstoffen voor organisch en geraffineerd. Het is het basismateriaal voor het produceren van de plastieken en de vezel van PBT, en PBT is één van de vijf het beloven techniekplastieken. 1,4butanediol is de belangrijkste grondstof voor het produceren van THF, die een belangrijk organisch oplosmiddel is. De polymere samenstelling PTMEG van THF vormt het basismateriaal voor hoogst-elastische urethane elastische vezel, die hoofdzakelijk voor het veroorzaken van hoogwaardige sportenslijtage en het zwemmen van kostuum wordt gebruikt dat requir hoge elasticiteit. butanediol 1,4 is het belangrijkste materiaal voor het produceren γ-butyrolacton, die wijd in pesticide, geneesmiddelen wordt gebruikt, schoonheidsmiddelen en andere industrieën toe te schrijven aan zijn capaciteit om pyrrolidone 2, NMP en hun derivaten NVP en hoge producten toe:voegen-ONS van PVP te produceren enz. 1,4butanediol is het belangrijkste materiaal voor het produceren van polyurethaan kunstleder, polyurethaan, elastomeer en polyurethaan enige lijm. het polyurethaanelastomeer wordt wijd gebruikt om elastische enige, auto stevige brand, wrijving te vervaardigen die riem en enz. vervoeren.
 
 
COA:
 
 
Punten Specificatie Resultaat Opmerking
Verschijning Duidelijke vloeistof Pas Overgegaan
Kleur (APHA) 10max 8.0 Overgegaan
Smeltpunt (ºC) 76-82 77 Overgegaan
Vlampunt (ºC) 111-120 115 Overgegaan
Lgnitionpunt (ºC) 361-383 377 Overgegaan
Viscositeit (20ºC) (mps, 2) 103-108 104 Overgegaan
Damppressura (20ºC) (Kpa) 7.8-8.1 8.0 Overgegaan
 
 
 
Fysieke gevolgen
 
 
Stimulatie en Kalmeren - bij lagere dosissen, is butanediol 1,4 fysisch bevorderend, aanmoedigend beweging en waken. Bij hogere dosissen, echter, wordt het fysisch kalmerend, aanmoedigend slaap en lethargie.
Euforie
Misselijkheid
Het verlies van de motorcontrole
Duizeligheid
Dehydratie
Ademhalingsdepressie - velen ervaren naar verluidt een abnormaal patroon van ademhaling dat door progressief diepere en soms snellere te ademen wordt gekenmerkt gevolgd door een geleidelijke daling die in een tijdelijk einde in ademhaling riep een apnea resulteert.
 
 
Gevolgen
 
 
Empathie, liefde en gezelligheidverhoging - in tegenstelling tot alcohol die slechts gezelligheid door disinhibition verhoogt, stelt butanediol 1,4 sterke entactogenic gevolgen voor die, hoewel zwakker dan dat van MDMA, nog prominent en duidelijk omlijnd zijn.
Disinhibition
Informatieverwerkingsafschaffing
Gedachte vertraging
Amnesie
Euforie
Bezorgdheidsafschaffing
Het verhoogde libido - - wordt Dit effect op een bepaalde manier vertoond verschillend in vergelijking met dopaminergic stimulansen zoals cocaïne of amfetamine die emotioneler worden gedreven en hersen in zijn waarneming in tegenstelling tot hoofdzakelijk fysisch wordt gedreven door dopaminergic stimulatie. Het is de meesten gevonden wanneer de dosering laag om zich blijft te matigen en proportioneel aan de duur van consumptie intensifieert
 
 
Giftigheid en kwaadpotentieel
 
 
het 1,4-Butanediol is niet uit eigen beweging actief; zijn mechanisme van actie stamt uit zijn identiteit die als prodrug van GHB betekenen, dat het snel in GHB in het lichaam wordt omgezet.
 
GHB wordt beschouwd als om een veilige en niet-toxische substantie wanneer responsibly of medisch gebruikt. LD50 is boven de actieve dosering, en er is geen gevaar van scherpe giftigheid wanneer deze samenstelling bij aangewezen dosering wordt genomen. Nochtans, kan het gevaarlijk zijn wanneer gebruikt als recreatieve drug of misbruikt. Er zijn vele negatieve rapporten van recreatieve gebruikers geweest die overdosed, gecombineerde GHB met alcohol of andere drugs hebben, of toevallig onverwacht gedoseerd.
 
Één publicatie heeft 226 sterfgevallen onderzocht die aan sterfgevallen GHB.Seventy-Één (34%) worden toegeschreven werd veroorzaakt door alleen GHB terwijl de andere sterfgevallen van ademhalingsdepressie waren die door interactie met alcohol of andere drugs wordt veroorzaakt. Om een mogelijke overdosis van GHB/1,4-Butanediol te vermijden, is het belangrijk om met een lage dosis te beginnen en uw manier door de dosering te verhogen in kleine toename omhoog langzaam te werken aangezien de nauwkeurige giftige dosering onbekend is.
 
Toevallige ingestions van 1,4-Butanediol zijn ook wegens ontoereikende opslagmethodes voorgekomen. Als het 1,4-Butanediol in een duidelijke vloeistof wordt gezet, kan het glas, of de fles, het gemakkelijk met water worden verward. Het wordt geadviseerd om uw 1,4-Butanediol schriftelijk duidelijk te etiketteren en de vloeistof met blauw voedsel te verven die zodat kleuren lijkt het niet meer op een drinkbare drank. Het wordt ook geadviseerd om uw 1,4-Butanediol in een container op te slaan niemand waaruit zou drinken.
 
Men adviseert sterk dat de praktijken van één gebruiksschadebeperking wanneer het gebruiken van deze drug.
 
 
 
Gebruik:
 
 
1.1, butanediol 4 is belangrijke grondstoffen voor organisch en geraffineerd. Het is het basismateriaal voor het produceren van de plastieken en de vezel van PBT, en PBT is één van de vijf het beloven techniekplastieken.
2. 1,4butanediol is de belangrijkste grondstof voor het produceren van THF, die een belangrijk organisch oplosmiddel is. De polymere samenstelling PTMEG van THF vormt het basismateriaal voor hoogst-elastische urethane elastische vezel, die hoofdzakelijk voor het veroorzaken van hoogwaardige sportenslijtage en het zwemmen van kostuum wordt gebruikt dat requir hoge elasticiteit.
3. het 1,4-butanediol is het belangrijkste materiaal voor het produceren γ-butyrolacton, die wijd in pesticide, geneesmiddelen wordt gebruikt, schoonheidsmiddelen en andere industrieën toe te schrijven aan zijn capaciteit om pyrrolidone 2, NMP en hun derivaten NVP en hoge producten toe:voegen-ONS van PVP te produceren enz.
4. 1,4butanediol is het belangrijkste materiaal voor het produceren van polyurethaan kunstleder, polyurethaan, elastomeer en polyurethaan enige lijm. het polyurethaanelastomeer wordt wijd gebruikt om elastische enige, auto stevige brand, wrijving te vervaardigen die riem en enz. vervoeren.
 
 
Het Organische Oplosmiddel Farmaceutische Grondstof 1,4 van CAS 110-63-4 Butanediol/BDO
 
 
Het verschepen & Levering
 
1.Packages worden over het algemeen verzonden binnen ongeveer 2 dagen na ontvangstbewijs van betaling.
2.After elk die zullen wij u van voorzien verschepen:
1) het volgen aantal om uw pakket online te volgen.
2) de weinig beelden met uw orde & details.
3.About de Inklaring, pakten wij op vermommingsmanieren in. In onze ervaring, aangewezen en veilige levering, zal er geen problemen zijn.
4.We bevestigen 99%-ontruiming.
5.Is het het beste & veiligste verschepen voor al onze herhalingsklanten!
 
 
Verpakkingsdetails
 
De discrete verpakkingsmanieren als uw vereiste, 99% gaan door.
 
Opslag
 
De opslag op koel en droog gebied en blijft van direct zonlicht weg.
 
MOQ
 
Wij keuren om het even welke Qty goed u, gram aan kilogram vereist.
 
Ordeinfo
 
Betalingswijzen: Het westenunie, Geldgram, Bitcoin en Bankoverdracht.
Leveringsmanieren: EMS, HKEMS, TNT, DHL, FEDEX, UPS ENZ.
Verzendingstijd: Binnen 12 uren na bevestiging van uw betaling
Andere Dienst: Veilige verzending, hoge zuiverheid en beste prijs voor u.
 
 
Als u om het even welke vragen hebt, pls voel vrij om me te contacteren:
 
E-mail: pennsy (bij) chembj (punt) Com Whatsapp: +8618872220800
Website: http://www.legalanabolic-steroids.com

Contactgegevens
Wuhan Lianshangwang Technology Co.,Ltd

Contactpersoon: Susan Su

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)