De Technologieco. van Wuhanlianshangwang, Ltd

 

diverse hoogste kwaliteitssteroïden, half afgewerkte oliën, peptides, SARMs, lokale anesthesiedrugs en andere farmaceutische grondstoffen. 

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis ProductenLokale Anesthesiedrugs

Pramoxinehcl het Farmaceutische Midden Lokale Waterstofchloride CAS 637 58 1 van Verdovingsmiddelenpramoxine

Certificaat
Van goede kwaliteit testosteron anabole steroïden voor verkoop
Ja, ontving ik het pakket, zeer snelle levering! Het uitstekende kwaliteitspoeder, Dit keer dat ik het heb gekookt werd GOUDEN trenbolone van 100%. hahaah zeer goed!

—— Drei van Australië

Grote hoogste kwaliteitsproducten! Adviseer Debbie 110%!

—— Navee van de V.S.

Deze partij heb ik het grootste deel nog gebruikt. HET IS ONTZAGWEKKEND! lol. Ernstig. Zijn enkel groot. Sterkte op het dak. Hoogtepunt die zelfs minder eten. Im in liefde met het.

—— Jorge van Brazilië

Ik heb nooit zo vele pakketten maar van u ontvangen. U bent verbazend! Uw pakketten zijn het beste. Ik zal iedereen niet anders maar U! gebruiken! : -)

—— Andrei van Canada

Ik ben online Chatten Nu

Pramoxinehcl het Farmaceutische Midden Lokale Waterstofchloride CAS 637 58 1 van Verdovingsmiddelenpramoxine

China Pramoxinehcl het Farmaceutische Midden Lokale Waterstofchloride CAS 637 58 1 van Verdovingsmiddelenpramoxine leverancier
Pramoxinehcl het Farmaceutische Midden Lokale Waterstofchloride CAS 637 58 1 van Verdovingsmiddelenpramoxine leverancier Pramoxinehcl het Farmaceutische Midden Lokale Waterstofchloride CAS 637 58 1 van Verdovingsmiddelenpramoxine leverancier

Grote Afbeelding :  Pramoxinehcl het Farmaceutische Midden Lokale Waterstofchloride CAS 637 58 1 van Verdovingsmiddelenpramoxine

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: LSW
Certificering: GMP, ISO9001, USP, KOSHER
Modelnummer: 637-58-1

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10 G
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Discreet Pakket of zonodig
Levertijd: 3 ~ 5 werkdagen
Betalingscondities: De directe overboeking van Western Union, van Moneygram, van Bitcoin en van de Bank
Levering vermogen: 5000kg/week
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Gebruik: Pijnmoordenaar/Hulp CAS: 637-58-1
Analyse: 98% min. levering: Druk koerier uit.
Karakter: Wit of bijna wit kristallijn poeder MF: C17H28ClNO3

Pramoxinehcl het Farmaceutische Midden Lokale Waterstofchloride CAS van Verdovingsmiddelenpramoxine 637 58 1 Pijnmoordenaar
 
Beschrijving:
 
Pramocaine (INN en VERBOD, ook als pramoxine of pramoxine HCI wordt bekend) is een actueel die verdovingsmiddel in Abbott Laboratories in 1953 wordt die en als antipruritic wordt gebruikt ontdekt die. Tijdens onderzoek en ontwikkeling, kwam het pramoxinewaterstofchloride onder een reeks alkoxy aryl alkamineethers duidelijk uit als vooral goede actuele lokale verdovingsmiddelenagent
 
De farmacologische studie openbaarde het machtig om en van lage scherpe en subacute die giftigheid, goed door de meeste slijmvliezen wordt getolereerd en van een lage gevoelig makende index bij de mens te zijn. Als andere lokale verdovingsmiddelen, vermindert paramoxine de doordringbaarheid van neuronenmembranen aan natriumionen, het blokkeren zowel initiatie als geleiding van zenuwimpulsen. De depolarisatie en de repolarisering van prikkelbare neurale membranen zijn zo geremd, leidend tot verdoofdheid.
 
 
Snelle details:
 
Productnaam: Pramoxinewaterstofchloride
Synoniemen: 4 (propyl 3 (p-butoxyphenoxy)) - morpholinhydrochloride; Gamma-morpholinopropyl4-n-Butoxyphenyletherhydrochloride; P-butoxyphenylgamma-Morpholinopropyletherhydrochloride; Proctofoam; Pramoxinehcl; Pramoxinewaterstofchloride; Praxominewaterstofchloride; Tronothanewaterstofchloride
Andere naam: Pramoxinehcl
CAS-registeraantal: 637-58-1
EINECS: 211-293-1
Moleculaire formule: C17H28ClNO3
Molecuulgewicht: 329.86
Analyse: 98.5%
Verschijning: Wit kristallijn poeder
Gebruik: kan als farmaceutisch materiaal worden gebruikt
 
 
Toepassing:
 
(1) chirurgische anesthesie: Epidurale anesthesie (met inbegrip van epidurale anesthesie tijdens cesarean sectie); Lokale infiltratieanesthesie.
 
(2) scherpe pijncontrole: Voor postoperatieve of arbeidsanalgesie de ononderbroken epidurale infusie kan worden gebruikt kan ook intermitterend medicijn zijn; Lokale infiltratieanesthesie.
 
(3) Pramoxine-het Waterstofchloride wordt gebruikt die pijn en jeuken te verlichten door voorwaarden zoals zonnebrand of andere minder belangrijk brandwonden, insectbeten of steken, gifsumak, vergifteik, vergift sumac, en minder belangrijke besnoeiingen en krassen wordt veroorzaakt. Pramocaine en dibucaine zijn ook gemeenschappelijke ingrediënten in zonder voorschrift hemorrhoidvoorbereidingen.
 
 
COA:
 
Smeltende waaier
170~174°C

171.7~173.2°C

Verlies bij het drogen

≤1.0%

0,12%

Residu op ontsteking

≤0.1%

0,04%

Ethylalcohol

≤0.5%

0,061%

Carbinol

≤0.3%

0,10%

Aceton

≤0.5%

Ontdekt niet

Analyse

98.0%~102.0%

99.98%

Conclusie

De resultaten is met USP33 in overeenstemming
 
 
Pramoxinewaterstofchloride Fuction:
 
Structureel, is het het waterstofchloride van Esther van p-n butoxyphenyl gammamorpholinopropane. De substantie kwam duidelijk uit als goede actuele lokale verdovingsmiddelenagent toen Abbott Laboratories een reeks alkoxy aryl alkamineethers voor zulk een toepassing onderzocht. Pramocaine is verdraaglijk door meeste slijmmembranen en de rangen die laag op de gevoelig makende index, het onwaarschijnlijk maken om een allergische reactie teweeg te brengen.
 
Chirurgische anesthesie: Epidurale anesthesie (met inbegrip van epidurale anesthesie tijdens cesarean sectie); Lokale infiltratieanesthesie.
 
Scherpe pijncontrole: Voor postoperatieve of arbeidsanalgesie de ononderbroken epidurale infusie kan worden gebruikt kan ook intermitterend medicijn zijn; Lokale infiltratieanesthesie.
 
De actuele verdovingsmiddelen worden gebruikt die pijn en jeuken te verlichten door voorwaarden zoals zonnebrand of andere minder belangrijk brandwonden, insectbeten of steken, gifsumak, vergifteik, vergift sumac, en minder belangrijke besnoeiingen en krassen wordt veroorzaakt. Pramocaine en dibucaine zijn ook gemeenschappelijke ingrediënten in zonder voorschrift hemorrhoidvoorbereidingen.
 
 
Pramoxinehcl Dosering:
 
De room USP van het Pramoxinewaterstofchloride kan door volwassenen en adolescenten als nodig drie tot vier keer per dag worden gebruikt. De zelfde het doseren instructies kunnen ook in het gebruik het waterstofchloride van de lotion van het pramoxinewaterstofchloride, pramoxinewaterstofchloride en van van het mentholgel evenals pramoxine worden gevolgd en menthollotion. Het juiste doseren voor pediatrisch gebruik in kinderen jonger is dan twee jaar oud niet gevestigd. Pramoxine zou niet over grote gebieden van het lichaam moeten worden toegepast en zou niet voor lange perioden van tijd moeten worden gebruikt aangezien dit het risico van giftigheid en systemische absorptie kan verhogen.
 
 
Gebruik:
 
Pramoxinehcl, wordt Actuele verdovingsmiddelen gebruikt die pijn en jeuken te verlichten door voorwaarden zoals zonnebrand of andere minder belangrijk brandwonden, insectbeten of steken, gifsumak, vergifteik, vergift sumac, en minder belangrijke besnoeiingen en krassen wordt veroorzaakt. Pramocaine en dibucaine zijn ook gemeenschappelijke ingrediënten in zonder voorschrift hemorrhoidvoorbereidingen.
Pramoxinehcl, (vlot) Spierontspannend middel en vertraagt de groei van ongewenst gezichtshaar.
 
De room USP van het Pramoxinewaterstofchloride kan door volwassenen en adolescenten als nodig drie tot vier keer per dag worden gebruikt. De zelfde het doseren instructies kunnen ook in het gebruik het waterstofchloride van de lotion van het pramoxinewaterstofchloride, pramoxinewaterstofchloride en van van het mentholgel evenals pramoxine worden gevolgd en menthollotion. Het juiste doseren voor pediatrisch gebruik in kinderen jonger is dan twee jaar oud niet gevestigd. Pramoxine zou niet over grote gebieden van het lichaam moeten worden toegepast en zou niet voor lange perioden van tijd moeten worden gebruikt aangezien dit het risico van giftigheid en systemische absorptie kan verhogen.

 

Pramoxinehcl het Farmaceutische Midden Lokale Waterstofchloride CAS 637 58 1 van Verdovingsmiddelenpramoxine

 
Onze Voordelen:
 
Hoog - kwaliteit met concurrerende prijs:
1) Norm: Ondernemingsnorm
2) Al Zuiverheid: >=99%
3) Wij zijn fabrikant en kunnen hoogte - kwaliteitsproducten van fabrieksprijs voorzien.
 
Snelle en veilige levering:
1) Het pakket kan in 24 uren na betaling worden gestuurd. Het volgen beschikbaar aantal
2) Beveilig en discrete verzending. Diverse vervoersmethodes voor uw keus.
3) De douane gaat tarief over: >=99%
4) Wij hebben onze eigen agent/remailer/verdeler die ons kan helpen onze zeer snel en veilige producten verschepen, en wij hebben daar voorraad binnen voor het overbrengen.
 
Wij hebben over de hele wereld cliënten:
1) De professionele dienst en de rijke ervaring maken klanten bij gemak voelen, ontmoeten de adequate voorraad en de snelle levering hun wens.
2) De markt koppelt terug en de goederen terugkoppelen zullen worden gewaardeerd, is de samenkomende eis van klanten onze verantwoordelijkheid.
3) Hoog - de kwaliteit, concurrerende prijs, snelle levering, de prima dienst bereikt het vertrouwen en het lof van de klanten.
 
 
Verwante Producten:
 
Benzocaine CAS: 94-09-7
Lidocaine CAS: 137-58-6
Propitocainewaterstofchloride CAS: 1786-81-8
Tetracainewaterstofchloride CAS: 136-47-0
Procaine waterstofchloride CAS: 51-05-8
Pramoxinewaterstofchloride CAS: 637-58-1
Tetracaine CAS: 94-24-6
Proparacainewaterstofchloride CAS: 5875-06-9
PROCAINE CAS: 59-46-1
Benzocainewaterstofchloride CAS: 23239-88-5
Lidocaine waterstofchloride CAS: 73-78-9
Articaine waterstofchloride CAS: 23964-57-0
Levobupivacainewaterstofchloride CAS: 27262-48-2
Ropivacainewaterstofchloride CAS: 132112-35-7
Dibucainewaterstofchloride CAS: 61-12-1
Bupivacaine waterstofchloride CAS: 14252-80-3
Articaine CAS: 23964-58-1
 
Peptides:
 
Naam Specificatie Naam Specificatie
MGF 2mg/vial Hexarelin 2mg/vial
PINmgf 2mg/vial Sermorelin 2mg/vial
Cjc-1295 met DAC 2mg/vial Oxytocin 2mg/vial
Cjc-1295 zonder DAC 2mg/vial TB500 2mg/vial
PT-141 10mg/vial pentadecapeptide BPC 157 2mg/vial
MT-1 (Melanotan) 10mg/vial 176-191 2mg/vial
MT-2 10mg/vial Triptorelin 2mg/vial
Ghrp-2 5mg/vial Tesamorelin 2mg/vial
Ghrp-2 10mg/vial Gonadorelin 2mg/vial
Ghrp-6 5mg/vial Gonadorelin 10mg/vial
Ghrp-6 10mg/vial DSIP 2mg/vial
Ipamorelin 2mg/vial Selank 5mg/vial
 
Populaire Steroïden
1 Testosteron Enanthate CAS: 315-37-7
2 Testosteronacetaat CAS: 1045-69-8
3 Testosteronpropionaat CAS: 57-85-2
4 Testosteron Cypionate CAS: 58-20-8
5 Testosteron Phenylpropionate CAS: 1255-49-8
6 Testosteron Isocaproate CAS: 15262-86-9
7 Testosteron Decanoate CAS: 5721-91-5
8 Testosteron Undecanoate CAS: 5949-44-0
9 Sustanon 250  
10 1-testosteron Cypionate  
11 Turinabol CAS: 855-19-6
12 Mondelinge Turinabol CAS: 2446-23-3
13 Stanolone CAS: 521-18-6
14 Nandrolone Decanoate (DECA) CAS: 360-70-3
15 Nandrolone Cypionate CAS: 601-63-8
16 Nandrolone Phenypropionate (NPP) CAS: 62-90-8
17 Boldenoneacetaat CAS: 2363-59-9
18 Boldenone (Equipoise) Undecylenate CAS: 13103-34-9
19 Drostanolonepropionaat (Masteron) CAS: 521-12-0
20 Drostanolone Enanthate CAS: 472-61-1
21 Methenoloneacetaat (Primobolan) CAS: 434-05-9
22 Methenolone Enanthate CAS: 303-42-4
23 Trenboloneacetaat CAS: 10161-34-9
24 Trenbolone Enanthate  
25 Het Carbonaat van Trenbolonehexahydrobenzyl CAS: 23454-33-3
26 Epiandrosterone CAS: 481-29-8
Mondelinge Steroïden
27 Anavar CAS: 53-39-4
28 Anadrol CAS: 434-07-1
29 Winstrol CAS: 10418-03-8
30 Dianabol CAS: 72-63-9
31 Superdrol CAS: 3381-88-2
32 Tamoxifencitraat (Nolvadex) CAS: 54965-24-1
33 Clomiphenecitraat (Clomid) CAS: 50-41-9
34 Toremifenecitraat (Fareston) CAS: 89778-27-8
35 Femara CAS: 112809-51-5
36 Aromasin CAS: 107868-30-4
37 Proviron CAS: 1424-00-6
38 Arimidex CAS: 120511-73-1
39 Formestane CAS: 566-48-3
40 Cabergoline (Caber) CAS: 81409-90-7
41 Finasteride CAS: 98319-26-7
42 Dutasteride CAS: 164656-23-9
SARM
43 Ostarine (mk-2866) CAS: 841205-47-8
44 Cardarine (GW-501516) CAS: 317318-70-0
45 Andarine (S4) CAS: 401900-40-1
46 Ligandrol (lgd-4033) CAS: 1165910-22-4
47 Ibutamoren (mk-677) CAS: 159752-10-0
48 RAD140 CAS: 118237-47-0
49 SR9009 CAS: 1379686-30-2
50 YK11 CAS: 431579-34-9
Geslachtsverhoging
51 Avanafil CAS: 330784-47-9
52 Vardenafil CAS: 224785-91-5
53 Dapoxetinewaterstofchloride CAS: 119356-77-3
54 Tadalafil CAS: 171596-29-5
56 Vardenafilwaterstofchloride CAS: 431579-34-9
57 Waterstofchloride CAS: 431579-34-9
58 Yohimbinewaterstofchloride CAS: 65-19-0
Farmaceutische Tussenpersoon
59 T3 CAS: 55-06-1
60 T4 CAS: 51-48-9
61 Ethyloleaat (EO) CAS: 111-62-6
62 Benzyl Alcohol (BA) CAS: 100-51-6
63 Benzyl Benzoate (BB) CAS: 120-51-4
64 De Olie van het druivenzaad (GSO) CAS: 85594-37-2
65 2,4-dinitrofenol (DNP)  
66 1,3-Dimethylpentylamine (DMAA) CAS: 13803-74-2
67 4-Acetamidophenol (Paracetamol) CAS: 103-90-2
68 Tauroursodeoxycholiczuur (TUDCA) CAS: 14605-22-2
69 Dextromethorphanhydrobromide (DXM) CAS: 6700-34-1
 
Als u behoeften in onze producten hebt, heet welkom om me over gedetailleerde informatie te raadplegen.
 
E-mail: aliceli@yccreate.com Whatsapp: +8615629818421

Contactgegevens
Wuhan Lianshangwang Technology Co.,Ltd

Contactpersoon: Alice

Tel.: +8615629818421

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)