De Technologieco. van Wuhanlianshangwang, Ltd

 

diverse hoogste kwaliteitssteroïden, half afgewerkte oliën, peptides, SARMs, lokale anesthesiedrugs en andere farmaceutische grondstoffen. 

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis ProductenMondelinge Anabole Steroïden

Van de Supplementensteroïden van Bodybuilding van het Metandienone het Witte Poeder Farmaceutische Materiaal

Certificaat
Van goede kwaliteit testosteron anabole steroïden voor verkoop
Ja, ontving ik het pakket, zeer snelle levering! Het uitstekende kwaliteitspoeder, Dit keer dat ik het heb gekookt werd GOUDEN trenbolone van 100%. hahaah zeer goed!

—— Drei van Australië

Grote hoogste kwaliteitsproducten! Adviseer Debbie 110%!

—— Navee van de V.S.

Deze partij heb ik het grootste deel nog gebruikt. HET IS ONTZAGWEKKEND! lol. Ernstig. Zijn enkel groot. Sterkte op het dak. Hoogtepunt die zelfs minder eten. Im in liefde met het.

—— Jorge van Brazilië

Ik heb nooit zo vele pakketten maar van u ontvangen. U bent verbazend! Uw pakketten zijn het beste. Ik zal iedereen niet anders maar U! gebruiken! : -)

—— Andrei van Canada

Ik ben online Chatten Nu

Van de Supplementensteroïden van Bodybuilding van het Metandienone het Witte Poeder Farmaceutische Materiaal

China Van de Supplementensteroïden van Bodybuilding van het Metandienone het Witte Poeder Farmaceutische Materiaal leverancier
Van de Supplementensteroïden van Bodybuilding van het Metandienone het Witte Poeder Farmaceutische Materiaal leverancier Van de Supplementensteroïden van Bodybuilding van het Metandienone het Witte Poeder Farmaceutische Materiaal leverancier

Grote Afbeelding :  Van de Supplementensteroïden van Bodybuilding van het Metandienone het Witte Poeder Farmaceutische Materiaal

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: LSW
Certificering: ISO9001, GMP, USP, KOSHER
Modelnummer: 72-63-9

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 5 gram
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Discreet vermomd pakket of zonodig
Levertijd: 3-7 werkdagen
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, T/T, Bitcoin
Levering vermogen: 5000 kg/week
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
CAS:: 72-63-9 Mw:: 300.43512
MF:: C20H28O2 Verschijning:: wit poeder
Verpakking:: 1kg netto/foliezak of tin Gebruik:: Farmaceutisch materieel, Steroid hormoon, Anabolin

Het mondelinge Anabole Witte Poeder van Steroïdenmetandienone voor de Spierbouw

 

Snelle details:

 

 

Productnaam Metandienone
Analyse (%) 99% Geur Kenmerk
Karakters Wit Poeder Smeltpunt 165-166 °C
Moleculaire Formule C20H28O2 Molecuulgewicht 300.43512
Cas Nr. 72-63-9 EINECS Nr. 200-787-2
Norm USP/BP
Hoofdfunctie Anabole steroïden. Androgen. Gereguleerde stof.
Toepassing Farmaceutisch gebied.
Pakket De binnenkant van de aluminiumfoliezak + kartondoos buiten; 1kg/bag+25kg/drum
Houdbaarheid 36 maanden
Opslag Opslag in gesloten recipiënten op koele & droge plaats. Blijf van licht, vochtigheids en ongedierteteistering weg. (0-6°C)

 

 

Beschrijving:

 

Methandienone (Dianabol) is best est - bekende Steroïden bestaand vandaag en door Arnold schwarzenegger het ‚ontbijt van kampioenen‘ beschouwd als. Dianabol is een zeer sterke samenstelling en vergt zeer weinig tijd van kracht te worden, tegen twee weken zult u reusachtige gevolgen van deze drug opmerken. Dianabol heeft de capaciteit van het bevorderen van dramatische en bijna-permanente verbeteringen in termen van spiersterkte, spierfunctie en grootte, glycogenolysis, en eiwitsynthese.

Één van de grote voordelen van Dianabol is zijn capaciteit om één te maken goede binnenkant voelen, zeker en krachtig. Alle drie zijn enorm belangrijk in het presteren goed in de gymnastiek en Dianabol zal u zeker maken goed in de gymnastiek presteren! In de gymnastiek zult u reusachtige aanwinsten in sterkte opmerken en u zult dat uw spier zeer volledig en groot vult vinden, is dit meestal toe te schrijven aan het feit dat het dramatisch eiwitsynthese en stikstofbehoud binnen de spiercellen verhoogt. - de opleiding op Dianabol is een grote ervaring.

Met achting aan gewichtsaanwinsten is Dianabol een kampioen bij het maken van de schalen uitgaan en bijna kan niets doen dat sneller dan deze samenstelling. Wegens dit het ideale Steroïden is bij het begin van een Steroid cyclus te nemen, wat als ‚schop-begin‘ gekend is en om deze reden het het best, wordt gebruikt en bijna, samen met injecteerbare Steroïden altijd gebruikt.

De mannelijke atleten gebruiken gewoonlijk Dianabol in dosissen 25-50mg elke dag terwijl de vrouwelijke atleten het gebruiken van Dianabol in dosissen 10-20mg elke dag verkiezen. Dbol wordt ideaal gezien gestapeld met Primobolan, Deca Durabolin, Trenbolone-Acetaat, Testosteron enanthate of propionaat. De atleten met Dianabol worden beheerd zouden altijd op postcyclustherapie met Clomid en Nolvadex moeten benadrukken die. Dit is belangrijk voor het herstellen van de productie van natuurlijk testosteron in het lichaam en het verhinderen van bovenmatige oestrogeenvorming die in estrogenic bijwerkingen zoals olieachtige huid, gynecomastia, en acne kon geresulteerd hebben.

 

COA:

 

 

Productnaam Koop van de steroïdendianabol van de metandienone scherpe cyclus de cyclus beste scherpe slechts steroïden 200-787-2
Verschijning Wit kristallijn poeder
Identificatie IRL, UV Positief
Oplosbaarheid Praktisch onoplosbaar in oplosbaar water, binnen Is in overeenstemming
96% ethylalcohol, in chloroform & ijzig azijnzuur, lichtjes oplosbaar in ether.
Analyse (op droge basis) 97.0~103.0% 98.30%
Verlies bij het Drogen 0.5%max 0,22%
Residu op Ontsteking 0.2%max 0,03%
Specifieke Omwenteling +7° ~ +11° (1%-w/v oplossing in 96%-ethylalcoholoplossing) +9.3°
Smeltpunt 163~167°C 164.5~165.5°C
Verwante Substanties Methyltestosterone: 0.5%max <0>
Niet-gespecificeerd een ander: 0.5%max <0>
Overblijvende Oplosmiddelen Ethylacetaat: 5000PPm maximum 210PPm
Heavy metallen ≤20PPM Ben in overeenstemming

 

Toepassingen:


1). Methandienone (Dianabol) is best est - bekende Steroïden bestaand vandaag en door Arnold schwarzenegger het ‚ontbijt van kampioenen‘ beschouwd als. Dianabol is een zeer sterke samenstelling en vergt zeer weinig tijd van kracht te worden, tegen twee weken zult u reusachtige gevolgen van deze drug opmerken. Dianabol heeft de capaciteit van bevorderende dramatische en bijna permanente verbeteringen in termen van spiersterkte, spierfunctie en grootte, glycogenolysis, en eiwitsynthese.


2). Één van de grote voordelen van Dianabol is zijn capaciteit om één te maken goede binnenkant voelen, zeker en krachtig. Alle drie zijn enorm belangrijk in het presteren goed in de gymnastiek en Dianabol zal u zeker maken goed in de gymnastiek presteren! In de gymnastiek zult u reusachtige aanwinsten in sterkte opmerken en u zult dat uw spier zeer volledig en groot vult vinden, is dit meestal toe te schrijven aan het feit dat het dramatisch eiwitsynthese en stikstofbehoud binnen de spiercellen verhoogt. - de opleiding op Dianabol is een grote ervaring.


Met achting aan gewichtsaanwinsten is Dianabol een kampioen bij het maken van de schalen uitgaan en bijna kan niets doen dat sneller dan deze samenstelling. Wegens dit het ideale Steroïden is bij het begin van een Steroid cyclus te nemen, wat als ‚kickstart‘ gekend is en om deze reden het het best, wordt gebruikt en bijna, samen met injecteerbare Steroïden altijd gebruikt.


Gebruik:


1) Als tonicum


Metandienone door DEA in 2008 in beslag die wordt genomen die.


Begin de jaren zestig, schreven de artsen algemeen dagelijkse metandienone voor vrouwen als tonicum voor. Dit werd snel beëindigd op ontdekking van zijn zwaar masculinizing gevolgen.


2) Bodybuilding


Ondanks het gebrek aan om het even welke bekende therapeutische toepassingen, bleef de drug wettelijk tot het Congres van 2001.The Verenigde Staten bepaalde die soorten steroïden toevoegde die of metandienone aan het Gereguleerdee stoffenakte als amendement kunnen kunnen niet omvatten als het Anabole Steroid Controleakte wordt bekend van 1990. Deze handeling plaatste steroïden in dezelfde categorie zoals sommige amfetaminen als „Programma III“ drug en bezit van deze drugsresultaten in een misdrijf. Het wordt gebruikt door bodybuilders en metandienone blijft illegaal tot op heden worden gebruikt, typisch (gestapeld) wordt gecombineerd met injecteerbare samenstellingen, zoals testosteronpropionaat, enanthate, cypionate evenals andere injecteerbare acetaat van drugsliketrenbolone.


Verscheidene succesvolle atleten en professionele bodybuilders hebben metandienonegebruik op lange termijn die alvorens de drug werd verboden, met inbegrip van de steroïden van Arnold Schwarzenegger.Other met metandienone worden gestapeld zijn, als niet altijd, hoofdzakelijk injecteerbare samenstellingen toegelaten. De grote dosissen en het gebruik op lange termijn metandienone zijn geassocieerd met zonderlinge linker ventriculaire hypertrofie die wezenlijk verhoogde risico's van cardiomyopathie als en wanneer hypertrophyatrophies voorstelt. Athleticism wordt typisch geassocieerd met linker-ventriculaire hypertrofie; nochtans, stelt natuurlijke athleticism over het algemeen de concentrische linker ventriculaire groei voor die niet verbonden met een verhoogd risico van cardiomyopathie is.


3) Opsporing van gebruik


Metandienone is onderworpen aan uitgebreide leverbiotransformatie door een verscheidenheid van enzymatische wegen. Primaire urinemetabolites zijn opspoorbaar maximaal 3 dagen, en onlangs ontdekte hydroxymethyl metabolite wordt gevonden in urine maximaal 19 dagen na één enkele mondelinge dosis van 5 mg. Verscheidene van metabolites zijn uniek aan metandienone. De methodes voor opsporing in urinespecimens houden gas gewoonlijk chromatografie-massa spectrometrie in.


Dosisinformatie:


De standaarddianabol-dosissen zullen enorm afhankelijk van ervaring en individuele wensen variëren. Ondanks het gerucht en de mythe van Internet, zal een tablet van kwaliteitsdbol opmerkelijke resultaten met zo weinig zoals 15mg per dag veroorzaken. Nochtans, zullen de meesten veel meer tevredengesteld worden met een 20-25mg per dag het doseren. Houd in mening, telkens als wij de dosis verhogen, dit verhoogt de waarschijnlijkheid van negatieve bijwerkingen en maakt hen moeilijker te controleren. Als een positieve ervaring in de waaier 20-25mg wordt genoten van, kan 30-35mg per dag worden geprobeerd indien gewenst. 50mg per dag volgende opvoeren zou zijn, en dat is een grote Dianabol-dosis, maar handelbaar voor de ervaren anabole steroid gebruiker.

Nochtans, zullen velen zulk een dosis niet vergen. De hogere dosissen zijn niet ongewoon in sommige hardcore cirkels, kunt u iemand gemakkelijk vinden nemend tot 100mg per dag, maar dergelijke dosissen kunnen niet worden geadviseerd. De dosissen deze aard zullen bijwerkingen veroorzaken en zullen hard op uw gezondheid zijn. Zelfs als u de visuele bijwerkingen met zulk een dosis kunt controleren, kunnen de interne gevolgen een zeer verschillend verhaal zijn.


Gevolgen van Dianabol:

 

De gevolgen van Dianabol kunnen worden samengevat zoals snel handelend en dramatisch. In feite, het meer dan mogelijk voor het individu is om zo veel te bereiken zoals 20lbs van massa in slechts een paar weken van Dianabol-gebruik. Het totale doseren zal een rol spelen, zoals warmteconsumptie zal bedragen, maar een 20lb-aanwinst is zeer realistisch. Dit maakt tot Dianabol eerste van-seasonbulking steroïden, en dat zal zijn gemeenschappelijkste doel van gebruik zijn. Tijdens deze fase van gebruik, zou het individu zijn sterkte ook moeten verwachten om beduidend te stijgen. Dbol is eigenlijk één van de beste sterkte stijgende steroïden op de markt en samen met massa kan dit resultaat snel veroorzaken.

De gevolgen van Dianabol worden ook zeer gewaardeerd door vele atleten; nochtans, is het niet zo gemeenschappelijk aangezien het eens in atletische verhogingscirkels was. wegens de mogelijke escalaties in massa, zullen vele atleten voor steroïden zoals Anavar of Winstrol opteren, maar het hangt over het algemeen van het doel van gebruik af. wegens de snelle en uitgesproken verhogingen van sterkte, die in meer macht en snelheid kan vertalen, kan dit een stevige atletische versterker zijn. Het individu zou een niveau van verbeterde terugwinning en duurzaamheid ook moeten ervaren.


Wanneer het over de gewichtsaanwinst komt, is het belangrijk om te herinneren dat dit grotendeels rond totale warmteopname zal draaien. Terwijl de steroïden enorme hoeveelheden massa kunnen bevorderen, moet u het lichaam genoeg calorieën voeden om dit eind te bereiken. Wij zouden dit niet de beste atletische het verbeteren steroïden toe te schrijven aan andere opties roepen, maar als de sterkte de enige ware zorg is zou het een fatsoenlijke optie kunnen zijn.


Dan worden wij verlaten met de scherpe cyclus, en u zult geen Dianabol in dergelijke plannen te vaak vinden. Sommige competitivebodybuilders zullen het vroeg in een scherpe fase gebruiken om volheid te handhaven, en het zal magere weefselbescherming bieden; nochtans, zijn er betere opties. Één probleem met het snijden van cyclusgebruik kan het waterniveaubehoud zijn deze steroïden kunnen verstrekken, wat normaal het laatste ding is u wanneer het snijden wilt. Dergelijk behoud kan worden gecontroleerd, en de capaciteit voor deze steroïden om sterkte te handhaven kan worden gewaardeerd, maar er zijn betere opties.

 

Verwante producten:

 

Productnaam CAS Nr.
Testosteronreeks
Testosteron Enanthate CAS 315-37-7
Testosteronbasis CAS 58-22-0
Testosteronacetaat CAS 1045-69-8
Testosteronpropionaat CAS 57-85-2
Testosteron Cypionate CAS 58-20-8
Testosteron phenylpropionate CAS 1255-49-8
Testosteron Isocaproate CAS 15262-86-9
Testosteron Decanoate CAS 5721-91-5
Testosteron Sustanon 250 /
Testosteron Undecanoate CAS 5949-44-0
Fluoxymesterone (Halotestin) CAS 76-43-7
17-Methyltestosterone CAS 58-18-4
Mestanolone CAS 521-11-9
Mesterolone (Proviron) CAS 1424-00-6
Mondelinge Turinabol CAS 2446-23-3
17a-methyl-1-testosteron CAS 65-04-3
Clostebolacetaat (Turinabol) CAS 855-19-6
1-testosteron CAS 65-06-5
Nandrolonereeks
Nandrolone CAS 434-22-0
Nandrolone Decanoate (DECA) CAS 360-70-3
Nandrolone Phenypropionate (Durabolin) CAS 62-90-8
Stanolone (Androstanolone) CAS 521-18-6
Mibolerone CAS 3704-09-4
Nandrolone Propionbate CAS
Nandrolone Cypionate CAS 601-63-8
Trenbolonereeks
Trenboloneacetaat (Finaplix h/Revalor-H) CAS 10161-34-9
Trenbolone Enanthate CAS 10161-33-8
Metribolone (Methyltrienolone) CAS 965-93-5
(Het parabolan) Carbonaat van Trenbolonehexahydrobenzyl CAS 23454-33-3
Trenbolonebasis CAS 10161-33-8
Tibolone CAS 5630-53-5
Boldenonereeks
Boldenonebasis CAS 846-48-0
Boldenone (Equipoise) Undecylenate CAS 13103-34-9
Boldenoneacetaat CAS 2363-59-9
Boldenone Cypionate CAS 106505-90-2
Mondelinge Steroïden
Oxymetholone (Anadrol) CAS 434-07-1
Oxandrolone (Anavar) CAS 53-39-4
Stanozolol (Winstrol) CAS 10418-03-8
Stanozolol (Winstrol) Micro- Poeder CAS 10418-03-8
Dianabol (Metandienone) CAS 72-63-9
Drostanolonereeks
Drostanolonepropionaat (Masteron) CAS 521-12-0
Drostanolone Enanthate CAS 472-61-1
Methasterone (Superdrol) CAS 3381-88-2
Methenolonereeks
Methenolone Enanthate CAS 303-42-4
Methenoloneacetaat/Primobolan CAS 434-05-9
Anti-oestrogeensteroïden
Tamoxifen CAS 10540-29-1
Tamoxifencitraat (Nolvadex) CAS 54965-24-1
Clomiphenecitraat CAS 50-41-9
Toremifenecitraat CAS 89778-27-8
Exemestane (Aromasin) CAS 107868-30-4
Formestane CAS 566-48-3
Anastrozole (Arimidex) CAS 120511-73-1
Letrazole (Femara) CAS 112809-51-5
Geslachtsverhoging
Cialis (Tadalafil) CAS 171596-29-5
Sildenafilcitraat (Viagra) CAS 171599-83-0
Sildenafil Mesylate /
Vardenafilwaterstofchloride (Levitra) CAS 224785-91-5
HCL CAS 119356-77-3
Dutasteride (Avodart) CAS 164656-23-9
Finasteride CAS 98319-26-7
Yohimbinehcl CAS 65-19-0
Oplosmiddelen voor Steroïden
Benzyl Benzoate CAS 120-51-4
Benzyl Alcohol CAS 100-51-6
De Olie van het druivenzaad CAS 85594-37-2
Ethyloleaat CAS 111-62-6
Guaiacol CAS 90-05-1
Polysorbate 80 (Tween 80) CAS 9005-65-6
Polyethyleenglycol (PIN) CAS 25322-68-3
Propyleenglycol CAS 57-55-6
MCT-Olie  
SARM-Reeks
Mk-2866 (Ostarine, Enobosarm) CAS 841205-47-8
GW501516 (gsk-516, Cardarine) CAS 317318-70-0
Mk-677 (Ibutamoren) CAS 159634-47-6
S-4 (Andarine, gtx-007) Cas401900-40-1
Lgd-4033 Cas1165910-22-4
SR9009 Cas1379686-30-2
SR9011 Cas1379686-29-9
Yk-11 Cas431579-34-9
RAD140 CAS1182367-47-0
AICAR (Acadesine) CAS 2627-69-2
Polypeptidehormonen
CJC1295 zonder DAC CAS 863288-34-0
CJC1295 met DAC CAS 863288-34-0
Hexarelin CAS 140703-51-1
MGF  
PINmgf  
MT-1 CAS 75921-69-6
MT-2 CAS 121062-08-6
Ghrp-2 CAS 158861-67-7
Ghrp-6 CAS 87616-84-0
Ipamorelin CAS 170851-70-4
Sermorelin CAS 86168-78-7
Oxytocin CAS 50-56-6
TB500 CAS 77591-33-4
Pentadecapeptide BPC 157  
AOD 9604 CAS 221231-10-3
Triptorelin CAS 57773-63-4
Tesamorelin CAS 218949-48-5
DSIP CAS 62568-57-4
Selank  
PT141 CAS 189691-06-3
Gonadorelin CAS 34973-08-5
Epitalon 307297-39-8
IGF-1 LR3 1mg
Gdf-8 1mg
Follistatin 344  
Vet Verlies
T3 het natrium/Cytomel van /Liothyronine CAS 55-06-1
T4/L-Thyroxine Natriumzout CAS 25416-65-3
L-Carnitine CAS 541-15-1
DMAA CAS 13803-74-2
Theobromine CAS 83-67-0
Synephrine CAS 94-07-5
Rimonabant CAS 168273-06-1
Lorcaserinhcl CAS 846589-98-8
CLA (Vervoegd Linoleic Zuur) CAS 2420-56-6
Orlistat  


Verpakking & Levering Procédé:


1 voldoende voorraad, zodat kunnen wij levering onmiddellijk bij de eigenlijke dag wanneer de betaling ontvang.


2 verfijnde en professionele logistische agent. Wij nemen de verantwoordelijkheid om onze klanten te voorzien van snelle levering en het verschepen te beveiligen.


3 goedgetraind en gedisciplineerd inpakkend team. Unieke manieren om 10 gram aan 100kg-poeder aan uw bestemming in één keer te verschepen. De snelle en discrete verzending zou voor Gewaarborgde douanepas kunnen worden geschikt.


4 de verpakkingsbeelden en het vastspijkeren de code worden verstrekt binnen 18 uren na het ontvangen van de betaling. De bijgewerkte het volgen informatie zal elke andere dag worden verstrekt.


5 de naverkoopdienst: Om het even welke vragen of problemen na het ontvangen van het product, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren. De problemen voor u onmiddellijk worden opgelost.

 

Concurrentievoordelen:


1. Ons bedrijf is een beroemde farmaceutische fabrikant, die zich in ruw steroid poeder in Vasteland China specialiseren. Het is niet alleen de belangrijke fabrikant van steroïdenpoeder en over de hele wereld farmaceutische grondstoffen op het centrale gebied van China maar ook de uitvoer. Alle poeder is fabriek die direct leveren.


2. Onze producten zijn uitgevoerd naar Duitsland, Noorwegen, Polen, Finland, Spanje, het UK, Frankrijk, Rusland, de V.S., Brazilië, Mexico, Australië, Japan, Korea, Thailand, Indonesië, Uruguay en veel andere landen. De maandelijkse output is over 100kgs. Wij koesteren een groot aantal loyale klanten die op gymnastiekgebieden etc. dienen, atletengebieden, medische instelling, klinieken.


3. Hoogste kwaliteitsproducten met het concurrerendste tarief. De vrije steekproeven zijn beschikbaar.


4. Goed vermomde verpakking. Snel en veilige levering door DHL, TNT, Fedex, HKEMS, UPS, enz.


5. Flexibele betalingstermijnen.


6. Exclusieve klantenservice en de 24/7 online geschikte en nuttige Naverkoopdienst.

 

Hoe te om een orde te plaatsen:

 

Stap 1 Naam wat uw behoefte (die product, hoeveelheids) contact: Celine@ycphar.com
Stap 2 De volledige betaling worden gedaan zodra wij aan een overeenkomst over alle details komen.
Stap 3 Het pakket uit op ontvangstbewijs van betaling worden verscheept.
Stap 4 De informatie over pakket worden aangeboden (Foto, het volgen aantal)
Stap 5 Tot slot zou u het pakket in 5~9 dagen worden.

 

Van de Supplementensteroïden van Bodybuilding van het Metandienone het Witte Poeder Farmaceutische Materiaal

 

Om het even welke vraag, pls voelt vrij om me te contacteren.

 

E-mail: Celine@ycphar.com Whatsapp: +8618872220784

Contactgegevens
Wuhan Lianshangwang Technology Co.,Ltd

Contactpersoon: Celine

Tel.: +8618327692726

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)