aboutus

lopende band

De Technologieco. van Wuhanlianshangwang, Ltd heeft zijn eigen Q.A. & Q.C-kon de afdeling het testrapport verstrekken, heeft de fabriek geavanceerd en volledig materiaal zoals hoge druk vloeibare chromatograaf, gaschromatograph, ultraviolette spectrofotometer.

 

You Wei Biotech. Co.,Ltd fabriek productielijn 0

OEM / ODM

om de verwachtingen van klanten te ontmoeten, streeft ons personeel ernaar om alles perfect te maken. Wij hebben geassorteerd productiebeheersysteem, kwaliteitsborgingsysteem en het systeem van de verkoopdienst opgezet.

Volgens de GMP norm, hebben wij grote fondsen geïnvesteerd om een volledige Q.A. & een Q.C.system te vestigen om onze kwaliteit te verzekeren. Wij hebben HPLC, GC en UVspectrofotometers die van hoog rendement en hoge gevoeligheid de producten moeten analyseren en controleren. Ook, bereikten wij SGS normen als gecontroleerde leverancier.

 

Onze bedrijfszaken zijn gebaseerd op eerlijkheid, vertrouwen, duurzaamheid. Zo kunnen wij ons product over de hele wereld uitvoeren en de winst beveelt hoogst door onze cliënten aan. om de markt te ontwikkelen verder, zijn wij enthousiast met manufactory en de handelsmaatschappij rond de wereld samenwerken om een bloeiende toekomst te maken.

 

You Wei Biotech. Co.,Ltd fabriek productielijn 0

 

 

R & D

De Technologieco. van Wuhanlianshangwang, Ltd vestigt sinds 2015. Wij hebben materiaal vooruitgegaan en technisch personeel gerijpt. Onze R&D-activiteiten kunnen in drie types worden verdeeld: basisonderzoek, toegepast onderzoek en experimentele ontwikkeling. Door de inspanningen van onze jaren, hebben wij ons geleidelijk aan om de belangrijke fabrikant van ruw steroid poeder in Vasteland China ontwikkeld te worden.

 

You Wei Biotech. Co.,Ltd fabriek productielijn 0

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Mr. Ben
Tel. : Wickr: sinosource
Resterend aantal tekens(20/3000)