Peptide HGH van het gewichtsverlies Fragment 176-191

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: LSW
Certificering: GMP, ISO9001, USP, KOSHER
Modelnummer: Hghfragment 176-191
Min. bestelaantal: 10 flesjes
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Discreet vermomd pakket of zonodig
Levertijd: 3~7 werkdagen
Betalingscondities: De directe overboeking van Western Union, van Moneygram, van Bitcoin en van de Bank
Levering vermogen: 5000vials/week
Verschijning: Vorst - droog Poeder Analyse: Meer dan 98%
Gebruik: Verlies van het gewicht Maat: 2mg/vial
Drugklasse: Peptides Dosering: Spuit 250mcgs in drie keer per dag
Hoog licht:

de menselijke steroïden van het de groeihormoon

,

wettelijk menselijk de groeihormoon

Menselijk van het het Gewichtsverlies van het de Groeihormoon Peptide HGH Fragment 176-191, Vette Brandende Supplementen

 

HGH Frag 176-191 is een fragment van HGH-peptide. De wetenschappers vonden dat als zij peptide bij het eindgebied beknotten van C zij de vette verliesattributen konden isoleren verbonden aan HGH. Nemend dit fragment van HGH, met inbegrip van de peptide banden van 176-191, vonden zij zij peptide hadden ontwikkeld die vet verlies 12,5 keer dan beter regelmatige HGH regelde.

 

 

Basisinformatie:

 

Chemische naam: HGH-Fragment 176-191

Verschijning: Gevriesdroogd poeder

Grootte: 2mg/vial

Gebruik: het supplement van het gewichtsverlies

Zuiverheid: Over 98%

Dosering: Spuit 250mcgs in drie keer per dag

 

Gevolgen van HGH Frag 176-191:

 

Er zijn niet te zeggen veel over de gevolgen van HGH Frag 176-191 buiten te zeggen het direct vet verlies bevordert. Het metabolisme van het individu stelt sterker en het bestaande vet in werking brandt weg sneller. Is het met deze bedoeling een betere optie dan regelmatige HGH? Dat is een harde te beantwoorden vraag. Één of andere gegevens tonen aan dat het een sterkere of geschiktere optie is. Als het vette verlies de enige zorg is maakt het ontdekken om dit fragment over de volledige vorm te kiezen. Als de kwesties van de bloedsuiker moeilijk om met HGH zijn te controleren, opnieuw houdt het steek om het fragment een poging te geven. Nochtans, schaft u ook de bijna ontelbare voordelen van HGH af wanneer u zich slechts op het fragment baseert. De terugwinning, een sterker immuunsysteem, het helen, en alle verwante anti-veroudert eigenschappen, op deze basis alleen HGH zullen altijd de betere optie zijn.

 

In termen van een vette verliesagent, zullen de gevolgen van HGH Frag 176-191 niet het eetlust repressieve effect van vele zonder voorschrift vette branders of stimulans gebaseerde gevolgen zoals Clenbuterol omvatten. Het individu kan vinden hij een klein verwarmingstoestel in werking stelt (lichtjes) maar dat zou over het moeten zijn.

 

HGH Frag 176-191 heeft geen plaats in een dieet buiten het seizoen voor het individu dat op massa kijkt in te pakken.

 

HGH versplintert in Actie:

 

Als deel van een peptide regiment, zouden de bodybuilders ernstig moeten nadenken toevoegend HGH Frag in hun protocollen. Het heeft ongelooflijk een capaciteit om vet metabolisme zonder de ongunstige bijwerkingen voor insulinegevoeligheid te regelen. Door het einde van de molecule van GH te isoleren, heeft de wetenschapper geconstateerd dat HGH Frag 176-191 nog dan beter HGH werkt om lipolysis (het opsplitsen van vet) te bevorderen. In feite, verbiedt het eigenlijk lipogenesis; het betekenen, het houdt vorming van vetzuren en andere lipiden tegen. Ook, in tegenstelling tot andere vette brandende samenstellingen daar, zullen de gebruikers geen honger onderdrukkend kwaliteiten of het woelige gevoel ervaren die met efedrine zoals samenstellingen (denk clenbuterol) kunnen worden geassocieerd. Aangezien het niet voor HGH-receptoren concurreert, hebben de veelvoudige studies aangetoond dat HGH Frag 176-191 geen hyperglycemie zal veroorzaken. Bovendien zal het magere lichaamsmassa, eiwitsynthese, verhogingsminerale botdensiteit, en betere slaap bevorderen.

 

Dosering en Gebruik:

 

HGH Frag is als alle andere peptides die wij en als een gevoelig gevriesdroogd poeder hebben behandeld gekomen dat uit het licht en in een koele droge plaats zou moeten worden gehouden. De reconstructie wordt met bacteriostatisch die water gedaan of natrium-chloride voor injectie wordt bedoeld. de vruchten van HGH Frag moeten oogsten, zullen de gebruikers aan dosis rond 500mcgs per dag. Dit kan door het doseren 250mcgs in de ochtend pre-training, en 250mcgs voor de lunch of 250mcgs vóór bed worden gedaan. De gebruikers zullen ook nota van de timing van injecties en hun dieet willen op dat ogenblik nemen. Het is optimaal om HGH Frag 176-191 op een lege maag of met enkel eiwit in de maag in te spuiten. Als andere peptides, is HGH Frag genoteerd om niet zoals effectief in aanwezigheid van koolhydraten en suikers te werken.

 

Conclusie:

 

Voor de kosten en de capaciteit vet totaal om op te splitsen, HGH-is het Fragment een verbazend hulpmiddel samen met uw favoriet peptide van GHRH te gebruiken en GHRP-protocol. De toegevoegde voordelen, zonder om het even welke smerige ongewenste bijwerkingen verbonden aan exogeen de groeihormoon, maken HGH Frag uiterst aantrekkelijke 176-191. Niet meer zich ongerust maakt over schildklierkwesties, glucosegevoeligheid, het tintelen, of handworteltunnelproblemen. De enkel capaciteitshelling uit en verhogingsvascularity terwijl nog het kunnen aan plak op magere lichaamsspier.

 

Peptide HGH van het gewichtsverlies Fragment 176-191 0

 

Andere Verwante Populaire Peptides:

 

Naam SPE
Melanotan I 10mg/vial, 10vial/box
Melanotan II 10mg/vial, 10vial/box
CJC 1295 2mg/vial, 10vial/box
cjc1295 dac 2mg/vial, 10vial/box
Sermorelin 2mg/vial, 10vial/box
Sermorelin 5mg/vial, 10vial/box
PT 141 10mg/vial, 10vial/box
Ipamorelin 2mg/vial, 10vial/box
Ipamorelin 5mg/vial, 10vial/box
MGF 2mg/vial, 10vial/box
PINmgf 2mg/vial, 10vial/box
Ghrp-6 5mg/vial, 10vial/box
Ghrp-2 5mg/vial, 10vial/box
Hexarelin 2mg/vial, 10vial/box
Hexarelin 5mg/vial, 10vial/box
Thymosin Bèta 4 (TB4) (tb-500) 2mg/vial, 10vial/box
Follistatin 344 1mg/vial, 10vial/box
Oxytocin 2mg 2mg/vial, 10vial/box

 

Ons Voordeel:

 

Hoog - kwaliteit met concurrerende prijs:


1) Norm: Ondernemingsnorm
2) Al Zuiverheid: >=99%
3) Wij zijn fabrikant en kunnen hoogte - kwaliteitsproducten van fabrieksprijs voorzien.

 

Snelle en veilige levering:


1) Het pakket kan in 24 uren na betaling worden gestuurd. Het volgen beschikbaar aantal
2) Beveilig en discrete verzending. Diverse vervoersmethodes voor uw keus.
3) Het tarief van de douanepas: >=99%
4) Wij hebben onze eigen agent/remailer/verdeler die ons kan helpen onze zeer snel en veilige producten verschepen, en wij hebben daar voorraad binnen voor het overbrengen.

 

Wij hebben over de hele wereld cliënten:


1) De professionele dienst en de rijke ervaring maken klanten bij gemak voelen, ontmoeten de adequate voorraad en de snelle levering hun wens.
2) De markt koppelt terug en de goederen terugkoppelen zullen worden gewaardeerd, is de samenkomende eis van klanten onze verantwoordelijkheid.
3) Hoog - de kwaliteit, concurrerende prijs, snelle levering, de prima dienst bereikt het vertrouwen en het lof van de klanten.

 

Als u om het even welke vragen hebt, gelieve te voelen vrij om me te contacteren:

 

E-mail: debbie@chembj.com Whatsapp: +8618872220738 Skype: debbieyuyalan

 

 

Contactgegevens
Ben

Telefoonnummer : Wickr: sinosource

WhatsApp : +8613657291547