Acetaat van het Poedermethenolone van het Bodybuildingssupplement de Injecteerbare Anabole voor Vet Verlies

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: YW
Certificering: ISO9001, GMP, USP, KOSHER
Modelnummer: 434-05-9
Min. bestelaantal: 10 gram
Prijs: negotiate
Verpakking Details: Discreet vermomd pakket of zonodig
Levertijd: 3-7 werkdagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram, Bitcoin
Levering vermogen: 5000 kg/month
CAS: 434-05-9 MG:: 344.4877
EINECS:: 207-097-0 MF:: C22H32O3
Verschijning:: Wit poeder Gebruik:: Sterke Spier
E-mail: sinosource6666@gmail.com Whatsapp: +86-13657291547
Wickr: sinobron
Hoog licht:

anabole injectiesteroïden

,

wettelijke injecteerbare steroïden

Acetaat van het Poedermethenolone van het Bodybuildingssupplement de Injecteerbare Anabole Witte voor Vet Verlies

 

 

Snel Detail:


Productnaam: Methenoloneacetaat


CAS: 434-05-9


EINECS: 207-097-0


Molecuulgewicht: 344.49


Moleculaire Formule: C22H32O3


Analyse: 99.0%~100%


Verschijning: Wit of gebroken wit kristallijn poeder


Betalingstermijnen: Western Union, Geldgram, T/T, Bitcoin


levertijd: 3-7 werkdagen na het ontvangen van uw betaling


Beschrijving:


De Methenoloneacetaat is kunstmatige steroid, gelijkaardig natuurlijk aan - occuring steroid testosteron.


De methenolone-acetaat is één van de populairste anabole steroïden van al tijd; u kent het beste door zijn populairste handelsnaam Primobolan.

 

Primobolan is één van de weinig anabole steroïden die in een mondelinge tablet en een injecteerbare vorm kunnen worden gevonden; nochtans, normaal is de tablet

 

Methenolone-acetaat, en aangezien zulke vandaag onze nadruk zullen zijn. Het meeste injecteerbare Primobolan is in de vorm van methenolone-Enanthate; injecteerbaar


De methenolone-acetaat kan worden gevonden, maar het is enigszins zeldzaam. Één van beide manier, het Methenolone-hormoon is krachtig efficiënte anabole steroïden


De Methenoloneacetaat is een mondeling steroid derivaat van dihydrotestosterone (DHT) met een milde myotrophic activiteitenindex 0,85 en een lage androgene index 0,12. De Methenoloneacetaat is alpha--alkylated 17, maar geen 1 geméthyleerd voor mondelinge biologische beschikbaarheid. Dit vermindert spanning op de lever, maar ook de biologische beschikbaarheid van deze steroïden.


Het wordt overwogen één van de veiligere steroïden, betekenend heeft het weinig bijwerkingen. Wegens het is lage androgene activiteit, onderdrukt de methenoloneacetaat geen endogene testosteronafscheiding. Methenolone is ook niet overdreven onderdrukkend van de HPTA-as, maar zal onderdrukkend met verhoogde dosissen worden.

 

COA:

 

Test Norm Resultaten
Beschrijving Wit of bijna Wit Kristallijn Poeder Wit Kristallijn Poeder
Smeltpunt 139ºC~ 145ºC 139.5ºC~ 142.5ºC
Verlies bij het Drogen ≤0.50% 0,32%
Specifieke Omwenteling +55°~ +58° +57.2°
Analyse 97~102% 98.55%
Conclusie De specificatie is met Ondernemingsnorm in overeenstemming.

 

Toepassing:


Primobolan (methenoloneacetaat), alle dingen die gelijk, is een uitstekende mondelinge steroid drug zijn. In tegenstelling tot de meeste andere mondelinge steroïden, is Primobolan alkylated geen 17 en heeft de geen problemen van de levergiftigheid.


Primobolan is een goede basissamenstelling in een stapel en kan resultaten onder dat van nandrolone enkel lichtjes veroorzaken en in een scherpe stapel het best gebruikt. Omdat Primobolan doesn’t aromatiseert, is er geen gebruik voor Clomid of Nolvadex.


Het Primobolandepot is de injecteerbare versie van steroid methenolone. Het is dezelfde samenstelling zoals in Primobolan Orals (methenoloneacetaat), allebei geproduceerd door Schering. In deze injecteerbare versie, wordt een enanthateester toegevoegd aan de steroïden, die voor een langzame en geleidelijke versie van de plaats van injectie maken. Zijn lengte van activiteit zou zo vrij gelijkaardige enanthate zijn, met bloedniveaus blijven die die ongeveer twee weken worden opgeheven.


Methenolone zelf is een lang acteren anabool, met uiterst - lage androgene eigenschappen. Het is anabool effect is ook vrij mild, wordt zijn kracht overwogen om te zijn minder dan lichtjes DecaDurabolin (nandrolone decanoate) op een milligram voor milligrambasis. Om deze reden, wordt Primobolan het meest meestal gebruikt tijdens scherpe cycli wanneer een massaverhoging niet het belangrijkste doel is. Sommige atleten verkiezen milde anabool als „Primo“ met het ophopen van drugs zoals Dianabol, Anadrol te combineren, echter, vermoedelijk om de algemene androgen dosering te verminderen en ongemakkelijke bijwerkingen te minimaliseren. Wanneer het kiezen tussen Primobolan-versies, heeft injecteerbaar over mondeling de voorkeur, aangezien het rendabeler is.

 

Gevolgen van Primobolan:

Detailleer bepaalde onvermijdelijke gevolgen van Primobolan, alvorens de verschillen tussen de mondelinge en injecteerbare versies van deze samenstelling in te gaan.

Één die studie toonde aan dat schapen met 100mgs-methenolone worden en elektronisch in de spieren worden de bevorderd gebeten die beduidend meer spiermassa en sterkte dan normaal hebben bereikt.


Bovendien kunnen deze steroïden helpen borsttumors verminderen, moeten geen assistentproducten voor gebruik van Primobolan worden overwogen.

Ook, enkel als Masteron, heeft Primobolan geen tendens te aromatiseren (oestrogeenomzetting). aangezien het niet zal aromatiseren, zullen vele bijwerkingen algemeen verbonden aan oestrogeen geen zorg zijn. dit betekent geen waterbehoud, acne, en gyno.
Bodybuilder

het gebrek aan waterbehoud met de langzame en regelmatige aanwinsten in kwaliteits droge spieren kan wordt gecombineerd verklaren waarom Primo een goede reputatie voor het creëren van de aanwinsten die van de kwaliteitsspier heeft verdiend. dit helpt ook om te verklaren waarom het zo duur is.

Hoewel de estrogenic symptomen geen zorg zijn, blijft het haarverlies een echte zorg met Primobolan, zo vele steroid DHT-derivaten. Veel van Primobolan-ventilators gebruiken altijd shampoodaling van cycli die Primobolan bevatten.

Vele artsen die met AIDS-patiënten werken hebben voldoende bewijsmateriaal gevonden om te beweren dat Primobolan een immune versterker is en aangezien zulke voor AIDS-patiënten zeer nuttig is.


Een immune versterker zoals Primo die kleine extra aanwinsten in kwaliteitsspier zal toevoegen is perfect voor hen. En aangezien wij niet het gebruik van Primobolan als massa plaatsende agent zullen beschouwen, zal het worden gebruikt hoofdzakelijk om mager weefsel te verkrijgen en te handhaven.

Dit is een uitstekende keus voor dryAnd vele atleten met succes hebben gebruikt om hun spieren tijdens een verminderd caloriedieet te houden.


De reden Primo is zo nuttig met deze bedoeling is dat één van zijn hoofdfuncties uw lichaam moet helpen stikstof aan een aanzienlijk hoger tarief behouden. Groter uw stikstofbehoud, zal meer spier u verdienen en zal houden.


In het geval van het gebruik van Primo-verwerkings pre-wedstrijd het bodybuilding, zal dit stikstofbehoud u spier behouden helpen en ervoor zorgen dat uw het op dieet zijn bij voorkeur vet verlies aan spierverlies goedkeurt.

Mondelinge Primobolan

Primobolan is goed apart steroïden, aangezien het één van weinigen is die zowel mondeling als in een injecteerbare versie beschikbaar is. Dit is ook waar want WinstrolBut Primobolan een ester op zijn mondelinge versie (acetaat) verschillend van de injecteerbare versie is (enanthate).

De mondelinge versie is één van de interessantere mondelinge te bestuderen samenstellingen. voor aanzetten, is het één van de weinig samenstellingen beschikbaar aan atleten en bodybuilders die zowel mondeling is als niet 17 alkylated alpha- (17-aa).

Deze wijziging 17-aa is wat gewoonlijk toestaan anderen mondelinge steroïden hun eerste pas door de lever overleven, maar het is ook wat hen jammer genoeg hepatotoxic maakt (giftig aan de lever). Primo in zijn mondelinge versie heeft dit bezit niet 17-aa, is het zeer zacht op uw lever, maar zal grotendeels ook vernietigd door uw lever.

U zult heel wat mondelinge Primobolan moeten efficiënt nemen om… voor mensen te zijn, brengen 100mgs /dag van de mondelinge versie van Primo u kwaliteitsaanwinsten in veiligheid.


En voor vrouwen, kon u voor lagere dosissen als 25mgs /dag regelen. Alhoewel de acetaatester het actief leven 2-3 dagen heeft, zal uw lever wat schade op mondelinge steroid Primobolan berokkenen, één keer per dag is noodzakelijk om genoeg werkzame stof in het lichaam te houden.


Mensen die 30-45mg-dosis de mondelinge versie van Primo ervarend een daling van 15-65% van gonadotropin niveaus ontvangen. Wij hebben verduidelijkt dat 100mgs een goede dosis voor aanwinsten… is en welke dosering u daarom beduidend uw gonadotropin niveaus zal verminderen.

Injecteerbare Primobolan


In het algemeen, moet de injectie Primo bij een dosis minstens 350 die mg per week, bij voorkeur worden gebruikt bij een dosis 400 600 aan mg per week wordt gebruikt. de meeste gebruikers gebruiken ook enanthate van testosteron, dat twee keer per week wordt genomen.

Primobolandepot


Primobolandepot, hoewel met een zwakker effect dan deca-Durabolin, een goede basis met een intens anabool effect is. Het kan effectief met bijna een andere steroïden worden gecombineerd. zij die wensen om massa snel te bereiken en beschikbare geen Deca hebben, kunnen Primobolan-Depot met Susta 250 en Diana gebruiken. Het Primobolandepot is over het algemeen de veiligste injecteerbare steroïden.

 

Dosering:

 

De Methenoloneacetaat is een drug die mondeling als tablet kan worden toegediend. Het is belangrijk die de dosis te volgen door de apotheker of de voorgeschreven dosis wordt voorgeschreven. Om niet te om de weerslag van bijwerkingen te verhogen, wordt het geadviseerd om geen grotere dosis isoproterenol acetaat te nemen dan gespecificeerd. van de behandeling van monoethyl etheracetaat te profiteren, moet u hoogte volgen - proteïne en caloriedieet. Voor om het even welke specifieke informatie gelieve om een arts te contacteren of een apotheker te vragen.

 

om een aangewezen die dosis voorschrift te verkrijgen op uw voorwaarde en gewenst effect wordt gebaseerd, is het raadzaam om een arts te raadplegen. Het aantal tabletten die per dag, de tijdsduur tussen dosissen moeten worden genomen en de hoeveelheid dosis hangt van de patiënt af.

 

Verwante producten:

 
Productnaam CAS No.
Testosteronreeks
Testosteron Enanthate CAS 315-37-7
Testosteronbasis CAS 58-22-0
Testosteronacetaat CAS 1045-69-8
Testosteronpropionaat CAS 57-85-2
Testosteron Cypionate CAS 58-20-8
Testosteron phenylpropionate CAS 1255-49-8
Testosteron Isocaproate CAS 15262-86-9
Testosteron Decanoate CAS 5721-91-5
Testosteron Sustanon 250 /
Testosteron Undecanoate CAS 5949-44-0
Fluoxymesterone (Halotestin) CAS 76-43-7
17-Methyltestosterone CAS 58-18-4
Mestanolone CAS 521-11-9
Mesterolone (Proviron) CAS 1424-00-6
Mondelinge Turinabol CAS 2446-23-3
17a-methyl-1-testosteron CAS 65-04-3
Clostebolacetaat (Turinabol) CAS 855-19-6
1-testosteron CAS 65-06-5
Nandrolonereeks
Nandrolone CAS 434-22-0
Nandrolone Decanoate (DECA) CAS 360-70-3
Nandrolone Phenypropionate (Durabolin) CAS 62-90-8
Stanolone (Androstanolone) CAS 521-18-6
Mibolerone CAS 3704-09-4
Nandrolone Propionbate CAS
Nandrolone Cypionate CAS 601-63-8
Trenbolonereeks
Trenboloneacetaat (Finaplix h/Revalor-H) CAS 10161-34-9
Trenbolone Enanthate CAS 10161-33-8
Metribolone (Methyltrienolone) CAS 965-93-5
(Het parabolan) Carbonaat van Trenbolonehexahydrobenzyl CAS 23454-33-3
Trenbolonebasis CAS 10161-33-8
Tibolone CAS 5630-53-5
Boldenonereeks
Boldenonebasis CAS 846-48-0
Boldenone (Equipoise) Undecylenate CAS 13103-34-9
Boldenoneacetaat CAS 2363-59-9
Boldenone Cypionate CAS 106505-90-2
Mondelinge Steroïden
Oxymetholone (Anadrol) CAS 434-07-1
Oxandrolone (Anavar) CAS 53-39-4
Stanozolol (Winstrol) CAS 10418-03-8
Stanozolol (Winstrol) Micro- Poeder CAS 10418-03-8
Dianabol (Metandienone) CAS 72-63-9
Drostanolonereeks
Drostanolonepropionaat (Masteron) CAS 521-12-0
Drostanolone Enanthate CAS 472-61-1
Methasterone (Superdrol) CAS 3381-88-2
Methenolonereeks
Methenolone Enanthate CAS 303-42-4
Methenoloneacetaat/Primobolan CAS 434-05-9
Anti-oestrogeensteroïden
Tamoxifen CAS 10540-29-1
Tamoxifencitraat (Nolvadex) CAS 54965-24-1
Clomiphenecitraat CAS 50-41-9
Toremifenecitraat CAS 89778-27-8
Exemestane (Aromasin) CAS 107868-30-4
Formestane CAS 566-48-3
Anastrozole (Arimidex) CAS 120511-73-1
Letrazole (Femara) CAS 112809-51-5
Geslachtsverhoging
Cialis (Tadalafil) CAS 171596-29-5
Sildenafilcitraat () CAS 171599-83-0
Sildenafil Mesylate /
Vardenafilwaterstofchloride (Levitra) CAS 224785-91-5
HCL CAS 119356-77-3
Dutasteride (Avodart) CAS 164656-23-9
Finasteride CAS 98319-26-7
Yohimbinehcl CAS 65-19-0
Oplosmiddelen voor Steroïden
Benzyl Benzoate CAS 120-51-4
Benzyl Alcohol CAS 100-51-6
De Olie van het druivenzaad CAS 85594-37-2
Ethyloleaat CAS 111-62-6
Guaiacol CAS 90-05-1
Polysorbate 80 (Tween 80) CAS 9005-65-6
Polyethyleenglycol (PIN) CAS 25322-68-3
Propyleenglycol CAS 57-55-6
MCT-Olie  
SARM-Reeks
Mk-2866 (Ostarine, Enobosarm) CAS 841205-47-8
GW501516 (gsk-516, Cardarine) CAS 317318-70-0
Mk-677 (Ibutamoren) CAS 159634-47-6
S-4 (Andarine, gtx-007) Cas401900-40-1
Lgd-4033 Cas1165910-22-4
SR9009 Cas1379686-30-2
SR9011 Cas1379686-29-9
Yk-11 Cas431579-34-9
RAD140 CAS1182367-47-0
AICAR (Acadesine) CAS 2627-69-2
Polypeptidehormonen
CJC1295 zonder DAC CAS 863288-34-0
CJC1295 met DAC CAS 863288-34-0
Hexarelin CAS 140703-51-1
MGF  
PINmgf  
MT-1 CAS 75921-69-6
MT-2 CAS 121062-08-6
Ghrp-2 CAS 158861-67-7
Ghrp-6 CAS 87616-84-0
Ipamorelin CAS 170851-70-4
Sermorelin CAS 86168-78-7
Oxytocin CAS 50-56-6
TB500 CAS 77591-33-4
Pentadecapeptide BPC 157  
AOD 9604 CAS 221231-10-3
Triptorelin CAS 57773-63-4
Tesamorelin CAS 218949-48-5
DSIP CAS 62568-57-4
Selank  
PT141 CAS 189691-06-3
Gonadorelin CAS 34973-08-5
Epitalon 307297-39-8
IGF-1 LR3 1mg
Gdf-8 1mg
Follistatin 344  
Vet Verlies
T3 het natrium/Cytomel van /Liothyronine CAS 55-06-1
T4/L-Thyroxine Natriumzout CAS 25416-65-3
L-Carnitine CAS 541-15-1
DMAA CAS 13803-74-2
Theobromine CAS 83-67-0
Synephrine CAS 94-07-5
Rimonabant CAS 168273-06-1
Lorcaserinhcl CAS 846589-98-8
CLA (Vervoegd Linoleic Zuur) CAS 2420-56-6
Orlistat  


Verpakking & Levering Procédé:


1 voldoende voorraad, zodat kunnen wij levering onmiddellijk bij de eigenlijke dag wanneer de betaling ontvang.


2 verfijnde en professionele logistische agent. Wij nemen de verantwoordelijkheid om onze klanten te voorzien van snelle levering en het verschepen te beveiligen.


3 goedgetraind en gedisciplineerd inpakkend team. Unieke manieren om 10 gram aan 100kg-poeder aan uw bestemming in één keer te verschepen. De snelle en discrete verzending zou voor Gewaarborgde douanepas kunnen worden geschikt.


4 de verpakkingsbeelden en het vastspijkeren de code worden verstrekt binnen 18 uren na het ontvangen van de betaling. De bijgewerkte het volgen informatie zal elke andere dag worden verstrekt.


5 de naverkoopdienst: Om het even welke vragen of problemen na het ontvangen van het product, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren. De problemen voor u onmiddellijk worden opgelost.


Concurrentievoordelen:


1. Ons bedrijf is een beroemde farmaceutische fabrikant, die zich in ruw steroid poeder in Vasteland China specialiseren. Het is niet alleen de belangrijke fabrikant van steroïdenpoeder en over de hele wereld farmaceutische grondstoffen op het centrale gebied van China maar ook de uitvoer. Alle poeder is fabriek die direct leveren.


2. Onze producten zijn uitgevoerd naar Duitsland, Noorwegen, Polen, Finland, Spanje, het UK, Frankrijk, Rusland, de V.S., Brazilië, Mexico, Australië, Japan, Korea, Thailand, Indonesië, Uruguay en veel andere landen. De maandelijkse output is over 100kgs. Wij koesteren een groot aantal loyale klanten die op gymnastiekgebieden etc. dienen, atletengebieden, medische instelling, klinieken.


3. Hoogste kwaliteitsproducten met het concurrerendste tarief. De vrije steekproeven zijn beschikbaar.


4. Goed vermomde verpakking. Snel en veilige levering door DHL, TNT, Fedex, HKEMS, UPS, enz.


5. Flexibele betalingstermijnen.


6. Exclusieve klantenservice en de 24/7 online geschikte en nuttige Naverkoopdienst.

 

Hoe te om een orde te plaatsen:

 

 
Stap 1 Naam wat uw behoefte (die product, hoeveelheid)
Stap 2 De volledige betaling worden gedaan zodra wij aan een overeenkomst over alle details komen.
Stap 3 Het pakket uit op ontvangstbewijs van betaling worden verscheept.
Stap 4 De informatie over pakket worden aangeboden (Foto, het volgen aantal)
Stap 5 Tot slot zou u het pakket in 5~9 dagen worden.

 

 

 

Om het even welke vraag, pls voelt vrij om me te contacteren.

 

E-mail: sinosource6666@gmail.com       Whatsapp: +86-13657291547

 

Wickr: sinosource

Contactgegevens
Ben

Telefoonnummer : Wickr: sinosource

WhatsApp : +8613657291547