Het Testosteron van CAS 58-18-4 Anabole Steroid 17 Methyltestosterone/Mesterone voor Massa het Bereiken

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: YW
Certificering: GMP, ISO9001, USP, KOSHER
Modelnummer: 58-18-4
Min. bestelaantal: 10 G
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Discreet Pakket of zonodig
Levertijd: 3 ~ 5 werkdagen
Betalingscondities: De directe overboeking van Western Union, van Moneygram, van Bitcoin en van de Bank
Levering vermogen: 5000kg/week
Verschijning: wit poeder Drugklasse: Anabool Steroid Poeder
Gebruik: De spierbouw Mw: 302.45
MF: C20H30O2 CAS-Aantal: 58-18-4
Hoog licht:

testosteron ruw poeder

,

mannelijk hormoontestosteron

Anabole Steroid 17-Methyltestosterone/Mesterone CAS 58-18-4 voor Massa het Bereiken

 

17-Methyltestosterone kan de mannelijke genitaliën bevorderen en gebruikt in de geslachtsverandering van het zaailingsstadium. Methyltestosterone is een steroid hormoon van androgen en in zoogdieren gevonden en andere gewervelde dieren, Methyltestosterone wordt hoofdzakelijk afgescheiden in de tests van post en de eierstokken van wijfje, hoewel het kleine bedrag ook door de bijnieren wordt afgescheiden, Methyltestosterone is het hormoon van het principe mannelijke geslacht en een anabole steroid.17-Methyltestosterone speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling van mannelijk reproductief weefsel zoals de testikel en de voorstanderklieren.

 

Snelle Details:

 

Productnaam: 17-Methyltestosterone
Alias: Metandren; Mesterone; Methyltestosterone; 17-Methyltestosterone
Verschijning: Wit kristallijn poeder
Norm: USP34
Analyse: 99%
CAS No: 58-18-4
MF: C20H30O2
Mw: 302.45
Minimumordehoeveelheid: 10g
Verpakkingsdetails: Verpakking volgens de regeling van klantenorden
Betaling; T/T; Western Union; Geldgram; Bitcoin
Het verschepen: EMS, Fedex, DHL, TNT, UPS, enz.
Levertijd; De dag na de betaling
Leveringscapaciteit: Massavoorraad

 

COA:

 

Testpunten Specificatie Testresultaten
Identificatie TLC Positief
  UVspectrum Positief
  IR-spectrum Positief
Kenmerken Wit aan bijna wit kristallijn poeder Ben in overeenstemming
Smeltpunt 162~168℃ 152~166℃
Specifieke optische omwenteling +79°~ +85° +82.5°
Verlies bij het drogen <2>1.1%
Analyse 97~103% 99.08%
Verwante substanties <1>Pas
Overblijvende oplosmiddelen (GC) Aceton <100ppm> Pas
  Methanol <100ppm> Pas
  Pyridine <100ppm> Pas
Conclusie Deze partij is voldoet aan USP31

 

Beschrijving:

 

17-Methyltestosterone (ook als Android, Androral, Oraviron, Testred, Virilon wordt bekend) is 17 alpha--alkylated anabole steroïden en algemeen wordt het gebruikt om mensen te behandelen die genoeg van een natuurlijk stoftestosteron niet dat maken. Het draagt dichte structurele gelijkenis aan testosteron, maar heeft een methylgroep bij C17 om mondelinge biologische beschikbaarheid te verhogen.

In mannetjes, is het testosteron de oorzaak van vele normale functies, met inbegrip van de groei en ontwikkeling van de genitaliën, de spieren, en de beenderen. Het helpt ook normale seksuele ontwikkeling (puberteit) in jongens veroorzaken. Methyltestosterone is gelijkaardig aan het natuurlijke die testosteron door uw lichaam wordt geproduceerd. Het behoort tot een klasse van drugs die als androgens wordt bekend. Het werkt door vele lichaamssystemen te beïnvloeden zodat het lichaam zich kan normaal ontwikkelen en functioneren.

Methyltestosterone kan ook in bepaalde adolescentiejongens worden gebruikt om puberteit in die met vertraagde puberteit te veroorzaken.

 

Aanwijzingen en Gebruik voor Methyltestosterone:

 

1. Mannetjes:

 

Androgens zijn vermeld voor vervangingstherapie in voorwaarden verbonden aan een deficiëntie of een afwezigheid van endogeen testosteron:

 

Primaire (aangeboren of verworven) hypogonadism - testicular mislukking toe te schrijven aan cryptorchidism, tweezijdige torsies, orchitis, het verdwijnen testikelsyndroom; of orchidectomy.


(Aangeboren of verworven) Hypogonadotropichypogonadism - gonadotropin of het luteinizing hormoon-bevrijdend hormoon (LHRH) deficiëntie, of slijmachtige hypothalamic verwonding van tumors, trauma, of straling. (De de vervangingstherapie van het Aangewezen bijnier corticale en schildklierhormoon is nog noodzakelijk, echter, en is eigenlijk van primair belang.) Als de bovengenoemde voorwaarden voorafgaand aan puberteit voorkomen, androgen zal de vervangingstherapie tijdens de adolescentiejaren voor ontwikkeling van secundaire seksuele kenmerken worden vereist. De verlengde androgen behandeling zal worden vereist om seksuele kenmerken in deze en andere mannetjes te handhaven die testosterondeficiëntie na puberteit ontwikkelen. De veiligheid en de doeltreffendheid van Methyltestosterone bij mensen met „van de leeftijd afhankelijke hypogonadism“ (ook verwezen naar als „recent-beginhypogonadism“) zijn niet gevestigd.

 

Androgens kunnen worden gebruikt om puberteit in zorgvuldig geselecteerde mannetjes met duidelijk vertraagde puberteit te bevorderen. Deze patiënten hebben gewoonlijk een familiepatroon van vertraagde puberteit die niet secundair aan een pathologische wanorde is; de puberteit zou spontaan op een vrij recente datum moeten voorkomen. De korte behandeling met conservatieve dosissen kan nu en dan in deze patiënten worden gerechtvaardigd als zij niet aan psychologische steun antwoorden. Het potentiële nadelige gevolg bij de beenrijping met de patiënt en de ouders voorafgaand aan androgen beleid moeten zou worden besproken. Een Röntgenstraal van de hand en de pols zou om beenleeftijd te bepalen om de 6 maanden moeten worden verkregen om het effect te beoordelen van behandeling op de epiphyseal centra

 

2. Wijfjes:

 

Androgens kunnen secundair in vrouwen worden gebruikt met het vooruitgaan van inoperabele metastatische (skeletachtige) borstkanker die 1 tot 5 jaar postmenopausal zijn. De primaire doelstellingen van therapie in deze vrouwen omvatten ablatie van de eierstokken. Andere methodes om oestrogeenactiviteit tegen te gaan zijn adrenalectomy, hypophysectomy, en/of antiestrogentherapie. Deze behandeling is ook gebruikt in premenopausal vrouwen met borstkanker die van oophorectomy hebben geprofiteerd en overwogen om een hormoon-ontvankelijke tumor te hebben. Het oordeel betreffende androgen therapie zou door een oncoloog met deskundigheid op dit gebied moeten worden gemaakt.

 

Dosering:

 

Gebruikelijke Volwassen Dosis voor Hypogonadism - Mannetje
10 tot 50 mg mondeling één keer per dag.
- of
de mondtablet van 5 tot 25 mg één keer per dag. Het mondbeleid staat directe absorptie van methyltestosterone in het systemische aderlijke systeem toe resulterend in levering van unmetabolized drug aan het doelweefsel. De kracht van mondtabletten is 2 keer dat van mondelinge methyltestosterone.

 

Gebruikelijke Volwassen Dosis voor Borst kanker-Palliatief
50 tot 200 mg mondeling per dag in verdeelde dosissen.


- of
de mondtablet van 25 tot 100 mg per dag. Het mondbeleid staat directe absorptie van methyltestosterone in het systemische aderlijke systeem toe resulterend in levering van unmetabolized drug aan het doelweefsel. De kracht van mondtabletten is 2 keer dat van mondelinge methyltestosterone.

 

Methyltestosterone wordt goedgekeurd door FDA voor palliation van androgen-ontvankelijke metastatische borstkanker in vrouwen die 1 tot 5 jaar postmenopausal zijn of die om een hormoon-afhankelijke die tumor bewezen worden te hebben door vorige voordelige reactie op castratie wordt genoteerd.

 

De vrouwelijke patiënten zouden voor tekens van virilization moeten worden waargenomen. De vrouwen zouden moeten worden opgedragen om eender welke heesheid, acne, veranderingen tijdens menstruele periodes, of verhoging van gezichtshaar te melden. De beëindiging van drugtherapie op het tijdstip van bewijsmateriaal van milde virilism is noodzakelijk om onomkeerbare virilization te verhinderen. Een besluit kan door de patiënt en de arts worden genomen dat wat virilization tijdens de behandeling voor kwaadaardige ziekte zal worden getolereerd.

 

 

 

Hete Productlijst:

 

Productnaam CAS-aantal
Testosteronacetaat 1045-69-8
Testosteron Cypionate 58-20-8
Testosteron Decanoate 5721-91-5
Testosteron Enanthate 315-37-7
Testosteronpropionaat 57-85-2
Testosteron undecanoate 5949-44-0
Boldenone Undecylenate 13103-34-9
Boldenoneacetaat 10161-34-9
Nandrolone Decanoate 360-70-3
Nandrolone phenylpropionate 62-90-8
Trenboloneacetaat 10161-34-9
Trenbolone Enanthate Verklaar nietig
Het Carbonaat van Trenbolonehexahydrobenzyl 23454-33-3
Methenoloneacetaat 434-05-9
Methenolone Enanthate 303-42-4
Oxymetholone 434-07-1
Oxandrolone 53-39-4
Stanolone 521-18-6
Stanozolol (winstrol) 10148-03-8
Tadalafil 171596-29-5
Sildenafilcitraat 139755-83-2
Metandienone 72-63-9
SARMs  
PINmgf 2mg
MT-2 10mg
Ghrp-2 5mg
Ghrp-6 5mg/10mg
Ipamorelin 2mg
HGH 176-191 2mg

 

Onze Voordelen:

 

1. Goede reputatie:

 

Ons bedrijf is een belangrijk chemisch bedrijf in China, en heeft meer dan 16 jaar geschiedenis. Wij hebben meer dan 10 filialen, geniet iedereen van goede reputatie van klanten wereldwijd.

 

2. Hoog - kwaliteits&low prijs:

 

Elk van onze producten hebben hoogste kwaliteit en de hoge zuiverheid, aangezien wij de fabriek zijn, onze prijs is concurrerend.

 

3. Veelvoudige betalingswijzen:

 

Wij hebben mutiple betalingswijzen, T/T, Westelijke Unoin, MoneyGram, en Bitcoin voor uw gemak.

 

4. Massavoorraad:

 

om onze klanten beter te dienen, bereiden wij massavoorraad in ons pakhuis voor kunnen wij uw pakket binnen 24 uren altijd verschepen.

 

5. Het hoge tarief van de inklaringspas:

 

Door 16 jaar het harde werk, hebben wij rijke het uitvoeren ervaring aan de V.S., het UK, Frankrijk, Italië, Duitsland, Spanje, Brail, Korea, India etc. geaccumuleerd. Wij zullen speciale manieren gebruiken om de goederen te vermommen, is het de inklaringstarief van 98% gewaarborgd, als de levering niet succesvol is, wij kostenloos zal opnieuw versturen.

 

6. Verwarm na de dienst:

 

Als u om het even welke problemen over de goederen hebt, doe geen aarzelen om ons te contacteren, kunnen wij de 7/24 dienst verlenen.

 

Het Testosteron van CAS 58-18-4 Anabole Steroid 17 Methyltestosterone/Mesterone voor Massa het Bereiken 0

 

 

Als u om het even welke vragen hebt, gelieve te voelen vrij om me te contacteren:

E-mail: sinosource6666@gmail.com

Whatsapp: +86-13657291547

 

Contactgegevens
Ben

Telefoonnummer : Wickr: sinosource

WhatsApp : +8613657291547