Wettelijke Anabole Steroïden Dianabol, Supplement van het Poederbodybuilding van Metandienone CAS 72-63-9 het Witte

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: YW
Certificering: GMP, ISO9001, USP, KOSHER
Modelnummer: 72-63-9
Min. bestelaantal: 5 gram
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Discreet vermomd pakket of zonodig
Levertijd: 3~7 werkdagen
Betalingscondities: De directe overboeking van Western Union, van Moneygram, van Bitcoin en van de Bank
Levering vermogen: 5000kg/week
CAS-Aantal: 72-63-9 Verschijning: Wit poeder
Moleculaire Formule: C20H28O2 Molecuulgewicht: 300.43512
Verpakking: 1kg netto/foliezak of tin Gebruik: farmaceutisch materieel, Steroid hormoon, Anabolin
Hoog licht:

spier die anabole steroïden bouwt

,

natuurlijke anabole steroïden

Wettelijke Anabole Steroïden Dianabol, Metandienone CAS: 72-63-9 het witte Supplement van Poederbodybuilding

 

Dianabol (methandrostenolone, methandienone) is één van de belangrijkste anabole steroïden in het bodybuilding sinds zijn inleiding in 1958 geweest. Ook algemeen genoemd geworden „Dbol“, wordt deze mondelinge samenstelling het best gebruikt voor steroid cycli in combinatie met injecteerbare steroïden, maar kan van ook alleen gebruikte waarde zijn.

 

Snelle Details:

 

Productnaam: Dianabol, Metandienone, Methandrostenolone
CAS: 72-63-9
Einecs Nr: 200-787-2
Zuiverheid: 99% min
MF: C20H28O2
Mw: 300.43512
Verschijning: Wit kristallijn poeder
Categorieën: Biochemie; Hydroxyketosteroids; Steroïden
Kwaliteitsnorm: USP30
Gebruik: Farmaceutisch materieel, Steroid hormoon, Anabolin
Verpakking: 1kg netto/foliezak of tin.

 

COA en HPLC:

 

TESTpunten SPECIFICATIE RESULTATEN
Beschrijving Wit bijna Kristallijn Poeder wit poeder
Identificatie IRL, UV Positief
Oplosbaarheid Praktisch onoplosbaar in oplosbaar water, binnen Is in overeenstemming
  96% ethylalcohol, in chloroform & ijzig azijnzuur, lichtjes oplosbaar in ether
Analyse (op droge basis) 97.0~103.0% 99.70%
Verlies bij het Drogen 0.5%max 0,22%
Residu op Ontsteking 0.2%max 0,03%
Specifieke Omwenteling +7° ~ +11° (1%-w/v oplossing in 96%-ethylalcoholoplossing) +9.3°
Smeltpunt 163~167℃ 164.5~165.5℃
Verwante Substanties Methyltestosterone: 0.5%max <0>
  Niet-gespecificeerd een ander: 0.5%max <0>
Overblijvende Oplosmiddelen Ethylacetaat: 5000PPm maximum 210PPm
Conclusie De specificatie is met BP80-norm in overeenstemming

 

 

Wat is Dianabol?

 

Dianabol is één rond van de meest efficiënte anabole steroïden. Het kan om het even wie spiermassa zeer snel echt verhogen beduidend en. Algemeen bedoeld als D -D-bol in het bodybuilding van cirkels, handelen deze steroïden gelijktijdig op diverse lichaamsprocessen om spierproductie en vette vermindering op te voeren.

 

 

Dianabol heeft een zeer machtig ingrediënt dat u helpt om spier te bereiken, vet verliezen, en sterkte permanent verhoogt. Het actieve ingrediënt in deze steroïden is methandrostenolone. Het heeft het potentieel om spierproductie in een korte tijd op te voeren.

 

 

Gebruik:

 

1) Als tonicum:

 

 

Metandienone door DEA in 2008 in beslag die wordt genomen die.
Begin de jaren zestig, schreven de artsen algemeen dagelijkse metandienone voor vrouwen als tonicum voor. Dit werd snel beëindigd op ontdekking van zijn zwaar masculinizing gevolgen.

 

 

2) Bodybuilding:

 

Ondanks het gebrek aan om het even welke bekende therapeutische toepassingen, bleef de drug wettelijk tot het Congres van 2001.The Verenigde Staten bepaalde die soorten steroïden toevoegde die of metandienone aan het Gereguleerdee stoffenakte als amendement kunnen kunnen niet omvatten als het Anabole Steroid Controleakte wordt bekend van 1990. Deze handeling plaatste steroïden in dezelfde categorie zoals sommige amfetaminen als „Programma III“ drug en bezit van deze drugsresultaten in een misdrijf. Het wordt gebruikt door bodybuilders en metandienone blijft illegaal tot op heden worden gebruikt, typisch (gestapeld) wordt gecombineerd met injecteerbare samenstellingen, zoals testosteronpropionaat, enanthate, cypionate evenals andere injecteerbare acetaat van drugsliketrenbolone.


Verscheidene succesvolle atleten en professionele bodybuilders hebben metandienonegebruik toegelaten op lange termijn alvorens de drug, met inbegrip van Arnold Schwarzenegger werd verboden. Andere die steroïden met metandienone worden gestapeld zijn, als niet altijd, hoofdzakelijk injecteerbare samenstellingen zoals testosteron, trenbolone en nandrolone. De grote dosissen en het gebruik op lange termijn metandienone zijn geassocieerd met zonderlinge linker ventriculaire hypertrofie die wezenlijk verhoogde risico's van cardiomyopathie als en wanneer hypertrophyatrophies voorstelt. Athleticism wordt typisch geassocieerd met linker-ventriculaire hypertrofie; nochtans, stelt natuurlijke athleticism over het algemeen de concentrische linker ventriculaire groei voor die niet verbonden met een verhoogd risico van cardiomyopathie is.

 

3) Opsporing van gebruik:

 

Metandienone is onderworpen aan uitgebreide leverbiotransformatie door een verscheidenheid van enzymatische wegen. Primaire urinemetabolites zijn opspoorbaar maximaal 3 dagen, en onlangs ontdekte hydroxymethyl metabolite wordt gevonden in urine maximaal 19 dagen na één enkele mondelinge dosis van 5 mg. Verscheidene van metabolites zijn uniek aan metandienone. De methodes voor opsporing in urinespecimens houden gas gewoonlijk chromatografie-massa spectrometrie in.

 

 

Voordelen om Dianabol te gebruiken:

 

Dianabol is uiterst machtige spier de bouwsteroïden die zowel anabole als androgene gevolgen voor een persoon hebben. De anabole aard van Dianabol verhoogt stikstofbehoud en op zijn beurt spierproductie. Zijn capaciteit om stikstofreactie te verhogen verbetert het gevoel van een persoon van welzijn en eiwitvervaardiging in het lichaam. De steroïden helpen ook het lichaam van een persoon om snel aan verhoogde werkbelasting aan te passen wat moeheid vermindert.

 

 

 

Wanneer op Dianabol, voegen de bodybuilders 2 tot 4 ponden gewicht elke week anderhalf maanden toe. Het verhoogt beduidend lichaamssterkte maar het is het meest efficiënt wanneer gecombineerd met een juist oefeningsprogramma en een dieet.

 

 

Zoals ik voordien zei, verbetert Dianabol het gevoel van een persoon van welzijn dat mensen maakt om het als gevoel-goede steroïden te verwijzen. Dianabol verstrekt een het normaliseren effect op talrijke processen die van fysieke en geestelijke gezondheid de oorzaak zijn.

 

 

Dianabol verbetert de kwaliteit van een persoon van slaap en beschermt hen tegen zich uitbranden wegens frequente opleiding. Dianabol vermindert uitputting wegens zijn capaciteit om RNAsynthese tijdens zware trainingen te verbeteren. Het vermindert katabole spanning in een gebruiker - een feit dat het om toelaat te presteren evenal dan beter andere mensen snel na zware opleiding terug te krijgen.

 

 

De bodybuilders van de Dianabolhulp om proteïnen in de spieren te houden. D -D-bol veroorzaakt een significante verbetering van de insulinegroei. De insuline is een katabole die substantie in de lever wordt en in andere lichaamsweefsels wordt gebruikt geproduceerd die en het is zeer belangrijk in metabolisme.

 

 

Dianabol zorgt daarom ervoor dat de metabolische processen van het lichaam behoorlijk zelfs in intense opleiding, geestelijke spanning, en warmtebeperking werken. Deze functie verhindert het lichaam proteïne op te splitsen om energie tijdens extreme trainingen te veroorzaken die daardoor de integriteit van spieren handhaven.

 

 

Talrijke sportmannen hebben tot Dianabol hun meest vertrouwde op steroïden gemaakt en het vaak gebruikt om de spiergroei te verbeteren en fysieke prestaties te handhaven bij zijn piek.

 

 

Het is één van de steroïden beschikbaar op de markt die zowel psychologische als fysieke gevolgen heeft. Er zijn anecdotische rapporten van het stijgende testosteronproductie geweest die voor steeds toenemende spiermassa noodzakelijk is.

 

 

Dosering:

 

1) Eerste Keer Gebruik - de Dosering van Newbie Dbol:

 

 

Als u nooit met bepaalde anabole steroïden voordien hebt aangevuld, is het altijd best om de dosis eerder laag te houden uw eerste gaat rond verzekeren u niet probleem tegenkomt. U moet te weten komen hoe u aan bepaalde steroïden, en in dit geval antwoordt, als uw Dbol-dosering te hoog is en u problemen tegenkomt u slechts extra en onnodige spanning op uw lichaam gaat brengen. Daartoe, zal 10mg per dag androgen vervanging verstrekken, maar voor een waar anabool effect gaat u een Dbol-dosering van 20mg per dag nodig hebben. Dit is een perfecte dosis voor een newbie; 25mg per dag kan worden nagedacht, maar u zou werkelijk niet dit punt moeten overschrijden. Verder, terwijl het laag kan zijn, is zulk een dosis gewaarborgd om uw massa en sterkteverhoging beduidend te zien als u adequate calorieën verstrekt; het kan laag zijn, maar het is verre van zwak. Voorts voor velen kan het al Dianabol zijn die zij ooit of hebben vereist gewenst, en als dat het geval is, zal zulk een Dbol-dosering de aanwinsten verstrekken u elke keer wenst.

 

 

2) Het verhogen van de Dosis:

 

 

Als u van een positieve reactie op 20mg aan 25mg per dag genoot en meer wenst, wedt u meer, en nog binnen het koninkrijk van veiligheid kunnen worden gebruikt; toch als u van een vorige positieve reactie genoot bent u als de meeste mensen een positief antwoordapparaat. Als dit het geval is, kan een Dbol-dosering van 30mg aan 50mg per dag worden overwogen. Voor de meeste mensen, zal 50mg per dag maximum zij ooit moet of wenst zijn gebruiken; zodra u dit bedrag de risico's beduidend verbonden aan nadelige gevolgenverhoging overtreft. Natuurlijk, met om het even welke dosis moet u bewust zich van dergelijke gevolgen zijn, en telkens als u het verhoogt het risico uitgaat; nochtans, zal het wezenlijk boven 50mg per dag uitgaan. Maar toch, vermeldden wij hierboven er een uitzondering kan zijn aan deze regel, en het kleine is. Sommige concurrerende bodybuilders kunnen een behoefte aan grotere dosissen tijdens hun buiten het seizoen vinden, maar dergelijke dosissen zouden nooit voor meer dan 2 weken gepast aan de sterke hepatotoxic aard van deze steroïden moeten worden gebruikt. Bijvoorbeeld, als de bodybuilder met 50mg elke dag begint, kon hij het tot 75mg of zelfs 100mg per dag voor een paar weken verhogen, maar hij zou aan eindgebruik op dit punt nodig hebben.

 

 

Kok Recipe:

 

1) 20ml @ 50 mg/ml
1 gram van Methandrostenolone-poeder
1 beker geschikt om het volume van vloeistoffen te houden
19 ml de Alcohol van de 190 Bewijskorrel

 

 

2) 250ml @ 80 mg/ml
gram 20 van Methandrostenolone-poeder (1ml=1.12g) 17.86ml
40ml BB
10ml BEDELAARS
182.14ml druivepitolie

 

 

3) 250ml @ 80 mg/ml
het poeder van 20g Dianabol (1.12g/ml) 17.86ml 1g=0.89ml
60ml BB
15ml BEDELAARS
157.14ml druivepitolie

 

 

4) 100ml @ 50mg/ml
dianabol 5g (5.6ml)
15%Guaiacol
2% BEDELAARS
18% BB
30% EO
Druivepitolie 29.4ml

 

 

5) 50ml @ 50mg/ml
2.5g poeder 2.23ml
1% bedelaars 0.5ml
18% BB 9ml
15% guaiacol 7.5ml
rode olie 31.77ml (1ml=0.909g)

 

 

Wettelijke Anabole Steroïden Dianabol, Supplement van het Poederbodybuilding van Metandienone CAS 72-63-9 het Witte 0

 

Andere Verwante Populaire Steroïden:

 

1 Testosteron Enanthate CAS: 315-37-7
2 Testosteronacetaat CAS: 1045-69-8
3 Testosteronpropionaat CAS: 57-85-2
4 Testosteron Cypionate CAS: 58-20-8
5 Testosteron Phenylpropionate CAS: 1255-49-8
6 Testosteron Isocaproate CAS: 15262-86-9
7 Testosteron Decanoate CAS: 5721-91-5
8 Testosteron Undecanoate CAS: 5949-44-0
9 Sustanon 250  
10 1-testosteron Cypionate  
11 Turinabol CAS: 855-19-6
12 Mondelinge Turinabol CAS: 2446-23-3
13 Stanolone CAS: 521-18-6
14 Nandrolone Decanoate (DECA) CAS: 360-70-3
15 Nandrolone Cypionate CAS: 601-63-8
16 Nandrolone Phenypropionate (NPP) CAS: 62-90-8
17 Boldenoneacetaat CAS: 2363-59-9
18 Boldenone (Equipoise) Undecylenate CAS: 13103-34-9
19 Drostanolonepropionaat (Masteron) CAS: 521-12-0
20 Drostanolone Enanthate CAS: 472-61-1
21 Methenoloneacetaat (Primobolan) CAS: 434-05-9
22 Methenolone Enanthate CAS: 303-42-4
23 Trenboloneacetaat CAS: 10161-34-9
24 Trenbolone Enanthate  
25 Het Carbonaat van Trenbolonehexahydrobenzyl CAS: 23454-33-3
26 Epiandrosterone CAS: 481-29-8
Mondelinge Steroïden
27 Anavar CAS: 53-39-4
28 Anadrol CAS: 434-07-1
29 Winstrol CAS: 10418-03-8
30 Dianabol CAS: 72-63-9
31 Superdrol CAS: 3381-88-2
32 Tamoxifencitraat (Nolvadex) CAS: 54965-24-1
33 Clomiphenecitraat (Clomid) CAS: 50-41-9
34 Toremifenecitraat (Fareston) CAS: 89778-27-8
35 Femara CAS: 112809-51-5
36 Aromasin CAS: 107868-30-4
37 Proviron CAS: 1424-00-6
38 Arimidex CAS: 120511-73-1
39 Formestane CAS: 566-48-3
40 Cabergoline (Caber) CAS: 81409-90-7
41 Finasteride CAS: 98319-26-7
42 Dutasteride CAS: 164656-23-9
SARMs
43 Ostarine (mk-2866) CAS: 841205-47-8
44 Cardarine (GW-501516) CAS: 317318-70-0
45 Andarine (S4) CAS: 401900-40-1
46 Ligandrol (lgd-4033) CAS: 1165910-22-4
47 Ibutamoren (mk-677) CAS: 159752-10-0
48 RAD140 CAS: 118237-47-0
49 SR9009 CAS: 1379686-30-2
50 YK11 CAS: 431579-34-9
Geslachtsverhoging
51 Avanafil CAS: 330784-47-9
52 Vardenafil CAS: 224785-91-5
53 Sildenafil CAS: 119356-77-3
54 Sildenafilcitraat CAS: 171599-83-0
55 Vardenafilwaterstofchloride CAS: 431579-34-9
56 Waterstofchloride CAS: 431579-34-9
57 Yohimbinewaterstofchloride CAS: 65-19-0

 

Ons Voordeel:

 

Hoog - kwaliteit met concurrerende prijs:


1) Norm: Ondernemingsnorm
2) Al Zuiverheid: >=99%
3) Wij zijn fabrikant en kunnen hoogte - kwaliteitsproducten van fabrieksprijs voorzien.

 

Snelle en veilige levering:


1) Het pakket kan in 24 uren na betaling worden gestuurd. Het volgen beschikbaar aantal
2) Beveilig en discrete verzending. Diverse vervoersmethodes voor uw keus.
3) Het tarief van de douanepas: >=99%
4) Wij hebben onze eigen agent/remailer/verdeler die ons kan helpen onze zeer snel en veilige producten verschepen, en wij hebben daar voorraad binnen voor het overbrengen.

 

Wij hebben over de hele wereld cliënten:


1) De professionele dienst en de rijke ervaring maken klanten bij gemak voelen, ontmoeten de adequate voorraad en de snelle levering hun wens.
2) De markt koppelt terug en de goederen terugkoppelen zullen worden gewaardeerd, is de samenkomende eis van klanten onze verantwoordelijkheid.
3) Hoog - kwaliteit, concurrerende prijs, snelle levering, prima de dienstaanwinst het vertrouwen en lof van de klanten.

 

Als u om het even welke vragen hebt, gelieve te voelen vrij om me te contacteren:

 

E-mail: sinosource6666@gmail.com    Whatsapp: +86-13657291547

 

 

Contactgegevens
Ben

Telefoonnummer : Wickr: sinosource

WhatsApp : +https://api.whatsapp.com/send?phone=8613657291547