Huidschoonheid het Looien Peptide Melanotan II van het de Groeihormoon

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: LSW
Certificering: GMP, ISO9001, USP, KOSHER
Modelnummer: 121062-08-6
Min. bestelaantal: 10 flesjes
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Discreet vermomd pakket of zonodig
Levertijd: 3~7 werkdagen
Betalingscondities: De directe overboeking van Western Union, van Moneygram, van Bitcoin en van de Bank
Levering vermogen: 5000vials/week
Verschijning: Vorst - droog Poeder Maat: 10 mg/vial
CAS: 121062-08-6 Zuiverheid: 99.00%
MF: C50H69N15O9 mw: 1024.2
Hoog licht:

de menselijke steroïden van het de groeihormoon

,

Het menselijke Poeder van het de Groeihormoon

Huidschoonheid het Looien Peptide Melanotan II, MT2 10mg/vial CAS van het de Groeihormoon: 121062-08-6

 

Melanotan II is een efficiënt injecteerbaar peptide product om capaciteit te verbeteren te looien. Het doseren is typisch 0,5 tot 1,0 mg/dag, en het totale bedrag nodig voor goed effect is typisch 30-40 mg, reeds niettemin voor individuen van middelgrote duisternis, het kan zo laag zijn zoals 10 mg voor significant effect. MT-II kan ook worden gebruikt om tendens aan penile bouw te verbeteren, maar de frequentie van dergelijk gebruik moet worden beperkt om bovenmatig totaal effect op huidpigmentatie te vermijden.

 

 

Snelle Details:

 

Productinleiding:
Mlanotan (MT2)
melanotan II Zuiverheid (door HPLC): 99.00%
melanotan II Verschijning: Wit Poeder
CAS-Aantal: 121062-08-6
Opeenvolging: Ac-Nle-aspis-zijn-D-Phe-Arg-Trp-Lys-NH2
Moleculaire Formule: C50H69N15O9
Molecuulgewicht: 1024.2
Opslagvoorwaarde; vanaf lichte, koude opslag (graad 2-8)

 

 

Beschrijving:

 

Melanotan II (ook als MT-II of MT-2 wordt bekend) is een injecteerbaar die peptide hormoon wordt om het looien te bevorderen. gebruikt die MT-II de werken door alpha- -alpha--melanocyte receptoren te bevorderen, die vorming van melanine in antwoord op zonblootstelling bevordert. Wanneer een wezenlijk bedrag van MT-II binnen recent „geheugen“ van de huidcellen is genomen, looit een individu alsof hij een genetisch donkerder type was.

 

 

Hypothetische Voordelen van Melanotan II:

 

De wetenschappelijke studie over dierproefonderwerpen heeft bepaald dat Meanotan II capaciteit om een uptick in de uitdrukking van melanine te veroorzaken het kan mogelijk toestaan om een zeer belangrijke speler te zijn in het verminderen van de waarschijnlijkheid van de ontwikkeling van huidkanker. De belangrijkste reden achter deze gedachte komt uit de peptide capaciteit om de afscheiding zonder de schadelijke effecten van ultraviolette stralen te veroorzaken die deel van het proces uitmaken. Dat zei men zou moeten opmerken dat de studies erop wijzen dat peptide niet de meest deadliest vorm van huidkanker zou kunnen verhelpen, kwaadaardige melanoma, omdat die bepaalde vorm van kanker door de indirecte schade en niet de blootstelling van DNA aan ultraviolette stralen wordt veroorzaakt.

 

 

Toepassing:

 

Melanotan II vereist efficiënt het cumulatieve doseren om te zijn. Afhankelijk van het individu, zal de nodig cumulatieve dosis typisch van 10 tot 40 mg zijn, met eerlijkere individuen die gewoonlijk bedragen vereisen op het hogere eind van de waaier. Afhankelijk van het totale nodig bedrag en het dagelijkse doseren geschikt voor het individu, zullen MT-II injecties minstens met een week voorafgaand aan een behoefte moeten beginnen aan het betere looien. Typischer, zou MT-II gebruik minstens met een maand voorafgaand aan dergelijke behoefte moeten beginnen.
Melanotan II kan ook op een gecirkelde basis worden gebruikt om betere capaciteit te handhaven te looien. Verder, kan Melanotan II bij gelegenheid voor prosexual effect worden gebruikt.

 

 

Voor een bodybuilder die op stadium van plan zijn te concurreren, is er een aanzienlijke hoeveelheid tijd en aandacht aan toegewijd detail alvorens zij klaar zijn te concurreren. Gespierd en bepaald zijn wordt omhoog slechts benadrukt door aardige tan om lijnen en definities pop uit te maken en duidelijker aan kijkers en rechters te worden. Ga heptapeptide Melanotan II in, nu kunnen de bodybuilders tegen over blootstelling aan de zon eigenlijk beschermen terwijl het opvoeren van melanine. Dit resulteert in een donkerdere en meer gelooide teint. Wanneer Melanotan II aan een peptide protocol leidend aan een show wordt toegevoegd, zal het melanineniveaus opvoeren, resulterend in looierhuid; bovendien zal het vette verlies en spierhardheid verhogen.

 

 

Dosering:

 

De injectie is typisch slechts eenmaal per dag, maar waar een persoon de eerst drug probeert en tolerantie beoordeelt, kan de injectie in twee kleinere bedragen per dag worden verdeeld.

 

 

De typische doseringswaaier is 0,5 tot 2,0 mg/dag, met een aangewezen waaier van 0,5 tot 1,0 mg/dag. Nochtans, is het best aan eerst beoordeelt tolerantie tegelijkertijd met het lagere doseren van 0,25 mg.

 

Na reconstructie, zou een Melanotan II flesje bij voorkeur volledig binnen 30 dagen moeten worden verbruikt. Voorafgaand aan reconstructie, zou MT-II in de ijskast of de diepvriezer moeten worden opgeslagen, maar het is aanvaardbaar voor het om zonder koeling worden verscheept.

 

 

Het gebruik zou over het algemeen moeten worden beëindigd als MT-II, in het individuele geval, oorzakenproblemen met de verhoogde groei, aantal, of duisternis van mollen.

 

 

Melanotan II effect is vrij langdurig. Het kan zelfs het geval zijn dat het een jaar of meer voor het effect van een cyclus om grotendeels vergt te verdwijnen. Het gebruik van onderhoudscycli kan effect voor onbepaalde tijd handhaven. Als vuistregel, vereist het onderhoud typisch ongeveer 2 tot 3 keer zo veel MT-II per jaar zoals voor de eerste cyclus werd vereist. Dit kan of als een totaal van 2 tot 3 gedaane cycli per jaar op dezelfde manier als de aanvankelijke cyclus, of meer frequent het doseren patroon worden genomen die dit totale bedrag van MT-II per jaar verstrekken.

 

 

Specificatie: 10mg/vial, 10vial/box:

 

PUNT SPECIFICATIE
Verschijning Wit Kristallijn Poeder
Analyse >99%
Heavy metallen <10ppm>
Arsenicum <1ppm>
Lood <3ppm>
Mercury <0>
Cadmium <1ppm>
Totale Plaattelling <1000cfu>
Gist & Vorm <100cfu>
E.Coli Verbied
Salmonella's Verbied
Conclusie Het product is met de norm in overeenstemming.

 

Huidschoonheid het Looien Peptide Melanotan II van het de Groeihormoon 0

 

Andere Verwante Populaire Peptides:

 

Naam SPE
Melanotan I 10mg/vial, 10vial/box
Melanotan II 10mg/vial, 10vial/box
CJC 1295 2mg/vial, 10vial/box
cjc1295 dac 2mg/vial, 10vial/box
Sermorelin 2mg/vial, 10vial/box
Sermorelin 5mg/vial, 10vial/box
PT 141 10mg/vial, 10vial/box
Ipamorelin 2mg/vial, 10vial/box
Ipamorelin 5mg/vial, 10vial/box
MGF 2mg/vial, 10vial/box
PINmgf 2mg/vial, 10vial/box
Ghrp-6 5mg/vial, 10vial/box
Ghrp-2 5mg/vial, 10vial/box
Hexarelin 2mg/vial, 10vial/box
Hexarelin 5mg/vial, 10vial/box
Thymosin Bèta 4 (TB4) (tb-500) 2mg/vial, 10vial/box
Follistatin 344 1mg/vial, 10vial/box
Oxytocin 2mg 2mg/vial, 10vial/box

 

Ons Voordeel:

 

Hoog - kwaliteit met concurrerende prijs:


1) Norm: Ondernemingsnorm
2) Al Zuiverheid: >=99%
3) Wij zijn fabrikant en kunnen hoogte - kwaliteitsproducten van fabrieksprijs voorzien.

 

Snelle en veilige levering:


1) Het pakket kan in 24 uren na betaling worden gestuurd. Het volgen beschikbaar aantal
2) Beveilig en discrete verzending. Diverse vervoersmethodes voor uw keus.
3) Het tarief van de douanepas: >=99%
4) Wij hebben onze eigen agent/remailer/verdeler die ons kan helpen onze zeer snel en veilige producten verschepen, en wij hebben daar voorraad binnen voor het overbrengen.

 

Wij hebben over de hele wereld cliënten:


1) De professionele dienst en de rijke ervaring maken klanten bij gemak voelen, ontmoeten de adequate voorraad en de snelle levering hun wens.
2) De markt koppelt terug en de goederen terugkoppelen zullen worden gewaardeerd, is de samenkomende eis van klanten onze verantwoordelijkheid.
3) Hoog - de kwaliteit, concurrerende prijs, snelle levering, de prima dienst bereikt het vertrouwen en het lof van de klanten.

 

Als u om het even welke vragen hebt, gelieve te voelen vrij om me te contacteren:

 

E-mail: debbie@chembj.com Whatsapp: +8618872220738 Skype: debbieyuyalan

 

 

Contactgegevens
Ben

Telefoonnummer : Wickr: sinosource

WhatsApp : +8613657291547