Cas 100 Geneesmiddel van Liquild van de 51 6 het Veilige Organische Oplosmiddelen Benzyl Alcohol Kleurloze

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: YW
Certificering: GMP, ISO9001, USP, KOSHER
Modelnummer: 100-51-6
Min. bestelaantal: 50 ml
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Discreet vermomd pakket of zonodig
Levertijd: 3~7 werkdagen
Betalingscondities: De directe overboeking van Western Union, van Moneygram, van Bitcoin en van de Bank
Levering vermogen: 5000L/week
Verschijning: kleurloze liquild Oplosbaarheidswater: soluble33 g/L bij 20 °C
CAS-Aantal: 100-51-6 MF: C7H8O
Mw: 108.14 mp: −16-−13 °C (lit)
E-mail: sinosource6666@gmail.com Whatsapp: +86-13657291547
Hoog licht:

spier die steroid olie bouwt

,

farmaceutische grondstoffen

Kleurloze Farmaceutische Olie Gebaseerde de Steroïden Oplosbare Benzyl Alcohol CAS van Liquild: 100-51-6

 

Beschrijving:

 

Benzyl Alcohol is een kleurloze vloeistof met een scherpe het branden smaak en een lichte geur. Het wordt als lokaal verdovingsmiddel en gebruikt om pijn te verminderen verbonden aan Lidocaine injectie. Ook, wordt het gebruikt in de vervaardiging van andere benzyl samenstellingen, als farmaceutische hulp, en in parfumerie en smaakstof. Benzyl Alcohol is een aromatische die alcohol in een grote verscheidenheid van kosmetische formuleringen als geurcomponent, bewaarmiddel, oplosmiddel, en viscositeit-verminderende agent wordt gebruikt. Benzyl Alcohol wordt gemetaboliseerd aan Benzoëzuur, die met glycine en afgescheiden als hippuric zuur in het menselijke lichaam reageert. De aanvaardbare dagelijkse innamen werden gevestigd door de Wereldgezondheidsorganisatie bij 5 mg/kg voor Benzyl Alcohol. Geen nadelige gevolgen van benzyl alcohol zijn gezien in chronische blootstellings dierlijke studies gebruikend ratten en muizen. De gevolgen van Benzyl Alcohol in chronische blootstellings dierlijke studies zijn beperkt tot verminderde voeropname en de verminderde groei. Sommige verschillen zijn genoteerd in één reproductieve giftigheidsstudie gebruikend muizen, maar deze waren beperkt tot lager moederlichaamsgewicht en verminderde gemiddelde draagstoelgewichten. Een andere studie merkte ook op dat het foetale gewicht vergeleken bij controles was verminderd, maar een derde studie toonde geen verschillen tussen controle en benzyl alcohol-behandelde groepen. Benzyl Alcohol is geassocieerd met een verhoogd aantal resorptie en misvormingen in hamsters, maar er zijn geen reproductieve of ontwikkelingstoxiciteitbevindingen in studies geweest die muizen en ratten gebruiken. De genotoxiciteitstests voor benzyl alcohol zijn meestal negatief, maar er waren sommige analyses die positief waren.

De kankerverwekkendheidsstudies, echter, waren negatief. De klinische gegevens wijzen erop dat benzyl alcohol nonimmunologic contacturticaria en nonimmunologic directe die contactreacties kan veroorzaken, door de verschijning van wheals, erythema, en pruritis wordt gekenmerkt. 5% benzyl alcohol kan een reactie onthullen. Benzyl Alcohol bedraagt geen sensibilisator 10%. Benzyl Alcohol zou veilig bij concentraties tot 5% kunnen worden gebruikt, maar dat zou fabrikanten de nonimmunologic fenomenen moeten overwegen wanneer het gebruiken van benzyl alcohol in kosmetische die formuleringen voor zuigelingen en kinderen worden ontworpen. Bovendien, wordt Benzyl Alcohol beschouwd tot 10% voor gebruik in haarverven als veilig. De beperkte lichaamsblootstelling, de duur van gebruik, en de frequentie van gebruik worden overwogen in het besluiten dat de nonimmunologic reacties geen zorg zouden zijn. Wegens de grote verscheidenheid van producttypes waarin benzyl alcohol kan worden gebruikt, is het waarschijnlijk dat de inhalatie een route van blootstelling kan zijn. De beschikbare veiligheidstests worden niet als voldoende beschouwd om de veiligheid van benzyl alcohol in formuleringen te steunen waar de inhalatie een route van blootstelling is. De gegevens van de inhalatiegiftigheid zijn nodig om de veiligheidsbeoordeling van benzyl alcohol te voltooien waar de inhalatie kan voorkomen.
 

Basisinformatie:

 

Verwante Categorieën: Vochtvrije Oplosmiddelen, Oplosbare Flessen, Oplosbare Verpakkingsopties, Oplosmiddel door Toepassing, Oplosmiddelen,
Rang: vochtvrij
Dampdichtheid: 3.7 (versus lucht)
Dampdruk: 13,3 mmHg (100 °C)
3,75 mmHg (77 °C)
InChIsleutel: Wvddgkgomkodpv-uhfffaoysa-n
Analyse; 99.8%
Autoignition temperaturen: 817 °F
Onzuiverheden: <0> <0> R.i.; n20/D 1,539 (lit)
BP: 203-205 °C (lit)
MP: −16-−13 °C (lit)
Oplosbaarheidswater: soluble33 g/L bij 20 °C
Dichtheid: 1,045 g/ml bij 25 °C (lit)

 

COA

 

Parameter Rang
Punten van Analyse Technologie. Rang BP2000 Parfumerierang
Kleur (Hazen): ≤30 ≤20 ≤15
Geur -- -- Lichte geur van bloem
Inhoud (GC) (%) 99.0 99.9 99.95
ZUURHEID
(ALS BENZOËZUUR) (%)
0,1 0,08 0,05
Soortelijk gewicht (20°C): 1043-1048 1043-1048 1043-1048
Cloride (p.p.m.) ≤50 ≤50 ≤50
DUIDELIJKHEID VAN OPLOSSING (1:30): Ontruim Ontruim Ontruim

 

Gebruik van de Olie van het Druivenzaad:

 

1) Acne en Dermatitis

Het onderzoek brengt naar voren dat het linoleic zuur in de Olie van het Druivenzaad anti-inflammatory, anti-allergeen heeft, acne reducerende, en vochtigheids vasthoudende eigenschappen. Het bevat 73% van linoleic zuur dat in de behandeling van acne, dermatitis, allergische reacties, atopic eczema en droge en jeukerige huid voordelig kan zijn. Een eenvoudige remedie voor deze huidvoorwaarden moet de Olie van het Druivenzaad op de beïnvloede huid keer dagelijks toepassen 2-3. De regelmatige mondelinge opname van het Uittrekselsupplementen van het Druivenzaad kan ook aan de voordelen toevoegen.

 

2) Reumatoïde Artritis

De studies hebben aangetoond dat de Olie van het Druivenzaad de productie van collageen kan verbeteren die voor het handhaven van gezonde bindweefsels in onze verbindingen belangrijk is. Zijn die anti-inflammatory activiteit kan de pijn ook verminderen door artritis wordt veroorzaakt. Een eenvoudige remedie moet beginnen 1 theelepeltje van de Olie van het Druivenzaad op een lege maag dagelijks te nemen 7 dagen en dan het bedrag dagelijks verminderen tot 1/2 theelepeltje op een lege maag.

 

3) Leeftijdsvlekken en Zonbrandwond

De rijke voedingsmiddelen in het uittreksel van het Druivenzaad zijn gevonden om tegen UVstraling te beschermen, en zij zijn gevonden om de gevolgen voor leeftijdsvlekken en met pigment gekleurde die huid te verlichten door ultraviolette stralen worden veroorzaakt. Threfore die eenvoudig Druivepitsupplementen nemen kan dagelijks het risico van zonnebrand helen en minimaliseren en de verschijning van leeftijdsvlekken verminderen. Toepassen van een kleine hoeveelheid Olie van het Druivenzaad op beïnvloede huidgebieden kan ook voordelig zijn.

4) Rimpels en Zwangerschapsstrepen

De studies hebben aangetoond dat de anti-oxyderende activiteit van het Uittreksel van het Druivenzaad de schade aan huidcellen kan verminderen en de productie van collageen en elastine verbeteren die voor het sterke en gezonde kijken huid belangrijk is. Daarom kan het nemen van Druivepitsupplementen dagelijks helpen de verschijning van rimpels, zwangerschapsstrepen verminderen,

 

en doorhangende huid. Een voorgestelde remedie moet Druivepitolie op de beïnvloede huid dagelijks 's nachts ook toepassen. Alternatief, worden één tot twee dalingen van de Olieblik van het Druivenzaad toegevoegd aan uw gezichtsvochtinbrengende crème om zijn doeltreffendheid te verbeteren.

 

5) Kankerpreventie

Een paar studies suggereren dat de regelmatige mondelinge opname van het Uittreksel van het Druivenzaad de ontwikkeling van verschillende soorten kanker kan onderdrukken en apoptosis kan veroorzaken - een proces dat de zelfvernietiging en de verwijdering van beschadigde en overtollige cellen in vele cellulaire systemen teweegbrengt. Daarom kan nemen van één Druivepitcapsule twee tot drie keer dagelijks als preventieve maatregel voor mensen nuttig zijn die bij zeer riskant van de ziekte zijn. Het kan ook met van de leverschade en overkant gevolgen helpen door chemotherapiemedicijn dat worden veroorzaakt.

 

6) Hemorroïden

De spataders, de spinaders en de hemorroïden worden veroorzaakt door beschadigd bloedvat en compromitteren de capaciteit van de haarvaten om bloedstroom in de aders te beheren, die in het samenvoegen van het bloed binnen de aders resulteert. De druivepitolie bevat oligomeric proanthocyanidin en flavonoids, die gekend om met capillaire integriteit zijn te helpen. Daarom kan nemen van één het Uittrekselcapsule van het Druivenzaad tweemaal daags voor beschadigde schepen, geschade capillaire kleppen en slechte bloedomloop voordelig zijn die hemorroïden en spataders veroorzaken.

 

7) Diabetes

Een aantal intensieve studies hebben aangetoond dat de mondelinge opname van linoleic zuur de complicaties kan verminderen verbonden aan Diabetes. Daarom kan de regelmatige consumptie van het Uittreksel van het Druivenzaad, die aan linoleic zuur en andere antiglycemic componenten rijk is, met diabetes en visueel stoornis in diabetici helpen. Een aanbeveling is één Druivepitcapsule tweemaal daags te nemen.

 

8) Hoge Bloeddruk

Het recente onderzoek heeft aangetoond dat het Druivenzaad beschadigd bloedvat kan verbeteren en de hulp hoogte regelt
bloeddruk en niveaus met hoog cholesterolgehalte. Daarom dagelijks kan het nemen van één capsule van Druivepituittreksel
de hulp verbetert cardiovasculaire gezondheid.

 

 

Verwante Productenlijst

 

Testosteronacetaat Trenboloneacetaat T-A001 MGF 2mg
Testosteron Cypionate Trenbolone Enanthate T-A002 PINmgf 2MG
Testosteron Decanoate Boldenoneacetaat T-A003 cjc-1295 met DAC 2mg
Testosteron Enanthate Boldenone undecylenate T-A004 CJC-1295withoutDAC 2mg
Testosteron Isocaproate Boldenone Cypionate T-A005 PT-141 10mg
Testosteron Phenylpropionate Boldenonepropionaat T-A006 MT-1 10mg
Testosteronpropionaat Nandrolone Decanoate T-A007 MT-2 10mg
Testosteron Undecanoate Nandrolone phenylpropionate T-A008 ghrp-2 5mg
Mesterone Nandrolone undecylate T-A009 ghrp-6 5mg
Testosteron Sustanon 250 Nandrolone cypionate T-A009 ghrp-6 10mg
Clostebolacetaat Nandrolonepropionaat T-A010 Ipamorelin 2mg
Methylandrostanolone Methyltrienolone T-A011 Hexarelin 2mg
Methenolone Enanthate Drostanolonepropionaat T-A012 Sermorelin 2mg
Methenoloneacetaat Drostanolone Enanthate T-A013 Oxytocin 2mg
Anadrol Stanolone T-A014 TB500 2mg
Anavar Tadalafil T-A015 pentadecapeptide BPC 157 2mg
Winstrol Vardenafil T-A016 GH 176-191 2mg
Clomifenecitraat Dianabol T-A017 Triptorelin 2mg
Toremifenecitraat Tamoxifencitraat T-A018 Tesamorelin 2mg
Finasteride waterstofchloride T-A020 Gonadorelin 2mg
T-A022 Selank 5mg T-A021 DSIP 2mg T-A020 Gonadorelin 10mg

 

Ons Voordeel:

 

Hoog - kwaliteit met concurrerende prijs:


1) Norm: Ondernemingsnorm
2) Al Zuiverheid: >=99%
3) Wij zijn fabrikant en kunnen hoogte - kwaliteitsproducten van fabrieksprijs voorzien.

 

Snelle en veilige levering:


1) Het pakket kan in 24 uren na betaling worden gestuurd. Het volgen beschikbaar aantal
2) Beveilig en discrete verzending. Diverse vervoersmethodes voor uw keus.
3) Het tarief van de douanepas: >=99%
4) Wij hebben onze eigen agent/remailer/verdeler die ons kan helpen onze zeer snel en veilige producten verschepen, en wij hebben daar voorraad binnen voor het overbrengen.

 

Wij hebben over de hele wereld cliënten:


1) De professionele dienst en de rijke ervaring maken klanten bij gemak voelen, ontmoeten de adequate voorraad en de snelle levering hun wens.
2) De markt koppelt terug en de goederen terugkoppelen zullen worden gewaardeerd, is de samenkomende eis van klanten onze verantwoordelijkheid.
3) Hoog - kwaliteit, concurrerende prijs, snelle levering, prima de dienstaanwinst het vertrouwen en lof van de klanten.

 

Cas 100 Geneesmiddel van Liquild van de 51 6 het Veilige Organische Oplosmiddelen Benzyl Alcohol Kleurloze 0

 

Als u om het even welke vragen hebt, gelieve te voelen vrij om me te contacteren:

E-mail: sinosource6666@gmail.com Whatsapp: +86-13657291547

 

Contactgegevens
Ben

Telefoonnummer : Wickr: sinosource

WhatsApp : +https://api.whatsapp.com/send?phone=8613657291547