Bodybuildings Wettelijke Anabole Steroïden DHEA CAS 53 43 0 die tegen Zwaarlijvigheid beschermen

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: YW
Certificering: ISO9001, KOSHER, USP, GMP
Modelnummer: 53-43-0
Min. bestelaantal: 10 G
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Discreet vermomd pakket of zonodig
Levertijd: 2~7 werkdagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram, Bitcoin
Levering vermogen: 5000kgs/week
Verschijning: Wit Kristallijn Vast lichaam Analyse: ≥98% (HPLC)
MF: C19H28O2 Mw: 288.42
Rang: Farmaceutische rang Synoniemen: Dehydroisoandrosterone; DHEA; prasterone
E-mail: sinosource6666@gmail.com Whatsapp: +86-13657291547
Hoog licht:

wettelijke spier de bouwsteroïden

,

Trenbolone enanthate poeder

Het wettelijke Anabole Poeder DHEA CAS van Steroïdenbodybuilding: 53-43-0 voor het Beschermen tegen Zwaarlijvigheid

 

Beschrijving:

 

wij allen (mannen en vrouwen) creëren natuurlijk DHEA in onze organismen - de hormoonspelen een rol in meer dan 150 verschillende metabolische functies. In feite, is het één van de overvloedigste hormonen in het menselijke lichaam! De bijnieren zijn de primaire producenten van natuurlijk - het voorkomen DHEA, maar de mensen scheiden het ook van hun testikels af. Zodra geproduceerd, zet uw lichaam het in verscheidene andere hormonen, met inbegrip van androstenedione en verscheidene geslachtshormonen om, verdienend het de inkepingsnaam het „ouderhormoon.“

 

Op één of andere manier, werkt DHEA als natuurlijke anabole steroïden, aangezien het productie van natuurlijke de groeihormonen opvoert die magere spiermassa bouwen helpen en vette accumulatie bestrijden. Daarom is de supplementvorm populair onder atleten en bodybuilders. In feite, hoewel zij normaal zeer veilig zijn, verbood de Nationale Collegiale Atletische Vereniging (NCAA) DHEA-supplementen omdat hun voordelen zeer sterk kunnen zijn.

 

Specificaties:

 

Synoniemen: Dehydroisoandrosterone; DHEA; prasterone; ruwe steroïden voor het bodybuilding
CAS: 53-43-0
EINECS: 200-175-5
Moleculaire Formule: C19H28O2
Molecuulgewicht: 288.43
Analyse: 99% min.
Karakter: Wit kristallijn poeder. Smeltpunt 149-151 ℃. Oplosbare stof in benzeen, ethylalcohol, ethylether, onoplosbaar in chloroform, wasbenzine.

 

Achtergrond:

 

Dehydroepiandrosterone (DHEA) is een hormoon dat uit de bijnier komt. Het wordt ook gemaakt in de hersenen. DHEA leidt tot de productie van androgens en oestrogenen (mannelijke en vrouwelijke geslachtshormonen). DHEA-de niveaus in het lichaam beginnen voorbij leeftijd 30 te verminderen. Niveausdaling sneller van vrouwen. De lagere DHEA-niveaus worden gevonden in mensen met hormonale wanorde, HIV/AIDS, de ziekte van Alzheimer, hartkwaal, depressie, diabetes, ontsteking, immune wanorde, en osteoporose. Mondeling genomen Corticosteroids, de geboortenbeperking, en de agenten die psychiatrische wanorde behandelen kunnen DHEA-niveaus verminderen.

 

DHEA-Voordelen & Supplementgebruik:

 

1. Metabolisch syndroom

De studies tonen DHEA-de hulp buikvet vermindert en insulineweerstand verbetert. Andere studies suggereren dat DHEA-de hulp ontsteking in de slagaders vermindert en slagaderlijke stijfheid vermindert.

 

2. Hartkwaal

De studies verbinden lage DHEA-niveaus met een verhoging van hartkwaal. De onderzoekers zijn niet zeker of aanvullen met DHEA veilig is of risico vermindert.

 

3. Systemisch lupus erythematosus (SLE)

De wolfszweer of SLE zijn een auto-immune wanorde. Dat betekent dat het immuunsysteem van het lichaam verkeerd zijn eigen weefsel aanvalt. Verscheidene studies tonen aan dat nemend DHEA samen met andere medicijnenhulp levenskwaliteit voor mensen met wolfszweer verbeter, hoewel het waarschijnlijk niet de algemene koers van hun ziekte verandert.

Verscheidene studies hebben geconstateerd dat sommige mensen die DHEA-supplementen nemen kunnen kunnen nemen minder voorschriftmedicijn. DHEA kan de frequentie van opflakkeringen ook verminderen, geestelijke functie verbeteren, en voert beenmassa in vrouwen met wolfszweer op. Vele studies gebruiken 200 mg per dag van DHEA, die niveaus van testosteron en goede“ cholesterol de lagere van HDL „kan verhogen. Één studie vond dat een lagere dosis -- 20 tot 30 mg -- ook zou kunnen werken. Het grootste deel van deze studies zijn klein geweest. Zo meer studies zijn nodig om te bepalen of DHEA voor mensen met wolfszweer veilig en efficiënt is.

 

4. Bijnierontoereikendheid

DHEA is één van de hormonen door de bijnieren worden gemaakt die. Met bijnierontoereikendheid, maken de bijnieren genoeg hormonen, met inbegrip van DHEA en cortisol niet. Dat gebeurt of wegens problemen met de slijmachtige klier of de schade aan de bijnieren zelf (ook genoemd de ziekte van Addison).

Verscheidene studies suggereren dat het nemen van DHEA kan helpen stemming, moeheid verbeteren, en goed - zijnd. In één studie, vult de vrouwen met deze voorwaarde die DHEA nam gemelde betere seksualiteit en betekenis van aan goed - zijnd, met inbegrip van minder gevoel van depressie en bezorgdheid.

De bijnierontoereikendheid vereist de zorg van een arts. U zou geen DHEA op uw moeten nemen voor bijnierontoereikendheid. De strenge bijnierontoereikendheid kan een medische noodsituatie zijn, vooral wanneer eerst gediagnostiseerd.

 

5. Depressie

Een paar studies van mensen met belangrijke depressie vonden dat DHEA symptomen verbeterde in vergelijking met placebo. De resultaten zijn niet volledig duidelijk, en de onderzoekers weten wat niet de gevolgen op lange termijn van het nemen van DHEA zouden kunnen zijn. Meer onderzoek is nodig. Probeer om geen depressie door zich te behandelen. De mensen met depressie hebben medische behandeling nodig.

 

6. Osteoporose

De voorbereidende studies stellen voor dat DHEA kan helpen beenverlies in oudere vrouwen verminderen. Het schijnt niet om hetzelfde effect bij mensen te hebben. En in één studie hielp het geen vrouwen die onder leeftijd 70 waren.

 

7. Zwaarlijvigheid

De studies die DHEA gebruiken hebben om te zware mensen te behandelen strijdige resultaten gevonden. De dierlijke studies hebben DHEA gevonden helpen lichaamsgewicht verminderen. De menselijke studies vonden dat het nemen van DHEA geen totaal lichaamsgewicht veranderde. Maar het verbeterde totaal lichaamsvet cholesterol en van LDL (de „slecht“). Meer onderzoek is nodig.

 

8. Erectiele dysfunctie

Één studie vond dat DHEA mensen met erectiele dysfunctie (ED) hielp een bouw krijgen en ondersteunen, misschien omdat het lichaam DHEA in testosteron omzet. Nochtans, is meer onderzoek nodig om te weten of DHEA werkelijk helpt.

Beter libido in vrouwen

Het onderzoek brengt naar voren dat DHEA kan helpen geslachtsaandrijving in oudere vrouwen (maar niet jongere vrouwen) verbeteren. Meer studies zijn nodig.

 

9. Anti-veroudert

DHEA wordt geassocieerd met anti-veroudert gevolgen dat de hulp beenverlies beschermt en het risico voor breuken of voorwaarden zoals osteoporose vermindert. Behalve het verouderen, komt het beenverlies aan hogere tarieven in mensen met schildklier of auto-immune wanorde, slechte diëten voor, sedentaire levensstijlen, die wanorde en hormonale onevenwichtigheid eten. Wat bewijsmateriaal stelt voor dat de hogere DHEA-niveaus oestrogeenproductie verbeteren, resulterend in hogere minerale botdensiteit in oudere of post-menopausal vrouwen. Deze vrouwen zijn de meesten voor op been betrekking hebbende wanorde in gevaar.

In termen van amnesie, hebben sommige studies aangetoond dat DHEA het leren en geheugen in mensen verbetert die lage DHEA-niveaus hebben. Maar andere studies hebben geen verbetering gevonden. Meer onderzoek is nodig.

 

10. HIV

De mensen met HIV neigen om lage niveaus van DHEA te hebben. En deze niveaus verminderen zelfs meer aangezien de ziekte vordert. Één kleine studie vond dat DHEA geestelijke functie in mannen en vrouwen met HIV verbeterde. Nochtans, tonen geen menselijke studies of DHEA immune functie in mensen met HIV kan verbeteren.

 

11. Ontstekingsdarmziekte (IBD):

De ontsteking is de wortel van de meeste ziekten en is gebonden aan enkel over elk van de leeftijd afhankelijk gezondheidsprobleem dat bestaat. Het herstellen van DHEA-productie, zowel natuurlijk met bepaalde levensstijlgewoonten als ook door gebruik van supplementen, kan vele jeugdige kwaliteiten verbeteren. De capaciteit van DHEA aan lagere ontsteking en saldohormonenhulp vergemakkelijkt hogere energieniveaus, een magerder lichaam en meer vitaliteit. DHEA in supplementvorm wordt voert bepaalde hormoonniveaus (als testosteron en oestrogeen) genomen op, verhindert de hulp auto-immune reacties en stemmingswanorde zoals depressie en verbetert in menig opzicht algemene levenskwaliteit die.

 

Het onderzoek toont aan dat de mensen met metabolisch die syndroom - een termijn door een combinatie risicofactoren met betrekking wordt gekenmerkt tot hoge ontsteking zoals zwaarlijvigheid/het zijn te zwaar, hebbend bloeddruk en diabetes met hoog cholesterolgehalte, hoge - neigen om lagere niveaus van DHEA te hebben. De studies tonen ook aan dat de zwaarlijvige volwassenen neigen om minder DHEA te produceren in vergelijking met gezonde gewichtsvolwassenen. De wetenschappers associëren ook lage DHEA met ontstekings auto-immune wanorde zoals wolfszweer en artritis.

 

De studies die vrouwen met auto-immune wanorde zoals wolfszweer en schildklierwanorde impliceren suggereren dat de lage DHEA-niveaus interne organen, negatief de huid en het immuunsysteem beïnvloeden. Het onderzoek brengt ook naar voren dat DHEA-de aanvulling kan helpen symptomen van pijnen en pijn, aan de gang zijnde moeheid en ontstekingshuidreacties veilig zonder velen, of om het even welk, bijwerkingen in vele volwassenen verbeteren.

 

Ander gebruik

 

De studies suggereren dat DHEA-de aanvulling voor andere gezondheidsvoorschriften, met inbegrip van onvruchtbaarheid, schizofrenie, cocaïneterugtrekking, anorexia nervosa's, en zwakzinnigheid voordelig kan zijn. Meer onderzoek is nodig.

 

Hoe werkt het?

 

DHEA is een „ouderhormoon“ door de bijnieren dichtbij de nieren en in de lever wordt geproduceerd die. Bij mensen, wordt DHEA ook afgescheiden door de testikels. Het wordt veranderd in het lichaam aan een hormoon genoemd androstenedione. Androstenedione wordt dan veranderd in de belangrijkste mannelijke en vrouwelijke hormonen.

 

DHEA-de niveaus schijnen te dalen aangezien de mensen ouder worden. DHEA-de niveaus schijnen ook lager in mensen met bepaalde voorwaarden zoals depressie te zijn. Sommige onderzoekers denken dat het vervangen van DHEA met supplementen sommige ziekten en voorwaarden zou kunnen verhinderen.

 

Hoe te om het te nemen:

 

Als u onder 40 bent, zou u geen DHEA zonder de supervisie van uw arts moeten nemen. Uw arts kan bepalen of uw DHEA-niveaus laag zijn (minder dan 130 mg/dl in vrouwen en minder dan 180 mg/dl bij mannen).

 

Geef geen DHEA aan een kind tenzij de arts van uw kind u aan vertelt.

 

De dosis DHEA kan van het geslacht, de leeftijd, en de voorwaarde van een persoon afhangen. De laboratoriumtests kunnen uw DHEA-niveaus beoordelen alvorens u het neemt, en kunnen niveaus na u controleren begin. Bespreking aan uw arts om de juiste dosis voor u te vinden.

 

De hogere dosissen zijn gebruikt om wolfszweer te behandelen. De mensen met wolfszweer zouden geen DHEA zonder eerst het spreken aan hun arts moeten nemen.

 

Uw lichaam maakt hoofdzakelijk DHEA in de ochtend, zodat zal het nemen van DHEA in de ochtend dit natuurlijke ritme nabootsen.

 

Bijwerkingen:

 

DHEA kan bijwerkingen veroorzaken met betrekking tot andere hormonen. De vrouwen kunnen symptomen zoals olieachtige huid, de verhoogde onnatuurlijke haargroei, een diepe stem, onregelmatige periodes, een kleinere borstgrootte, en een toegenomen genitale omvang ervaren. De mensen kunnen borsttederheid, urineurgentie, agressie, of verminderde grootte van de testikels ervaren. De overkantgevolgen die bij één van beide geslacht kunnen voorkomen omvatten acne, slaapproblemen, hoofdpijn, misselijkheid, huid het jeuken, en stemmingsveranderingen. DHEA kan niveaus van andere hormonen, insuline, en cholesterol ook beïnvloeden. De veiligheidsinformatie ontbreekt op de gevolgen op lange termijn van DHEA. DHEA kan het risico van voorstanderklier, borst, en ovariale kanker verhogen. Het wordt niet voorgesteld voor regelmatig gebruik zonder de zorg van een gezondheidswerker.

 

Bodybuildings Wettelijke Anabole Steroïden DHEA CAS 53 43 0 die tegen Zwaarlijvigheid beschermen 0

 

Verwant Productlijst:

 

1 Testosteron enanthate CAS: 315-37-7
2 Testosteronacetaat CAS: 1045-69-8
3 Testosteronpropionaat CAS: 57-85-2
5 Testosteron cypionate CAS: 58-20-8
6 Testosteron phenylpropionate CAS: 1255-49-8
7 Testosteron isocaproate CAS: 15262-86-9
8 Testosteron decanoate CAS: 5721-91-5
9 Testosteron Sustanon 250 --
10 Testosteron undecanoate CAS: 5949-44-0
11 Turinabol (acetaat 4-Chlorotestosterone) CAS: 855-19-6
12 Mondelinge turinabol CAS: 2446-23-3
13 Stanolone (androstanolone) CAS: 521-18-6
14 Nandrolone Decanoate (DECA) CAS: 360-70-3
15 Nandrolone Cypionate CAS: 601-63-8
16 Nandrolone Phenypropionate (Durabolin) CAS: 62-90-8
17 Boldenone (Equipoise) Undecylenate CAS: 13103-34-9
18 Boldenoneacetaat CAS: 2363-59-9
19 Drostanolonepropionaat (Masteron) CAS: 521-12-0
20 Drostanolone Enanthate CAS: 472-61-1
21 Superdrolpoeder (methyl-drostanolone) CAS: 3381-88-2
22 Trenboloneacetaat (Finaplix h/Revalor-H) CAS: 10161-34-9
23 Trenbolone (parabolan) Enanthate CAS: 10161-33-8
24 Het Carbonaat van Trenbolonehexahydrobenzyl CAS: 23454-33-3
25 Epiandrosterone CAS: 481-29-8
26 Dehydroisoandrosteroneacetaat CAS: 853-23-6
27 7-keto DHEA (7-oxo DHEA) CAS: 566-19-8
28 Methenolone Enanthate (Primobolan) CAS: 303-42-4
29 Methenoloneacetaat CAS: 434-05-9
30 Methandrostenolone (Dianabol) CAS: 72-63-9
31 Tamoxifencitraat (Nolvadex) CAS: 54965-24-1
32 Clomiphenecitraat CAS: 50-41-9
33 Toremifenecitraat CAS: 89778-27-8
34 Letrazole (Femara) CAS: 112809-51-5
35 vardenafil CAS: 831217-01-7
36   CAS: 119356-77-3
37 HCl CAS: 1071929-03-7
38 Dutasteride CAS: 164656-23-9
39 Finasteride CAS: 98319-26-7
40 Yohimbinehcl CAS: 65-19-0

 

Ongeveer LSW:

 

De Technologieco. van Wuhanlianshangwang, Ltd was vroeg voortgekomen in 1993, gelegen in Wuhan-stad, Hubei-provincie. P.R. China. Nu is het uitgebreid aan tewerkstelt van meer dan 200 arbeiders en personeelsleden van wie 30% chemici zijn.

 

Het bedrijf volgt strikt de GMP verordeningen om de internationale normen stap voor stap zowel op het gebied van Productie als beheer in te halen. Het bedrijf vervaardigt en de farmaceutische grondstoffen van het van marktensteroïden en hormoon (APIs) en hun tussenpersonen over de hele wereld voor de farmaceutische bedrijven.

 

Wij vervaardigen: androgen-oestrogeen-Progestins Corticosteroids.

 

Wij brengen over de hele wereld APIs op de markt. Vooral, zijn wij zelfs sterk om de tussenpersonen aan het multinationale farmaceutische bedrijf voor hun APIs in India, Europa en Amerika, enz. te leveren.

 

Wij vestigden ons eigen Onderzoek en Ontwikkelingslaboratorium in Wuhan, die meer dan 30 ervaren chemici omvat. Dank aan hun zeer sterk R&D-vermogen en hard werk, hebben wij hoogste geavanceerde technologieën voor onze installaties ontwikkeld. Ondertussen, werken wij met onze klanten met allerlei methodes, Contractonderzoek, Douanesynthese, Douane productie samen, zouden wij ons beste proberen om elk van onze klanten met hun vereisten tevreden te stellen.

 

Wij stemmen in met allerlei over de hele wereld samenwerking met de vrienden.

 

Onze Voordelen:

 

1) Rijke ervaring
Wij specialiseren ons in dit gebied vele jaren, onze die goederen overzee worden uitgevoerd, naar Europa, Afrika, Azië, Amerika en ander land, en wij hebben zeer goed terugkoppelen van onze klanten, en Gevestigde lange vriendschappelijke relaties van samenwerking.

2) Grote kwaliteit, zuiverheid en gunstig.
De goede kwaliteit is één van ons geheim succes, welkome orde de steekproeven.

3) Veiligste en snelste levering
Wij hebben Adequate voorraad, en kunnen geschikt binnen 24 uren wanneer de betaling ontvang. Het volgen aantal snel na verzending worden geïnformeerd.

4) De goede naverkoopdienst
Vertel de pakketupdate zo vlug mogelijk, en zal beste proberen oplossen toen de klant diverse problemen ontmoette!

5) Alles is voor klanten
Onze producten en diensten zullen zich op de grootste klantenvraag concentreren, houden wij het grootste enthousiasme en de oprechte samenwerking met elke klant.

 

 

Als u om het even welke vragen hebt, gelieve te voelen vrij om me te contacteren:

E-mail: sinosource6666@gmail.com

Whatsapp: +86-13657291547

 

 

 

Contactgegevens
Ben

Telefoonnummer : Wickr: sinosource

WhatsApp : +https://api.whatsapp.com/send?phone=8613657291547