AICAR-het Poeder CAS 2627-69-2, Vette het Verliessupplementen van het Gewichtsverlies van Bodybuilding

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: YW
Certificering: GMP, ISO9001, USP, KOSHER
Modelnummer: 2627-69-2
Min. bestelaantal: 10 G
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Discreet vermomd pakket of zonodig
Levertijd: 3~7 werkdagen
Betalingscondities: De directe overboeking van Western Union, van Moneygram, van Bitcoin en van de Bank
Levering vermogen: 5000kg/week
Verschijning: Wit poeder Houdbaarheid: 2 jaar
Gebruik: vette brandende steroïden Rang: Farmaceutische rang
Zuiverheid: 98.6% CAS-Aantal: 2627-69-2
E-mail: sinsource6666@gmail.com Whatsapp: +86-13657291547
Hoog licht:

vette verliessteroïden

,

Vet Verliespoeder

Gezonde Vette Brandende Steroïden AICAR CAS: 2627-69-2 voor het Witte Poeder van het Gewichtsverlies

 

Specificaties:

 

5-Aminoimidazole-4-carboxamide-1-β-D-ribofuranoside
Chemische naam: 5-Aminoimidazole-4-carboxamide-1-β-D-ribofuranoside
Synoniemen: 5-Aminoimidazole-4-carboxamide-1-β-D-ribofuranoside; AICAR; Acadesine; 5-amino-1-β-D-ribofuranosyl-1H-imidazole-4-carboxamide; 5-amino-4-imidazole
carboxamide Riboside; Arasine; GP 1-110; NSC 105823.
CAS Number: 2627-69-2
Moleculaire vorm.: C ₉ H ₁ ₄ N ₄ O ₅
Verschijning: Gebroken wit aan Pale Beige Solid
Smeltpunt: 205-207°C (Dec.)
Mol. Gewicht: 258.23
Eenheidsgrootte: 50 mg/vial
Opslag: - 20°C-Diepvriezer
Oplosbaarheid: DMSO, Methanol, Water (65 mg/ml bij 23°C)
Categorie: Koolhydraten & Derivaten, Nucleotiden, Basissen & Verwante Reagentia,
Toepassingen: AICAR is een nucleosideanalogon dat nucleosidepools kan ingaan en niveaus van adenosine tijdens periodes van ATP analyse kan beduidend verhogen. De adenosine-regelende agenten (ARAs) zijn erkend voor therapeutisch potentieel in myocardiale ischemie. Cardioprotective.

 

GESCHIEDENIS:

 

AICAR is gebruikt medisch om met beperking van bloedlevering aan weefsels te helpen, genoemd ischemie. Interessant, in de jaren '80 werd het soms gebruikt tijdens chirurgie helpen bloedstroom aan het hart bewaren. Deze dagen, toont AICAR belovend om te zijn in diabetesbehandeling wegens zijn capaciteit om metabolische activiteit van weefsels te verhogen door de samenstelling van spieren in het lichaam te veranderen.

 

Wat is AICAR?

 

AICAR is peptide de waarvan technische naam 5-Aminoimidazole-4-carboxamide ribonucleotide is. Het kan ook AICA-ribonucleotide, ZMP, of Acadesine genoemd worden. Het is een tussenpersoon in de generatie van inosine monofosfaat. Het functioneert hoofdzakelijk als ampère-Geactiveerde eiwitkinaseagonist, betekenend dat het de capaciteit heeft om de verrichting van voedende opslag voor energieproductie te bevorderen. Het heeft een moleculaire massa van 338,211, en het heeft een moleculaire formule van C9H15N4O8P.

 

5-Aminoimidazole-4-carboxamide is ribonucleotide (AICAR) een tussenpersoon in de generatie van inosine monofosfaat. AICAR is een analogon van adenosine monofosfaat (AMPÈRE) dat ampère-Afhankelijke eiwitkinase (AMPK) activiteit kan bevorderen. AICAR is gebruikt klinisch om tegen hart ischemische verwonding te behandelen en te beschermen. De drug werd eerst gebruikt in de jaren '80 als methode om bloedstroom te bewaren aan het hart tijdens chirurgie. Momenteel, is de drug ook getoond als potentiële behandeling voor diabetes door de metabolische activiteit van weefsels te verhogen door de fysieke samenstelling van spier te veranderen.

 

Hoe het werkt?

 

Acadesine is een analogon van adenosine dat hartcellen ingaat om adenosine kinase en adenosine deaminase te verbieden. Het verbetert het tarief van stijgende adenosine van de nucleotide re-synthese generatie van adenosine monofosfaat slechts tijdens voorwaarden van myocardiale ischemie. In hartmyocytes, is acadesine phosphorylated aan AICAR om AMPK te activeren zonder de niveaus van de nucleotiden te veranderen. AICAR kan de de syntheseweg van DE novo voor adenosine synthese ingaan om adenosine deaminase te verbieden veroorzakend een verhoging van ATP niveaus en adenosine niveaus.

 

Hoe AICAR functioneert:

 

De wetenschappelijke die studie op dierproefonderwerpen heeft wordt gebaseerd detmined dat AICAR kan spelen indient het opvoeren van deze processen omdat het de capaciteit bevat om hartcellen te doordringen en die de productie van enzymen te blokkeren aan het regelen van glucoseopname en energieuitwijzing worden gebonden. Met deze regelgevende verboden enzymen, kunnen de beïnvloede cellen de hoeveelheid glucose op zijn beurt opvoeren die kan worden ontvangen, en het kan zijn niveau van energieomzetting ook verhogen. Bovendien, is de peptide aanwezigheid bepaald om in het verminderen van geprogrammeerde celdood, een proces te helpen dat ook genoemd geworden apoptosis is.

 

Uiteindelijk, combineren elk van deze opgeheven processen om een dierproefonderwerp te verstrekken een gemakkelijkere tijd waarin het een niveau van homeostase kan bereiken.

 

Toepassingen en voordelen:

 

Medisch gebruik:

 

Een korte periode van coronaire slagaderlijke die occlusie door reperfusie voorafgaand aan verlengde ischemie wordt gevolgd is gekend als het preconditioneren. Men heeft getoond dat dit beschermend is. Het preconditioneren ging myocardiaal infarct vooraf, kan celdood vertragen en voor grotere berging van myocardium door reperfusie therapy.AICAR toestaan is getoond om het hart kort voor te preconditioneren of tijdens ischemia.AICAR teweeggebracht een gepreconditioneerde anti-inflammatory staat door GEEN productie van endothelial salpeteroxydesynthase te verhogen. Wanneer AICAR 24 uren voorafgaand aan reperfusie wordt gegeven, verhindert het post ischemische bloedlichaampje-endothelial cel de zelfklevende interactie met GEEN productie verhoogden. Hetafhankelijke preconditioneren wordt ook bemiddeld door een ATP-Gevoelig kaliumkanaal en een hemeoxygenase-afhankelijk mechanisme. Het verhoogt AMPK-Afhankelijke rekrutering van ATP-Gevoelige k-kanalen tot sarcolemma veroorzakend de actie potentiële duur om te verkorten, en verhinderend calciumoverbelasting tijdens reperfusie. De daling van calciumoverbelasting verhindert ontstekingsactivering door ROS.AICAR verhoogt ook AMPK-Afhankelijk glucosebegrijpen door translocatie van overvloed-4 die voor het hart tijdens post-ischemische reperfusie voordelig is. De verhoging van glucose tijdens AICAR-het preconditioneren verlengt de periode voor het preconditioneren van tot 2 uren bij konijnen en 40 minuten in mensen die coronaire afbinding ondergaan. Dientengevolge, vermindert AICAR de frequentie en de grootte van myocardiale infarcten die tot 25% in mensen betere bloedstroom aan het hart toestaan. Ook, is de behandeling getoond om het risico van een vroege dood te verminderen en verbeter terugwinning na chirurgie van een ischemische verwonding.

 

Gebruik als prestaties-verbeterende drug:

 

In 2009, verdacht het Franse Antidopingsagentschap, dat AICAR in de Ronde van Frankrijk van 2009 voor zijn gewichtsverlies, prestaties, en bloed-zuurstof opvoerende eigenschappen was gebruikt. Hoewel een opsporingsmethode naar verluidt werd gegeven aan het Agentschap van de Wereldantidoping, was het onbekend als deze methode werd uitgevoerd. Vanaf Januari 2011, was AICAR officieel een verboden substantie in de Wereld Anti het Smeren Code, en de standaardniveaus in eliteatleten zijn bepaald, om testresultaten te interpreteren.

 

Dosissen:

 

De dosering strekt zich van 150 milligrammen (mg) per dag (indien gestapeld met GW) uit, tot 500mg een dag wanneer solo gebruikt. Overwegend het feit dat elke fles typisch in 50mg-dosering komt, zoals hierboven reeds vermeld. Economisch, houdt het meeste steek om AICAR tijdens de 4 weken in werking te stellen die aan uw concurrentie leiden.

 

Bijwerking:

 

De bijwerkingen van AICAR zijn zeer echt en ernstig. Aangezien het bloedstroom beïnvloedt, kan AICAR minder bloed veroorzaken die naar uw hersenen en hartklepkwesties gaan. Vandaar, die bijwerkingen AICAR één van de gewaagdste samenstellingen maken in de PED wereld te gebruiken. De minder significante bijwerkingen, zoals diarhea en dorst, zijn ook gemeenschappelijk.

 

Het meest betreffende bijwerkingen van AICAR zijn de directe invloed het op uw hart heeft. Het kan de vergrote groei in hartweefsel veroorzaken, en het kan bloedstroom uitvoeren. Op zijn beurt, kon dit de stroom beïnvloeden van bloed aan de hersenen van een persoon. Bovendien heeft men opgemerkt dat de tekorten van hartkleppen ook door peptide AICAR kunnen worden veroorzaakt. Het hart is de belangrijkste spier in het volledige lichaam, en het laatste ding iedereen wil doen is slecht traktatie het. Anecdotally, sommige logboeken wees op extreme losse kommen, droge mond, en gebrek aan honger.


Samenvatting van de bijwerkingen van AICAR

De mogelijke vergrote groei van hart
Mogelijke tekorten aan de hartklep
Problemen met bloedstroom
Problemen met bloed en voedende overdracht aan de hersenen
Problemen met kommen

 

 

 

Verwante Producten:

 

Nr. Productnaam CAS No.
TESTOSTERONreeks
1 Testosteron enanthate CAS: 315-37-7
2 Testosteron CAS: 58-22-0
3 Testosteronacetaat CAS: 1045-69-8
5 Testosteronpropionaat CAS: 57-85-2
6 Testosteron cypionate CAS: 58-20-8
7 Testosteron phenylpropionate CAS: 1255-49-8
8 Testosteron isocaproate CAS: 15262-86-9
9 Testosteron decanoate CAS: 5721-91-5
10 Testosteron Sustanon 250  
11 Testosteron undecanoate CAS: 5949-44-0
12 Methyltestosterone CAS: 65-04-3
13 Methyltestosterone CAS: 58-18-4
14 Methyltestosterone CAS: 1039-17-4
15 Turinabol CAS: 855-19-6
16 Oralturinabol CAS: 2446-23-3
17 Mestanolone CAS: 521-11-9
18 Stanolone (androstanolone) CAS: 521-18-6
19 Mesterolone (Proviron) CAS: 1424-00-6
20 Fluoxymesterone (Halotestin) CAS: 76-43-7
NANDROLONE REEKS
21 Nandrolone CAS: 434-22-0
22 Nandrolone Decanoate (DECA) CAS: 360-70-3
23 Nandrolone Cypionate CAS: 601-63-8
24 Nandrolone Phenypropionate (Durabolin) CAS: 62-90-8
TRENBOLONE REEKS
25 Trenboloneacetaat (Finaplix h/Revalor-H) CAS: 10161-34-9
26 Trenbolone (parabolan) Enanthate CAS: 10161-33-8
27 Metribolone (Methyltrienolone) CAS: 965-93-5
28 Het Carbonaat van Trenbolonehexahydrobenzyl CAS: 23454-33-3
29 Tibolone CAS: 5630-53-5
BOLDENONE REEKS
30 Boldenone CAS: 846-48-0
31 Boldenone (Equipoise) Undecylenate CAS: 13103-34-9
DROSTANOLONE REEKS
32 Drostanolonepropionaat (Masteron) CAS: 521-12-0
33 Drostanolone Enanthate CAS: 472-61-1
34 Superdrolpoeder (methyl-drostanolone) CAS: 3381-88-2
DHEA-REEKS
35 Epiandrosterone CAS: 481-29-8
36 Dehydroepiandrosterone (DHEA) CAS: 53-43-0
37 Dehydroisoandrosterone 3 acetaat CAS: 853-23-6
38 7-keto DHEA CAS: 566-19-8
METHENOLONE REEKS (Primobolan)
39 Methenolone Enanthate CAS: 303-42-4
40 Methenoloneacetaat CAS: 434-05-9
MONDELINGE STEROÏDEN
41 Oxymetholone (Anadrol) CAS: 434-07-1
42 Oxandrolone (Anavar) CAS: 53-39-4
43 Stanozolol (Winstrol) CAS: 10418-03-8
44 Methandrostenolone (Dianabol, methandienone) CAS: 72-63-9
Anti-OESTROGEEN
45 Androsterone CAS: 53-41-8
46 Tamoxifencitraat (Nolvadex) CAS: 54965-24-1
47 Clomiphenecitraat CAS: 50-41-9
48 Toremifenecitraat CAS: 89778-27-8
49 Exemestane (Aromasin) CAS: 107868-30-4
50 Anastrozole (Arimidex) CAS: 120511-73-1
51 Letrazole (Femara) CAS: 112809-51-5
EPINEPHRINE&THYROXINE
52 T3 CAS: 55-06-1
53 T4 CAS: 51-48-9
54 L-epinefrine HCl CAS: 55-31-2
55 Het tartraat van de epinefrinewaterstof CAS: 51-42-3
STEROID TUSSENPERSOON
56 1,4-Androstadienedione CAS: 897-06-3
57 Androstenedione CAS: 63-05-8
58 Methoxydienone CAS: 2322-77-2
MANNELIJKE ENHANCEMETN
59 Cialis (Tadalafil) CAS: 171596-29-5
60 Sildenafilcitraat CAS: 171599-83-0
61 Sildenafil Mesylate (Sildenafil) CAS: 139755-83-2
62 Sildenafil () CAS: 139755-83-2
63 vardenafil (Levitra) CAS: 831217-01-7
64 Avanafil CAS: 330784-47-9
65 Acetildenafil (Hongdenafil) CAS: 831217-01-7
66   CAS: 119356-77-3
67 HCl CAS: 1071929-03-7
68 Dutasteride CAS: 164656-23-9
69 Finasteride CAS: 98319-26-7
70 Yohimbinehcl CAS: 65-19-0
71 Jinyangbasis  

 

AICAR-het Poeder CAS 2627-69-2, Vette het Verliessupplementen van het Gewichtsverlies van Bodybuilding 0

 

Ons Voordeel:

 

Hoog - kwaliteit met concurrerende prijs:


1) Norm: Ondernemingsnorm


2) Al Zuiverheid: >=99%


3) Wij zijn fabrikant en kunnen hoogte - kwaliteitsproducten van fabrieksprijs voorzien.

 

Snelle en veilige levering:


1) Het pakket kan in 24 uren na betaling worden gestuurd. Het volgen beschikbaar aantal.


2) Beveilig en discrete verzending. Diverse vervoersmethodes voor uw keus.


3) De douane gaat tarief over: >=99%


4) Wij hebben onze eigen agent/remailer/verdeler die ons kan helpen onze zeer snel en veilige producten verschepen, en wij hebben daar voorraad binnen voor het overbrengen.

 

Wij hebben over de hele wereld cliënten:


1) De professionele dienst en de rijke ervaring maken klanten bij gemak voelen, ontmoeten de adequate voorraad en de snelle levering hun wens.


2) De markt koppelt terug en de goederen terugkoppelen zullen worden gewaardeerd, is de samenkomende eis van klanten onze verantwoordelijkheid.


3) Hoog - de kwaliteit, concurrerende prijs, snelle levering, de prima dienst bereikt het vertrouwen en het lof van de klanten.

 

 

Als u om het even welke vragen hebt, gelieve te voelen vrij om me te contacteren:

E-mail: sinosource6666@gmail.com

Whatsapp: +86-13657291547

Contactgegevens
Ben

Telefoonnummer : Wickr: sinosource

WhatsApp : +8613657291547