Van de de Spieraanwinst van CAS 58-20-8 de Steroïdentestosteron Cypionate/het Witte Poeder van Testcyp

Basisinformatie
Plaats van herkomst: CN
Merknaam: YW
Certificering: ISO9001,BRC,KOSHER
Modelnummer: 58-20-8
Min. bestelaantal: 10 G
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Discreet pakket
Levertijd: 5-8 werkdagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 5000kg/month
CAS: 58-20-8 Norm: USP28
M.F: C27H40O3 M.W: 412.6
Assay: 99.2% Verschijning: wit poeder
Hoog licht:

bodybuilding wettelijke steroïden

,

Trenbolone enanthate poeder

Van de de Spieraanwinst van de fabrieks Direct Levering Steroïden 58-20-8 Testosteron Cypionate/Testcyp
 
 
 
Snel Detail
 
Testosteron cypionate
Productnaam: Testosteron cypionate
Synoniemen: cyponax; TESTOSTERONcyclopentane PROPIONAAT; TESTOSTERON CYCLOPENTYLPROPIONATE
CAS No.: 58-20-8
M.F.: C27H40O3
M.W.: 412.6
Analyses: 99.20%
Verpakking: 1kg/foil zak
Verwijzingsnorm: USP28
Verschijning: Wit of wit-van Kristallijn Poeder
 
 
Productomschrijving:
 
 
Het testosteron Cypionate is lang-estered vandaag beschikbaar testosteron. Het heeft een halveringstijd in het lichaam van 15 tot 16 dagen en als injecteerbare olie gevonden. Omdat het voor zolang in het lichaam reageert, kan het meer waterbehoud veroorzaken dan andere steroïden en zoals het ophopen samenstelling in een stapel. het best gebruikt.
 
 
Zoals met al testosteron injectables, kan men een aanzienlijke aanwinst in spiermassa en sterkte tijdens een cyclus verwachten. Sinds testosteron readliy bekeerlingen aan oestrogeen, de massa bij deze drug zal waarschijnlijk won door nogal wat van waterbehoud vergezeld gaan. Het resulterende verlies van definitie maakt cypionate natuurlijk een zeer slechte keus voor op dieet zijnde of snijdende fasen. Het bovenmatige die niveau van oestrogeen door deze drug wordt bewerkstelligd kan men ook veroorzaken om gynecomastia eerder snel te ontwikkelen. Indien één een het ongemakkelijk soreness, zwellen of een stuk onder het uitsteeksel opmerkt, zou een assistentdrug zoals Nolvadex onmiddellijk moeten worden toegevoegd. Dit zal het effect die van oestrogeen zeer minimaliseren, de steroïden verdraaglijker maken om te gebruiken. Krachtige anti-aromatases Arimidex, Femara, of Aromasin zijn nog een betere keus. Zij die een bekende gevoeligheid aan oestrogeen hebben kunnen het voordeliger vinden om assistentdrugs zoals Nolvadex en Proviron van het begin van de cyclus te gebruiken om oestrogeen verwante bijwerkingen te verhinderen alvorens zij duidelijk worden.
 
 
Toepassingen:
 
 
Het testosteron cypionate is een steroid hormoon van androgen en in zoogdieren gevonden en andere gewervelde dieren, testosteron wordt cypionate hoofdzakelijk afgescheiden in de tests van post en de eierstokken van wijfje, hoewel het kleine bedrag ook door de bijnieren wordt afgescheiden, testosteron cypionate is het hormoon van het principe mannelijke geslacht en anabole steroïden.
 
Het testosteron cypionate speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling van mannelijk reproductief weefsel zoals de testikel en prostates.in-toevoeging, is het testosteron cypionate essentieel voor gezondheid en welzijn evenals wordt de preventie van osteoporose, testosteron cypionate behouden door de meeste gewervelde dieren, hoewel de vissen lichtjes een verschil van geroepen ketotestosterone 11… maken
 
Het is ook belangrijk om te herinneren dat het gebruik van een injecteerbaar testosteron snel endogene testosteronproductie zal onderdrukken. Het is daarom verplicht om een juiste postcyclustherapie, het constisting van HCG en Clomid of Nolvadex bij de conclusie van een cyclus te voltooien. Dit zou de gebruiker moeten helpen een sterke „neerstorting“ vermijden wegens hormonale onevenwichtigheid, die van veel van de nieuwe spiermassa en de sterkte kan weg ontdoen. Dit is geen twijfel de reden waarom vele atleten zeer teleurgesteld eisen te zijn met het eindresultaat van steroid gebruik, aangezien er vaak slechts een lichte permanente aanwinst is als anabolics verkeerd wordt beëindigd. Natuurlijk kunnen wij niet verwachten om elk pond van nieuw lichaamsgewicht na een cyclus te behouden. Dit is vooral waar wanneer wij sterke (aromatiserende) androgen zoals testosteron terugtrekken, aangezien een aanzienlijke daling in gewicht (en sterkte) als behouden water moet worden verwacht wordt afgescheiden. Dit zou niet van veel belang moeten zijn; in plaats daarvan zou de gebruiker zich op de therapie van de assistentdrug moeten concentreren om de stevige massa onderaan te bewaren. De een andere manieratleten hebben gevonden om de „neerstorting“ te verminderen, is aan eerst vervangen het testosteron met mildere anabool als deca-Durabolin. Deze steroïden worden alleen beheerd, bij een typische dosering (200-400mg per week), voor de volgende maand of twee. Bij dit „het stappen - onderaan“ procedure probeert de gebruiker om het waterige grootste deel van een sterk testosteron in de stevigere gespierdheid te veranderen die wij met nandrolonevoorbereidingen hebben gezien. In vele gevallen blijkt deze praktijk zeer efficiënt te zijn. Natuurlijk moeten ons wij herinneren om assistentdrugs bij de conclusie nog toe te dienen, aangezien de endogene testosteronproductie niet tijdens de Deca-therapie zal terugkaatsen.
 
Van de de Spieraanwinst van CAS 58-20-8 de Steroïdentestosteron Cypionate/het Witte Poeder van Testcyp 0
 
COA:
 
Productnaam: Testosteron Cypionate
TESTpunten SPECIFICATIES RESULTATEN
Beschrijving Wit of wit gelijk kristallijn poeder Is in overeenstemming
Identificatie Infrarode Absorptie Positief
Specifieke Omwenteling +85°~+92° +89.4°
Vrij Cyclopentanepropionic-zuur maximum 0,2% 0,05%
Verlies bij het Drogen maximum 0,5% 0,20%
Residu op Ontsteking maximum 0,2% 0,08%
Organische Vluchtige Onzuiverheden Metts de vereisten Is in overeenstemming
Smeltpunt 98.0~104.0°C 98.5~103.0°C
Overblijvende Oplosmiddelen   <2ppm>
    <5000ppm>
    <200ppm>
Deeltjesgrootte Ong. 100mesh Is in overeenstemming
Analyse 97.0~103.0% 99.22%
 
 
Testosteron cypionate Functies & Trekken:
 
1. Het testosteron cypionate is synthetische die androgen, hoofdzakelijk in de klinische behandeling van onvruchtbaarheid of onvruchtbaarheid wordt gebruikt;
2. Het testosteron cypionate is gebruik voor cryptorchidism,
3. Het testosteron cypionate kan voor het functionele baarmoeder aftappen, menorrhagia, endometriosis, baarmoederfibroids, climacterisch syndroom, metastatische borstkanker en ovariale kanker worden gebruikt;
4. Het testosteron wordt cypionate gebruikt voor slijmachtige dwerggroei;
5. Het testosteron wordt cypionate gebruikt voor seniele osteoporose, aplastic bloedarmoede.
 
 
Testosteron cypionate Dosissen:
 
- 100mg per week genoeg zal zijn om gezamenlijk hulp en comfort te bevorderen.
- 200mg per week het minimum doseren voor prestaties gebaseerde gevolgen, d.w.z. de groei zal zijn.
- 400mg per week de maximumdosis het meest ooit zal vereisen voor prestaties zal zijn.
- 500-600mg per week kan veilig worden gebruikt, maar dit verhoogt bijwerkingswaarschijnlijkheid en zou slechts goed- wordenervaren moeten door de elite worden geprobeerd en.
 
 
Als u om het even welke vragen hebt, pls voel vrij om me te contacteren:
 

E-mail: sinosource6666@gmail.com

Whatsapp: +86-13657291547

Website: http://www.legalanabolic-steroids.com
 
Ik zal u met beste prijs en de dienst antwoorden in spoedigst tijd.
Dank u en stem in met uw onderzoek!

Contactgegevens
Ben

Telefoonnummer : Wickr: sinosource

WhatsApp : +https://api.whatsapp.com/send?phone=8613657291547