Van de Drugscas 94-24-6 van de Tetracaine Lokaal Anesthesie Kristallijn Anabool de Steroïdenpoeder

Basisinformatie
Plaats van herkomst: CN
Merknaam: YW
Certificering: ISO9001,BRC,KOSHER
Modelnummer: 94-24-6
Min. bestelaantal: 10 G
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Discreet pakket
Levertijd: 5-8 werkdagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 5000kg/month
CAS: 94-24-6 EINECS: 202-316-6
M.F: C15H24N2O2 M.W: 264.3633
Assay: 99% Verschijning: Wit of bijna Wit Kristallijn Poeder
Hoog licht:

het poeder van de pijnhulp

,

lokale verdovingsmiddelendrugs

 
De kristallijne Anabole Steroïden poederen Lokaal Verdovingsmiddel Tetracaine CAS 94-24-6 met Pompeffect
 
 
Snelle Details:
 
 
Productnaam: Tetracaine, Amethocaine
Synoniemen: 2 (Dimethylamino) ethyl (butylamino) benzoate 4; 2 (Dimethylamino) benzoate ethyl van p (butylamino); 2-Dimethylaminoethylester kyseliny p -p-butylaminobenzoove; dimethylaminoethylesterkyselinyp-butylaminobenzoove 2; dimethylaminoethylp-butylaminobenzoate 2; 4 (butylamino) - (dimethylamino) benzoicaci2- ethylester; Amethocaine; Anetain
Categorie: Farmaceutische grondstoffen
CAS: 94-24-6
EINECS: 202-316-6
Zuiverheid: 99,5% min
Moleculaire formule: C15H24N2O2
Molecuulgewicht: 264.3633
Verschijning: Wit poeder
Opslagvoorwaarde: 2-8°C
Kwaliteitsnormen: EnterpriseStandard/Pharma Rang
 
Van de Drugscas 94-24-6 van de Tetracaine Lokaal Anesthesie Kristallijn Anabool de Steroïdenpoeder 0
 
Beschrijving:
 
(1). In biomedisch onderzoek, wordt tetracaine gebruikt om de functie van de kanalen van de calciumversie te veranderen (ryanodinereceptoren) die de versie van calcium van intracellular opslag controleren. Tetracaine is allosteric blocker van kanaalfunctie. Bij lage concentraties, veroorzaakt tetracaine een eerste remming van de spontane gebeurtenissen van de calciumversie, terwijl bij hoge concentraties, de tetracaineblokken volledig bevrijden.
 
(2). Tetracaine is T in Tac, een mengsel van 5 tot 12 percenten tetracaine, 5M (per horde), de helft per mille (0,5 ‰), of .05 percenten (1 deel in 2000), en 4 of 10 die percenten waterstofchloride in oor, neus & keelchirurgie en in de emergemcyafdeling wordt gebruikt waar het gevoelloos maken van de oppervlakte snel nodig is, vooral wanneer de kinderen in het oog, oor, of andere gevoelige plaatsen zijn verwond.
 
(3). Tetracaine is samengesteld van butylaminobenzoic zuur 4. De ethylester wordt gevormd door een zuur-gekatalyseerde esterificatiereactie. Basis-gekatalyseerde transesterification wordt bereikt door de ethylester van butylaminobenzoic zuur 4 met bovenmatige dimethylaminoethanol 2 in aanwezigheid van een kleine hoeveelheid natriumethoxide te koken.
 
 
Tetracainetoepassing:
(1) in biomedisch onderzoek, wordt tetracaine gebruikt om de functie van de kanalen van de calciumversie te veranderen (ryanodinereceptoren) die de versie van calcium van intracellular opslag controleren. Tetracaine is allosteric blocker van kanaalfunctie. Bij lage concentraties, veroorzaakt tetracaine een eerste remming van de spontane gebeurtenissen van de calciumversie, terwijl bij hoge concentraties, de tetracaineblokken volledig bevrijden.
 
(2) Tetracaine is T in Tac, een mengsel van 5 tot 12 percenten tetracaine, 5M (per horde), de helft per mille (0,5 ‰), of .05 percenten (1 deel in 2000), en 4 of 10 die percenten waterstofchloride in oor, neus & keelchirurgie en in de emergemcyafdeling wordt gebruikt waar het gevoelloos maken van de oppervlakte snel nodig is, vooral wanneer de kinderen in het oog, oor, of andere gevoelige plaatsen zijn verwond.
 
(3) Tetracaine is samengesteld van butylaminobenzoic zuur 4. De ethylester wordt gevormd door een zuur-gekatalyseerde esterificatiereactie. Basis-gekatalyseerde transesterification wordt bereikt door de ethylester van butylaminobenzoic zuur 4 met bovenmatige dimethylaminoethanol 2 in aanwezigheid van een kleine hoeveelheid natriumethoxide te koken.
 
 
COA:
 
Punten Specificatie Resultaten
Verschijning Fijn, wit, kristallijn, geurloos poeder bevestig
Identificatie ABC in Pas bevestig
Oplosbaarheid Zeer oplosbaar in water, oplosbaar in Alcohol; onoplosbaar in Ether en Benzeen bevestig
USP-Verwijzingsnormen Het Waterstofchloriders USP Endotoxin RS van USP Tetracaine. bevestig
Smeltpunt 145~150 graad 146.0~147.5 graad
Chromatografische zuiverheid In Pas bevestig
Verwante substantie Niet meer dan verwijzingsoplossing 0,05% bevestig
Heavy metallen ≤10ppm bevestig
PH 4.5-6.5 5.8
Residu op ontsteking ≤0.10% 0,05%
Verlies bij het Drogen ≤ 0,5% 0,19%
Analyse 98.0 -101,0% 100.1%
 
 
Tetracainedosering:
 
 
Tetracaine wordt als injectie door een naald gegeven in een gebied van uw midden of lagere rug dichtbij uw stekel wordt geplaatst die. U zult deze injectie in het ziekenhuis het plaatsen ontvangen.
 
Uw ademhaling, bloeddruk, de zuurstofniveaus, en andere levensteken zullen dicht op worden gelet terwijl u tetracaineinjectie ontvangt.
De ruggegraats gevoelloos makende geneesmiddelen kunnen langdurige gevolgen voor bepaalde lichaamsprocessen hebben zoals seksuele functie, darm of blaascontrole, en beweging of het voelen in uw benen of voeten. Bespreking met uw arts over deze gevolgen.
 
Aangezien deze geneeskunde door een beroepsbeoefenaar in het medische plaatsen wordt gegeven, kan een overdosis waarschijnlijk niet voorkomen.
Aangezien tetracaine zoals nodig vóór een chirurgie of andere medische procedure wordt gegeven, zullen u niet waarschijnlijk niet op een het doseren programma zijn.
 
 
Als u om het even welke vragen hebt, pls voel vrij om me te contacteren:
 
E-mail: sinosource6666@gmail.com
Whatsapp: +86-13657291547
Website: http://www.legalanabolic-steroids.com
 
Ik zal u met beste prijs en de dienst antwoorden in spoedigst tijd.
Dank u en stem in met uw onderzoek!
 

 

Contactgegevens
Ben

Telefoonnummer : Wickr: sinosource

WhatsApp : +https://api.whatsapp.com/send?phone=8613657291547