99% het witte Ruwe van het het Testosteron Anabole Steroid Testosteron van het Steroïdenpoeder Propionaat CAS 57-85-2 voor Gewichtsverlies

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: YW
Certificering: GMP, ISO9001, USP, KOSHER
Modelnummer: 57-85-2
Min. bestelaantal: 10 G
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Discreet Pakket of zonodig
Levertijd: 3 ~ 5 werkdagen
Betalingscondities: De directe overboeking van Western Union, van Moneygram, van Bitcoin en van de Bank
Levering vermogen: 5000kg/week
Gebruik: Spieraanwinst/Gewichtsverlies CAS: 57-85-2
Assay: 98% min. levering: Druk koerier uit.
Karakter: Wit of bijna Wit Kristallijn Poeder MF: C22H32O3
Hoog licht:

Testosteron Steroid Hormoon

,

mannelijk hormoontestosteron

99% het witte Ruwe van het het Testosteron Anabole Steroid Testosteron van het Steroïdenpoeder Propionaat CAS 57-85-2 voor Gewichtsverlies
 
Beschrijving:
 
Het testosteronpropionaat is kort-estered testosteronsteroïden. Het is een injecteerbare samenstelling met een langzamer tarief van versie dan V.N.-geëstrificeerd Testosteron, maar een sneller tarief van versie dan al rest geëstrificeerde testosteron. Er zijn sommige voordelen en nadelen aan de korte acterenester. Het belangrijkste nadeel is dat de gebruikers Testosteronpropionaat bij minimum elke andere dag door de cyclus moeten inspuiten om juiste resultaten te krijgen. De voordelen, echter, zijn gemakkelijkere controle en preventie van potentiële bijwerkingen. Ook omdat er minder ester per flesje is, is er meer daadwerkelijk testosteron per injectie, die betere resultaten veroorzaakt. De Propionaatester groeit de halveringstijd van het Testosteron aan ongeveer 4 en een half dagen.
 
Het testosteronpropionaat is eenvoudig Testosteron met de verbindende Propionaatester het is chemische structuur. Het ‚Propionaat‘ is propaanzuur, maar zodra verbindend aan Testosteron is het genoemd geworden esterband (of esteraaneenschakeling). Het Propinoiczuur wordt geplakt op de 17 bètahydroxylgroep op de Testosteronstructuur. De geëstrificeerde anabole steroïden zijn in vet meer oplosbaar, en versie langzaam van de injectieplaats. De belangrijkste reden voor het verhoogde halveringstijd en versietarief is omdat zodra het Testosteronpropionaat de bloedsomloop, het enzymenwerk ingaat om de band tussen de ester en het testosteron te breken, dat een variërende hoeveelheid tijd vergt - afhankelijk van welke ester wordt gebruikt. Uiteindelijk verwijderen de enzymen de ester, en wat wordt verlaten is zuiver Testosteron dat vrij is om zijn werk in het lichaam te doen. Het testosteron alleen zonder ester in entrepot op het heeft een halveringstijd van ongeveer 2 tot 4 uren. Wanneer de Propionaatester op het wordt geplakt, breidt de halveringstijd zich van Testosteron tot ongeveer 4 uit en een half dagen.
 
Het testosteron bevordert stikstofbehoud in de spier - de meer stikstof de spier houdt de meer proteïne het kan opslaan, en groter het krijgt. Het testosteron verhoogt ook de igf-1 van het lichaam niveaus. Igf-1 de belangrijkste rol is de groei en metabolisme te coördineren. Igf-I is hoogst afhankelijk van de groeihormoon om aan te vullen het is de groei bevorderende activiteit.
 
 
Snelle details:
 
Chemische naam: Testosteronpropionaat
Alias: Testoviron; sterandryl; Agovirin; Testosteron
Zuiverheid: 98.25%
CAS Registry Number: 57-85-2
Einecs Nr: 200-351-1
MF: C22H32O3
Mw: 344.49
CAS: 57-85-2
Rang: Farmaceutische Rang
Opslag: In de schaduw stellend, beperkt behoud
Drugklasse: Injecteerbare Anabole Androgene Steroïden
Gebruik: Het testosteronpropionaat kan als farmaceutisch materiaal worden gebruikt. Het handelt veel sneller dan andere testosteronesters zoals cypionate of enanthate, en vereist een frequenter het doseren programma om stabiele bloedniveaus te handhaven. De belangrijkste functie van Testosteronpropionaat is metabolisme te bevorderen. De anabole gevolgen omvatten de groei van spiermassa en sterkte, verhoging van beendichtheid en sterkte, en stimulatie van lineaire de groei en beenrijping.
 
 
Toepassing:
 
Het testosteronpropionaat is injecteerbare steroïden op basis van olie. Het is de kortste versie van het steroid testosteron. Als u het met andere testosteronesters zoals Enanthate en Cypionate vergelijkt, moet u worden overtuigd dat deze drug om wordt vereist vaker worden beheerd. Het vrij snellere feiten; de resultaten toe te schrijven aan opname van deze voorbereiding worden gezien kort na beleid. Als u van plan bent Testosteronpropionaat te kopen, zou u moeten weten dat de positieve gevolgen van deze remedie hetzelfde zijn die wegens andere testosteronesters worden verkregen. In feite, hebben alle vormen van het steroid testosteron eigenschappen die tot het hormoontestosteron behoren. Over het algemeen zeggend, veroorzaakt dit product gevolgen die verder worden opgesomd: Analyserend deze resultaten, kunt u opmerken dat zij steeds toenemende spiermassa en sterkte en het herstellen van beschadigde spierweefsels bevorderen. Al deze aspecten zijn nodig voor zij die informatiesporten gaan en concurreren. Daarom zijn alle versies van het steroid testosteron, met inbegrip van Testosteronpropionaat, populair onder atleten.
 
Talrijke sportspersons kopen Testosteronpropionaat en gebruiken het voor ophopende en snijdende fasen. Nochtans kunnen sommige personen beweren dat dit product enkel voor knipsel of enkel voor het ophopen nuttig is, is het noodzakelijk om te begrijpen dat dit een echte misvatting is. Deze bevestiging is belachelijk. Eigenlijk, ongeacht de gekozen testosteronester, is het ideale steroïden voor ophopende en snijdende gevolgen, als het behoorlijk wordt genomen.
 
Aangezien het Testosteronpropionaat en buiten werking spier stelt vermindert die hormonen verspillen, is het een perfecte remedie voor het bereiken van magere spieren. Voorts maakt deze eigenschap deze drug voor patiënten met HIV/AIDS nuttig die aan spier het verspillen lijden. Zo, is het zoals te verwachten dat zij die door spier wegens deze vreselijke ziekte en hen worden beïnvloed te verspillen die extra vet willen verminderen Testosteronpropionaat voor deze behoeften kopen.
 
 
COA:
 
TESTpunten SPECIFICATIE RESULTATEN
Beschrijving Wit of bijna Wit Kristallijn Poeder
Oplosbaarheid Praktisch onoplosbaar in water, vrij oplosbare stof in acetoneand in alcohol, oplosbaar in vettige oliën.
Identificatie IRL Positief
Analyse (op droge bsis) 97.0~103.0% 98.60%
Specifieke Omwenteling +84°~+90° +85.9°
Verlies bij het Drogen 0.5%max 0,28%
Verwante Substanties Om het even welke onzuiverheid: 0.5%max <0>
Totaal: 1.0%max <1>
Veronachtzamingsgrens: 0.05%max <0>
Conclusie De specificatie is met BP2005-norm in overeenstemming
 
 
Dosering:
 
Het gemeenschappelijkste doseringsprogramma voor deze samenstelling (mensen) moet 50 aan 100mg, elke dag of 2de dag inspuiten. Zoals met de populairdere esters, zou de totale wekelijkse dosering in de waaier van 300-700mg zijn. Zoals met alle testosteronsamenstellingen, is deze drug het geschiktst geschikt voor het ophopen fasen van opleiding. Hier wordt het het vaakst gecombineerd met andere sterke agenten zoals Dianabol, Anadrol, of deca-Durabolin, combinaties die blijken vrij goed te werken. Het propionaat wordt nochtans soms ook gebruikt met het nonaromatizing van anabolics/androgens tijdens het snijden of het op dieet zijn fasen van opleiding, een tijd wanneer het snelle actie is en de androgene aard ook wordt gewaardeerd. De populaire stapels omvatten een gematigde dosering van propionaat met mondelinge anabool als Winstrol (15-35 mg dagelijks), Primobolan (50-150mg dagelijks) of oxandrolone (15-30mg dagelijks). Op voorwaarde dat het lichaamsvetpercentage voldoende laag is, kan de blik van dichte gespierdheid in het bijzonder worden verbeterd (versperrend om het even welke bovenmatige oestrogeenopbouw van het testosteron). Men kon niet-aromatiseert androgen zoals trenbolone of Halotestin ook toevoegen, die een extremer effect op onderhuidse lichaamsvet en spierhardheid zouden moeten hebben. Natuurlijk met de toegevoegde androgen inhoud zullen om het even welke verwante bijwerkingen meer uitgesproken worden.
 
 
Recept:
 
Poeder: 10 gram
Produceert: Produceert: 100 ml @ 100 mg/ml
Vereisten:
 
· het testosteronpropionaat van de 10 gramtest
 
· 72,5 van de sesamml olie
 
· ·Spuiten 3cc & 5/10cc
 
· ·18 of 20 maatnaalden
 
· ·Flesje
 
· ·Steriel Flesje
 
· ·Whatman steriele filter
 
 
Bijwerkingen:
 
De bijwerkingen van Testosteronpropionaat zullen hoofdzakelijk zijn estrogenic aard omringen. Het testosteronhormoon heeft de capaciteit om in oestrogeen door zijn interactie met het aromataseenzym om te zetten. Aangezien de aromatisatie voorkomt, als de oestrogeenniveaus hoog worden kan dit tot gynecomastia en bovenmatig waterbehoud leiden. Het strenge bovenmatige waterbehoud kan ook tot hoge bloeddruk leiden. Gelukkig, is het zeer gemakkelijk om de estrogenic bijwerkingen van Testosteronpropionaat te controleren en te vermijden.
 
Het testosteronpropionaat is een machtig androgeen hormoon en dientengevolge zijn de androgene bijwerkingen mogelijk. De mogelijke androgene bijwerkingen van Testosteronpropionaat omvatten acne, versneld haarverlies in die ontvankelijk gemaakt voor de mannelijke patroonkaalheid en groei van het lichaamshaar. Terwijl deze bijwerkingen van Testosteronpropionaat mogelijk zijn, zijn zij hoogst afhankelijk van genetische neigingen. Vele mensen zullen een kwestie helemaal niet hebben, terwijl anderen wat voorzichtigheid kunnen moeten uitoefenen.
 
Het testosteronpropionaat kan een negatief gevolg op cholesterol, in het bijzonder HDL-cholesterol hebben in het onderdrukken van totale HDL-niveaus. Een therapeutische dosis zou geen sterke statistische daling moeten steunen, echter, dezelfde dosis kon HDL-afschaffing bevorderen wanneer verenigd met AI. Met een supraphysiological dosis, totale HDL-afschaffing langs zo veel zoals 20% zeer mogelijk is. Indien verenigd met AI zal het meer dan waarschijnlijk geërgerd.
 
Voor de prestatiesatleet, hoewel de productie opnieuw op zijn zal beginnen worden meer aangemoedigd om een plan Post van de Cyclustherapie (PCT) ten uitvoer te leggen. Dit zal de totale terugwinningstijd verminderen en zal u heeft genoeg testosteron voor juiste lichamelijke functie verzekeren terwijl uw niveaus natuurlijk blijven toenemen. Nr, zal een PCT-plan u niet naar normaal op zijn terugkeren, is er geen PCT-plan dat dit kan doen, maar het zal een efficiëntere en comfortabele terugwinning verzekeren. Het zal ook zeer uw mager spierweefsel beschermen. Zodra een cyclus wordt beëindigd en de natuurlijke testosteronniveaus laag zijn, is het zeer gemakkelijk voor cortisol het dominante hormoon te worden, en dit zal uw mager weefsel op risico zetten. Leg een PCT-plan ten uitvoer en dit probleem wordt opgelost.
 
 
 
Onze voordelen:
 
1. Goede reputatie:
Ons bedrijf is een belangrijk chemisch bedrijf in China, en heeft meer dan 16 jaar geschiedenis. Wij hebben meer dan 10 filialen, geniet iedereen van goede reputatie van klanten wereldwijd.
 
2. Hoog - kwaliteits&low prijs
Elk van onze producten hebben hoogste kwaliteit en de hoge zuiverheid, aangezien wij de fabriek zijn, onze prijs is concurrerend.
 
3. Veelvoudige betalingswijzen.
Wij hebben mutiple betalingswijzen, T/T, Westelijke Unoin, MoneyGram, en Bitcoin voor uw gemak.
 
4. Massavoorraad
om onze klanten beter te dienen, bereiden wij massavoorraad in ons pakhuis voor kunnen wij uw pakket binnen 24 uren altijd verschepen.
 
5. Het hoge tarief van de inklaringspas.
Door 16 jaar het harde werk, hebben wij rijke het uitvoeren ervaring aan de V.S., het UK, Frankrijk, Italië, Duitsland, Spanje, Brail, Korea, India etc. geaccumuleerd. Wij zullen speciale manieren gebruiken om de goederen te vermommen, is het de inklaringstarief van 98% gewaarborgd, als de levering niet succesvol is, wij kostenloos zal opnieuw versturen.
 
6. Verwarm na de dienst.
Als u om het even welke problemen over de goederen hebt, doe geen aarzelen om ons te contacteren, kunnen wij de 7/24 dienst verlenen.
 
 
Hoe te werk te gaan een orde:
 
Stap 1: Toen u van plan was iets te kopen, pls verzend me een onderzoek per e-mail, skype of whatsapp.
 
Step2: Ik zal u met een citaat antwoorden zodra ik u onderzoek ontvang.
 
Step3: Wij zullen producten, prijs, pakket, betalingswijzen etc. bespreken.
 
Step4: U schikt de betaling.
 
Step5: Ik zal de verzending na het ontvangen van u geld schikken.
 
Step6: Het het volgen aantal en het beeld van het pakket zullen naar u worden verzonden.
 
Step7: Vind het het volgen aantal op website tot u de goederen ontvangt.
 
Step8: Als u om het even welke vragen over de goederen hebt, pls contacteer me, zal ik mijn beste proberen om u tevreden te stellen
 
 
Verwante producten:
 
Nr. Productnaam CAS No.
TESTOSTERONreeks
1 Testosteron enanthate CAS: 315-37-7
2 Testosteron CAS: 58-22-0
3 Testosteronacetaat CAS: 1045-69-8
5 Testosteronpropionaat CAS: 57-85-2
6 Testosteron cypionate CAS: 58-20-8
7 Testosteron phenylpropionate CAS: 1255-49-8
8 Testosteron isocaproate CAS: 15262-86-9
9 Testosteron decanoate CAS: 5721-91-5
10 Testosteron Sustanon 250  
11 Testosteron undecanoate CAS: 5949-44-0
12 Methyltestosterone CAS: 65-04-3
13 Methyltestosterone CAS: 58-18-4
14 Methyltestosterone CAS: 1039-17-4
15 Turinabol CAS: 855-19-6
16 Oralturinabol CAS: 2446-23-3
17 Mestanolone CAS: 521-11-9
18 Stanolone (androstanolone) CAS: 521-18-6
19 Mesterolone (Proviron) CAS: 1424-00-6
20 Fluoxymesterone (Halotestin) CAS: 76-43-7
NANDROLONE REEKS
21 Nandrolone CAS: 434-22-0
22 Nandrolone Decanoate (DECA) CAS: 360-70-3
23 Nandrolone Cypionate CAS: 601-63-8
24 Nandrolone Phenypropionate (Durabolin) CAS: 62-90-8
TRENBOLONE REEKS
25 Trenboloneacetaat (Finaplix h/Revalor-H) CAS: 10161-34-9
26 Trenbolone (parabolan) Enanthate CAS: 10161-33-8
27 Metribolone (Methyltrienolone) CAS: 965-93-5
28 Het Carbonaat van Trenbolonehexahydrobenzyl CAS: 23454-33-3
29 Tibolone CAS: 5630-53-5
BOLDENONE REEKS
30 Boldenone CAS: 846-48-0
31 Boldenone (Equipoise) Undecylenate CAS: 13103-34-9
DROSTANOLONE REEKS
32 Drostanolonepropionaat (Masteron) CAS: 521-12-0
33 Drostanolone Enanthate CAS: 472-61-1
34 Superdrolpoeder (methyl-drostanolone) CAS: 3381-88-2
DHEA-REEKS
35 Epiandrosterone CAS: 481-29-8
36 Dehydroepiandrosterone (DHEA) CAS: 53-43-0
37 Dehydroisoandrosterone 3 acetaat CAS: 853-23-6
38 7-keto DHEA CAS: 566-19-8
METHENOLONE REEKS (Primobolan)
39 Methenolone Enanthate CAS: 303-42-4
40 Methenoloneacetaat CAS: 434-05-9
MONDELINGE STEROÏDEN
41 Oxymetholone (Anadrol) CAS: 434-07-1
42 Oxandrolone (Anavar) CAS: 53-39-4
43 Stanozolol (Winstrol) CAS: 10418-03-8
44 Methandrostenolone (Dianabol, methandienone) CAS: 72-63-9
Anti-OESTROGEEN
45 Androsterone CAS: 53-41-8
46 Tamoxifencitraat (Nolvadex) CAS: 54965-24-1
47 Clomiphenecitraat CAS: 50-41-9
48 Toremifenecitraat CAS: 89778-27-8
49 Exemestane (Aromasin) CAS: 107868-30-4
50 Anastrozole (Arimidex) CAS: 120511-73-1
51 Letrazole (Femara) CAS: 112809-51-5
EPINEPHRINE&THYROXINE
52 T3 CAS: 55-06-1
53 T4 CAS: 51-48-9
54 L-epinefrine HCl CAS: 55-31-2
55 Het tartraat van de epinefrinewaterstof CAS: 51-42-3
STEROID TUSSENPERSOON
56 1,4-Androstadienedione CAS: 897-06-3
57 Androstenedione CAS: 63-05-8
58 Methoxydienone CAS: 2322-77-2
 
 
Als u in onze producten geinteresseerd bent, gelieve te voelen vrij om me te raadplegen.
 
E-mail: sinosource6666@gmail.com            Whatsapp: +86-13657291547

Contactgegevens
Ben

Telefoonnummer : Wickr: sinosource

WhatsApp : +https://api.whatsapp.com/send?phone=8613657291547