Injecteerbaar Anabool Steroïdentestosteron Enanthate CAS 315 37 7 Wit Poeder Hoge Puirty

Basisinformatie
Plaats van herkomst: CN
Merknaam: YW
Certificering: ISO9001,BRC,KOSHER,GMP
Modelnummer: 315-37-7
Min. bestelaantal: 10 G
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Discrete pakcage
Levertijd: 5-8 werkdagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram, Bitcoin
Levering vermogen: 1000kg/week
CAS: 315-37-7 MF: C26H40O3
Mw: 400.59 EINECS Nr: 206-253-5
Zuiverheid: 99.5% Verschijning: Wit poeder
Hoog licht:

wettelijke spier de bouwsteroïden

,

Trenbolone enanthate poeder

 

 

Injecteerbaar Anabool Steroïdentestosteron Enanthate CAS 315 37 7 Wit Poeder Hoge Puirty

 

 

Basisinformatie:


Naam: Testosteron Enanthate
CAS No: 315-37-7
Zuiverheid: 99.5%
MF: C26H40O3
Mw: 400.59
Einecs Nr: 206-253-5
MOQ (minimumordehoeveelheid): 10gram
Norm: Ondernemingsnorm
Verschijning: Wit poeder.
Gebruik: Het testosteron Enanthate is één vandaag van populairst op de markt. Het is zeer efficiënt in de bouw van spier, vet branden en het bereiken van sterkte.

 

Beschrijvingen:

 

Het testosteron enanthate is een type van androgen drug, en het is een synthetische samenstelling van testosteron proprionate en testosteron enantate. Zijn gevolgen zijn hetzelfde als die van testosteronacetaat, die het bevorderen van de ontwikkeling van mannelijke genitaliën en secundaire geslachtskenmerken en het verzetten van tegen oestrogeen omvatten zich. Het heeft ook proteïne assimileert gevolgen, die het toestaan om de spiergroei en gewichtsaanwinst te helpen.

 

Het testosteron enanthate kan de slijmachtige klier verbieden en de afscheiding van het geslachtshormoon bevorderen, waarbij het endogene die testosteron is verminderd door Leydig cellen wordt afgescheiden, dat het doel bereikt om spermatogenese tegen te houden.


Het testosteron enanthate kan als mannelijke geboortenbeperkingsdrug worden gebruikt op lange termijn. Het wordt klinisch gebruikt om mannelijke hypogonadism en gonadal ontoereikendheid, hypogenesis van het geslachtsorgaan, onvruchtbaarheid, eunuchism, en cryptorchidism te behandelen. Het kan ook worden gebruikt om het vrouwelijke dysfunctionele baarmoeder aftappen, het syndroom van de menopauze, borstkanker en baarmoederkanker te behandelen. Het kan cirrose, aplastic bloedarmoede, osteoporose en andere consumptieve ziekten ook behandelen.

 

 

Toepassingen:

 

Het testosteron Enanthate is één van het oudst en misschien de het meest meestal gebruikte anabole steroïden van al tijd. Het testosteron Enanthate is een langzame vorm van de acterenversie van het testosteronhormoon en zou de eerste grote/lange gebruikte vorm van het estertestosteron zijn. Het synthetische testosteron zelf in de jaren '30 worden ontwikkeld. De eerste vervaardigde partijen van testosteron zouden geen ester in bijlage (Testosteronopschorting) hebben en onnodig te zeggen snel en zeer frequente injecties vereisen zou handelen. In 1937 zou het eerste ester gecontroleerde testosteron dankzij de markt Schering en hun nieuw product van het Testosteronpropionaat raken. Dit zou voor meer controle over het testosteronhormoon door zijn tijdversie te regelen toestaan. Nochtans, begin de jaren vijftig een grotere ester in Enanthate aan het hormoon worden vastgemaakt daardoor zelfs meer vertragend de activiteit van het hormoon. Het testosteron Enanthate zou de overheersende testosteronvorm op het medische gebied worden en het Testosteron Cypionate zou een paar later jaar toetreden. Het verschil in Testosteron Enanthate en Testosteron Cypionate is grotendeels inconsequent.

 

Het testosteron Enanthate is één van de het meest meestal gebruikte testosteron voor de behandeling van laag testosteron. Het is ook uiterst populair in prestaties die cirkels verbetert. Dit is één van de meest betaalbare anabole steroïden op de markt, is het hoogst veelzijdig, goed getolereerd door meest alle volwassen mensen en zijn levering is door het dak.

 

Het testosteron Enanthate is anabole steroïden die voor alle niveaus van gebruik perfect zijn. Dit is de perfecte anabole steroid voor het eerst steroid gebruiker en zal even efficiënt voor het individu met heel wat tijd in het zadel zijn. Het zal met het mogelijke bijwerkingen dragen maar wij zullen ook vinden zij zeer gemakkelijk zijn te controleren. Als dit is verrassend zou het werkelijk niet moeten zijn. Toch hoewel synthetisch is het eenvoudig testosteron, een hormoon het menselijke lichaam niet alleen aan maar wordt goed-gewend die aan ons gezondheid en welzijn essentieel is.

 

 

 

 

 

 

COA:
 
Test Analysenorm Resultaten
Kenmerken Wit aan geelachtig wit kristallijn poeder ben in overeenstemming
Analyse 97 ~ 103% 99.31%
Verlies bij het drogen ≤0.5% 0,18%
Identificatie Positief ben in overeenstemming
Specifieke optische omwenteling +77°~+82° +79.3°
Smeltpunt 32 ~ 37ºC 34~36ºC
Vrij heptanoic zuur ≤0.2% 0,11%
Verwante substanties ≤2% ben in overeenstemming
Overblijvende oplosmiddelen (GC) ≤100ppm ben in overeenstemming
Conclusie Deze partij is voldoet aan EP 5

 

 

Gevolgen van Testosteron Enanthate:

 

Als u aan laag testosteron lijdt betekenen de gevolgen van Testosteron Enanthate eenvoudig u niet meer zult lijden aan laag testosteron. De symptomen verbonden aan de voorwaarde zullen verdwijnen en elke één van die gebieden van uw leven zal worden verbeterd. Als u aan laag testosteron lijdt, zou u ook moeten weten dat het enige ding dat volledig de voorwaarde zal verhelpen directe testosterontherapie door hormonen zoals Testosteron Enanthate is.

 

Voor de prestaties die atleet verbetert, zullen de gevolgen van Testosteron Enanthate hoogst veelzijdig zijn en zullen zich over alle aspecten van prestaties uitrekken. De richting u gaat zal bij uw dieet en de opleiding afhankelijk zijn. Dit is het ophopen steroïden of geen scherpe steroïden; het is eenvoudig steroïden die alle doeleinden van aanvulling kunnen dienen.

 

Voor het individu buiten het seizoen, zijn er zeer weinig anabole steroïden die de magere weefselgroei zoals Testosteron Enanthate kunnen bevorderen. Het individu zal op ruwe grootte aan een significant tarief kunnen zo inpakken zolang de adequate calorieën worden verbruikt. U moet nog eten om te groeien en u zult nog moeten opleiden. Dit is geen magisch supplement noch zijn er magisch om het even wat over anabole steroïden ondanks de populaire waarneming. Aangezien u op heel wat grootte zult kunnen inpakken, als bonus zult u dit met minder lichaamsvetaccumulatie kunnen doen die anders zou voorkomen. De hoge niveaus van testosteron zullen het totale metabolische tarief van het individu enorm verbeteren. Dit is geen vergunning zonder eind in gezicht te eten, kunt u vet nog bereiken maar u zou beter gebruik van uw calorieën moeten kunnen maken.

 

Dan hebben wij de scherpe die cyclus en de hoge niveaus van testosteron door Testosteron Enanthate wordt verstrekt kunnen onschatbaar blijken te zijn. om lichaamsvet te verliezen moeten wij meer calorieën branden dan wij verbruiken. U kunt het gezondste voedsel ter wereld eten en vier uren uitoefenen per dag, maar als u verbruikt meer dan u brandt u zult verliezen geen vet. wegens de noodzakelijke warmtebeperking, dit kan onze magere spiermassa op risico zetten. Het lichaam zal nemen wat het zijn energiebehoeften van moet overal ontmoeten het het kan krijgen en dit spierweefsel kan omvatten. Een goed gepland dieet zal worden ontworpen om lichaamsvet niet spier te branden, maar aangezien wij magerder worden zal het lichaam beginnen bewarend het lichaamsvet toe te schrijven aan zijn overlevingsinstinct en zal nemen wat het van spierweefsel vergt. Door met Testosteron Enanthate aan te vullen, zal de uitgesproken verhoging van anabole actie dit magere weefsel beschermen en zal wij brandt slechts lichaamsvet verzekeren. Het zal ook ons zeer verbeterd metabolisme zien zodat wij lichaamsvet aan een efficiënter tarief branden.

 

De definitieve gevolgen van Testosteron Enanthate zullen door die allemaal worden genoten van wie de steroïden ongeacht hun direct doel van gebruik gebruiken. De hoge testosteronniveaus zullen in grotere spierduurzaamheid resulteren. U zult niet zoals snel afmatten en zult de capaciteit hebben om meer werk te doen. U zult ook vinden uw totaal tarief van terugwinning zeer beter is, dat essentieel is te vorderen. Vooruitgang wordt niet geboekt in de gymnastiek. Wanneer wij opleiden scheuren wij eigenlijk onderaan spierweefsel. Het is door terugwinning dat wij vorderen. Dit maakt samenstellingen zoals Testosteron Enanthate niet alleen onschatbaar aan bodybuilders en recreatieve gymnastiekratten maar ook aan atleten. De duurzaamheid en de terugwinning zijn twee van de belangrijkste elementen aan succesvolle atletische prestaties. Als toegevoegde bonus, zullen de hoge testosteronniveaus de sterkte van het individu verhogen. Dit is duidelijk een voordeel aan een atleet en is zeer ingestemd met in een cyclus buiten het seizoen die voor lichaamsbouwverhoging wordt ontworpen. Tijdens een dieet onder warmtebeperking, vooral in ruwe diëten van een concurrerende bodybuilding aard, zou het individu niet veel moeten verwachten als om het even welke sterkteverhoging maar hij meer van het zou moeten kunnen handhaven.

 

 

Functies & Trekken:

 

Het testosteron Enanthate is één enkele grote het testosteronsamenstelling van de esterbasis. Dit is een zuiver synthetisch testosteronhormoon dat een carboxylic zure ester in bijlage in Enanthate heeft (enanthoic zuur). De ester zelf is in bijlage aan het hormoon bij de 17 bètahydroxylgroep. Door de Enanthate-ester vast te maken, staat dit voor een controle van de hormonen actieve duur en de totale versietijd toe. Zodra ingespoten, wordt het testosteron niet actief tot de ester van het hormoon begint los te maken. Het totale detachement gebeurt niet in één keer maar staat voor een langzame, regelmatige versie van het actieve hormoon toe in het lichaam. Zodra ingespoten, zal er een scherpe aar in testosteron binnen de eerste 24-48 uren postinjectie zijn. Van hier het hormoon zal voortdurend scheiden en zal door het lichaam verdrijven. Door zijn tijdsbestek, draagt het Testosteron Enanthate een halveringstijd van ongeveer 8 dagen, die voor zo weinig zoals één injectie om de 2 weken in het therapeutische plaatsen zullen toestaan. Nochtans, zullen om de 7-10 dagen veel efficiënter in het handhaven van stabiliteit blijken.

 

Zoals met alle testosteronhormonen is, draagt het Testosteron Enanthate een anabole classificatie van 100 en een androgene classificatie van 100. Het testosteronhormoon is de basis door-die alle classificaties van alle anabole steroïden worden gemeten. En in tegenstelling tot de classificaties van sommige steroïden, vertaalt het testosteron volkomen uit zijn structurele aard in functionele basis. Dit hormoon zal hoge niveaus van anabole en androgene activiteit voorstellen.

 

Op een functionele basis, is het Testosteron Enanthate de perfecte remedie voor het behandelen van laag testosteron. Als u aan laag testosteron lijdt, betekent dit eenvoudig uw lichaam niet meer genoeg van dit primaire androgen op zijn produceert. Aangezien het Testosteron Enanthate is eenvoudig dat, het testosteron, het de lage voorwaarde zal verhelpen. Miljoenen op miljoenen mensen lijden wereldwijd aan één of ander type van lage androgen deficiëntie. In de V.S. alleen schat men dat meer dan 20 miljoen mensen aan een androgen deficiëntie lijden. De vrouwen kunnen ook aan laag testosteron lijden en het Testosteron Enanthate kan het behandelen. Nochtans, zullen de meeste vrouwen beter gediend worden met alternatieve vormen van testosteronbehandeling zoals gelen die een mengsel van testosteron en progesterone of kleine testosteronimplant korrels zoals Testopel bevatten.

 

Voor de man die aan laag testosteron lijdt, zijn er talrijke symptomen die kunnen voorkomen. Deze voorwaarde kan uw fysiek, geestelijk en seksueel welzijn in een gastheer van manieren negatief beïnvloeden. De symptomen zelf zijn niet levensgevaarlijk; nochtans, is het een ongezonde zeer lastige voorwaarde, en kan een open deuropening zijn aan vele veel ernstigere voorwaarden. De symptomen van laag testosteron omvatten:

 

Verlies van Libido (kan naar gedeeltelijk of total-loss verwijzen)
Erectiele Dysfunctie (onvermogen te handhaven of te verkrijgen en bouw)
Verlies van Spiermassa (ondanks dieet & oefening)
Verlies van Sterkte (ondanks dieet & oefening)
Verhoogd Lichaamsvet (ondanks dieet & oefening)
Verlies van Geestelijke Duidelijkheid
Verminderde Capaciteit zich te concentreren
Lethargie
Slapeloosheid
Geprikkeldheid
Verminderde Energie
Depressie
Verzwakt Immuunsysteem


Het testosteron verhoogt zeer stikstofbehoud

Het testosteron verhoogt zeer stikstofbehoud dat daardoor meer proteïne toelaat om in de spieren van het lichaam dat daardoor worden opgeslagen eiwitsynthese verhoogt. Verder, zoals door zijn aard, blokkeert het testosteron en vermindert zeer de glucocorticoid hormonen in het lichaam; de spier die hormonen verspilt die niet alleen vernietigen spierweefsel maar lichaam-vette aanwinsten ook bevorderen. Zoals eveneens belangrijk, als krachtig anabool en androgeen testosteron bevordert terugwinning en regeneratie; krijgen wij sneller sneller terug en groter onze groei; verder, groter onze regeneratie groter onze atletische prestaties.

 

 

Onze Verwante Producten:

 

Testosteronreeks  
Testosteron (CAS: 58-22-0)
Testosteronacetaat (CAS: 1045-69-8)
Testosteron cypionate (CAS: 58-20-8)
Testosteron decanoate (CAS: 5721-91-5)
Testosteron enanthate (CAS: 315-37-7)
Testosteron phenylpropionate (CAS: 1255-49-8)
Testosteron isocaproate (CAS: 15262-86-9)
Testosteronpropionaat (CAS: 57-85-2)
Testosteron Sustanon 250  
Testosteron undecanoate (CAS: 5949-44-0)
Methyltestosterone (17-methyltestosterone) (CAS: 58-18-4)
Mondelinge turinabol (4-Chlorodehydromethyltestosterone) (CAS: 2446-23-3)
Turinabol (Acetaat 4-Chlorotestosterone, Clostebol-Acetaat) (CAS: 855-19-6)
Mestanolone (CAS: 521-11-9)
Stanolone (androstanolone) (CAS: 521-18-6)
Mesterolone (Proviron) (CAS: 1424-00-6)
Fluoxymesterone (Halotestin) (CAS: 76-43-7)
Nandrolonereeks  
Nandrolone (CAS: 434-22-0)
Nandrolone Decanoate (DECA) (CAS: 360-70-3)
Nandrolone phenylpropionate (Durabolin) (CAS: 62-90-8)
Dehydronandrolonacetaat (CAS: 2590-41-2)
Nandrolone cypionate (CAS: 601-63-8)
Nandrolonelaurate (CAS: 26490-31-3)
Nandrolonepropionaat (CAS: 7207-92-3)
Nandrolone undecylate (CAS: 862-89-5)
Trenbolonereeks  
Trenbolone Enanthate (CAS: 10161-33-8)
Trenboloneacetaat (Finaplix h/Revalor-H) (CAS: 10161-34-9)
Trenbolone (parabolan) Enanthate  
Het Carbonaat van Trenbolonehexahydrobenzyl (CAS: 23454-33-3)
Methyltrienolone (CAS: 965-93-5)
Boldenonereeks  
Boldenone (CAS: 846-48-0)
Boldenoneacetaat (CAS: 846-46-0)
Boldenone Cypionate (CAS: 106505-90-2)
Boldenone (Equipoise) Undecylenate (CAS: 13103-34-9)
DHEA-Reeks  
Epiandrosterone (CAS: 481-29-8)
Dehydroepiandrosterone (DHEA) (CAS: 53-43-0)
7-keto DHEA (CAS: 566-19-8)
Drostanolonereeks  
Drostanolone Enanthate (CAS: 472-61-1)
Drostanolonepropionaat (Masteron) (CAS: 521-12-0)
Superdrolpoeder (methyl-Drostanolone) (CAS: 3381-88-2)
Methenolonereeks  
Methenoloneacetaat (CAS: 434-05-9)
Methenolone Enanthate (CAS: 303-42-4)
Mondelinge Steroïden  
Oxandrolone (Anavar) (CAS: 53-39-4)
Oxymetholone (Anadrol) (CAS: 434-07-1)
Stanozolol (Winstrol) (CAS: 10418-03-8)
Methandrostenolone (Dianabol, methandienone) (CAS: 72-63-9)
Antiestrogenreeks  
Tamoxifencitraat (Nolvadex) (CAS: 54965-24-1)
Clomiphenecitraat (CAS: 50-41-9)
Anastrozole (CAS: 53-41-8)
Exemestane (Aromasin) (CAS: 107868-30-4)
Letrazole (Femara) (CAS: 112809-51-5)
Fulvestrant (Steroïden) (CAS: 129453-61-8)
Steroïden APIs  
Androsta-1,4-diene-3,17-Dione (CAS: 897-06-3)
Androstenedione (CAS: 63-05-8)
Methoxydienone (CAS: 2322-77-2)
Mannelijke Verhoging  
Avanafil (CAS: 330784-47-9)
Cialis (Tadalafil) (CAS: 171596-29-5)
waterstofchloride (CAS: 129938-20-1)
Dutasteride (CAS: 164656-23-9)
Finasteride (CAS: 98319-26-7)
Huanyangbasis  
Jinyangbasis  
Xinyangbasis  
Sildenafilcitraat (Vigra) (CAS: 171599-83-0)
Vardenafil (Levitra) (CAS: 224785-91-5)
Acetildenafil (CAS: 831217-01-7)
Yohimbinehcl (CAS: 65-19-0)
Prohormonen  
Formestane (CAS: 566-48-3)
Tibolone (CAS: 5630-53-5)
Trestolone (CAS: 3764-87-2)
Mibolerone (CAS: 3704-09-4)
1-DHEA (CAS: 76822-24-7)
Verdovingsmiddelen & Pijnstillend middel  
Procaine HCl (CAS: 51-05-8)
Lidocaine HCl (CAS: 73-78-9)
Lidocaine waterstofchloride (CAS: 73-78-9)
Benzocaine (CAS: 94-09-7)
Phenacetin (CAS: 62-44-2)
Paracetamol (CAS: 103-90-2)
Peptides  
Cjc-1295 (CAS: 863288-34-0)
CJC-1295 DAC (CAS: 863288-34-0)
Ghrp-2 (Pralmorelin) (CAS: 158861-67-7)
Ghrp-6 (CAS: 87616-84-0)
Pin-MGF (CAS: 51022-70-9)
Eptifibatide (CAS: 148031-34-9)
Alarelin (CAS: 79561-22-1)
Melanotan-1  
Melanotan-ii (MT-II) (CAS: 121062-08-6)

 

Het verschepen & Levering

 

1.Packages worden over het algemeen verzonden binnen ongeveer 2 dagen na ontvangstbewijs van betaling.
2.After elk die zullen wij u van voorzien verscheept:
1) het volgen aantal om uw pakket online te volgen.
2) de weinig beelden met uw orde & details.
3.About de inklaring, pakten wij op vermommingsmanieren in. In onze ervaring, aangewezen en veilige levering, zal er geen problemen zijn.
4.We bevestigen 99%-ontruiming.
5.Is het het beste & veiligste verschepen voor al onze herhalingsklanten!


Verpakkingsdetails


De discrete verpakkingsmanieren als uw vereiste, 99% gaan door.

 

Opslag


De opslag op koel en droog gebied en blijft van direct zonlicht weg.

 

MOQ


Wij keuren om het even welke Qty goed u, gram aan kilogram vereist.

 

Ordeinformatie


Betalingswijzen: Het westenunie, Geldgram, Bitcoin en Bankoverdracht.
Leveringsmanieren: EMS, HKEMS, TNT, DHL, FEDEX, UPS ENZ.
Verzendingstijd: Binnen 12 uren na bevestiging van uw betaling
Andere Dienst: Veilige verzending, hoge zuiverheid en beste prijs voor u.

 

Als u om het even welke vragen hebt, pls voel vrij om me te contacteren: E-mail: sinosource6666@gmail.com   Whatsapp: +86-13657291547

 

Ik zal u met beste prijs en de dienst antwoorden in spoedigst tijd. Dank u en stem in met uw onderzoek!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contactgegevens
Ben

Telefoonnummer : Wickr: sinosource

WhatsApp : +8613657291547