Spier die het Ruwe Poeder van Ostarine SARMs, SARMS Mk 2866 CAS 841205-47-8 bouwen

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: YW
Certificering: GMP,SGS,BV,ISO
Modelnummer: 841205-47-8
Min. bestelaantal: 10gram
Prijs: negotiate
Verpakking Details: Vermomde pakket&foil zak of volgens de gewoonte behoefte
Levertijd: Binnen 24 uren na betaling
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram, Bitcoin
Levering vermogen: 1000kg/month
CAS: 841205-47-8 Karakter: Wit Poeder
Zuiverheid: 99.5% Gebruik: De Bodybuilding&athletesconcurrentie
E-mail: sinosource6666@gmail.com Whatsapp: +86-13657291547
Wickr: sinobron
Hoog licht:

ruw sarmpoeder

,

spier die sarms bouwt

Spier die het Poeder van Sarms Ostarine, het Eindespier bouwen die van SARMS Mk 2866 CAS 841205-47-8 verspillen
 

1.Quick details:
 
Ostarine (mk-2866)

CAS 841205-47-8
 

Productnaam: Ostarine, Enobosarm

Alias: GTx-024, mk-2866

CAS NR.: 841205-47-8

Moleculaire Formule: C19H14F3N3O3

Molecuulgewicht: 389.3279696

Zuiverheid: 99%

Verschijning: Wit Poeder

Rang: Farmaceutische Rang
 
 
2.Description:
 
Ostarine (mk-2866) is een SARM voor de preventie en de behandeling van spier het verspillen wordt. ontwikkeld die Het kan uiteindelijk een medisch voorschrift voor de preventie van cachexie, atrophy en sarcopenia evenals voor Hormoon of de Therapie van de Testosteronvervanging zijn.
Aangezien een onderzoekchemisch product, Ostarine tot een klasse van chemische producten behoort ken als SARMS of selectieve androgen receptormodulators. SARMS leiden tot selectieve anabole activiteit bij bepaalde androgen receptoren. In vergelijking met testosteron en andere anabole steroïden, is het voordeel van SARMS, zij heeft geen androgene activiteit in niet skeletachtige spierweefsels.
Ostarine is efficiënt in handhavende en steeds toenemende magere lichaamsmassa.
 
3.Application:
 
Ostarine (mk-2866) is een SARM door GTx voor de preventie en de behandeling van spier het verspillen wordt. ontwikkeld die Het kan uiteindelijk een medisch voorschrift voor de preventie van cachexie, atrophy en sarcopenia evenals voor Hormoon of Vervangingstherapie zijn.
Aangezien een onderzoekchemisch product, Ostarine tot een klasse van chemische producten behoort ken als SARMS of selectieve androgen receptormodulators. SARMS leiden tot selectieve anabole activiteit bij bepaalde androgen receptoren. In vergelijking met en andere anabole steroïden, is het voordeel van SARMS, zij heeft geen androgene activiteit in niet skeletachtige spierweefsels. Ostarine is efficiënt in handhavende en steeds toenemende magere lichaamsmassa.
 

4.Administration:
 
Mk 2866 is een mondeling beheerde SARM. Voor spierbehoud wanneer het op dieet zijn, normaal neemt een minimum van 15mg per dag. Voor de aan te sporen groei, zullen de meeste gebruikers 20-25mg per dag om een goede plaats vinden te zijn om te beginnen. Sommige zwaardere individuen kunnen 30mg per dag vinden om worden vereist, maar de meeste gegevens tonen dergelijke dosissen vaak weinig die verschil bij de waaiers 20-25mg bij de meeste mensen wordt vergeleken maken. Het totale gebruik zal normaal 6-8 weken met 4 weken van geen SARM-gebruik duren zodra een cyclus van Ostarine volledig is. Hoewel de testosteronafschaffing niet kan zwaar zijn, kan PCT of kan niet worden vereist. Nochtans, zal wat afschaffing bestaan en het is best om het lichaam een kans te geven te normaliseren. Mk 2866 draagt een halveringstijd van ongeveer 24 uren; zodra het dagelijkse doseren volstaat. Er is geen voordeel aan veelvoudige dosissen per dag.
 
 
 
 
5.COA:
 
Product
Mk-2866
CAS No.
159752-10-0
Groepeer Nr.
Mk-161027
Man.date
2016-10-27
Hoeveelheid
20Kg
Testende datum
2016-10-27
Testnorm
Binnenshuis kwaliteitsnorm
Vervaldatum
2017-10-36
Punten
Specificaties
Resultaten
Verschijning
Wit poeder
Is in overeenstemming
(HPLC) Analyse
≥99.0%
99.36%
Specifieke Omwenteling
-15.71
-15.9
Verlies bij het Drogen
≤1.0%
0,4%
Conclusie: Het product ontmoet binnenshuis specificaties.
 
 
6.Uses:
 
Magere spieraanwinsten (het ophopen)
Ostarine is het meest anabool van om het even welke SARMS, vooral makend zijn voor het willen gebruiken magere spier bereiken. De aanwinsten in totaal gewicht zullen niet met het ophopen van steroïden vergelijkbaar zijn, nochtans zullen de totale aanwinsten bijna volledig magere spier zijn.
De aanwinsten die op ostarine worden gemaakt zijn zeer keepable en de gebruikers zien over het algemeen een verhoging over van zelfs 7 pond van magere lichaamsmassa en 8 weekcyclus bij 25mg dag (afhankelijk dieet). De gemeenschappelijkste dosering is 25 mg 8 weken. De bijwerkingen die men met steroid gebruik ontmoet zullen niet op cyclus aanwezig zijn. Over het algemeen, met ostarine, hoger de dosering, de meer afschaffing. Hoewel de afschaffing minimaal is en nergens vergelijkbaar met afschaffing is die men op steroïden ontmoet, vereist om het even welke cyclus van ostarine over een 4 wekenperiode een 3 weken minipct. Een serm wordt niet vereist in deze PCT.
Het verliezen Bodyfat (het snijden)
Ostarine zou hoofdzakelijk in een scherp protocol voor het onderhoud van spiermassa terwijl het verminderen van calorieën passen. Één van de meest ontmoedigende resultaten van knipsel is de verlies hard verdiend spiermassa. De daling in metabolische tarief en hormoonniveaus (T3, IGF, Testosteron enz.) met het gebrek aan calorieën is een perfect katabool milieu voor verlies van spierweefsel. Aangezien Ostarine anabole gevolgen heeft, kan Dieter calorieën snijden zonder het moeten zich over spier of sterkteverlies ongerust maken. Ostarine heeft ook merkbaar voedingsmiddel getoond die gevolgen onder gebruikers verdelen, een andere reden waarom het van grote hulp kan zijn wanneer het snijden.
Een 15-20 mg het doseren protocol 6-8 weken is goed voor knipsel met Ostarine zonder enige bijwerkingen of hoge afschaffing te ondergaan. Nochtans moet men verklaren dat wegens het gebrek aan androgenicity, spier de hardheid en de algemene resultaten niet zo prominent zoals met SARM s-4 zijn.
 

7.Effects:
 
Mk 2866 kan voor het bereiken van evenals het bewaren van spiermassa worden gebruikt. Voor de atleet, betekent dit het in zowel het snijden als het ophopen fasen kan worden gebruikt. De gebruiker kan significante aanwinsten in magere lichaamsmassa zonder ongewenste waterbehoud of vrees voor gynecomastia verwachten vaak verbonden aan anabole steroïden. Het individu zal onwaarschijnlijk om zo veel gewicht te bereiken zoals hij van een cyclus van Dianabol of Anadrol; nochtans, zullen de aanwinsten schoner en gemakkelijker zijn om postgebruik te handhaven. Het is zeer gemeenschappelijk voor het individu om al gewichtsaanwinst met positieve aanwinsten te associëren wanneer het gebruiken van bepaalde steroïden, maar de magere spieraanwinsten zijn de enige die tellen.
Mk 2866 kan ook tijdens de knipsel of het op dieet zijn fase zeer nuttig zijn. Dit kan de beste tijd zijn om SARM voor zijn spier te gebruiken die kwaliteiten beschermen. om lichaamsvet te verliezen moet u meer calorieën branden dan u verbruikt. Het zijn in een calorietekort zet magere spiermassa op risico, zal wat verlies voorkomen. Als wij onze spiermassa tijdens een dieet kunnen beschermen, wij niet alleen beter wij eigenlijk blijven kijken vet branden. Een verlies van spiermassa zal het metabolisme makend vet verlies moeilijk belemmeren. Bescherm de spiermassa en u beschermt het metabolisme. Mk 2866 zal omhoog het significante gezamenlijke helen en reparatie ook aanbieden, die wanneer het op dieet zijn onschatbaar is. Het ruwe of harde op dieet zijn kan vaak tot gezamenlijk ongemak leiden.
Als wij onze verbindingen kunnen beschermen, evenals pees en ligamentsterkte, collageensynthese verhogen en been minerale inhoud verbeteren, kunnen wij blijven harder opleiden en opleiden. De gevolgen van mk 2866 op deze wijze zijn echt gunstig in een ophopende of snijdende fase, maar zij zullen typisch meer tijdens de scherpe fase duidelijk uitkomen. De gevolgen van mk 2866 in dit verband zijn zo sterke gegevens heeft getoond het verwondingen, en niet een maskerend scenario zoals met pijnmedicijn maar het daadwerkelijke helen van verbindingen, ligamenten, pezen en been kan direct behandelen.
 

8.Dosage:

Ostarine heeft een halveringstijd van ongeveer 24 uren aangezien zulke het mondeling eens per dag wordt genomen. Sommige mensen verkiezen de dagelijkse dosering in de helft te verdelen en het te nemen in de ochtend en de avond. Hieronder zijn wat
De voorbeelden van de Ostarinedosis:

12.5mg per dag wordt genomen als behandeling voor Osteophorosis
12.5mg aan 15mg per dag 4 - 6 weken om een gemiddelde persoon te helpen terug in overal goede vorm krijgen
12.5mg aan 15mg per dag 4 - 6 weken algemeen wordt gebruikt door atleten tijdens lichaamsvet scherpe periode terwijl opleiding op lager caloriedieet
30mg per dag (of in één keer of om in ochtend en avonddosis te verdelen) wordt genomen om libido te verhogen
25mg aan 30mg per dag (of in één keer of om in ochtend en avonddosis te verdelen) voor de duur van 4 - 6 weken is het gebruikelijke protocol voor de magere spierbouw
36mg per dag voor de duur van 4-8 weken als extreem, wordt beschouwd om door gekruide die bodybuilders (worden geadviseerd om door een postbehandeling van de testosteroncyclus worden gevolgd) worden gebruikt
De dosering hangt van uw doelstellingen af. Ostarine kan door mannen, vrouwen, en individuen worden genomen die beenkwesties zoals Osteoporose kijken te behandelen.
De het meest meestal gebruikte dosering door bodybuilders is 25mg. De waaier voor mensen is 20-35mg, met de hogere dosis die door mensen over 200lbs worden gebruikt die ophopen. Een dosis rond 15mg wordt dagelijks gebruikt voor scherpe cycli.
De vrouwen en de mensen met beenkwesties 10-15mg dagelijks moeten zouden nemen
 

9.Our voordeel:

Hoog - kwaliteit met concurrerende prijs:
1) Norm: Ondernemingsnorm
2) Al Zuiverheid: >=99%
3) Wij zijn fabrikant en kunnen hoogte - kwaliteitsproducten van fabrieksprijs voorzien.

Snelle en veilige levering:
1) Het pakket kan in 24 uren na betaling worden gestuurd. Het volgen beschikbaar aantal
2) Beveilig en discrete verzending. Diverse vervoersmethodes voor uw keus.
3) Het tarief van de douanepas: >=99%
4) Wij hebben onze eigen agent/remailer/verdeler die ons kan helpen onze zeer snel en veilige producten verschepen, en wij hebben daar voorraad binnen voor het overbrengen.

Wij hebben over de hele wereld cliënten:
1) De professionele dienst en de rijke ervaring maken klanten bij gemak voelen, ontmoeten de adequate voorraad en de snelle levering hun wens.
2) De markt koppelt terug en de goederen terugkoppelen zullen worden gewaardeerd, is de samenkomende eis van klanten onze verantwoordelijkheid.
3) Hoog - kwaliteit, concurrerende prijs, snelle levering, prima de dienstaanwinst het vertrouwen en lof van de klanten.
 
 
10.The andere Hete Verkopende Producten:
 
Populair Ruw Anabool Steroid poeder
1
Testosteron Enanthate
CAS: 315-37-7
2
Testosteronacetaat
CAS: 1045-69-8
3
Testosteronpropionaat
CAS: 57-85-2
4
Testosteron Cypionate
CAS: 58-20-8
5
Testosteron Phenylpropionate
CAS: 1255-49-8
6
Testosteron Isocaproate
CAS: 15262-86-9
7
Testosteron Decanoate
CAS: 5721-91-5
8
Testosteron Undecanoate
CAS: 5949-44-0
9
Sustanon 250
 
10
1-testosteron Cypionate
 
11
Turinabol
CAS: 855-19-6
12
Mondelinge Turinabol
CAS: 2446-23-3
13
Stanolone
CAS: 521-18-6
14
Nandrolone Decanoate (DECA)
CAS: 360-70-3
15
Nandrolone Cypionate
CAS: 601-63-8
16
Nandrolone Phenypropionate (NPP)
CAS: 62-90-8
17
Boldenoneacetaat
CAS: 2363-59-9
18
Boldenone (Equipoise) Undecylenate
CAS: 13103-34-9
19
Drostanolonepropionaat (Masteron)
CAS: 521-12-0
20
Drostanolone Enanthate
CAS: 472-61-1
21
Methenoloneacetaat (Primobolan)
CAS: 434-05-9
22
Methenolone Enanthate
CAS: 303-42-4
23
Trenboloneacetaat
CAS: 10161-34-9
24
Trenbolone Enanthate
CAS; 472-61-546
25
Het Carbonaat van Trenbolonehexahydrobenzyl
CAS: 23454-33-3
26
Epiandrosterone
CAS: 481-29-8
Mondelinge Steroïden
27
Anavar
CAS: 53-39-4
28
Anadrol
CAS: 434-07-1
29
Winstrol
CAS: 10418-03-8
30
Dianabol
CAS: 72-63-9
31
Superdrol
CAS: 3381-88-2
Anti-oestrogeen
32
Tamoxifencitraat (Nolvadex)
CAS: 54965-24-1
33
Clomiphenecitraat (Clomid)
CAS: 50-41-9
34
Toremifenecitraat (Fareston)
CAS: 89778-27-8
35
Femara
CAS: 112809-51-5
36
Aromasin
CAS: 107868-30-4
37
Proviron
CAS: 1424-00-6
38
Arimidex
CAS: 120511-73-1
39
Formestane (4-Hydroxy-testosteron)
CAS: 566-48-3
40
Cabergoline (Caber)
CAS: 81409-90-7
41
Finasteride
CAS: 98319-26-7
42
Dutasteride
CAS: 164656-23-9
SARMS
1
Ostarine (mk-2866)
CAS: 841205-47-8
2
Cardarine (GW-501516)
CAS: 317318-70-0
3
Andarine (S4)
CAS: 401900-40-1
4
Ligandrol (lgd-4033)
CAS: 1165910-22-4
5
Ibutamoren (mk-677)
CAS: 159752-10-0
6
RAD140
CAS: 118237-47-0
7
SR9009
CAS: 1379686-30-2
8
YK11
CAS: 431579-34-9
Het Poeder van de geslachtsverhoging
1
Avanafil
CAS: 330784-47-9
2
Vardenafil
CAS: 224785-91-5
3
 
CAS: 119356-77-3
4
Tadalafil
CAS: 171596-29-5
5
Vardenafilwaterstofchloride
CAS: 431579-34-9
6
Waterstofchloride
CAS: 431579-34-9
7
Yohimbinewaterstofchloride
CAS: 65-19-0
Farmaceutische Tussenpersoon
1
T3
CAS: 55-06-1
2
T4
CAS: 51-48-9
3
Ethyloleaat (EO)
CAS: 111-62-6
4
Benzyl Alcohol (BEDELAARS)
CAS: 100-51-6
5
Benzyl Benzoate (BB)
CAS: 120-51-4
6
De Olie van het druivenzaad (GSO)
CAS: 85594-37-2
7
2,4-dinitrofenol (DNP)
CAS: 51-28-5
8
1,3-Dimethylpentylamine (DMAA)
CAS: 13803-74-2
9
4-Acetamidophenol (Paracetamol)
CAS: 103-90-2
10
Tauroursodeoxycholiczuur (TUDCA)
CAS: 14605-22-2
11
Dextromethorphanhydrobromide (DXM)
CAS: 6700-34-1
 

11.Contact:
 
Ben
 
E-mail: sinosource6666@gmail.com
WhatsApp: +86-13657291547
Wickr: sinosource
 
Aarzel niet om me te contacteren als u geinteresseerd in bent of een andere vragen, vereiste hebt. Welkom allen!
 
Spier die het Ruwe Poeder van Ostarine SARMs, SARMS Mk 2866 CAS 841205-47-8 bouwen 0
 
 

 

Contactgegevens
Ben

Telefoonnummer : Wickr: sinosource

WhatsApp : +https://api.whatsapp.com/send?phone=8613657291547