Het verliezen van Vette Spier die Sarms Nutrobal Mk 677 Poeder CAS 159752-10-0 Ibutamoren bouwen

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: YW
Certificering: GMP,SGS,BV,ISO
Modelnummer: 159752-10-0
Min. bestelaantal: 10gram
Prijs: negotiate
Verpakking Details: Vermomde pakket&foil zak of volgens de gewoonte behoefte
Levertijd: Binnen 24 uren na betaling
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram, Bitcoin
Levering vermogen: 1000kg/month
cas: 159752-10-0 Karakter: gebroken wit poeder
Zuiverheid: 99.5% Gebruik: De Bodybuilding&athletesconcurrentie
MF: C27H36N4O5S.CH4O3S Mw: 624,776
E-mail: sinosource6666@gmail.com Whatsapp: +86-13657291547
Wickr: sinobron
Hoog licht:

ruw sarmpoeder

,

spier die sarms bouwt

Witte Poedersarms Bodybuilding Supplementen mk 677 Ibutamoren Mesylate CAS 159752-10-0

 


1.Product details:

 

Mk-677 (Ibutamoren)
Synoniemen: Ibutamoren, CHEMBL13817, S1151_Selleck, mk-677
Nr.: 159752-10-0
Molecuulgewicht: 624.77
Moleculaire Formule: C28H40N4O8S2
Zuiverheid: 99%
Pakket: Wordt ingepakt volgens de klantenvereisten en de verpakkingsspecificaties.
Verschijning: Wit kristallijn poeder
Opslag; Opslag bij -20° C
Specificiteit: Mk-677 bindt selectief de receptoren van GH secretagogue in bepaalde weefsels.
Zuiverheid: >99% (geanalyseerd HPLC).
Stabiliteit: Opslag bij bij 20 °C in droge plaats tot de vervaldatum.
Bron: Chemische Synthese

 


2.Description:

 

Ibutamoren mesylate (mk-677) is een mondeling actief nonpeptide de groeihormoon (GH) secretagogue. Nutrobal (mk-677) werd gevonden zeer veilig om te zijn. Dit is een verbazende scherpe stapel met Cardarine en Andarine, die van het koppige vet smelten zullen helpen en uw spiermassa verhogen.

Mk-677, handelingen als machtige, mondeling actieve groei hormonesecretagogue, nabootsend de bevorderende actie van GH van endogene hormoonghrelin. Het is aangetoond om de versie van te verhogen, en veroorzaakt aanhoudende verhogingen van plasmaniveaus van verscheidene hormonen met inbegrip van de groeihormoon en igf-1, maar zonder het beïnvloeden van cortisol niveaus. Het is momenteel in ontwikkeling als potentiële behandeling voor beperkte mate van deze hormonen, zoals in de ontoereikende kinderen van het de groeihormoon of bejaarde volwassenen, en de menselijke studies hebben getoond het om zowel spiermassa als minerale botdensiteit te verhogen, die tot het maken een veelbelovende therapie voor de behandeling van broosheid in de bejaarden. Het verandert ook metabolisme van lichaamsvet en kan zo toepassing in de behandeling van zwaarlijvigheid hebben.

 


3.Application:

 

Ibutamoren is niet peptidic, machtige, lang-handelt, mondeling-actieve, en selectieve agonist van de ghrelinreceptor en een de groeihormoon secretagogue, nabootsend het de groeihormoon (GH) - bevorderende actie van endogene hormoonghrelin. Het is aangetoond om de versie van te verhogen, en veroorzaakt aanhoudende verhogingen van plasmaniveaus van verscheidene hormonen met inbegrip van GH en insuline-als de groeifactor 1 (igf-1), maar zonder het beïnvloeden van cortisol niveaus. MK677 heeft getoond om activering van GH-igf-1 As en in magere lichaamsmassa stijgen maar geen verandering in totale vette massa of diepgeworteld vet te ondersteunen.

De studies hebben aangetoond dat nutrobal zowel spiermassa, als minerale botdensiteit zal verhogen. Voorts remt het ook lichaamsvetopbouw, met studies aantonen die dat zij die magere lichaamsmassa bereikten geen vesceral vetweefselgroei ervoeren. Wat meer, die onderwerpen is die in een warmtedietekort gezet werden nog wordt beheerd om magere spiermassa hoe dan ook toe te voegen.

Andere mogelijke voordelen van Nutrobal worden geassocieerd met betere slaap, betere teint, verhoging van energieniveaus, het behoud van de verhogingsstikstof, verhogingssterkte en een betere betekenis van goed - zijnd. Bovendien suggereren sommige studies ook dat een verhoogde immuunsysteemreactie door Nutrobal werd veroorzaakt (mk-677), betekenend voert het het immuunsysteem aan een graad op.

 


4.COA:

 

naam Gebruik
AICAR handelingen door nucleosidepools, beduidend stijgende niveaus van adenosine tijdens periodes van ATP analyse in te gaan
MK2866 medisch voorschrift voor preventie van cachexie, atrophy, en sarcopenia en voor Hormoon of Testoserone-Vervangingstherapie.
Mk-677 Een de groeihormoon secretagogue, behandeling van zwaarlijvigheid, een veelbelovende therapie voor de behandeling van broosheid in de bejaarden
Lgd-4033 farmacologisch profiel gelijkend op dat van enobosarm, Ostarine, mk-2866
GW1516 Voor zwaarlijvigheid, diabetes, dyslipidemia en hart- en vaatziekte
Andarine (S4) gedeeltelijke agonist, voorgenomen hoofdzakelijk voor behandeling van goedaardige prostaathypertrofie
SR9009 in ontwikkeling bij The Scripps Research Institute (TSRI), verhoogt het niveau van metabolische activiteit in skeletachtige spieren van muizen
RAD140 Nieuwe generatie voor het bereiken van massa en snijkanten
YK11 een inhibitor van SARM en van myostatin in

 

 


5.How het werkt:

 

Mk-677 de werken als de impulsversterker van het de groeihormoon, die verhoging kan zijn door vier mogelijke mechanismen:

Verhogend de versie van GHRH, of „de Groeihormoon die Hormoon vrijgeven“
Vergroten GHRH die in somatotrophs van de voorafgaande slijmachtige klier signaleren
Verminderend somatostatin versie, die „draaien van“ de versie van de groeihormoon; en langs
Het remmen van het signaleren van de somatostatin receptor
Het ongelooflijke deel die dat mk-677 om met succes door alle vier van deze mechanismen werden gevonden te manoeuvreren zijn. De post-opname, de niveaus van het de groeihormoon werd getoond om, met betrekking tot dosering te stijgen, die bij 5 mg per dag beginnen.

 


6.Benefits:

 

De extra voordelen omvatten een verbetering in beendichtheid zodat heeft MK677 het potentieel om met terugwinning ook te helpen.

In tegenstelling tot anabole steroïden, is er een gehele overvloed gunstige bijwerkingen met inbegrip van een betere teint, een goede slaap, verhoogde energieniveaus, een stijging van stikstofbehoud, een betere immuunsysteemreactie en een algemene betekenis van welzijn.

Voor bodybuilders, is het voordeel aan het nemen van MK677 grotere magere massa en lagere vette opslag.

Het verhoogt ook natuurlijk igf-1 die vette verlies en spieraanwinsten verhoogt, losse huid aanhaalt en oude verwondingen, ligamenten, pezen en beenderen heelt. Igf-1 is duur en moeilijk te beheren, door MK677 te nemen kunnen alle voordelen van igf-1, zonder dezelfde problemen of de hoge kosten worden bereikt.

 


7.Side effect:

 

Enkele gebruikelijke bijwerkingen die met de opgeheven niveaus van GH zoals verkleumde handen, wat lethargie, evenals lichte verhoogde eetlust gaan zijn gemeld met het gebruik van mk-677.Interestingly, tijdens verlengd beleid zowel igf-1 als GH waren gestegen zonder verhoging van cortisol. Wat anecdotisch daar voorgesteld bewijsmateriaal was een tijdelijke kleine verhoging van prolactin wanneer het beginnende beleid, zo individuen die aan prolactin bijwerking zeer naar voren gebogen zijn een kort programma van HCGenerate S kan willen opnemen om problemen te verhinderen. Ik wil beklemtonen, is dit slechts een kwestie voor kerels die aan prolactin kanten uiterst naar voren gebogen zijn, wat gewoonlijk 1% van gebruikers is. Hoe weet u of bent u naar voren gebogen aan prolactin kanten? Als u gynecomastia van het nemen van trenbolone krijgt, bent u naar voren gebogen aan prolactin kanten.

Nutrobal (mk-677) werd gevonden zeer veilig om te zijn en, werd in feite getoond om tumors in muizen te verminderen, die om van een verhoogde immuunsysteemreactie een hypothese op werd gesteld te zijn.

 


8.Doses:

 

MK677 is zeer populair met zij die van geen injecties houden omdat het een mondelinge biologische beschikbaarheid heeft. Dit betekent het mondeling zonder het veroorzaken van enige giftigheid aan de lever, of wordt gemetaboliseerd te snel door het lichaam kan worden genomen.

Er zijn vloeibaar en beschikbare tabletten, allebei waarvan bij kamertemperatuur opgeslagen worden die tot het maken een geschikte keus voor hen die reizen.

MK677 is een zeer veilige drug, met weinig contra-indicaties aan gebruik te nemen.

Nochtans, wegens zijn interactie met igf-1, en potentieel om celafdeling te verhogen, zou u raad van een arts moeten nemen alvorens het te nemen als u een geschiedenis van tumors, de groei of kanker hebt.

Het wordt ook niet aangetoond veilig om voor zwangere of de borst gevende vrouwen te nemen.

Er zijn geen androgene gevolgen van het gebruik van MK677 wat betekent dat het niet virilize in vrouwen zal.

Dit betekent dat MK677 voor vrouwen veilig is te nemen. De gelijkaardige die dosissen aan mensen kunnen worden gebruikt, maar wegens de hopen van de groei wordt het hormoon, om te beginnen met 10mg worden veroorzaakt geadviseerd.

De resultaten zijn getoond van dosissen tussen 5-25mgs een dag, zouden de dosis afhankelijke resultaten moeten worden verwacht. De hogere dosissen, over 50mgs, zijn gemeld door sommigen, maar ik zie niet de behoefte om het te overdrijven.

 


9.Our voordeel:

Hoog - kwaliteit met concurrerende prijs:
1) Norm: Ondernemingsnorm
2) Al Zuiverheid: >=99%
3) Wij zijn fabrikant en kunnen hoogte - kwaliteitsproducten van fabrieksprijs voorzien.

Snelle en veilige levering:
1) Het pakket kan in 24 uren na betaling worden gestuurd. Het volgen beschikbaar aantal
2) Beveilig en discrete verzending. Diverse vervoersmethodes voor uw keus.
3) Het tarief van de douanepas: >=99%
4) Wij hebben onze eigen agent/remailer/verdeler die ons kan helpen onze zeer snel en veilige producten verschepen, en wij hebben daar voorraad binnen voor het overbrengen.

Wij hebben over de hele wereld cliënten:
1) De professionele dienst en de rijke ervaring maken klanten bij gemak voelen, ontmoeten de adequate voorraad en de snelle levering hun wens.
2) De markt koppelt terug en de goederen terugkoppelen zullen worden gewaardeerd, is de samenkomende eis van klanten onze verantwoordelijkheid.
3) Hoog - kwaliteit, concurrerende prijs, snelle levering, prima de dienstaanwinst het vertrouwen en lof van de klanten.

 

 

 

10.FAQ:

 

Vraag 1, hoe pakt u de orde in?
Het discrete pakket, de verpakking aanpast u het best worden verkozen om douane veilig te kruisen

 

Vraag 2, wat is uw verzendwijze?
Per luchtpost verschepend door uitdrukkelijk (Fedex, UPS, DHL, EMS, HKEMS, TNT), en het goedkoopst

 

Vraag 3, als mijn die orde door douane wordt gegrepen, wat doet u?
Het opnieuw versturen van politie als het het volgen aantal niet online bijwerkt of het sezied door douane

 

Vragen 4, wat is uw betaling goedkeuren?
Veilige en snelle betaling: Western Union, Geldgram, T/T, Bitcoin

 

Vragen 5, zult u het volgen aantal leveren?
Ja, leveren wij het volgen aantal voor het volgende. In het algemeen zodra wij het het volgen aantal aan u leveren, kunt u de pakketinformatie binnen 1-2 werkdagen volgen

 

Vraag 6, Hoeveel dagen het aan mijn land zal vergen nadat ik de betaling doe?
In het algemeen snelst met 3-5 zaken, langzaamste 5-7 werkdagen

 

 

11.Related producten:

 

SARMS
1 Ostarine (mk-2866) CAS: 841205-47-8
2 Cardarine (GW-501516) CAS: 317318-70-0
3 Andarine (S4) CAS: 401900-40-1
4 Ligandrol (lgd-4033) CAS: 1165910-22-4
5 Ibutamoren (mk-677) CAS: 159752-10-0
6 RAD140 CAS: 118237-47-0
7 SR9009 CAS: 1379686-30-2
8 YK11 CAS: 431579-34-9

 

 

 

Populair Ruw Anabool Steroid poeder
1 Testosteron Enanthate CAS: 315-37-7
2 Testosteronacetaat CAS: 1045-69-8
3 Testosteronpropionaat CAS: 57-85-2
4 Testosteron Cypionate CAS: 58-20-8
5 Testosteron Phenylpropionate CAS: 1255-49-8
6 Testosteron Isocaproate CAS: 15262-86-9
7 Testosteron Decanoate CAS: 5721-91-5
8 Testosteron Undecanoate CAS: 5949-44-0
9 Sustanon 250  
10 1-testosteron Cypionate  
11 Turinabol CAS: 855-19-6
12 Mondelinge Turinabol CAS: 2446-23-3
13 Stanolone CAS: 521-18-6
14 Nandrolone Decanoate (DECA) CAS: 360-70-3
15 Nandrolone Cypionate CAS: 601-63-8
16 Nandrolone Phenypropionate (NPP) CAS: 62-90-8
17 Boldenoneacetaat CAS: 2363-59-9
18 Boldenone (Equipoise) Undecylenate CAS: 13103-34-9
19 Drostanolonepropionaat (Masteron) CAS: 521-12-0
20 Drostanolone Enanthate CAS: 472-61-1
21 Methenoloneacetaat (Primobolan) CAS: 434-05-9
22 Methenolone Enanthate CAS: 303-42-4
23 Trenboloneacetaat CAS: 10161-34-9
24 Trenbolone Enanthate CAS; 472-61-546
25 Het Carbonaat van Trenbolonehexahydrobenzyl CAS: 23454-33-3
26 Epiandrosterone CAS: 481-29-8
Mondelinge Steroïden
27 Anavar CAS: 53-39-4
28 Anadrol CAS: 434-07-1
29 Winstrol CAS: 10418-03-8
30 Dianabol CAS: 72-63-9
31 Superdrol CAS: 3381-88-2
Anti-oestrogeen
32 Tamoxifencitraat (Nolvadex) CAS: 54965-24-1
33 Clomiphenecitraat (Clomid) CAS: 50-41-9
34 Toremifenecitraat (Fareston) CAS: 89778-27-8
35 Femara CAS: 112809-51-5
36 Aromasin CAS: 107868-30-4
37 Proviron CAS: 1424-00-6
38 Arimidex CAS: 120511-73-1
39 Formestane (4-Hydroxy-testosteron) CAS: 566-48-3
40 Cabergoline (Caber) CAS: 81409-90-7
41 Finasteride CAS: 98319-26-7
42 Dutasteride CAS: 164656-23-9

 

 

12.Contact:

 

Ben

 

E-mail: sinosource6666@gmail.com

WhatsApp: +86-13657291547

 

Aarzel niet om me te contacteren als u geinteresseerd in bent of een andere vragen, vereiste hebt. Welkom allen!

 

Het verliezen van Vette Spier die Sarms Nutrobal Mk 677 Poeder CAS 159752-10-0 Ibutamoren bouwen 0

Contactgegevens
Ben

Telefoonnummer : Wickr: sinosource

WhatsApp : +8613657291547