Van het Oestrogeensupplementen van Nolvadex Anabool Steroïden Natuurlijk Anti het Citraatpoeder van Tamoxifen

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: YW
Certificering: GMP, ISO9001, USP, KOSHER
Modelnummer: 54965-24-1
Min. bestelaantal: 10 gram
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Discreet vermomd pakket of zonodig
Levertijd: 3~7 werkdagen
Betalingscondities: De directe overboeking van Western Union, van Moneygram, van Bitcoin en van de Bank
Levering vermogen: 5000kg/week
CAS-Aantal: 54965-24-1 Namen: Tamoxifencitraat, Nolvadex
EINECS Nr: 259-415-2 MF: C32H37NO8
Mw: 563.64 Opslagvoorwaarde: 2-8°C
Hoog licht:

oestrogeenblocker supplement

,

natuurlijke oestrogeenblocker

Het Citraatpoeder van Tamoxifen van Nolvadex Anabool Steroïden voor anti-Oestrogeen Cas 54965-24-1

 


1.Quick details:

 

Productnaam: Tamoxifencitraat

Alias: Tamoxifen, Nolvadex, STERANABOL; Kessar TURINABOL; noltam; tamofen

CAS Registry Number: 54965-24-1

EINECS: 259-415-2

Analyse: 99%

Moleculaire Formule: C26H29NO.C6H8O7

Molecuulgewicht: 563.64

Verschijning: wit kristallijn poeder

Opslag: In de schaduw stellend, beperkt behoud

Gebruik: de goederen aan de inductor van de anti-oestrogeenvruchtbaarheid, de voorwerpen in het dysfunctionele baarmoeder aftappen, polycystic eierstok, menstruele wanorde en drug-veroorzaakt amenorrhea en andere gynecologic ziekten; Het wordt gebruikt als eerste lijndefensie tegen borstkanker.

Nolvadex is populair en krachtig en de efficiënte selectieve modulators van de oestrogeenreceptor (SERM) wordt vaak genoemd een anti-oestrogeen. Hoewel als rivaal, echter, is eigenlijk agonists, omdat het als oestrogeen in sommige delen van het lichaam als anti-oestrogeen op andere gebieden zal dienen. Aangezien één van de oudste SERM-markt nog vaak in geneeskunde wordt gebruikt, hoewel Nolvadex ook gebruikt is de anabole steroid gebruikers geen anabole steroïden. Dit is een belangrijke nota wat vaak gebruikt in steroid cyclus. Nolvadex enkel een SERM.

 


2.Description:

 

Het Tamoxifencitraat is een Selectieve Modulator van de Oestrogeenreceptor (SERM) die in 1961 door ICI nu bekend als AstraZenaca werd gecreeerd. Er zijn talrijke merken met inbegrip van generische vormen van Tamoxifen-Citraat op de markt, maar Nolvadex is best het est - het geweten. Vaak bedoeld als anti-oestrogeen, Tamoxifen-is het Citraat eigenlijk zowel een antagonist als agonist. Dit betekent het als anti-oestrogeen op bepaald gebied van het lichaam terwijl acteren als oestrogeen op andere gebieden dienst zal doen.

Het Tamoxifencitraat is gebruikt medisch voor decennia en geweest hoogst succesvol in de behandeling van borstkanker, specifiek hormoon-ontvankelijke borstkanker. Het is ook een medicijn dat door vele anabole steroid gebruikers wordt gebruikt, maar het is geen steroïden. Dit is een drug steroid gebruikers soms tijdens steroid gebruik met estrogenic verwante die bijwerkingen te helpen door specifieke steroïden worden gebracht zullen gebruiken. Nochtans, wordt het het meest meestal gebruikt tijdens Postcyclustherapie (PCT). PCT is de 3-6 weekperiode na steroid gebruik dat wordt uitgevoerd met natuurlijke testosteronproductie te helpen die tijdens anabool steroid gebruik wordt onderdrukt.

 


3.Application:

 

1)Voor de behandeling van borstkanker zijn er zes Tamoxifen-Citraatplannen die zowel mannelijke als vrouwelijke behandeling omvatten. In om het even welke zes plannen vallen de dosissen normaal tweemaal in 10-20mg per dagwaaier. Een volledige 40mg per dag (20mg tweemaal per dag) is zeer gemeenschappelijk tijdens het eerste stadium van Tamoxifen-Citraatbehandeling. Vele patiënten van borstkanker zullen ook 10-20mg per dag voor onbepaalde tijd voortzetten zodra kanker in vermindering om het te verhinderen terug te komen is.

 

2)Wij hebben de anabole steroid gebruiker. Voor bij de preventie van cyclusgynecomastia is 10-20mg per dag de standaardwaaier. Als dit het doseren gamma niet om te helpen is het onwaarschijnlijk om het even welke dosis zal en AI zouden sterk moeten worden overwogen. Sommige mensen zijn bang om AI te gebruiken omdat zij vrezen zij hun aanwinsten zouden kunnen belemmeren. Het is waar u zal houden minder water daarom minder weegt, maar het water is geen daadwerkelijke aanwinst. Bovendien, zou u eerder enkel een weinig minder wegen of massieve en onaantrekkelijke gynecomastia hebben?

 

3)Wij worden verlaten met PCT-gebruik. De meeste PCT-plannen zullen met Tamoxifen-Citraatdosissen 40mg per dag beginnen en zullen bij deze dosis 2-3 weken verdergaan. De dosis zal dan verminderd worden tot 20mg per dag en zal bij deze dosis 2-3 weken verdergaan. Voor een juiste PCT zal het vaak een ander Citraat omvatten van SERM Clomiphene (Clomid). Voor een volledig PCT-overzicht gelieve te zien hoe te van Steroïden komen.

 

 

4.COA:

 

Productnaam Tamoxifencitraat (Nolvadex)
Verschijning Wit kristallijn poeder
Identificatie IRL, UV is in overeenstemming Ben in overeenstemming
Verlies bij het drogen <0>0.21ml
Residu op ontsteking Niet meer dan 0,2% 0.06ml
Ijzer Niet meer dan 0,005% 0,0018%
Heavy metallen Niet meer dan 0,001% 0,0006%
Verwante substanties Totaal: Individu niet meer dan 1,0%: Niet meer dan 0,5% 0,32% 0,14%
E-isomeer Niet meer dan 0,3% 0,19%
Organische vluchtige onzuiverheden Is in overeenstemming Is in overeenstemming
Analyse 99.0~101.0% 99.51%

 

 

5.Functions:

 

Het Tamoxifencitraat is een antagonist van de oestrogeenreceptor in borstweefsel via zijn actieve metabolite, hydroxytamoxifen. In andere weefsels zoals het endometrium, gedraagt het zich als agonist, en kan zo als gemengde agonist/antagonist worden gekenmerkt. Tamoxifen is gebruikelijke endocriene kanker (van de anti-oestrogeen) therapie forhormonereceptor-positivebreast in de vrouwen pre-van de menopauze, en is ook een norm in post-menopausal vrouwen hoewel de aromataseinhibitors ook vaak in dat het plaatsen worden gebruikt.

 

wordt gemetaboliseerd in samenstellingen die ook binden aan de oestrogeenreceptor maar het niet activeren. Wegens dit concurrerende die antagonisme, handelingen zoals een sleutel in het slot wordt afgebroken dat een andere sleutel worden opgenomen verhindert, verhinderend oestrogeen aan zijn receptor te binden. Vandaar wordt de de celgroei van borstkanker geblokkeerd.

 

 

6.Dosage:

 

De gemiddelde Nolvadex-dosering kan vrij dramatisch afhangend het doel van gebruik evenals whos variëren gebruikend het. In de meeste gevallen de samenstelling van Tamoxifen-Citraat wordt samengesteld zal voor bij de preventie van de cyclusbijwerking, Cyclustherapie (PCT) posten en door wijfjes voor atestosterone opvoerend effect of als deel van een voorbereiding die van de lichaamsbouwconcurrentie worden gebruikt. In elk geval zal de gemiddelde Nolvadex-dosering van 10mg tot 40mg gaan en zal in de meeste gevallen nooit dit teken overschrijden. om de juiste Nolvadex-dosering voor u te bepalen moeten wij slechts de drie gemeenschappelijke punten van gebruik onderzoeken.

 

1) Vrouwelijke Nolvadex-Dosering:

 

Het Tamoxifencitraat kan uitstekende prestaties zijn die hulpmiddel voor de vrouwelijke atleet verbeteren aangezien het de capaciteit heeft om testosteroneproduction te verhogen evenals oestrogeen te binden. Vele vrouwelijke atleten zullen voor dit testosteron opvoerende effect in plaats van anabole steroïden toe te schrijven aan de mogelijkheid van virilization opteren die veel van hen kunnen bewerkstelligen. Meer in het algemeen is nochtans het gebruik door wijfjes in de competities van lichaamsbouwsporten; niet alleen ook het bodybuilding maar cijfer en bikini. Dergelijk gebruik kan het magerdere en strakkere kijken bevorderen lichaamsbouw en vaak het verschil in hoe goed de atletenplaatsen zijn. Voor de meeste vrouwen zal de gemeenschappelijkste Nolvadex-dosering 10mg per dag met zeer weinigen bedragen die ooit 20mg per dag overschrijden en de meesten zullen nooit dit veel vergen.

 

2) Bij de Dosering van Cyclusnolvadex:

 

Voor decennia hebben vele prestaties die atleten verbeteren met Tamoxifen-Citraat terwijl op cyclus aangevuld om againstGynecomastia (mannelijke borstuitbreiding.) te beschermen De manier waarin het de werken eenvoudig is; Gyno aangezien het algemeen gekend is wordt gebracht door een verhoging van oestrogeen van het lichaam; deze verhoging wordt veroorzaakt door anabole steroïden die aromatiseren. Aangezien het bovenmatige oestrogeen bestaat kan het dan aan de receptoren in de borst binden veroorzakend Gyno. Gelukkig kan een goede dosering van 10mg Nolvadex vaak tegen deze beginactie beschermen. Aangezien de oestrogeenopbouw voorkomt Tamoxifen-bindt het Citraat in de oestrogenenplaats die het verhinderen te binden en Gyno veroorzaken. Terwijl 10mg zal vele mensen zal werken een Nolvadex-dosering van 20mg elke dag vergen en wanneer genoeg aromatiserende steroïden worden genomen is er geen hoeveelheid Nolvadex op aarde die het zal verhinderen. Als u voor Gynecomastia toe te schrijven aan hoge dosissen of eenvoudig het zijn gevoelig van nature gevoelig bent zult u aromataseinhibitors moeten uitzoeken aangezien zij dat alles beschermen u zullen zijn.

 

3) De postdosering van Cyclusnolvadex:

 

PCT is geweest en altijd de gemeenschappelijkste periode van Tamoxifen-Citraatgebruik geweest en aangezien dergelijke meer in de correcte Nolvadex-dosering voor deze periode voorbij een ander geinteresseerd zullen zijn. Het doel van gebruik tijdens PCT is eenvoudig; om natuurlijke testosteronproductie te bevorderen die wegens anabool steroid gebruik en meer dan waarschijnlijk enorm zo is onderdrukt. Voor de meeste mensen zal de dagelijkse therapie bij 40mg per dag beginnen, uiteindelijk dalend aan 20mg per dag tot het gebruik wordt beëindigd. De gemiddelde man zal minstens 4 weken van totale therapie met vele mensen nodig hebben die 6 totale weken nodig hebben als hun steroid cyclus van aard lang en onderdrukkend was. Snak nochtans uw die PCT-plan is een Nolvadex-dosering van 40mg per dag voor de eerste helft van het plan door een 20mg wordt gevolgd elke dag de definitieve weken voldoende zullen zijn.

 

 

7.Effects:

 

Voor de anabole steroid gebruiker kunnen de positieve gevolgen van Tamoxifen-Citraat worden gezien zowel tijdens als post anabool steroid gebruik met postgebruik die primair zijn. De anabole steroïden zoals Testosteron en Nandrolone zullen onder andere de niveaus van het het serumoestrogeen van het lichaam verhogen. Dit komt door het testosteronhormoon die in testosteron omzetten voor, dat wegens het die door het aromataseenzym gebeurt worden gemetaboliseerd. Zodra gearomatiseerd hebt u meer oestrogeen, en dit kan tot gynecomastia en waterbehoud leiden. Het kan ook tot hoge bloeddruk leiden als het waterbehoud streng wordt. Het Tamoxifencitraat vermindert de geen niveaus van het serumoestrogeen, maar het zal aan de receptoren in de borst verhinderend het oestrogeen te binden binden. Het zal geen partij voor waterbehoud doen als dat een kwestie is. Het is ook niet genoeg gynecomastiabescherming voor alle mensen, maar dat hangt af van hoe de hoge oestrogeenniveaus evenals genetica gaan. Als meer of de sterkere bescherming nodig is Aromatase-worden de Inhibitors (AI) geadviseerd. AI zijn anti-oestrogenen die aromataseactiviteit en de lagere niveaus van het serumoestrogeen remmen.

 

Wij hebben dan de testosteron bevorderende gevolgen van Tamoxifen-Citraat. Dit is veruit het belangrijkste effect voor de anabole steroid gebruiker. Wanneer wij anabole steroïden gebruiken onderdrukken wij onze natuurlijke testosteronproductie, en dit zal ongeacht de gebruikte steroïden voorkomen. Steroid gebruik leidt tot negatief terugkoppelt en vertelt uw slijmachtig ophouden makend links en FSH. Vandaar dat bijna omvatten alle steroid cycli exogeen testosteron zodat negatief veroorzaakt geen laag testosteronniveau terugkoppelt. Zodra steroid gebruik volledig is is iets dan nodig om de productie van het begintestosteron te springen. Het zal op zijn voorkomen, maar het zal langzaam zijn en Tamoxifen kan zowel het versnellen als het efficiënter maken. Het Tamoxifencitraat wordt geïntroduceerd, gaan uit de niveaus van links en FSH-en dientengevolge wordt het testosteron geproduceerd.

 

Belangrijke Nota: PCT-het gebruik dat Tamoxifen-Citraat of om het even welke SERM omvat, voor het succesvol om te zijn dit veronderstelt geen vroegere lage testosteronvoorwaarde bestond. Het veronderstelt ook geen schade aan de hypothalamic-slijmachtig-Testicular-As (HPTA) tijdens gebruik werd geberokkend. Als er vroegere lage niveaus bestonden Tamoxifen-zal het Citraat magisch dit niet bevestigen. Als de strenge schade aan HPTA werd geberokkend zult u niet terugkrijgen en kunt met behoefte aan lage testosteronbehandeling zijn.

 


8. hoe te steroid orde te werk te gaan?

Eerst: Gelieve te laten me de punten kennen u zoekt, hoeveelheid en het land van bestemming.

Tweede: U bevestigt alle details, en biedt ons het kopen orde aan;

Derde: Wij verzenden de detailprijs van ons product en bieden geschikte verzendwijzeverwijzing aan.

Vooruit: U bevestigt de orde en betaalt vooraf geld 100% en verzendt ons detailadres.

Vijfde: Wij schikken de verzending volgens uw vereisten.

Zesde: Wij bieden de naverkoopdienst aan nadat u pakket ontvangt.

 


9.Our voordeel:

 

Hoog - kwaliteit met concurrerende prijs:

1) Norm: Ondernemingsnorm
2) Al Zuiverheid: >=99%
3) Wij zijn fabrikant en kunnen hoogte - kwaliteitsproducten van fabrieksprijs voorzien.

Snelle en veilige levering:

1) Het pakket kan in 24 uren na betaling worden gestuurd. Het volgen beschikbaar aantal
2) Beveilig en discrete verzending. Diverse vervoersmethodes voor uw keus.
3) Het tarief van de douanepas: >=99%
4) Wij hebben onze eigen agent/remailer/verdeler die ons kan helpen onze zeer snel en veilige producten verschepen, en wij hebben daar voorraad binnen voor het overbrengen.

Wij hebben over de hele wereld cliënten:

1) De professionele dienst en de rijke ervaring maken klanten bij gemak voelen, ontmoeten de adequate voorraad en de snelle levering hun wens.
2) De markt koppelt terug en de goederen terugkoppelen zullen worden gewaardeerd, is de samenkomende eis van klanten onze verantwoordelijkheid.
3) Hoog - kwaliteit, concurrerende prijs, snelle levering, prima de dienstaanwinst het vertrouwen en lof van de klanten.

 

 

 

10.Hot verkopende Producten:

 

Nr. Productnaam CAS No.
TESTOSTERONreeks
1 Testosteron enanthate CAS: 315-37-7
2 Testosteron CAS: 58-22-0
3 Testosteronacetaat CAS: 1045-69-8
5 Testosteronpropionaat CAS: 57-85-2
6 Testosteron cypionate CAS: 58-20-8
7 Testosteron phenylpropionate CAS: 1255-49-8
8 Testosteron isocaproate CAS: 15262-86-9
9 Testosteron decanoate CAS: 5721-91-5
10 Testosteron Sustanon 250  
11 Testosteron undecanoate CAS: 5949-44-0
12 Methyltestosterone CAS: 65-04-3
13 Methyltestosterone CAS: 58-18-4
14 Methyltestosterone CAS: 1039-17-4
15 Turinabol CAS: 855-19-6
16 Oralturinabol CAS: 2446-23-3
17 Mestanolone CAS: 521-11-9
18 Stanolone (androstanolone) CAS: 521-18-6
19 Mesterolone (Proviron) CAS: 1424-00-6
20 Fluoxymesterone (Halotestin) CAS: 76-43-7
NANDROLONE REEKS
21 Nandrolone CAS: 434-22-0
22 Nandrolone Decanoate (DECA) CAS: 360-70-3
23 Nandrolone Cypionate CAS: 601-63-8
24 Nandrolone Phenypropionate (Durabolin) CAS: 62-90-8
TRENBOLONE REEKS
25 Trenboloneacetaat (Finaplix h/Revalor-H) CAS: 10161-34-9
26 Trenbolone (parabolan) Enanthate CAS: 10161-33-8
27 Metribolone (Methyltrienolone) CAS: 965-93-5
28 Het Carbonaat van Trenbolonehexahydrobenzyl CAS: 23454-33-3
29 Tibolone CAS: 5630-53-5
BOLDENONE REEKS
30 Boldenone CAS: 846-48-0
31 Boldenone (Equipoise) Undecylenate CAS: 13103-34-9
DROSTANOLONE REEKS
32 Drostanolonepropionaat (Masteron) CAS: 521-12-0
33 Drostanolone Enanthate CAS: 472-61-1
34 Superdrolpoeder (methyl-drostanolone) CAS: 3381-88-2
DHEA-REEKS
35 Epiandrosterone CAS: 481-29-8
36 Dehydroepiandrosterone (DHEA) CAS: 53-43-0
37 Dehydroisoandrosterone 3 acetaat CAS: 853-23-6
38 7-keto DHEA CAS: 566-19-8
METHENOLONE REEKS (Primobolan)
39 Methenolone Enanthate CAS: 303-42-4
40 Methenoloneacetaat CAS: 434-05-9
MONDELINGE STEROÏDEN
41 Oxymetholone (Anadrol) CAS: 434-07-1
42 Oxandrolone (Anavar) CAS: 53-39-4
43 Stanozolol (Winstrol) CAS: 10418-03-8
44 Methandrostenolone (Dianabol, methandienone) CAS: 72-63-9
Anti-OESTROGEEN
45 Androsterone CAS: 53-41-8
46 Tamoxifencitraat (Nolvadex) CAS: 54965-24-1
47 Clomiphenecitraat CAS: 50-41-9
48 Toremifenecitraat CAS: 89778-27-8
49 Exemestane (Aromasin) CAS: 107868-30-4
50 Anastrozole (Arimidex) CAS: 120511-73-1
51 Letrazole (Femara) CAS: 112809-51-5
EPINEPHRINE&THYROXINE
52 T3 CAS: 55-06-1
53 T4 CAS: 51-48-9
54 L-epinefrine HCl CAS: 55-31-2
55 Het tartraat van de epinefrinewaterstof CAS: 51-42-3
STEROID TUSSENPERSOON
56 1,4-Androstadienedione CAS: 897-06-3
57 Androstenedione CAS: 63-05-8
58 Methoxydienone CAS: 2322-77-2
MANNELIJKE ENHANCEMETN
59 Cialis (Tadalafil) CAS: 171596-29-5
60 Sildenafilcitraat CAS: 171599-83-0
61 Sildenafil Mesylate (Sildenafil) CAS: 139755-83-2
62 Sildenafil () CAS: 139755-83-2
63 vardenafil (Levitra) CAS: 831217-01-7
64 Avanafil CAS: 330784-47-9
65 Acetildenafil (Hongdenafil) CAS: 831217-01-7
66   CAS: 119356-77-3
67 HCl CAS: 1071929-03-7
68 Dutasteride CAS: 164656-23-9
69 Finasteride CAS: 98319-26-7
70 Yohimbinehcl CAS: 65-19-0
71 Jinyangbasis  
72 Xinyangbasis  

 

 

11.Contact:

 

Ben

 

E-mail: sinosource6666@gmail.com

WhatsApp: +86-13657291547

 

Aarzel niet om me te contacteren als u geinteresseerd in bent of een andere vragen, vereiste hebt. Welkom allen!

 

 

 

 

Contactgegevens
Ben

Telefoonnummer : Wickr: sinosource

WhatsApp : +https://api.whatsapp.com/send?phone=8613657291547