Het gezonde Witte Wettelijke Anabole Poeder Enanthate van Steroïdenmethenolone voor Bodybuilding

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: YW
Certificering: ISO9001, USP, GMP, KOSHER
Modelnummer: 303-42-4
Min. bestelaantal: 10 gram
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Discreet vermomd pakket en zonodig
Levertijd: 3-7 werkdagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram, Bitcoin
Levering vermogen: 1000 KG/month
CAS:: 303-42-4 Mw:: 414.62
Smeltpunt:: 66-70°C EINECS:: 206-141-6
MF:: C27H42O3 Verschijning: wit kristallijn poeder
Hoog licht:

wettelijke spier de bouwsteroïden

,

bodybuilding wettelijke steroïden

Het gezonde Witte Wettelijke Anabole Poeder Enanthate van Steroïdenmethenolone voor Bodybuilding

 

 

Snelle Details:
 

Productnaam Methenolone Enanthate
CAS 303-42-4
MF C27H42O3
Mw 414.62
MP 66-70°C
EINECS 206-141-6
Zuiverheid 99%
Verschijning Wit kristallijn poeder
Categorieën Steroïden; Steroïden en Hormoon; methenolonereeks
Alias Primobolan-DEPOT; metenoloneenantate; Methenolone Enanthane; 17b-Hydroxy-1-methyl-5a-androst-1-Engels-3-één 17b-enanthate; 17b-Hydroxy-1-methyl-5a-androst-1-Engels-3-

 

Beschrijving:
Metenolone enanthate, of methenolone enanthate, zijn een dihydrotestosterone (DHT) - gebaseerde anabole steroïden. Het is een esterderivaat van methenolone algemeen onder de merknamen Primobolan (tabletvorm) wordt verkocht of Primobolan-(injecteerbaar die) Depot. Wanneer het met het aromataseenzym in wisselwerking staat vormt het geen oestrogenen. [medisch nodig citaat] het wordt gebruikt door mensen die voor estrogenic bijwerkingen zeer vatbaar zijn, die lagere estrogenic eigenschappen hebben dan nandrolone. Methenolone, in vorm van enanthate en acetaat, is beschikbaar als injectie of als mondelinge formulering. De injectie wordt beschouwd zoals hebbend een hogere biologische beschikbaarheid. Het is een enanthateester die vrij lang-handelend is. Omdat het leveranalyse op de eerste pas mijdt, heeft het ook een hoger overlevingstarief. De tabletten zijn in een kortstondige acetaatvorm. Methenolone is alpha--alkylated 17, maar geen 1 geméthyleerd voor mondelinge biologische beschikbaarheid. Dit vermindert de spanning op de lever, maar ook de beschikbaarheid. In dosissen 200 mg per week of minder (intramusculaire) bloeddruk zelden is veranderd.


De bijwerkingen in het algemeen zijn gewoonlijk niet veel van een probleem met Primobolan-Depot. Er is een kans om een paar overblijvende androgene gevolgen zoals olieachtige huid, acne, de verhoogde gezichts/groei van het lichaamshaar of een verslechtering van de mannelijke voorwaarde van de patroonkaalheid op te merken. Deze steroïden zijn nog zeer mild nochtans, en dergelijke problemen zijn typisch verwante dosis. De vrouwen zullen in feite deze voorbereiding mild genoeg vinden in de meeste gevallen te gebruiken, waarnemend het om zeer comfortabele en efficiënte anabool te zijn. Als zowel mondeling als injecteerbaar voor aankoop beschikbaar was, zou het snellere mondelinge acteren waarschijnlijk voorkeur moeten worden gegeven nochtans.


Dit is eenvoudig toe te schrijven aan het feit dat de niveaus van het bloedhormoon moeilijker zijn om met een langzaam injecteerbaar acteren te controleren, de gebruiker die ook vele dagen op steroid niveaus moeten wachten om te verminderen als de bijwerkingen merkbaar worden. Globaal, Primobolan-wordt het Depot eigenlijk als beschouwd om één van de veiligste anabole beschikbare steroïden. Steroid beginners, de oudere atleten of die zouden gevoelig voor bijwerkingen het ongetwijfeld een zeer gunstige drug aan gebruik vinden. De typische „veilige“ dosering voor mensen is 100-200mg per week, een niveau dat minstens wat merkbare spiergroei zou moeten veroorzaken.
In Europese geneeskunde is het niet ongewoon voor Primobolan om veilig bij zulk een dosering voor lange perioden van tijd worden gebruikt. Onder atleten, kunnen de mensen aan wekelijkse dosissen 200mg antwoorden maar de regelmatige gebruikers zullen veel hogere dosissen zoekend een sterker anabool effect vaak inspuiten. Het is niet ongewoon voor een bodybuilder om zo veel te nemen zoals 600 of 800mg per week (6 tot 8 100mg-ampules), een waaier die eigenlijk vrij productief schijnt te zijn. Natuurlijk die kunnen de androgene bijwerkingen worden meer met zulk een bedrag worden uitgesproken, maar in de meeste instanties zou het nog moeten vrij verdraaglijk zijn.


Methenolone kan van de hypothalamic-slijmachtig-gonadal as onderdrukkend zijn.

 

 

COA:

 

 

Test Norm Resultaten
Beschrijving Wit of bijna Wit Kristallijn Poeder Wit Kristallijn Poeder
Smeltpunt 65℃~ 71℃ 66℃~ 70℃
Verlies bij het Drogen ≤0.50% 0,32%
Specifieke Omwenteling +38°~ +42° +40.1°
Analyse 97~102% 99.1%
Conclusie De de Ondernemingsnorm van specificatieconformsto.

 

Toepassing:


Wat zouden de gebruikers na het gebruiken van deze steroïden moeten verwachten? Hebben een blik bij enkele potentiële resultaten indien correct gebruikt.


1. Vet verlies


Één van de belangrijkste voordelen van Primobolan (methenolone enanthate) is vet verlies. Het wordt hoofdzakelijk gebruikt voor scherpe cyclus die ideaal gezien vet verlies tijdens de lage periode van de calorieënopname impliceert. De gebruikers kunnen, daarom, verwachten om een significante verandering in hun vette samenstelling te zien. Het is ook ideaal voor het behouden van de magere spiermassa die voor bodybuilders primordiaal is.


2. De spiergroei


Hoewel het zelden voor het ophopen cyclus wordt gebruikt, kunnen de primigebruikers nog verwachten om wat spiergroei te zien. Het kan een voordelige ophopende agent zijn, vooral wanneer gestapeld met andere het ophopen steroïden en wanneer gebruikt in een hoge dosering.


Dit steroid werk door een stikstof te bevorderen brengt binnen de spieren in evenwicht. De stikstof is primordiaal voor de spiergroei en onderhoud. De meer stikstof een spier houdt, hoger de kansen om meer spieren te bouwen. Het lichaam heeft stikstof nodig wanneer het samenstellen van nieuwe spierweefsels, en met deze steroïden, zal het lichaam toegang tot zo veel stikstof hebben aangezien het zal vereisen. Het kan gebruikers ook helpen om kleine magere spieren te bouwen vooral als zij het voor een show of de concurrentie doen. Nochtans, zouden de mensen niet dit product moeten verwachten om hen te helpen tientallen ponden bouwen aangezien zij met andere sterkere steroïden zouden hebben maar zij kunnen op het voor de bouw van kleine magere spieren tellen als zij het aangezien zij zouden moeten gebruiken.


3. Het versterken van het immuunsysteem


Wanneer de mensen aan anabole steroïden denken, neigen zij om zich meer op de bijwerkingen en de invloed te concentreren die zij op het immuunsysteem hebben gehad. Zeer weinigen hebben gedachte van de positieve invloed de steroïden op het lichaamsimmuunsysteem zouden hebben. Primo verbetert een gezonde en evenwichtige levensstijl. Het immuunsysteem is essentieel wanneer het over het algemene welzijn komt aangezien het in het verdedigen van het lichaam van alle vormen van ziekte helpt. Methenolone enanthate helpt in het opvoeren van de celtellingen die de leucocytten omvat, die een aanzienlijk deel van het immuunsysteem zijn.


4. Hulp in spierenbehoud


De steroïden niet alleen hulp in het branden van vet en spier die maar het staat ook de gebruikers toe om magere spieren te handhaven bouwen. Elke bodybuilder poogt vet te branden, weefsels bewaren en als mogelijk bouwt wat meer. De kwestie komt wanneer het proberen om bij aangezien te branden men op een warmtetekortbetekenis moet gaan dat zij meer vetten moeten branden dan zij binnen nemen. Als het katabolisme voorkomt, zal het lichaam omhoog beëindigen ook etend weg de spieren die zeer frustrerend kunnen zijn. Met primi, bestaat dit niet aangezien het een anti-katabole steroid betekenis is dat de magere spieren intact zullen blijven.


Dosering:


De medische voorschriftrichtlijnen voor Primobolan-dosissen kunnen apart in twee categorieën worden gebroken: dosissen (van 1) de Mondelinge Primobolan-dosissen (2) Injecteerbare Primobolan


Injecteerbare Primobolan (Methenolone Enanthate): De medische voorschriftrichtlijnen voor de injecteerbare variant van Primobolan verzochten een eerste die dosis 200mg, door 100mg-weekblad voor de duur van therapie wordt gevolgd. Afhankelijk van de medische voorwaarde die worden behandeld, Primobolan-kunnen de dosissen overal in de waaier van 100mg landen elke 1 – 2 weken of 200mg om de 2 – 3 weken. Er bestaan geen afzonderlijke medische het doseren richtlijnen voor vrouwelijke patiënten.


Mondelinge Primobolan (Methenolone-Acetaat): De medische voorschriftrichtlijnen voor de mondelinge variant van Primobolan waren dat van 100 – 150mg per dag voor niet meer dan 6 – 8 weekperiode. Enkel zoals met de injecteerbare Primobolan-voorschriftrichtlijnen, zijn er geen afzonderlijke instructies voor vrouwelijke Primobolan-dosissen.


Gebruiksresultaten


Primobolan is zeer zwakke anabole steroïden en daarom zouden de indrukwekkende magere spier en massaaanwinsten met Primobolan niet moeten worden verwacht. Nog zullen de hogere en hogere dosissen Primo niet dezelfde soorten magere massaaanwinst onthullen die een minuscuul dosis zeer krachtige anabole steroïden zoals Trenbolone, bijvoorbeeld zou verstrekken.


Daarom wordt Primobolan vaak gestapeld naast andere anabole steroïden, en vele ervaren anabole steroid gebruikers zouden solitarily nooit Primobolan op zijn gebruiken aangezien het goed - gekend als het zijn zeer slechte anabole steroïden die op zijn moeten worden in werking gesteld is. Met elk van dit die, is de aanwinsten van Primobolan op zich en uit zichzelf gekend om aanwinsten van de kwaliteits de magere spier zonder het toegevoegde waterbehoud of de mogelijk vet aanwinst/behoud te zijn worden gevestigd.


Verpakking & Levering Procédé:


1 voldoende voorraad, zodat kunnen wij levering onmiddellijk bij de eigenlijke dag wanneer de betaling ontvang.


2 verfijnde en professionele logistische agent. Wij nemen de verantwoordelijkheid om onze klanten te voorzien van snelle levering en het verschepen te beveiligen.


3 goedgetraind en gedisciplineerd inpakkend team. Unieke manieren om 10 gram aan 100kg-poeder aan uw bestemming in één keer te verschepen. De snelle en discrete verzending zou voor Gewaarborgde douanepas kunnen worden geschikt.


4 de verpakkingsbeelden en het vastspijkeren de code worden verstrekt binnen 18 uren na het ontvangen van de betaling. De bijgewerkte het volgen informatie zal elke andere dag worden verstrekt.


5 de naverkoopdienst: Om het even welke vragen of problemen na het ontvangen van het product, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren. De problemen voor u onmiddellijk worden opgelost.

 

Concurrentievoordelen:

 

1. Ons bedrijf is een beroemde farmaceutische fabrikant, die zich in ruw steroid poeder in Vasteland China specialiseren. Het is niet alleen de belangrijke fabrikant van steroïdenpoeder en over de hele wereld farmaceutische grondstoffen op het centrale gebied van China maar ook de uitvoer. Alle poeder is fabriek die direct leveren.


2. Onze producten zijn uitgevoerd naar Duitsland, Noorwegen, Polen, Finland, Spanje, het UK, Frankrijk, Rusland, de V.S., Brazilië, Mexico, Australië, Japan, Korea, Thailand, Indonesië, Uruguay en veel andere landen. De maandelijkse output is over 100kgs. Wij koesteren een groot aantal loyale klanten die op gymnastiekgebieden etc. dienen, atletengebieden, medische instelling, klinieken.


3. Hoogste kwaliteitsproducten met het concurrerendste tarief. De vrije steekproeven zijn beschikbaar.


4. Goed vermomde verpakking. Snel en veilige levering door DHL, TNT, Fedex, HKEMS, UPS, enz.


5. Flexibele betalingstermijnen.


6. Exclusieve klantenservice en de 24/7 online geschikte en nuttige Naverkoopdienst.

 

Verwante producten:

 

Productnaam CAS No.
Testosteronreeks
Testosteron Enanthate CAS 315-37-7
Testosteronbasis CAS 58-22-0
Testosteronacetaat CAS 1045-69-8
Testosteronpropionaat CAS 57-85-2
Testosteron Cypionate CAS 58-20-8
Testosteron phenylpropionate CAS 1255-49-8
Testosteron Isocaproate CAS 15262-86-9
Testosteron Decanoate CAS 5721-91-5
Testosteron Sustanon 250 /
Testosteron Undecanoate CAS 5949-44-0
Fluoxymesterone (Halotestin) CAS 76-43-7
17-Methyltestosterone CAS 58-18-4
Mestanolone CAS 521-11-9
Mesterolone (Proviron) CAS 1424-00-6
Mondelinge Turinabol CAS 2446-23-3
17a-methyl-1-testosteron CAS 65-04-3
Clostebolacetaat (Turinabol) CAS 855-19-6
1-testosteron CAS 65-06-5
Nandrolonereeks
Nandrolone CAS 434-22-0
Nandrolone Decanoate (DECA) CAS 360-70-3
Nandrolone Phenypropionate (Durabolin) CAS 62-90-8
Stanolone (Androstanolone) CAS 521-18-6
Mibolerone CAS 3704-09-4
Nandrolone Propionbate CAS
Nandrolone Cypionate CAS 601-63-8
Trenbolonereeks
Trenboloneacetaat (Finaplix h/Revalor-H) CAS 10161-34-9
Trenbolone Enanthate CAS 10161-33-8
Metribolone (Methyltrienolone) CAS 965-93-5
(Het parabolan) Carbonaat van Trenbolonehexahydrobenzyl CAS 23454-33-3
Trenbolonebasis CAS 10161-33-8
Tibolone CAS 5630-53-5
Boldenonereeks
Boldenonebasis CAS 846-48-0
Boldenone (Equipoise) Undecylenate CAS 13103-34-9
Boldenoneacetaat CAS 2363-59-9
Boldenone Cypionate CAS 106505-90-2
Mondelinge Steroïden
Oxymetholone (Anadrol) CAS 434-07-1
Oxandrolone (Anavar) CAS 53-39-4
Stanozolol (Winstrol) CAS 10418-03-8
Stanozolol (Winstrol) Micro- Poeder CAS 10418-03-8
Dianabol (Metandienone) CAS 72-63-9
Drostanolonereeks
Drostanolonepropionaat (Masteron) CAS 521-12-0
Drostanolone Enanthate CAS 472-61-1
Methasterone (Superdrol) CAS 3381-88-2
Methenolonereeks
Methenolone Enanthate CAS 303-42-4
Methenoloneacetaat/Primobolan CAS 434-05-9
Anti-oestrogeensteroïden
Tamoxifen CAS 10540-29-1
Tamoxifencitraat (Nolvadex) CAS 54965-24-1
Clomiphenecitraat CAS 50-41-9
Toremifenecitraat CAS 89778-27-8
Exemestane (Aromasin) CAS 107868-30-4
Formestane CAS 566-48-3
Anastrozole (Arimidex) CAS 120511-73-1
Letrazole (Femara) CAS 112809-51-5
Geslachtsverhoging
Cialis (Tadalafil) CAS 171596-29-5
Sildenafilcitraat () CAS 171599-83-0
Sildenafil Mesylate /
Vardenafilwaterstofchloride (Levitra) CAS 224785-91-5
HCL CAS 119356-77-3
Dutasteride (Avodart) CAS 164656-23-9
Finasteride CAS 98319-26-7
Yohimbinehcl CAS 65-19-0
Oplosmiddelen voor Steroïden
Benzyl Benzoate CAS 120-51-4
Benzyl Alcohol CAS 100-51-6
De Olie van het druivenzaad CAS 85594-37-2
Ethyloleaat CAS 111-62-6
Guaiacol CAS 90-05-1
Polysorbate 80 (Tween 80) CAS 9005-65-6
Polyethyleenglycol (PIN) CAS 25322-68-3
Propyleenglycol CAS 57-55-6
MCT-Olie  
SARM-Reeks
Mk-2866 (Ostarine, Enobosarm) CAS 841205-47-8
GW501516 (gsk-516, Cardarine) CAS 317318-70-0
Mk-677 (Ibutamoren) CAS 159634-47-6
S-4 (Andarine, gtx-007) Cas401900-40-1
Lgd-4033 Cas1165910-22-4
SR9009 Cas1379686-30-2
SR9011 Cas1379686-29-9
Yk-11 Cas431579-34-9
RAD140 CAS1182367-47-0
AICAR (Acadesine) CAS 2627-69-2
Polypeptidehormonen
CJC1295 zonder DAC CAS 863288-34-0
CJC1295 met DAC CAS 863288-34-0
Hexarelin CAS 140703-51-1
MGF  
PINmgf  
MT-1 CAS 75921-69-6
MT-2 CAS 121062-08-6
Ghrp-2 CAS 158861-67-7
Ghrp-6 CAS 87616-84-0
Ipamorelin CAS 170851-70-4
Sermorelin CAS 86168-78-7
Oxytocin CAS 50-56-6
TB500 CAS 77591-33-4
Pentadecapeptide BPC 157  
AOD 9604 CAS 221231-10-3
Triptorelin CAS 57773-63-4
Tesamorelin CAS 218949-48-5
DSIP CAS 62568-57-4
Selank  
PT141 CAS 189691-06-3
Gonadorelin CAS 34973-08-5
Epitalon 307297-39-8
IGF-1 LR3 1mg
Gdf-8 1mg
Follistatin 344  
Vet Verlies
T3 het natrium/Cytomel van /Liothyronine CAS 55-06-1
T4/L-Thyroxine Natriumzout CAS 25416-65-3
L-Carnitine CAS 541-15-1
DMAA CAS 13803-74-2
Theobromine CAS 83-67-0
Synephrine CAS 94-07-5
Rimonabant CAS 168273-06-1
Lorcaserinhcl CAS 846589-98-8
CLA (Vervoegd Linoleic Zuur) CAS 2420-56-6
Orlistat  

 

 

Hoe te om een orde te plaatsen:

 

 

Stap 1 Naam wat uw behoefte (die product, hoeveelheids) contact: Celine@ycphar.com
Stap 2 De volledige betaling worden gedaan zodra wij aan een overeenkomst over alle details komen.
Stap 3 Het pakket uit op ontvangstbewijs van betaling worden verscheept.
Stap 4 De informatie over pakket worden aangeboden (Foto, het volgen aantal)
Stap 5 Tot slot zou u het pakket in 5~9 dagen worden.

 

Het gezonde Witte Wettelijke Anabole Poeder Enanthate van Steroïdenmethenolone voor Bodybuilding 0

 

Om het even welke vraag, pls voelt vrij om aan me te contacteren.

 

E-mail: sinosource6666@gmail.com       Whatsapp: +86-13657291547

Contactgegevens
Ben

Telefoonnummer : Wickr: sinosource

WhatsApp : +https://api.whatsapp.com/send?phone=8613657291547