Het Mondelinge Anabole Witte Poeder van de de Steroïden Hoge Zuiverheid van Oxandroloneanavar voor Spieraanwinst

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: YW
Certificering: ISO9001, USP, GMP, KOSHER
Modelnummer: 53-39-4
Min. bestelaantal: 10 gram
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Discreet vermomd pakket of zonodig
Levertijd: 3-7 werkdagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram, Bitcoin
Levering vermogen: 5000 kg/week
CAS:: 53-39-4 Zuiverheid:: 99%
Mw:: 306.44 MF:: C19H30O3
Verschijning:: Wit poeder Gebruik:: Magere massaaanwinst
Hoog licht:

spier die anabole steroïden bouwt

,

anabole wettelijke steroïden

Witte Poeder Oxandrolone Anavar van hoge Zuiverheids het Mondelinge Anabole Steroïden voor Spieraanwinst

 

Snelle details:
 

Productnaam Oxandrolone
Andere naam anavar; lonavar; oxandrin; vasorome
CAS-aantal 10161-34-9
EINECS 200-172-9
Moleculaire formule C19H30O3
Molecuulgewicht 306.4
Analyse 97-100%
Verschijning Wit of bijna wit kristallijn poeder
Pakket Discreet vermomd pakket of zonodig
Gebruik kan als farmaceutisch materiaal worden gebruikt
Minimumordehoeveelheid 10g
Het verschepen Door uitdrukkelijke koerier
Het verschepen belangrijke tijd 3-7 werkdagen na het ontvangen van de betaling
Betalingsopties Western Union, MoneyGram, T/T, Bitcoin
Prijs Onderhandeld

 

Beschrijving:

 

Oxandrolone, onder de merknamen Oxandrin en Anavar wordt verkocht, onder andere, is een androgen en anabool steroid (AAS) medicijn dat wordt gebruikt helpen gewichtsaanwinst in diverse situaties bevorderen, eiwitdiekatabolisme compenseren door corticosteroid therapie wordt veroorzaakt op lange termijn, terugwinning van strenge brandwonden helpen te steunen, beenpijn te behandelen verbonden aan osteoporose, om in de ontwikkeling van meisjes met Keerdersyndroom, en voor andere aanwijzingen te helpen die. Het wordt mondeling genomen.

 

De bijwerkingen van oxandrolone omvatten symptomen van masculinization zoals acne, de verhoogde haargroei, stemveranderingen, en verhoogde seksuele wens. De drug is synthetische androgen en anabole steroïden, vandaar is agonist van de androgen receptor (AR), het biologische doel van androgens zoals testosteron en dihydrotestosterone. Het heeft sterke anabole gevolgen en zwakke androgene gevolgen, die het een mild bijwerkingsprofiel geven en het vooral voor gebruik in vrouwen geschikt maken.

 

Oxandrolone werd eerst beschreven in 1962 en werd geïntroduceerd voor medisch gebruik in 1964. Het wordt gebruikt meestal in de Verenigde Staten. Naast zijn medisch gebruik, wordt oxandrolone gebruikt om lichaamsbouw en prestaties te verbeteren. De drug is een gereguleerde stof in vele landen, zodat is nonmedical gebruik over het algemeen ongeoorloofd.

COA:

 

 

PUNTEN

SPECIFICATIES RESULTATEN
Beschrijving Wit of bijna Wit Kristallijn Poeder Is in overeenstemming
Identificatie positief positief
Gewone Onzuiverheden 2.0%max <2>
Specifieke Omwenteling -18° ~ -24° -20°
Verlies bij het Drogen 1.0%max 0,40%
Overblijvende Oplosmiddelen voldoet aan de vereisten (USP29) Is in overeenstemming
esidue op Ontsteking 0.2%max 0,06%
Organische Vluchtige Onzuiverheden voldoet aan de vereisten Is in overeenstemming
Analyse 97.0~100.5% 100.0%
Conclusie: De specificatie is met USP30-norm in overeenstemming

 

Toepassingen:

 

Oxandrolone wordt gebruikt voor het Bevorderen van gewichtsaanwinst, in combinatie met andere geneesmiddelen, na gewichtsverlies gepast om chirurgie, terugkomende besmettingen, ernstige verwonding, of onbekende redenen te afmet specialisatie studeren.

 

Het wordt ook gebruikt om bepaalde bijwerkingen van steroid gebruik op lange termijn te compenseren (eiwitkatabolisme), of beenpijn te verlichten toe te schrijven aan osteoartritis. Het kan ook voor andere voorwaarden worden gebruikt zoals bepaald door uw arts. Oxandrolone is anabole steroïden. Het werkt door het lichaam te helpen om testosteron te produceren, dat helpt spiermassa bouwen.

 

Oxandrolone is zowel anabole steroïden als heeft alle eigenschappen van een androgene drug. De acties van Oxandrolone is gelijkaardig aan testosteron. Maar Anavar wordt vaak genoemd een zwak testosteron. Het heeft twee voordelen in vergelijking met andere steroïden. Ten eerste, het omgezet niet in oestrogeen en het niet beïnvloedt beduidend de hypothalamic slijmachtige landstreek bij lage dosissen.

 

Wat dit betekent is dat omdat het niet aan oestrogeen wordt opgesplitst, de mannetjes borst geen uitbreiding ten tweede zullen ontwikkelen, omdat het niet de hypothual slijmachtige as beïnvloedt. Het doseert niet affect de afschaffing van testosteron. Dit betekent dat het individuele nemen Anavar dergelijke bijwerkingen zoals verlies van libido zal hebben, impotentie of testicular atrophy- eigenschappen niet dat is algemeen - gezien met andere anabole steroïden.

 

Medisch gebruik

 

Oxandrolone is onderzocht en voorgeschreven als behandeling voor een grote verscheidenheid van voorwaarden. Het is FDA-approved voor het behandelen van beenpijn verbonden aan osteoporose, het helpen van gewichtsaanwinst na chirurgie of fysiek trauma, tijdens chronische besmetting, of in de context van onverklaard gewichtsverlies, en het tegengaan van het katabole effect van corticosteroid therapie op lange termijn. Vanaf 2016, wordt het vaak zonder merknaam voorgeschreven om terugwinning van strenge brandwonden te versnellen, de ontwikkeling van meisjes met Keerdersyndroom te helpen, en hetVeroorzaakte verspillen tegen te gaan. Oxandrolone verbetert zowel resultaten op korte termijn als op lange termijn in mensen die van strenge brandwonden terugkrijgen en is reeds lang gevestigd als veilige behandeling voor deze aanwijzing. Het wordt ook gebruikt in de behandeling van idiopathische korte gestalte, bloedarmoede, erfelijke angioedema, alcoholische hepatitis, en hypogonadism.

Het medische onderzoek heeft de doeltreffendheid van oxandrolone in het helpen van de ontwikkeling van meisjes met Keerdersyndroom duidelijk gemaakt. Hoewel oxandrolone lang is gebruikt om de groei in kinderen met idiopathische korte gestalte te versnellen, kan het waarschijnlijk niet volwassen hoogte verhogen, en kan in sommige gevallen het zelfs verminderen. Oxandrolone, daarom, is grotendeels vervangen door de groeihormoon voor dit gebruik. De kinderen met idiopathisch kort gestalte of Keerdersyndroom worden dosissen oxandrolone veel kleiner dan die gegeven aan mensen met brandwonden gegeven om de waarschijnlijkheid van virilization en voorbarige rijping te minimaliseren.

 

Non-medical gebruik

 

Vele bodybuilders en atleten gebruiken oxandrolone voor zijn spier-bouwende gevolgen. Het is anaboler dan androgeen, zo vrouwen en die die minder naar intens steroid regimesgebruik bijzonder vaak streven het. Velen taxeren ook lage hepatotoxicity van oxandrolone met betrekking tot meeste andere mondeling actieve AAS.

 

Dosering:

 

Het medische en nonmedical gebruik van Anavar is vrij verschillend. Voorgeschreven Anavar zou vanaf de instructies van de arts moeten worden genomen. De drug wordt gewoonlijk geadviseerd om twee tot vier keer worden genomen elke dag maar dit is geen regel. De drug wordt vaak voorgeschreven met melk of voedsel voor hen die verstoorde maag ervaren. De dosering wordt altijd bepaald door de voorwaarde die en de algemene gezondheid, de leeftijd, en het geslacht van de persoon wordt behandeld. De standaarddosering is 2.5mg aan 20mg per dag. De gemiddelde dosis is 5mg aan 10mg per dag. De cursus van Anavar is gewoonlijk twee tot vier weken. Één of andere gevallenvraag verlengde gebruik voor een periode van zelfs drie maanden.

 

Nonmedical gebruik van Anavar is verschillend. Het zou vóór en tijdens het toenemen van fase moeten worden gebruikt. Er zou een cyclus en later een postcyclustherapie moeten zijn. De dosering van Anavar voor bodybuilders en atleten varieert afhankelijk van vertrouwdheid en tolerantie. De beginners zouden met 15mg aan 25mg per dag moeten beginnen. De middendosering kan 20mg zijn aan 80mg per dag. De beginners die aan de tweede of derde week vorderen kunnen de dosis tot 50mg per dag verhogen. Het moet beter geen 50mg overschrijden. De middengebruikers zouden niet hun dosering voorbij 100mg per dag moeten verhogen. Zelfs worden de gevorderde gebruikers geadviseerd om met 80mg per dag te beginnen en een GLB te houden bij 100mg per dag.

 

Hoe te om Anavar-Tablet te gebruiken:

 

Neem gewoonlijk dit medicijn mondeling 2 tot 4 keer dagelijks of zoals die door uw arts wordt geleid. Het kan met voedsel of melk worden genomen als verstoorde de maag voorkomt.

De dosering is gebaseerd op uw medische voorwaarde en reactie op behandeling.

 

Gebruik regelmatig dit medicijn om het meeste voordeel van het te krijgen. Om u te helpen herinneren zich, neem het in dezelfde tijden elke dag. Dit medicijn wordt gewoonlijk gebruikt voor slechts behandeling op korte termijn.

 

Het misbruik of het misbruik van anabole steroïden kan ernstige bijwerkingen zoals hartkwaal (met inbegrip van hartaanval), slag, leverziekte, geestelijke/stemmingsproblemen, abnormaal drug-zoekend gedrag, of de ongepaste beengroei (in adolescenten) veroorzaken. Verhoog uw dosis niet of gebruik vaker deze drug of voor langer dan voorgeschreven. Wanneer anabole steroïden verkeerd worden gebruikt of misbruikt, kunt u ontwenningsverschijnselen (zoals depressie, geprikkeldheid, vermoeidheid) hebben wanneer u plotseling ophoudt gebruikend de drug. Deze symptomen kunnen van weken aan maanden duren.

 

Verwante producten:

 

Productnaam CAS No.
Testosteronreeks
Testosteron Enanthate CAS 315-37-7
Testosteronbasis CAS 58-22-0
Testosteronacetaat CAS 1045-69-8
Testosteronpropionaat CAS 57-85-2
Testosteron Cypionate CAS 58-20-8
Testosteron phenylpropionate CAS 1255-49-8
Testosteron Isocaproate CAS 15262-86-9
Testosteron Decanoate CAS 5721-91-5
Testosteron Sustanon 250 /
Testosteron Undecanoate CAS 5949-44-0
Fluoxymesterone (Halotestin) CAS 76-43-7
17-Methyltestosterone CAS 58-18-4
Mestanolone CAS 521-11-9
Mesterolone (Proviron) CAS 1424-00-6
Mondelinge Turinabol CAS 2446-23-3
17a-methyl-1-testosteron CAS 65-04-3
Clostebolacetaat (Turinabol) CAS 855-19-6
1-testosteron CAS 65-06-5
Nandrolonereeks
Nandrolone CAS 434-22-0
Nandrolone Decanoate (DECA) CAS 360-70-3
Nandrolone Phenypropionate (Durabolin) CAS 62-90-8
Stanolone (Androstanolone) CAS 521-18-6
Mibolerone CAS 3704-09-4
Nandrolone Propionbate CAS
Nandrolone Cypionate CAS 601-63-8
Trenbolonereeks
Trenboloneacetaat (Finaplix h/Revalor-H) CAS 10161-34-9
Trenbolone Enanthate CAS 10161-33-8
Metribolone (Methyltrienolone) CAS 965-93-5
(Het parabolan) Carbonaat van Trenbolonehexahydrobenzyl CAS 23454-33-3
Trenbolonebasis CAS 10161-33-8
Tibolone CAS 5630-53-5
Boldenonereeks
Boldenonebasis CAS 846-48-0
Boldenone (Equipoise) Undecylenate CAS 13103-34-9
Boldenoneacetaat CAS 2363-59-9
Boldenone Cypionate CAS 106505-90-2
Mondelinge Steroïden
Oxymetholone (Anadrol) CAS 434-07-1
Oxandrolone (Anavar) CAS 53-39-4
Stanozolol (Winstrol) CAS 10418-03-8
Stanozolol (Winstrol) Micro- Poeder CAS 10418-03-8
Dianabol (Metandienone) CAS 72-63-9
Drostanolonereeks
Drostanolonepropionaat (Masteron) CAS 521-12-0
Drostanolone Enanthate CAS 472-61-1
Methasterone (Superdrol) CAS 3381-88-2
Methenolonereeks
Methenolone Enanthate CAS 303-42-4
Methenoloneacetaat/Primobolan CAS 434-05-9
Anti-oestrogeensteroïden
Tamoxifen CAS 10540-29-1
Tamoxifencitraat (Nolvadex) CAS 54965-24-1
Clomiphenecitraat CAS 50-41-9
Toremifenecitraat CAS 89778-27-8
Exemestane (Aromasin) CAS 107868-30-4
Formestane CAS 566-48-3
Anastrozole (Arimidex) CAS 120511-73-1
Letrazole (Femara) CAS 112809-51-5
Geslachtsverhoging
Cialis (Tadalafil) CAS 171596-29-5
Sildenafilcitraat () CAS 171599-83-0
Sildenafil Mesylate /
Vardenafilwaterstofchloride (Levitra) CAS 224785-91-5
HCL CAS 119356-77-3
Dutasteride (Avodart) CAS 164656-23-9
Finasteride CAS 98319-26-7
Yohimbinehcl CAS 65-19-0
Oplosmiddelen voor Steroïden
Benzyl Benzoate CAS 120-51-4
Benzyl Alcohol CAS 100-51-6
De Olie van het druivenzaad CAS 85594-37-2
Ethyloleaat CAS 111-62-6
Guaiacol CAS 90-05-1
Polysorbate 80 (Tween 80) CAS 9005-65-6
Polyethyleenglycol (PIN) CAS 25322-68-3
Propyleenglycol CAS 57-55-6
MCT-Olie  
SARM-Reeks
Mk-2866 (Ostarine, Enobosarm) CAS 841205-47-8
GW501516 (gsk-516, Cardarine) CAS 317318-70-0
Mk-677 (Ibutamoren) CAS 159634-47-6
S-4 (Andarine, gtx-007) Cas401900-40-1
Lgd-4033 Cas1165910-22-4
SR9009 Cas1379686-30-2
SR9011 Cas1379686-29-9
Yk-11 Cas431579-34-9
RAD140 CAS1182367-47-0
AICAR (Acadesine) CAS 2627-69-2
Polypeptidehormonen
CJC1295 zonder DAC CAS 863288-34-0
CJC1295 met DAC CAS 863288-34-0
Hexarelin CAS 140703-51-1
MGF  
PINmgf  
MT-1 CAS 75921-69-6
MT-2 CAS 121062-08-6
Ghrp-2 CAS 158861-67-7
Ghrp-6 CAS 87616-84-0
Ipamorelin CAS 170851-70-4
Sermorelin CAS 86168-78-7
Oxytocin CAS 50-56-6
TB500 CAS 77591-33-4
Pentadecapeptide BPC 157  
AOD 9604 CAS 221231-10-3
Triptorelin CAS 57773-63-4
Tesamorelin CAS 218949-48-5
DSIP CAS 62568-57-4
Selank  
PT141 CAS 189691-06-3
Gonadorelin CAS 34973-08-5
Epitalon 307297-39-8
IGF-1 LR3 1mg
Gdf-8 1mg
Follistatin 344  
Vet Verlies
T3 het natrium/Cytomel van /Liothyronine CAS 55-06-1
T4/L-Thyroxine Natriumzout CAS 25416-65-3
L-Carnitine CAS 541-15-1
DMAA CAS 13803-74-2
Theobromine CAS 83-67-0
Synephrine CAS 94-07-5
Rimonabant CAS 168273-06-1
Lorcaserinhcl CAS 846589-98-8
CLA (Vervoegd Linoleic Zuur) CAS 2420-56-6
Orlistat  

 

Verpakking & Levering Procédé:

 

1: Voldoende voorraad, zodat kunnen wij levering onmiddellijk bij de eigenlijke dag wanneer de betaling ontvang.

 

2: Verfijnde en professionele logistische agent. Wij nemen de verantwoordelijkheid om onze klanten te voorzien van snelle levering en het verschepen te beveiligen.

 

3: Goedgetraind en gedisciplineerd inpakkend team. Unieke manieren om 10 gram aan 100kg-poeder aan uw bestemming in één keer te verschepen. De snelle en discrete verzending zou voor Gewaarborgde douanepas kunnen worden geschikt.

 

4: Onze bedrijfbelofte om het pakket van cliënten aan zijn handen te leveren veilig, of wij zullen de total-loss en reship op tijd behandelen.

 

5: De naverkoopdienst: Om het even welke vragen of problemen na het ontvangen van het product, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren. De problemen onmiddellijk worden opgelost.

 

Concurrentievoordelen:

 

1. Ons bedrijf is een beroemde farmaceutische fabrikant, die zich in ruw steroid poeder in Vasteland China specialiseren. Het is niet alleen de belangrijke fabrikant van steroïdenpoeder en over de hele wereld farmaceutische grondstoffen op het centrale gebied van China maar ook de uitvoer. Alle poeder is fabriek die direct leveren.

 

2. Onze producten zijn uitgevoerd naar Duitsland, Noorwegen, Polen, Finland, Spanje, het UK, Frankrijk, Rusland, de V.S., Brazilië, Mexico, Australië, Japan, Korea, Thailand, Indonesië, Uruguay en veel andere landen. De maandelijkse output is over 100kgs. Wij koesteren een groot aantal loyale klanten die op gymnastiekgebieden etc. dienen, atletengebieden, medische instelling, klinieken.

 

3. Hoogste kwaliteitsproducten met het concurrerendste tarief. De vrije steekproeven zijn beschikbaar.

 

4. Goed vermomde verpakking. Snel en veilige levering door DHL, TNT, Fedex, HKEMS, UPS, enz.

 

5. Flexibele betalingstermijnen

 

6. Exclusieve klantenservice en de 24/7 online geschikte en nuttige Naverkoopdienst.

 

 

Hoe te om een orde te plaatsen:

 

 
Stap 1 Naam wat uw behoefte (die product, hoeveelheid)
Stap 2 De volledige betaling worden gedaan zodra wij aan een overeenkomst over alle details komen.
Stap 3 Het pakket uit op ontvangstbewijs van betaling worden verscheept.
Stap 4 De informatie over pakket worden aangeboden (Foto, het volgen aantal)
Stap 5 Tot slot zou u het pakket in 5~9 dagen worden.

 

 

 

Om het even welke vraag, pls voelt vrij om aan me te contacteren.

 

E-mail: sinosource6666@gmail.com            Whatsapp: +86-13657291547

Contactgegevens
Ben

Telefoonnummer : Wickr: sinosource

WhatsApp : +https://api.whatsapp.com/send?phone=8613657291547