Het natuurlijke Anticitraat Clomid CAS van Clomiphene van Oestrogeensteroïden 50 41 9 het Behandelen Gynecologic Ziekten

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: YW
Certificering: GMP, ISO9001, USP, KOSHER
Modelnummer: 50-41-9
Min. bestelaantal: 10 G
Prijs: negotiate
Verpakking Details: Discreet Pakket of zonodig
Levertijd: 3 ~ 5 werkdagen
Betalingscondities: De directe overboeking van Western Union, van Moneygram, van Bitcoin en van de Bank
Levering vermogen: 5000kg/week
Gebruik: De spierbouw cas: 50-41-9
Analyse: 98% min. Levering: Druk koerier uit.
Karakter: Wit Poeder MF: C32H36ClNO8
E-mail: sinosource6666@gmail.com Whatsapp: +86-13657291547
Wickr: sinobron
Hoog licht:

oestrogeenblocker supplement

,

natuurlijke oestrogeenblocker

Het natuurlijke Witte Poeder CAS van Anti het Citraatclomid van Clomiphene van Oestrogeensteroïden 50 419 voor het Behandelen van Gynecologic-Ziekten
 
Beschrijving:
 
Clomid is gemengde oestrogeenagonist/een antagonist (activator/blocker) die, wanneer verbindend aan de oestrogeenreceptor, het een enigszins verschillende bouw (vorm) dan estradiol aanbrengen. De oestrogeenreceptor vereist band van een oestrogeen of een drug bij zijn bandplaats en ook de band van om het even welk van verscheidene cofactoren bij verschillende plaatsen. Zonder de band van de cofactor, is de oestrogeenreceptor inactief. De verschillende weefsels gebruiken verschillende cofactoren. Sommige van deze cofactoren kunnen aan de complexe oestrogeenreceptor/Clomid binden, maar anderen worden geblokkeerd wegens de verandering in vorm. Het resultaat is dat in sommige die weefsels Clomid als antagonist dienst doet - de cofactor wordt gebruikt in zoverre dat het weefsel niet kan binden en zo de receptor inactief blijft - en in anderen die doet Clomid dienst als agonist (activator), omdat de cofactoren in dat weefsel worden gebruikt kunnen binden.
 
Clomid kan een essentiële rol spelen in het verhinderen van deze neerstorting in atletische prestaties. Zoals voor vrouwen, is het enige echte gebruik voor Clomid het mogelijke beheer van endogene oestrogeenniveaus betwist dichtbij tijd. Dit kan vette verlies en gespierdheid, in het bijzonder op vrouwelijke probleemgebieden zoals deze heupen en dijen verhogen. Clomid nochtans veroorzaakt vaak verontrustende bijwerkingen in (hieronder) besproken vrouwen, en is niet eveneens in de zeer hoge vraag onder deze groep atleten.
 
Clomid wordt ook nu en dan gebruikt periodiek tijdens een steroid cyclus, in een inspanning om natuurlijke testosteronniveaus te verhinderen te verminderen. In vele gevallen kan deze praktijk moeilijk blijken nochtans, vooral wanneer het gebruiken van sterke androgens voor langere perioden.
 
 
Snelle Details:
 
Productnaam: Clomiphenecitraat
CAS: 50-41-9
Verschijning: Wit poeder
Rang: Farmaceutische rang
Pakket: Vermomd pakket; Foliezak
Leveringsdatum: 3-5 het werkdagen
Formule: C32H36ClNO8
Molecuulgewicht: 598.09
Zuiverheid: 99%
Gebruik: Farmaceutische grondstoffen
Verpakking: Vermomd pakket; Foliezak
MOQ: 10g
Betaling: T/T, Western Union, Moneygram
 
 
Toepassing:
 
Toepassingen: Ontwikkeld voor ovariale stimulatie Clomiphene-bevordert het Citraat actief gonadotropins door productie te verhogen; proteïne gebaseerde hormonen essentieel aan een goed functionerend endocrien systeem. Nochtans, terwijl de ovariale stimulatie zijn primair ontwerp was, door zijn aard bevordert het alle gonadotropins binnen het lichaam en verscheidene ander gebruik is gevonden voor dit niet steroidal medicijn, in het bijzonder in de wereld van prestatiesverhoging. Dat is correct, Clomiphene-Citraat aangezien het meest meestal geweten die is geen steroïden is, aangezien het tot een klasse behoort als de Selectieve Modulators wordt bekend van de Oestrogeenreceptor (SERMs) en als het meest al SERMs dient een essentieel doel in hormonale productie. Zoals wij zullen zien, terwijl ovariale stimulatie en prestatiesverhoging zijn misschien zijn gemeenschappelijkste reden voor gebruik vullen vele mensen met Clomiphene-Citraat voor het behandelen van laag testosteron, gelijkend op de aanvulling van aromataseinhibitors om aan dit eind te ontmoeten.
 
Het Clomiphenecitraat leidt zelden tot libidokwesties, die een probleem met Nolvadex kunnen zijn. Om deze reden verkiezen sommigen het boven Nolvadex. Anderen, wie die kwestie met Nolvadex niet hebben, kunnen die drug verkiezen. Allebei zijn efficiënt om natuurlijke testosteronproductie te herstellen. Ik heb een lichtjes beter advies van Clomiphene-Citraat voor doeltreffendheid, maar waar een persoon Clomiphene-van Citraat voor emotionele gevolgen, niet houdt of Nolvadex om welke reden ook verkiest, is Nolvadex een volkomen aanvaardbaar substituut.
 
 
COA:
 
Tests Analysenorm Resultaten
Identificatie Ben in overeenstemming Ben in overeenstemming
Absorbering ≤0.30% Ben in overeenstemming
Specifieke Omwenteling +39°~ +43° +39.5°
Chromatografiezuiverheid Ben in overeenstemming Ben in overeenstemming
17α-isomeer ≤0.50% 0,40%
Organische Vluchtige Onzuiverheden Ben in overeenstemming Ben in overeenstemming
Verlies bij het Drogen ≤0.50% 0,32%
Residu op Ontsteking ≤0.10% 0,01%
Analyse 97~101% 99.02%
Conclusie Ben in overeenstemming zijn met USP31-Norm
 
Het Gebruik van het Clomifenecitraat:
 
Het Clomiphenecitraat is een SERM die specifiek als vruchtbaarheidshulp toe te schrijven aan zijn capaciteit wordt gebruikt om de versie van gonadotropins te verbeteren. Clomid heeft de capaciteit om zich negatief te verzetten terugkoppelt van oestrogenen op de hypothalamic-slijmachtig-ovariaal-As. Dit zal de versie van Luteinizing-Hormoon (links) en Follikel Bevorderend Hormoon (FSH) beduidend verhogen. Door gonadotropin versie te verhogen, kan dit tot het ei leiden die, daardoor verhogend de kans van conceptie worden vrijgegeven.
 
Clomid draagt ook sterke anti-oestrogeeneigenschappen die zouden kunnen therapeutisch worden gebruikt, maar zijn anti-oestrogeeneigenschappen worden het meest meestal geassocieerd met anabool steroid gebruik. Het testosteron en vele testosteron afgeleide steroïden hebben de capaciteit om in oestrogeen door de interactie van het testosteron met het aromataseenzym om te zetten. Aangezien de oestrogeenniveaus toenemen, kan dit tot gynecomastia en bovenmatig waterbehoud leiden. Het zwaar waterbehoud kan hoge bloeddruk ook bevorderen. Door met Clomid tijdens anabool steroid gebruik aan te vullen, zal SERM aan de oestrogeenreceptoren binden, daarom verbiedend het oestrogeenhormoon van het binden. Dit kan zeer nuttig zijn in het bestrijden van gynecomastia, zoals wanneer Clomid aan de receptor bindt het oestrogeen verhindert het borstweefsel te bevorderen. Het kan een positieve invloed op waterbehoud ook hebben, maar aangezien het actief de geen niveaus zal verminderen van het serumoestrogeen is het soms niet genoeg.
 
Clomid bezit ook goed werkende trekken die aan het anabole steroid gebruikers post anabole steroid gebruik voordelig zijn. Specifiek verwijzen wij naar Postcyclustherapie (PCT). Bij mensen, heeft Clomid ook de capaciteit om slijmachtig te bevorderen om meer links en FSH vrij te geven, dat op zijn beurt verbeterde natuurlijke testosteronproductie zullen bevorderen. Dit is uiterst voordelig aan de anabole steroid gebruikers postcyclus aangezien de natuurlijke testosteronniveaus zeer lage die toe te schrijven aan afschaffing door anabool steroid gebruik wordt veroorzaakt zullen zijn.
 
 
De Dosering van het Clomifenecitraat:
 
Grotendeels, zullen de gebruikers dosissen de drug tussen 25mgs aan 150mgs per dag op een verenigbare basis handhaven. Vaak op zullen de tijdengebruikers de samenstelling laden gebruikend dosissen tussen 200-300mgs op de eerste dag van hun post-cyclustherapie en dan „uitzien“ de verdere dosissen verminderen. Nochtans, kunnen de bijwerkingen verbonden aan grote dosissen de samenstelling de capaciteiten van sommige individuen belemmeren om dit te doen.
 
 
In termen van het doseren lengte, schijnt het dat minstens 3 weken van de therapie van het clomiphenecitraat door gebruikers wordt geadviseerd. Van cursus, heeft elk hun eigen voorkeur samen met individuele terugwinningsprogramma's. Ook, zullen de types van gebruikte samenstellingen en de duur van een cyclus, natuurlijk, de tijd beïnvloeden het voor een gebruiker om neemt terug te krijgen en de behoefte aan een lange post-cyclustherapie.
 
 
Kok Recipe:
 
1, Deca voor 10 gram 50 ml @ 200 mg/ml
10 grampoeder
32,50 van de sesamml olie
2.5ml BEDELAARS 5%
7.50ml BB 15%
 
2. 160mg/ml @250ml
40 grampoeder 30ml
162,5 van de sesamml olie
12.5ml BEDELAARS 5%
37.5ml BB 15%
 
3,1000 ml Deca (150mg/ml)
150 grampoeder
687,5 van de sesamml olie
50 ml-BEDELAARS 5%
150 ml BB 15%
 
4.deca 400mg/ml voor 500ml
200 grampoeder (150ml)
250 van de sesamml olie
25ml BEDELAARS 5%
75ml BB 15%
 
5.100 ml Deca (300mg/ml)
30 grampoeder 22.5ml
57,5 van de sesamml olie
5 ml-BEDELAARS 5%
15 ml BB 15%
 
 
Het Effect van het Clomifenecitraat:
 
De mannelijke bodybuilders die anabole androgene steroïden cirkelen (aas) hebben geconstateerd dat uit dezelfde mechanismen van verhoogd links (luteinizing hormoon) kunnen worden voordeel gehaald om totale testosteronniveaus te verhogen. vandaar dat clomid is populair in postcyclustherapie (PCT) onder zij die anabole steroïden cirkelen. aangezien clomid capaciteit om aan de oestrogeenreceptoren, heel erg zoals nolvadex, in mannelijke gebruikers heeft te binden die estrogenic samenstellingen zoals testosteron in werking stellen, kunnen dianabol, en deca-durabolin, het als gynecomastiabehandeling (anti-gyno) worden gebruikt. nochtans, clomid is een vrij zwakke anti-gynohulp, en voor dat doel zelden gebruikt. wegens zijn capaciteit om testosteronniveaus op te voeren, is het gezet op de wada (het agentschap van de wereldantidoping) lijst van onwettige smerende agenten in sport.

 

 

 

Ons voordeel:


1, Hoog - kwaliteit met concurrerende prijs:
1) Norm: Ondernemingsnorm
2) Alle Purity≥98%
3) Wij zijn fabrikant en kunnen hoogte - kwaliteitsproducten van fabrieksprijs voorzien.

 

2, snel en veilige levering
1) Het pakket kan binnen 24 uren na betaling worden gestuurd. Het volgen beschikbaar aantal
2) Beveilig en discrete verzending. Diverse vervoersmethodes voor uw keus.
3) Tarief ≥99% van de douanepas
4) Wij hebben onze eigen agent/remailer/verdeler die ons kan helpen onze zeer snel en veilige producten verschepen, en wij hebben daar voorraad binnen voor het overbrengen.

 

3, over de hele wereld hebben wij cliënten.
1) De professionele dienst en de rijke ervaring maken klanten bij gemak voelen, ontmoeten de adequate voorraad en de snelle levering hun wens.
2) De markt koppelt terug en de goederen terugkoppelen zullen worden gewaardeerd, is de samenkomende eis van klanten onze verantwoordelijkheid.
3) Hoog - kwaliteit, concurrerende prijs, snelle levering, prima de dienstaanwinst het vertrouwen en lof van de klanten.

 

 

Hete verkopende producten:

 

1 Testosteron Enanthate CAS: 315-37-7
2 Testosteronacetaat CAS: 1045-69-8
3 Testosteronpropionaat CAS: 57-85-2
4 Testosteron Cypionate CAS: 58-20-8
5 Testosteron Phenylpropionate CAS: 1255-49-8
6 Testosteron Isocaproate CAS: 15262-86-9
7 Testosteron Decanoate CAS: 5721-91-5
8 Testosteron Undecanoate CAS: 5949-44-0
9 Sustanon 250  
11 Turinabol CAS: 855-19-6
12 Mondelinge Turinabol CAS: 2446-23-3
13 Stanolone CAS: 521-18-6
14 Nandrolone Decanoate (DECA) CAS: 360-70-3
15 Nandrolone Cypionate CAS: 601-63-8
16 Nandrolone Phenypropionate (NPP) CAS: 62-90-8
17 Boldenoneacetaat CAS: 2363-59-9
18 Boldenone (Equipoise) Undecylenate CAS: 13103-34-9
19 Drostanolonepropionaat (Masteron) CAS: 521-12-0
20 Drostanolone Enanthate CAS: 472-61-1
21 Methenoloneacetaat (Primobolan) CAS: 434-05-9
22 Methenolone Enanthate CAS: 303-42-4
23 Trenboloneacetaat CAS: 10161-34-9
24 Trenbolone Enanthate  
25 Het Carbonaat van Trenbolonehexahydrobenzyl CAS: 23454-33-3
26 Epiandrosterone CAS: 481-29-8

Mondelinge Steroïden
27 Anavar CAS: 53-39-4
28 Anadrol CAS: 434-07-1
29 Winstrol CAS: 10418-03-8
30 Dianabol CAS: 72-63-9
31 Superdrol CAS: 3381-88-2

Anti-oestrogeen
32 Tamoxifencitraat (Nolvadex) CAS: 54965-24-1
33 Clomiphenecitraat (Clomid) CAS: 50-41-9
34 Toremifenecitraat (Fareston) CAS: 89778-27-8
35 Femara CAS: 112809-51-5
36 Aromasin CAS: 107868-30-4
37 Proviron CAS: 1424-00-6
38 Arimidex CAS: 120511-73-1
39 Formestane CAS: 566-48-3
40 Cabergoline (Caber) CAS: 81409-90-7
41 Finasteride CAS: 98319-26-7
42 Dutasteride CAS: 164656-23-9

SARM
43 Ostarine (mk-2866) CAS: 841205-47-8
44 Cardarine (GW-501516) CAS: 317318-70-0
45 Andarine (S4) CAS: 401900-40-1
46 Ligandrol (lgd-4033) CAS: 1165910-22-4
47 Ibutamoren (mk-677) CAS: 159752-10-0
48 RAD140 CAS: 118237-47-0
49 SR9009 CAS: 1379686-30-2
50 YK11 CAS: 431579-34-9

Geslachtsverhoging
51 Avanafil CAS: 330784-47-9
52 Vardenafil CAS: 224785-91-5
53 Dapoxetinewaterstofchloride CAS: 119356-77-3
54 Tadalafil CAS: 171596-29-5
56 Vardenafilwaterstofchloride CAS: 431579-34-9
57 Waterstofchloride CAS: 431579-34-9
58 Yohimbinewaterstofchloride CAS: 65-19-0

 

Peptides:

 

Productnaam Specificatie
ACE 031 1 mg/vial, 10 flesjes/uitrusting
Follistatin 315 1 mg/vial, 10 flesjes/uitrusting
Follistatin 344 1 mg/vial, 10 flesjes/uitrusting
MGF 2 mg/vial, 10 flesjes/uitrusting
PIN - MGF 2 mg/vial, 10 flesjes/uitrusting
DSIP 2 mg/vial, 10 flesjes/uitrusting
TB500 2 mg/vial, 10 flesjes/uitrusting
Oxytocin 2 mg/vial, 10 flesjes/uitrusting
Hexarelin 2 mg/vial, 10 flesjes/uitrusting
Triptorelin 2 mg/vial, 10 flesjes/uitrusting
Ipamorelin 2 mg/vial, 10 flesjes/uitrusting
Sermorelin 2 mg/vial, 10 flesjes/uitrusting
Gonadorelin 2 mg/vial, 10 flesjes/uitrusting
Tesamorelin 2 mg/vial, 10 flesjes/uitrusting
BPC 157 2 mg/vial, 10 flesjes/uitrusting
Aod-9604 2 mg/vial, 10 flesjes/uitrusting
H 176-191 2 mg/vial, 10 flesjes/uitrusting
Cjc-1295 2 mg/vial, 10 flesjes/uitrusting
CJC-1295 DAC 2 mg/vial, 10 flesjes/uitrusting
Ghrp-2 5 mg/vial, 10 flesjes/uitrusting
Ghrp-6 5 mg/vial, 10 flesjes/uitrusting
Selank 5 mg/vial, 10 flesjes/uitrusting
Ghrp-2 10 mg/vial, 10 flesjes/uitrusting
Ghrp-6 10 mg/vial, 10 flesjes/uitrusting
Epitalon 10 mg/vial, 10 flesjes/uitrusting
PT-141 10 mg/vial, 10 flesjes/uitrusting
Gonadorelin 10 mg/vial, 10 flesjes/uitrusting
Melanotan II 10 mg/vial, 10 flesjes/uitrusting
Prohormones
Mentabolan 4-DHEA
Trenavar 7-keto
Methylstenbolone 6OXO
Epistane Superdrol
Epiandrosterone Dimethazine
Arimistane Halovar
ATD Halodrol
6BRO MAXLMG
DHEA Hexadrone
1-DHEA Furazanbol
Mesterone Andro-4-ONO-3,11,17 trione

 

Als u in onze producten geinteresseerd bent, heet welkom om me over gedetailleerde informatie te raadplegen.

 

E-mail: sinosource6666@gmail.com                                 Whatsapp: +86-13657291547

 

 

 

Contactgegevens
Ben

Telefoonnummer : Wickr: sinosource

WhatsApp : +8613657291547