502 Bad Gateway


nginx
Poeder van het Stanozol het Witte Ruwe Hormoon, de Spierbouw Supplementen99% Zuiverheid

Poeder van het Stanozol het Witte Ruwe Hormoon, de Spierbouw Supplementen99% Zuiverheid

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: YW
Certificering: ISO9001, GMP, USP, KOSHER
Modelnummer: 10418-03-8
Min. bestelaantal: 10 gram
Prijs: negotiate
Verpakking Details: Discreet vermomd pakket en zonodig
Levertijd: 3-7 werkdagen
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, T/T, Bitcoin
Levering vermogen: 1000 KG/month
CAS:: 10418-03-8 Zuiverheid:: 99%
Verschijning:: Wit Kristallijn Poeder Het verschepen Tijd:: 3-7 Werkdagen
Gebruik:: De Bodybuilding&athletesconcurrentie Druk uit:: Fedex., DHL, EMS. De Post van Hongkong, enz.
E-mail: sinosource6666@gmail.com Whatsapp: +86-13657291547
Wickr: sinobron
Hoog licht:

spier die anabole steroïden bouwt

,

anabole wettelijke steroïden

Witte Poeder van Stanozol van hoogste Kwaliteits het Mondelinge Anabole Steroïden voor Spier het Bereiken

 

Snelle details:

 

Productnaam Stanozolol
Andere naam Winstrol
Website  
CAS-registeraantal 10418-03-8
EINECS 233-894-8
Moleculaire formule C21H32N2O
Molecuulgewicht 328.49
Contact whatsapp: +8618872220784
Analyse 99%
Verschijning Wit poeder
Pakket 1kg/aluminium foliezak of zonodig
Gebruik kan als farmaceutisch materiaal worden gebruikt
Minimumordehoeveelheid 10g
Het verschepen belangrijke tijd Binnen 24 uren na het ontvangen van de betaling
Betalingsopties Western Union, MoneyGram, T/T, Bitcoins
Prijs Onderhandeld
Het verschepen Druk levering met DHL uit, EMS, Fedex, HKEMS, TNT, UPS (binnen 3-7days na betaling)

 

 

Beschrijving:

 

Voor anabole steroid drugs, kan eiwitsynthese bevorderen, eiwitgluconeogenesis remmen, bloedcholesterol verminderen en acyl drie de olie van Gan, het deposito van calcium en fosfor bevorderen en het effect van de beendermergafschaffing verminderen, kan de fysieke sterkte, eetlust, gewichtsaanwinst maken. De preventie en de behandeling van erfelijk angioneurotisch oedeem; Streng trauma, chronische besmetting, ondervoeding en andere ziekte.

 

Het Stanozolol-hormoon is niet passend om massa te bouwen; hoogst anabool en zeer lichtjes androgeen is dit steroïden veel geschikter voor sterkte en knipsel. wegens zijn capaciteit aan dramatisch lagere SHBG zou het in een het ophopen cyclus kunnen worden gebruikt aangezien een middel om andere hormonen efficiënter te maken verhoogt, vrij testosteron en zal zelfs aanwinsten aan een sterkere graad hard maakt maar op de lange termijn veel voordeliger het meest andere steroïden om vinden te zijn; dit echt is één van de weinig steroïden wij scherpe steroïden kunnen passend etiketteren. Voor zij die kiezen, Winstrol-zouden de dosissen 50mg per dag kunnen een weinig aan een het ophopen cyclus bij het einde toevoegen die voordelen opleveren zoals besproken maar in het algemeen is het niet onze beste optie.

 

Zonder twijfel is Stanozolol veel voordeliger aan een scherpe cyclus dan het een het ophopen cyclus en veel gymnastiekratten en concurrerend bodybuilderssupplement met deze steroïden voor enkel dat doel is. De standaardwinstrol-dosissen zullen over het algemeen in 50mg per dagwaaier 6-8 weken met sommige individuen vallen die zo hoog verkiezen te gaan zoals 100mg per dag voor de volledige duur van gebruik. Dit is een beetje van een hoge dosis en kan aan de lever vrij zwaar zijn aangezien het zeer lever is en kan verder

buig werkelijk uw lipidenprofielen op een negatieve manier. Wij kunnen nochtans een uitzondering met een hogere Winstrol-dosissen maken maar slechts op manier op korte termijn maar het kan zeer nuttig zijn.

De Winstroldosissen 100mg per dag voor de concurrerende bodybuilder laatste 10-14 dagen vóór de concurrentie kunnen zeer nuttig zijn en aangezien dit een zeer korte periode is de lever en de lipidekwesties zijn niet groot van een zorg. Vele concurrerende bodybuilders zullen met het Stanozolol-hormoon bij 50mg per dag 6 weken aanvullen en zullen het dan tot 100mg elk dagrecht vóór een show voor de laatste twee weken verhogen om een extra niveau van hardheid aan hun lichaamsbouw werkelijk toe te voegen.

 

COA:

 

TESTpunten SPECIFICATIE RESULTATEN
Beschrijving Wit of bijna Wit Kristallijn Poeder Wit Poeder
Identificatie Positief Positief
Analyse 97.00~103.00% 99.38%
Verlies bij het Drogen 0.5%max 0,25%
Smeltpunt 95~99ºC 96.0~98.0ºC
Specifieke Omwenteling +48°~+51° +49.0°
Organische Vluchtige Onzuiverheden ontmoet requirments. Is in overeenstemming
Overblijvende Oplosmiddelen ontmoet requirments. Is in overeenstemming
Conclusie De specificatie is met USP32-norm in overeenstemming

 

Toepassingen:

 

Het mondelinge gebruik van stanozolol kan een diepgaande invloed op niveaus van SHBG (geslachts hormoon-bindende globuline) ook hebben. Dit is een kenmerk van alle anabole/androgene steroïden, nochtans in dit verband maken zijn kracht en vorm van beleid Winstrol bijzonder opmerkelijk. Sinds plasma bindende proteïnen zoals SHBG-handeling steroid hormonen tijdelijk om te beperken van het uitoefenen van activiteit, zou dit effect een groter percentage van vrij (unbound) steroid hormoon in het lichaam verstrekken. Dit kan een efficiënt mechanisme bedragen waarin stanozolol de kracht van gelijktijdig gebruikte steroïden kon verhogen. Dit doel bevorderen kon men ook toevoeging Proviron, die een uiterst hoge affiniteit voor SHBG heeft. Deze affiniteit kan Proviron veroorzaken om andere zwakkere substraten voor SHBG (zoals testosteron) te verplaatsen, een ander mechanisme waarin het vrije hormoonniveau kan worden verhoogd. Toevoegen van Winstrol en Proviron aan uw volgende testosteroncyclus kan daarom zeer nuttig blijken, duidelijk verbeterend de vrije staat van dit machtige spier de bouwandrogen.

 

Dosering:

 

Winstroldosissen voor het Ophopen cyclus:

 

Anabole die steroid Stanozolol, het meest meestal als Winstrol of Winny wordt bekend is voor de meeste mensen een slechte keus voor het ophopen. Het Stanozolol-hormoon is niet passend om massa te bouwen; hoogst anabool en zeer lichtjes androgeen is dit steroïden veel geschikter voor sterkte en knipsel. wegens zijn capaciteit aan dramatisch lagere SHBG zou het in een het ophopen cyclus kunnen worden gebruikt aangezien een middel om andere hormonen efficiënter te maken verhoogt, vrij testosteron en zal zelfs aanwinsten aan een sterkere graad hard maakt maar op de lange termijn veel voordeliger het meest andere steroïden om vinden te zijn; dit echt is één van de weinig steroïden wij scherpe steroïden kunnen passend etiketteren. Voor zij die kiezen, Winstrol-zouden de dosissen 50mg per dag kunnen een weinig aan een het ophopen cyclus bij het einde toevoegen die voordelen opleveren zoals besproken maar in het algemeen is het niet onze beste optie.

 

Winstroldosissen voor Scherpe cyclus:

 

Zonder twijfel is Stanozolol veel voordeliger aan een scherpe cyclus dan het een het ophopen cyclus en veel gymnastiekratten en concurrerend bodybuilderssupplement met deze steroïden voor enkel dat doel is. De standaardwinstrol-dosissen zullen over het algemeen in 50mg per dagwaaier 6-8 weken met sommige individuen vallen die zo hoog verkiezen te gaan zoals 100mg per dag voor de volledige duur van gebruik. Dit is een beetje van een hoge dosis en kan aan de lever vrij zwaar zijn aangezien het zeer lever is en kan uw lipidenprofielen op een negatieve manier werkelijk verder buigen. Wij kunnen nochtans een uitzondering met een hogere Winstrol-dosissen maken maar slechts op manier op korte termijn maar het kan zeer nuttig zijn. De Winstroldosissen 100mg per dag voor de concurrerende bodybuilder laatste 10-14 dagen vóór de concurrentie kunnen zeer nuttig zijn en aangezien dit een zeer korte periode is de lever en de lipidekwesties zijn niet groot van een zorg. Vele concurrerende bodybuilders zullen met het Stanozolol-hormoon bij 50mg per dag 6 weken aanvullen en zullen het dan tot 100mg elk dagrecht vóór een show voor de laatste twee weken verhogen om een extra niveau van hardheid aan hun lichaamsbouw werkelijk toe te voegen.

 

Gevolgen van Stanozolol:

 

Stanozolol is geen anabole om steroïden het meest zou etiketteren als „het ophopen steroïden“ ondanks het die worden gebruikt om spier te bestrijden die ziekten verspillen. Voor de atleet die kijkt om dit op te hopen is geen grote keus. Sommige atleten zullen het in een het ophopen fase buiten het seizoen voor de sterke vermindering van SHBG gebruiken het kan brengen zodat andere hormonen efficiënter zijn, maar dit is geen zeer slimme praktijk. Stanozolol is niet wat wij de gevaarlijkste steroïden op om het even welke manier zouden roepen, maar het is niet de ook niet vriendschappelijke bijwerking. Het gebruik wordt het best bewaard voor wanneer het hormoon de meeste voordelen zal verstrekken.

Belangrijke Nota: Het vrouwelijke gebruik buiten het seizoen kan efficiënter zijn dan mannelijk gebruik buiten het seizoen aangezien de vrouwen gevoeliger zijn voor het hormoon en kan meer uit het krijgen. Nochtans, zijn er betere opties buiten het seizoen voor de meeste vrouwen en zij zullen het ook beter voor andere periodes van gebruik gespaard vinden.

 

Het is moeilijk te zeggen als het scherpe of atletische gebruik het beste gebruik voor Stanozolol is aangezien het voor allebei zeer efficiënt kan zijn. Dit is steroïden die de capaciteit hebben sterkte en zonder heel wat gewichtsaanwinst beduidend om te verhogen. Dit maakt tot het uitstekende steroïden voor vele atleten. De sterkte betekent niet alleen macht maar kan zowel macht als snelheid betekenen, en de macht en de snelheid zijn de naam van het spel voor vele atleten. Stanozolol is ook getoond om een positieve invloed op peessterkte evenals beensterkte (herinner me het heeft gebruikt om osteoporose) te hebben te behandelen. Er zijn zij die over pijn lijdende verbindingen wanneer het gebruiken van Stanozolol klagen en sommigen zeggen die in explosieve sporten niet het om die reden zouden moeten gebruiken, maar de juiste opleiding, een juist dieet en aanvullingsplan en het juiste gebruik maken tot dit een zeer gemakkelijke te vermijden kwestie. Als het zulk een strenge kwestie was zou dit geen steroïden zijn die zijn geweest en voortdurend in bijna elke sport over de bol gevonden.

 

Belangrijke Nota: De gezamenlijke pijn soms verbonden aan Stanozolol is het meest meestal door zij die het in een scherpe cyclus, in het bijzonder bodybuilders en hardcore gymnastiekratten gebruiken. De steroïden zullen in een scherpe cyclus aan het eind van de het vaakst cyclus tonen wanneer het individu reeds mager en droger is dan normaal. Wanneer wij uiterst mager zijn en droog het niet ongewoon voor onze verbindingen om is pijn te doen, vooral wanneer wij krachtig opleiden. Sommige bodybuilders en sommige atleten zullen een lage dosis Nandrolone gebruiken helpen de pijn lijdende verbindingen tijdens deze fase bestrijden.

Wij worden dan verlaten met scherp gebruik zelf. Stanozolol is één van de beste keuzen voor een scherpe cyclus aangezien het harder en meer bepaald kijkt zal produceren. Deze blik zal niet verschijnen zal als u niet reeds mager bent maar nog beter een magere lichaamsbouw maken kijken. Het is ook een groot punt voor het bewaren van sterkte die vaak wordt verloren wanneer hard op dieet zijn dichtbij is. Hard zal het op dieet zijn dat noodzakelijk van lage warmteopname vergezeld gaat vaak in sterkteverlies resulteren en Stanozolol kan helpen dit verlies verminderen. Het is ook grote steroïden want het bewaren van magere massa die vaak voor dezelfde redenensterkte wordt verloren verminderd is. Wij kunnen niet zeggen Stanozolol met deze bedoeling de beste steroïden is, maar het speelt een rol en is een ingestemde met toevoeging aan een algemeen scherp plan.

 

Verwante producten:

 

Productnaam CAS No.
Testosteronreeks
Testosteron Enanthate CAS 315-37-7
Testosteronbasis CAS 58-22-0
Testosteronacetaat CAS 1045-69-8
Testosteronpropionaat CAS 57-85-2
Testosteron Cypionate CAS 58-20-8
Testosteron phenylpropionate CAS 1255-49-8
Testosteron Isocaproate CAS 15262-86-9
Testosteron Decanoate CAS 5721-91-5
Testosteron Sustanon 250 /
Testosteron Undecanoate CAS 5949-44-0
Fluoxymesterone (Halotestin) CAS 76-43-7
17-Methyltestosterone CAS 58-18-4
Mestanolone CAS 521-11-9
Mesterolone (Proviron) CAS 1424-00-6
Mondelinge Turinabol CAS 2446-23-3
17a-methyl-1-testosteron CAS 65-04-3
Clostebolacetaat (Turinabol) CAS 855-19-6
1-testosteron CAS 65-06-5
Nandrolonereeks
Nandrolone CAS 434-22-0
Nandrolone Decanoate (DECA) CAS 360-70-3
Nandrolone Phenypropionate (Durabolin) CAS 62-90-8
Stanolone (Androstanolone) CAS 521-18-6
Mibolerone CAS 3704-09-4
Nandrolone Propionbate CAS
Nandrolone Cypionate CAS 601-63-8
Trenbolonereeks
Trenboloneacetaat (Finaplix h/Revalor-H) CAS 10161-34-9
Trenbolone Enanthate CAS 10161-33-8
Metribolone (Methyltrienolone) CAS 965-93-5
(Het parabolan) Carbonaat van Trenbolonehexahydrobenzyl CAS 23454-33-3
Trenbolonebasis CAS 10161-33-8
Tibolone CAS 5630-53-5
Boldenonereeks
Boldenonebasis CAS 846-48-0
Boldenone (Equipoise) Undecylenate CAS 13103-34-9
Boldenoneacetaat CAS 2363-59-9
Boldenone Cypionate CAS 106505-90-2
Mondelinge Steroïden
Oxymetholone (Anadrol) CAS 434-07-1
Oxandrolone (Anavar) CAS 53-39-4
Stanozolol (Winstrol) CAS 10418-03-8
Stanozolol (Winstrol) Micro- Poeder CAS 10418-03-8
Dianabol (Metandienone) CAS 72-63-9
Drostanolonereeks
Drostanolonepropionaat (Masteron) CAS 521-12-0
Drostanolone Enanthate CAS 472-61-1
Methasterone (Superdrol) CAS 3381-88-2
Methenolonereeks
Methenolone Enanthate CAS 303-42-4
Methenoloneacetaat/Primobolan CAS 434-05-9
Anti-oestrogeensteroïden
Tamoxifen CAS 10540-29-1
Tamoxifencitraat (Nolvadex) CAS 54965-24-1
Clomiphenecitraat CAS 50-41-9
Toremifenecitraat CAS 89778-27-8
Exemestane (Aromasin) CAS 107868-30-4
Formestane CAS 566-48-3
Anastrozole (Arimidex) CAS 120511-73-1
Letrazole (Femara) CAS 112809-51-5
Geslachtsverhoging
Cialis (Tadalafil) CAS 171596-29-5
Sildenafilcitraat () CAS 171599-83-0
Sildenafil Mesylate /
Vardenafilwaterstofchloride (Levitra) CAS 224785-91-5
HCL CAS 119356-77-3
Dutasteride (Avodart) CAS 164656-23-9
Finasteride CAS 98319-26-7
Yohimbinehcl CAS 65-19-0
Oplosmiddelen voor Steroïden
Benzyl Benzoate CAS 120-51-4
Benzyl Alcohol CAS 100-51-6
De Olie van het druivenzaad CAS 85594-37-2
Ethyloleaat CAS 111-62-6
Guaiacol CAS 90-05-1
Polysorbate 80 (Tween 80) CAS 9005-65-6
Polyethyleenglycol (PIN) CAS 25322-68-3
Propyleenglycol CAS 57-55-6
MCT-Olie  
SARM-Reeks
Mk-2866 (Ostarine, Enobosarm) CAS 841205-47-8
GW501516 (gsk-516, Cardarine) CAS 317318-70-0
Mk-677 (Ibutamoren) CAS 159634-47-6
S-4 (Andarine, gtx-007) Cas401900-40-1
Lgd-4033 Cas1165910-22-4
SR9009 Cas1379686-30-2
SR9011 Cas1379686-29-9
Yk-11 Cas431579-34-9
RAD140 CAS1182367-47-0
AICAR (Acadesine) CAS 2627-69-2
Polypeptidehormonen
CJC1295 zonder DAC CAS 863288-34-0
CJC1295 met DAC CAS 863288-34-0
Hexarelin CAS 140703-51-1
MGF  
PINmgf  
MT-1 CAS 75921-69-6
MT-2 CAS 121062-08-6
Ghrp-2 CAS 158861-67-7
Ghrp-6 CAS 87616-84-0
Ipamorelin CAS 170851-70-4
Sermorelin CAS 86168-78-7
Oxytocin CAS 50-56-6
TB500 CAS 77591-33-4
Pentadecapeptide BPC 157  
AOD 9604 CAS 221231-10-3
Triptorelin CAS 57773-63-4
Tesamorelin CAS 218949-48-5
DSIP CAS 62568-57-4
Selank  
PT141 CAS 189691-06-3
Gonadorelin CAS 34973-08-5
Epitalon 307297-39-8
IGF-1 LR3 1mg
Gdf-8 1mg
Follistatin 344  
Vet Verlies
T3 het natrium/Cytomel van /Liothyronine CAS 55-06-1
T4/L-Thyroxine Natriumzout CAS 25416-65-3
L-Carnitine CAS 541-15-1
DMAA CAS 13803-74-2
Theobromine CAS 83-67-0
Synephrine CAS 94-07-5
Rimonabant CAS 168273-06-1
Lorcaserinhcl CAS 846589-98-8
CLA (Vervoegd Linoleic Zuur) CAS 2420-56-6
Orlistat  

 

Verpakking & Levering Procédé:

 

1 voldoende voorraad, zodat kunnen wij levering onmiddellijk bij de eigenlijke dag wanneer de betaling ontvang.

 

2 verfijnde en professionele logistische agent. Wij nemen de verantwoordelijkheid om onze klanten te voorzien van snelle levering en het verschepen te beveiligen.

 

3 goedgetraind en gedisciplineerd inpakkend team. Unieke manieren om 10 gram aan 100kg-poeder aan uw bestemming in één keer te verschepen. De snelle en discrete verzending zou voor Gewaarborgde douanepas kunnen worden geschikt.

 

4 de verpakkingsbeelden en het vastspijkeren de code worden verstrekt binnen 18 uren na het ontvangen van de betaling. De bijgewerkte het volgen informatie zal elke andere dag worden verstrekt.

 

5 de naverkoopdienst: Om het even welke vragen of problemen na het ontvangen van het product, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren. De problemen voor u onmiddellijk worden opgelost.

 

Concurrentievoordelen:


1. Ons bedrijf is een beroemde farmaceutische fabrikant, die zich in ruw steroid poeder in Vasteland China specialiseren. Het is niet alleen de belangrijke fabrikant van steroïdenpoeder en over de hele wereld farmaceutische grondstoffen op het centrale gebied van China maar ook de uitvoer. Alle poeder is fabriek die direct leveren.


2. Onze producten zijn uitgevoerd naar Duitsland, Noorwegen, Polen, Finland, Spanje, het UK, Frankrijk, Rusland, de V.S., Brazilië, Mexico, Australië, Japan, Korea, Thailand, Indonesië, Uruguay en veel andere landen. De maandelijkse output is over 100kgs. Wij koesteren een groot aantal loyale klanten die op gymnastiekgebieden etc. dienen, atletengebieden, medische instelling, klinieken.


3. Hoogste kwaliteitsproducten met het concurrerendste tarief. De vrije steekproeven zijn beschikbaar.


4. Goed vermomde verpakking. Snel en veilige levering door DHL, TNT, Fedex, HKEMS, UPS, enz.


5. Flexibele betalingstermijnen.


6. Exclusieve klantenservice en de 24/7 online geschikte en nuttige Naverkoopdienst.

 

 

Hoe te om een orde te plaatsen:

 

 
Stap 1 Naam wat uw behoefte (die product, hoeveelheid
Stap 2 De volledige betaling worden gedaan zodra wij aan een overeenkomst over alle details komen.
Stap 3 Het pakket uit op ontvangstbewijs van betaling worden verscheept.
Stap 4 De informatie over pakket worden aangeboden (Foto, het volgen aantal)
Stap 5 Tot slot zou u het pakket in 5~9 dagen worden.

 

 

 

Om het even welke vraag, pls voelt vrij om aan me te contacteren.

 

E-mail: sinosource6666@gmail.com       Whatsapp: +86-13657291547

 

Wickr: sinosource

Contactgegevens
Ben

Telefoonnummer : Wickr: sinosource

WhatsApp : +https://api.whatsapp.com/send?phone=8613657291547