Farmaceutische Injecteerbare Witte Masteron-Steroïden Drostanolone Enanthate voor Bodybuilding

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: YW
Certificering: ISO9001, GMP, USP, KOSHER
Modelnummer: 472-61-145
Min. bestelaantal: 10 gram
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Discreet vermomd pakket of zonodig
Levertijd: 3-7 werkdagen
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, T/T, Bitcoin
Levering vermogen: 5000 kg/month
CAS:: 472-61-145 Zuiverheid:: 99%
Mw:: 416.64 MF:: C27H44O3
Gebruik:: Bodybuilding Verschijning:: Wit poeder
Hoog licht:

De Steroïden van de spieraanwinst

,

synthetische anabole steroïden

Farmaceutische Injecteerbare Witte Masteron-Steroïden Drostanolone Enanthate voor Bodybuilding

 

 

Snelle details:

 

Productnaam Drostanolone Enanthate
CAS No. 13425-31-5
Synoniemen Masteron Enanthate
Moleculaire Formule C27H44O3
Molecuulgewicht 416,637 g·mol−1
Zuiverheid 99% min
Gebruik Aanwinstenspier
Karakter Wit kristallijn poeder
Rang Farmaceutische Rang
Norm USP, CP
Leveringsmethode EMS, DHL, TNT, Fedex

 

Beschrijving:

Drostanolone Enanthate of Masteron Enanthate is gewoonlijk steroïden aanvankelijk in 1959 door Syntex worden gecreeerd en over de zwarte/ondergronds marktplaats die slechts nu verstrekt. Het absoluut is vaak een type van anabole androgene steroïden die meestal op Drostanolone-Propionaat a.k.a kunnen worden gebaseerd. Masteron die nu is beëindigd.

De term anabole androgene steroïden verwijzen naar hoe de drug cellen tog rij veroorzaakt en de verbetering van de algemeen mannelijke ontwikkeling van het kenmerken bijvoorbeeld haar en spiergrootte beïnvloedt. Androgens verwijzen voor het mannelijke testosteron van geslachtshormonen bijvoorbeeld terwijl anabolism de bouw van cellen als het metabolisme betekent.

Masteron, welke Drostanolone Enanthate weg meestal gebaseerd is, werd aanvankelijk gebruikt als gedeelte van uw remedie voor de inoperabele mensen van borstkanker binnen de jaren '70 en de jaren '80. Maar toch liep het uiteindelijk binnen de recente jaren '80 en de vroege jaren '90 terug aangezien andere therapie veel belangrijker werd. Terwijl Drostanolone door FDA als anabole steroïden wordt gemachtigd, vervaardigt geen apotheek binnen de V.S. het momenteel.

Aangezien Masteron tot bekendheid voor zijn therapeutische gevolgen toenam, begonnen de bodybuilders het voor wedstrijdvoorbereiding te gebruiken. Het wordt nu bekeken vrijwel kritiek binnen de prorangen voor zijn gebruik wanneer het snijden voor om het even welke show. De verklaring de steroïden zo nuttig zijn is het feit dat het op dihydrotestosterone a.k.a meestal gebaseerd is. DHT, een geslachtssteroïden en androgen hormoon. Het hormoon Drostanolone is algemeen enkel het DHT-hormoon behalve de structuur is veranderd om ervoor te zorgen dat het hormoon geen metabolisch analyserecht na injectie ondergaat. Deze cursus van actie verhoogt ook de anabole gevolgen voor het hormoon.

Aangezien DHT niet kan worden gearomatiseerd draagt het geen gevaar van estrogenic ongewenste gevolgen bijvoorbeeld gynecomastia, het proces waarin het mannelijke borstweefsel zich bij een abnormaal prijskaartje ontwikkelt. Dit echt is gewoonlijk een veel meer regelmatig gezien als ‚mensendomoren‘ of ‚moobs.‘ Drostanolone zelf wordt absoluut erkend voor zijn gevolgen in dalende oestrogeenniveaus binnen de lichaamsbouw die ook de oorzaak is waarom het partijen superieure resultaten in de lijders van borstkanker had. Dit effect de steroïden dragen leidt tot een verdere firma en tough schijnt naar de lichaamsbouw door scherpe cycli.

Drostanalone draagt een bindende affiniteit naar de androgen receptoren die 500% kunnen zijn groter dan dat van testosteron. Dit bevordert vastere esthetisch in de gelijkaardige tijd als reclame vet verlies aangezien het lipolysis, de analyse van vette cellen binnen de lichaamsbouw kan rechtstreeks beïnvloeden.

 

Masteron Enanthate, die meer behoorlijk Drostanolone Enanthate zou moeten genoemd worden, is lang estered variant van Drostanolone. Drostanolone werd oorspronkelijk op de markt gebracht op de markt van de voorschriftdrug onder de merknaam Masteron, die Drostanolone-Propionaat was (kort estered variant van Drostalonone. De handelsnaam van Masteron zeer snel over het bodybuilding van cirkels wordt aangeslagen, en twee zouden werkelijk als „Drostanolone-Propionaat“ en „Drostanolone Enanthate“ moeten worden bedoeld wegens het feit dat de merknaam Masteron werkelijk een beschrijver voor Drostanolone-Propionaat, en slechts Drostanolone-Propionaat dat is. Nochtans, heeft de handelsnaam van Masteron permanent op de lippen van bodybuilders en atleten, overal geplakt en zodat wordt de Enanthate-variant van Drostanolone nu verwezen naar de hele tijd als Masteron Enanthate. Chemisch, zijn het verschil tussen Masteron-Propionaat en Masteron Enanthate zeer het nauwkeurige zelfde als het verschil tussen Testosteronpropionaat en Testosteron Enanthate. Het basishormoon, dat in dit geval Drostanolone is, wordt gehecht met een Enanthate-ester op zijn 17 bètahydroxylgroep.


Masteron Enanthate is lang estered (en daarom, lang acteren) variant van Masteron, en daarom het best wordt gebruikt in de context van langere cycluslengten (hoger dan 10 – 12 weken of langer). Het wordt het best gebruikt in scherpe cycli, en nog beter voor pre-wedstrijdcycli voor concurrerende bodybuilders. Zij die om het even welke significante sterkteaanwinsten zoeken of om op Masteron toe te nemen Enanthate zeer zal teleurgesteld worden, zoals dit zijn één anabole steroïden die niet zeer indrukwekkend op het gebied van anabole sterkte worden geacht, en in sommige gevallen zwakker in sterkte zou kunnen zijn dan Testosteron. Is de anabole classificatie van Masteron dat van 63 – 130. Is de anabole classificatie van het testosteron door vergelijking 100. Wij kunnen hier zien dat Masteron in het slechtste geval is, over 30% zwakker dan de anabole mogelijkheden van het Testosteron, en in het gunstigste geval het in dit verband 30% sterker dan Testosteron is (waar de receptor bindende affiniteit betrokken is). Zo, terwijl men het tevredenstellen van resultaten van Masteron Enanthate kon absoluut ervaren, zou het in geen geval indrukwekkend of overal dichtbij dramatische reactie in een individu onthullen. Voorts wordt Masteron Enanthate het best gebruikt samen met andere anabole steroïden. Het is solitair gebruik alleen zou kunnen teleurstelling voor de gebruiker opbrengen, vooral als het individu een geen naakte beginner of first-time anabole steroid gebruiker is

 

COA:

 


Test

Analysenorm

Resultaten

Beschrijving

Wit of bijna Wit Kristallijn Poeder

Wit Kristallijn Poeder

Smeltpunt

63ºC-69ºC

65ºC-68ºC

Specifieke Omwenteling

+20º-+30º

+25.6°

Verlies bij het Drogen

≤0.5%

0,32%

Residu op Ontsteking

≤0.1%

0,02%

Analyse

≥97%

98.7%

Conclusie

Ben in overeenstemming zijn met Ondernemingsnorm

 

Toepassingen:

Masteron Enanthate is lang estered (en daarom, lang acteren) variant van Masteron, en daarom het best wordt gebruikt in de context van langere cycluslengten (hoger dan 10 – 12 weken of langer). Het wordt het best gebruikt in scherpe cycli, en nog beter voor pre-wedstrijdcycli voor concurrerende bodybuilders.

De de doseringsvereisten van Masteronenanthate te hoeven niet te zijn hoog dat, maar het wordt geadviseerd om (en normaal handhaven) rond 400mg-weekblad te beginnen. Uiteindelijk, is het afhankelijk bijna helemaal van wat het individu wenst om van de cyclus en de samenstelling zelf te bereiken. De dosering van beginnersmasteron Enanthate begint normaal bij de voornoemde 400mg/week-streek, hoewel vele bodybuilders die het slechts voor zijn anti-estrogenic of pre-wedstrijdgevolgen gebruiken 200mg/week bovenop andere samenstellingen konden gemakkelijk gebruiken. Als het bodyfatpercentage van het individu in dit geval genoeg laag is, zou er significante esthetische voordelen aan de lichaamsbouw zelfs in de doseringswaaier van 200mg/week moeten zijn. De midden en geavanceerde zo hoog zoals 600mg/week of hogere dosissen van Masteron Enanthate (800mg/week of meer) kunnen worden gebruikt, maar zijn bijna volledig onnodig. Zij die wensen om significante hoeveelheden sterkte en grootte van Masteron Enanthate te bereiken zouden moeten wagen dat hoog, maar overwegend de dure aard van deze samenstelling en zijn mogelijkheden, het een afval zou zijn om Masteron Enanthate voor een doel te gebruiken zoals massa en sterkte het bereiken. Voorts worden de mogelijkheden van Masteron begrepen door bijna alle bodybuilders om een esthetische verhoging één te zijn – niet een significante prestatiesverhoging één, en zeker niet een significante grootte en een sterkte ook niet bereikend één.

 

Gevolgen van Masteron Enanthate

Voor het volledige positief zullen de gevolgen van Masteron Enanthate om een magere lichaamsbouw worden gezien hen beste tonen. Dit betekent de prime time voor deze steroïden tijdens een scherpe cyclus zal zijn, en magerder het individu meer uitgesproken is de gevolgen zal zijn.

Voor de concurrerende bodybuilder die 12-16 week prep ondergaan, zult u vinden Masteron het meest meestal in de laatstgenoemde helft van prep verschijnt zodra een significante hoeveelheid vet is verwijderd. De toevoeging van het Drostanolone-hormoon kan hem helpen het een weinig vet verliezen dat nog hangt op maar wat nog belangrijker is het zal verzekeren zijn lichaamsbouw de harde blik bezit die wordt gewenst.

 

Voor de recreatieve bodybuilder of steroid gebruiker, één die niet zo mager gaat zijn zoals een concurrerende bodybuilder, is Masteron Enanthate nog een goede keus voor een scherpe cyclus. U kunt niet omhoog beëindigen zo hard zoals de concurrerende bodybuilder toe te schrijven aan het zijn niet vrij als helling maar de hardheid zal niettemin verschijnen.

Nochtans, als er een significante laag van vet die het lichaam coving is kan het zeer moeilijk zijn om eender welk merkbaar voordeel in termen van hardheid en definitie te vinden. Dit echt is steroïden die het best wanneer reeds helling met betrekking tot hardheid werken.

Terwijl het magere gebruik het beste gebruik is voor verhardend is het niet het enige gebruik voor deze anabole steroïden. Masteron Enanthate is een goede keus voor de atleet die een verhoging in sterkte zoeken en dan meer zo vaak bepaald krediet voor.

De meeste steroid gebruikers gebruiken slechts Masteron wanneer het snijden, wanneer de calorieën en sterkte laag zijn is noodzakelijk verminderd. Maar voor een atleet die een verhoging in sterkte met weinig zoeken aan geen gewichtsaanwinst, kan dit een stevige keus zijn. De atleet zou verbeteringen van terugwinning en spierduurzaamheid ook moeten vinden, en ongeacht het uiteindelijke doel zijn de terugwinning en de duurzaamheid onschatbaar allebei.

 

Wij worden dan verlaten met het ophopen gebruik en terwijl om het even welke anabole steroïden voor het ophopen Masteron Enanthate kunnen worden gebruikt is misschien één van de slechtste keuzen. Het Drostanolone-hormoon maakt niet de vuist nodig voor de significante groei.

Wat groei kan vooral met een zeer hoge dosis voorkomen maar er zijn veel betere opties. Er zijn die die laag zullen omvatten om hoeveelheden Masteron Enanthate in hun cyclus voor de anti-oestrogeenvoordelen tijdens de het ophopen fase te matigen, maar wanneer wij over een het ophopen cyclus spreken die vaak hoge dosissen testosteron omvat zal dit niet genoeg zijn om thearomatase veroorzaakte estrogenic activiteit te bestrijden.

 

Dosering

 

Zoals vermeld, genomen alleen en bij het Drostanolone-propionaat zijn 100 mg doserings, bijwerkingen niet typisch. Nochtans, hoger de dosering, het verhoogde risico om bijwerkingen te ontwikkelen.

 

Gemiddeld, kan een ervaren bodybuilder overal van 100 mg aan 400 mg Drostanolone-de oplossing van de propionaatsterkte per week inspuiten. Dat splitst aan een 100 mg-dosis Drostanolone-propionaat op elke andere dag.

 

Sommige bodybuilders verminderen dosering dagelijks aan 50 mg om bijwerkingen – met variërende Masteron-cyclusresultaten te verhinderen.

 

De vrouwen die Drostanolone gebruiken worden geadviseerd zich aan 50 mg per weekdosering houden om het potentieel voor virilism te verminderen. 50 mg een week dosering is ook verdeeld in kleinere injecties om de twee tot drie dagen.

 

Functies & Trekken

Masteron Enanthate (Drostanolone Enanthate) is dihydrotestosterone (DHT) gebaseerde anabole steroïden. Drostanolone is eenvoudig het DHT-structureel veranderde hormoon. De wijziging bestaat door de toevoeging van een methylgroep bij koolstofpositie 2. Dit verzekert het hormoon aan geen metabolische die analyse lijdt door het 3 hydroxysteroiddehydrogenase enzym wordt gebracht in de skeletachtige spier wordt gevonden.

 

Deze eenvoudige structurele verandering maakt ook het hormoon verre anaboler, en dat geeft ons Drostanolone. Zodra het hormoon is gecreeerd, veranderd van DHT, is een ester dan in bijlage, en in dit geval is de ester in bijlage Enanthate. Enanthate is niet steroïden of een drug maar niets een meer dan timingshulpmiddel voor een drug wordt gebruikt die.

 

Verwante producten:

 

Productnaam CAS No.
Testosteronreeks
Testosteron Enanthate CAS 315-37-7
Testosteronbasis CAS 58-22-0
Testosteronacetaat CAS 1045-69-8
Testosteronpropionaat CAS 57-85-2
Testosteron Cypionate CAS 58-20-8
Testosteron phenylpropionate CAS 1255-49-8
Testosteron Isocaproate CAS 15262-86-9
Testosteron Decanoate CAS 5721-91-5
Testosteron Sustanon 250 /
Testosteron Undecanoate CAS 5949-44-0
Fluoxymesterone (Halotestin) CAS 76-43-7
17-Methyltestosterone CAS 58-18-4
Mestanolone CAS 521-11-9
Mesterolone (Proviron) CAS 1424-00-6
Mondelinge Turinabol CAS 2446-23-3
17a-methyl-1-testosteron CAS 65-04-3
Clostebolacetaat (Turinabol) CAS 855-19-6
1-testosteron CAS 65-06-5
Nandrolonereeks
Nandrolone CAS 434-22-0
Nandrolone Decanoate (DECA) CAS 360-70-3
Nandrolone Phenypropionate (Durabolin) CAS 62-90-8
Stanolone (Androstanolone) CAS 521-18-6
Mibolerone CAS 3704-09-4
Nandrolone Propionbate CAS
Nandrolone Cypionate CAS 601-63-8
Trenbolonereeks
Trenboloneacetaat (Finaplix h/Revalor-H) CAS 10161-34-9
Trenbolone Enanthate CAS 10161-33-8
Metribolone (Methyltrienolone) CAS 965-93-5
(Het parabolan) Carbonaat van Trenbolonehexahydrobenzyl CAS 23454-33-3
Trenbolonebasis CAS 10161-33-8
Tibolone CAS 5630-53-5
Boldenonereeks
Boldenonebasis CAS 846-48-0
Boldenone (Equipoise) Undecylenate CAS 13103-34-9
Boldenoneacetaat CAS 2363-59-9
Boldenone Cypionate CAS 106505-90-2
Mondelinge Steroïden
Oxymetholone (Anadrol) CAS 434-07-1
Oxandrolone (Anavar) CAS 53-39-4
Stanozolol (Winstrol) CAS 10418-03-8
Stanozolol (Winstrol) Micro- Poeder CAS 10418-03-8
Dianabol (Metandienone) CAS 72-63-9
Drostanolonereeks
Drostanolonepropionaat (Masteron) CAS 521-12-0
Drostanolone Enanthate CAS 472-61-1
Methasterone (Superdrol) CAS 3381-88-2
Methenolonereeks
Methenolone Enanthate CAS 303-42-4
Methenoloneacetaat/Primobolan CAS 434-05-9
Anti-oestrogeensteroïden
Tamoxifen CAS 10540-29-1
Tamoxifencitraat (Nolvadex) CAS 54965-24-1
Clomiphenecitraat CAS 50-41-9
Toremifenecitraat CAS 89778-27-8
Exemestane (Aromasin) CAS 107868-30-4
Formestane CAS 566-48-3
Anastrozole (Arimidex) CAS 120511-73-1
Letrazole (Femara) CAS 112809-51-5
Geslachtsverhoging
Cialis (Tadalafil) CAS 171596-29-5
Sildenafilcitraat () CAS 171599-83-0
Sildenafil Mesylate /
Vardenafilwaterstofchloride (Levitra) CAS 224785-91-5
HCL CAS 119356-77-3
Dutasteride (Avodart) CAS 164656-23-9
Finasteride CAS 98319-26-7
Yohimbinehcl CAS 65-19-0
Oplosmiddelen voor Steroïden
Benzyl Benzoate CAS 120-51-4
Benzyl Alcohol CAS 100-51-6
De Olie van het druivenzaad CAS 85594-37-2
Ethyloleaat CAS 111-62-6
Guaiacol CAS 90-05-1
Polysorbate 80 (Tween 80) CAS 9005-65-6
Polyethyleenglycol (PIN) CAS 25322-68-3
Propyleenglycol CAS 57-55-6
MCT-Olie  
SARM-Reeks
Mk-2866 (Ostarine, Enobosarm) CAS 841205-47-8
GW501516 (gsk-516, Cardarine) CAS 317318-70-0
Mk-677 (Ibutamoren) CAS 159634-47-6
S-4 (Andarine, gtx-007) Cas401900-40-1
Lgd-4033 Cas1165910-22-4
SR9009 Cas1379686-30-2
SR9011 Cas1379686-29-9
Yk-11 Cas431579-34-9
RAD140 CAS1182367-47-0
AICAR (Acadesine) CAS 2627-69-2
Polypeptidehormonen
CJC1295 zonder DAC CAS 863288-34-0
CJC1295 met DAC CAS 863288-34-0
Hexarelin CAS 140703-51-1
MGF  
PINmgf  
MT-1 CAS 75921-69-6
MT-2 CAS 121062-08-6
Ghrp-2 CAS 158861-67-7
Ghrp-6 CAS 87616-84-0
Ipamorelin CAS 170851-70-4
Sermorelin CAS 86168-78-7
Oxytocin CAS 50-56-6
TB500 CAS 77591-33-4
Pentadecapeptide BPC 157  
AOD 9604 CAS 221231-10-3
Triptorelin CAS 57773-63-4
Tesamorelin CAS 218949-48-5
DSIP CAS 62568-57-4
Selank  
PT141 CAS 189691-06-3
Gonadorelin CAS 34973-08-5
Epitalon 307297-39-8
IGF-1 LR3 1mg
Gdf-8 1mg
Follistatin 344  
Vet Verlies
T3 het natrium/Cytomel van /Liothyronine CAS 55-06-1
T4/L-Thyroxine Natriumzout CAS 25416-65-3
L-Carnitine CAS 541-15-1
DMAA CAS 13803-74-2
Theobromine CAS 83-67-0
Synephrine CAS 94-07-5
Rimonabant CAS 168273-06-1
Lorcaserinhcl CAS 846589-98-8
CLA (Vervoegd Linoleic Zuur) CAS 2420-56-6
Orlistat  


Verpakking & Levering Procédé:


1 voldoende voorraad, zodat kunnen wij levering onmiddellijk bij de eigenlijke dag wanneer de betaling ontvang.


2 verfijnde en professionele logistische agent. Wij nemen de verantwoordelijkheid om onze klanten te voorzien van snelle levering en het verschepen te beveiligen.


3 goedgetraind en gedisciplineerd inpakkend team. Unieke manieren om 10 gram aan 100kg-poeder aan uw bestemming in één keer te verschepen. De snelle en discrete verzending zou voor Gewaarborgde douanepas kunnen worden geschikt.


4 de verpakkingsbeelden en het vastspijkeren de code worden verstrekt binnen 18 uren na het ontvangen van de betaling. De bijgewerkte het volgen informatie zal elke andere dag worden verstrekt.


5 de naverkoopdienst: Om het even welke vragen of problemen na het ontvangen van het product, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren. De problemen voor u onmiddellijk worden opgelost.

 

Concurrentievoordelen:

 

1. Ons bedrijf is een beroemde farmaceutische fabrikant, die zich in ruw steroid poeder in Vasteland China specialiseren. Het is niet alleen de belangrijke fabrikant van steroïdenpoeder en over de hele wereld farmaceutische grondstoffen op het centrale gebied van China maar ook de uitvoer. Alle poeder is fabriek die direct leveren.

 

2. Onze producten zijn uitgevoerd naar Duitsland, Noorwegen, Polen, Finland, Spanje, het UK, Frankrijk, Rusland, de V.S., Brazilië, Mexico, Australië, Japan, Korea, Thailand, Indonesië, Uruguay en veel andere landen. De maandelijkse output is over 100kgs. Wij koesteren een groot aantal loyale klanten die op gymnastiekgebieden etc. dienen, atletengebieden, medische instelling, klinieken.

 

3. Hoogste kwaliteitsproducten met het concurrerendste tarief. De vrije steekproeven zijn beschikbaar.

 

4. Goed vermomde verpakking. Snel en veilige levering door DHL, TNT, Fedex, HKEMS, UPS, enz.

 

5. Flexibele betalingstermijnen.

 

6. Exclusieve klantenservice en de 24/7 online geschikte en nuttige Naverkoopdienst.

 

Hoe te om een orde te plaatsen:

 

 
Stap 1 Naam wat uw behoefte (die product, hoeveelheid)
Stap 2 De volledige betaling worden gedaan zodra wij aan een overeenkomst over alle details komen.
Stap 3 Het pakket uit op ontvangstbewijs van betaling worden verscheept.
Stap 4 De informatie over pakket worden aangeboden (Foto, het volgen aantal)
Stap 5 Tot slot zou u het pakket in 5~9 dagen worden.

 

 

 

Om het even welke vraag, pls voelt vrij om aan me te contacteren.

 

E-mail: sinosource6666@gmail.com        Whatsapp: +86-13657291547

Contactgegevens
Ben

Telefoonnummer : Wickr: sinosource

WhatsApp : +https://api.whatsapp.com/send?phone=8613657291547