Peptide 10mg/Vial Synthetic Polypeptide Epithalamin van CAS 307297-39-8 Epithalon

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: YW
Certificering: ISO9001,BRC,KOSHER
Modelnummer: 307297-39-8
Min. bestelaantal: 10vials
Prijs: negotiate
Verpakking Details: whtie doos
Levertijd: 1-2 dagen
Betalingscondities: Bankoverdracht - Bitcoin - Western Union - transferwise-Paypal
Levering vermogen: Onderhandel
Productnaam: selank Specificatie: 10mg/vial, 10vials/kit
CAS: 307297-39-8 Mw: 390
MF: C14H22N4O9 Zuiverheid: Boven 99%
E-mail: sinosource6666@gmail.com whatsapp: +86-13657291547
Wickr: sinosource
Hoog licht:

Synthetische Epithalon-Peptide

,

Peptide van 10mg/vial Epithalon

,

cas 307297-39-8

1.What is Epitalon?

Epithalon (ook als Epitalon of Epithalone wordt bekend) is de synthetische versie van het polypeptide Epithalamin dat natuurlijk in mensen die wordt geproduceerd. Deze pineal peptide voorbereiding wordt afgescheiden in het epithlamium-epiphyseal gebied van de hersenen. Zijn prominentere taken zijn: om metabolisme in epiphysis te regelen, verhoog de gevoeligheid van hypothalamus tot zijn natuurlijke hormonale invloeden, normaliseer de functie van voorafgaande slijmachtig, regel de niveaus van gonadotropins en melatonin in het lichaam. Epithalamin verhoogt de weerstand van een persoon tegen emotionele spanning en doet ook dienst als middel tegen oxidatie.

2.Epitalon basisinformatie.

CAS: 307297-39-8

Synoniemen: Epitalon; Epithalon; Glycine, l-alanyl-l-a-glutamyl-l-a-Aspartyl; L-alanyl-l-alpha--glutamyl-l-alpha--Aspartylglycine; 9: PN: WO02090380 PAGINA: 55 geëiste proteïne

MF: C14H22N4O9

Mw: 390

Verschijning: Wit poeder

Opslag: Epitalon komt als gevriesdroogd poeder. Het wordt geadviseerd om 1 - die 2ml van steriel of bacteriostatisch water in het flesje en de mengeling zacht, zou de oplossing tussen 2 wordt gekoeld - 8 graden van Celsius moeten worden gehouden voor maximum 20 dagen in te spuiten.

3.Epitalon voordeel

1. Verhogingenlevensduur

2. De niveaus van de verhogingenenergie

3. Verbetert huidverschijning

4. De hulp heelt verwonde spiercellen

5. Bevordert diepere en meer rustgevende slaap

6. Vertraagt of verhindert van de leeftijd afhankelijke hartkwaal, kanker en zwakzinnigheid

7. Tumorpreventie (remming van kankercellen toe te schrijven aan beschermend effect van verlengd telomeres)

 

4.The dosering voor Epitalon

Epitalon wordt mondeling beheerd, neusneveldalingen of injecteerbaar (veruit de meest efficiënte methode) in 10 - 20 dag-in-rij cycli.

Mondeling beleid: 500mg - 1g/day, 2 - 3 porties per dag

Neusbeleid: 15 - 30mg/day, 3 porties per dag

Injecteerbaar beleid: 5 - 10mg/day, 1 - 2 injecties per dag (intramusculair of onderhuids) Epitalon is eiwitpeptide die de eigen natuurlijke productie van het lichaam van telomerase binnen ons kan bevorderen het is cellen. Door dit te doen, versterkt het telomeres voor reproductie. Uw lichaam maakt telomerase, maar het moet met de juiste voorlopers worden bevorderd. Na verloop van tijd zou het telomeres van cellen moeten verlengen en uw volledig lichaam verfrissen.

Volgens wetenschappelijke die studies op dierproefonderwerpen worden gebaseerd, Epithalon (ook als Epitalon wordt is bekend) getoond om met telomeres te functioneren, die gebieden van het herhalen van DNA-opeenvolgingen zijn die functioneren om gendegradatie dichtbij het eind van chromosomen te verhinderen.

Na verloop van tijd, telomeres word klein en te zwak om de opeenvolging wegens celafdeling te bevatten, en DNA wordt onderbroken, die het begin van het het verouderen proces signaleert. Epithalon werkt om het enzym bij te vullen dat toestaat telomeres blijven en beter stabiliseerde uitrustte om meer DNA op zijn plaats te houden.

Het werkt voor anti-veroudert:

Epitalon vermindert de van de leeftijd afhankelijke veranderingen in immune en neuroendocrine systemen, vermindert de weerslag van terugkomende besmettingen en chronische ziekten. De klinische proeven op lange termijn hebben aangetoond dat in patiënten met van de leeftijd afhankelijke pathologie Epithalamin onevenwichtigheid in prooxidation en antioxidatiesystemen elimineert. (verwijzing: N. Anisimov et allen. Neuro-endocrinologiebrieven, 2011, PMID: 11335874)

Resultaten van 12 maanden behandelings met Epithalon in patiënten met tekens van versneld het verouderen getoond het normaliseren effect op metabolisme en voorwaarde van diverse functionele systemen. Opgeheven urine zure, alkalische phosphatase en de cholesterol in oudere patiënten keerden naar normaal na 10 dagen van behandeling terug, en bleven stabiel daarna in een verscheidene maandenperoid.

 

Als u om het even welke vragen hebt, gelieve te voelen vrij om me te contacteren:

E-mail: sinosource6666@gmail.com

Whatsapp: +86-13657291547

Contactgegevens
Ben

Telefoonnummer : Wickr: sinosource

WhatsApp : +8613657291547