aboutus

Bedrijfsprofiel

De Technologieco. van Wuhanlianshangwang, Ltd is een belangrijke leverancier van Anabole Steroïden en het Hormoonpoeder in China, wordt gevestigd in China één van de mooiste stad Wuhan, die goed - gekend als Gele Kraantoren en Yangtze-Rivier is. Wij specialiseren ons in steroid poeder en hebben professionele logistische bedrijven om het verschepen te schikken. Hoog - de kwaliteit, de concurrerende prijs, de snelle levering, het veilige verschepen en de attente naverkoopdienst bereiken het vertrouwen en het lof over de hele wereld van de klanten.

 

Het bedrijf investeert grote fonds en hersenen aan R&D-afdeling aan de chemische, biochemische, farmaceutische & zijn tussenpersonenproducten van de onderzoekboete die de vraag van de markt passen. Het onderzoeksteam op hoog niveau, de geavanceerde apparaten en de goede wetenschappelijke atmosfeer verzekeren de kwaliteit van O&O. Onze producten bereiken de geavanceerde norm van binnenlandse markt, veel waarvan de internationale norm bereiken.

 

Het bedrijfkapitaal beweert is boven 100 miljoen RMB. Volgens de GMP norm, heeft het bedrijf 10000 m2-installatie uitrustte het geavanceerde materiaal gebouwd. De fabriek heeft volledig Q.A. & Q.C. System. Wij bezitten verscheidene reeksen van het analyseren van instrumenten met hoog rendement en hoge gevoeligheid, zoals HPLC, GC en UVspectrofotometer om de producten te analyseren en te controleren. Het bedrijf heeft de goedkeuring van ISO9001 gekregen. Wij hebben het gezag van de de farmaceutische uitvoer en invoer, fijne chemisch, biochemisch, & worden zijn die tussenpersonen door het bedrijf worden verdeeld verkocht zowel in de binnenlandse als internationale markt en door onze cliënten hoogst geadviseerd. om de markt te ontwikkelen verder, zijn wij enthousiast met manufactory en de handelsmaatschappij rond de bol samenwerken om een bloeiende toekomst te maken.

 

Wij bepleiten een ondernemingsidee dat de „mensen eerst, lood in de ontwikkeling die van wetenschap en technologie, de maatschappij“ dienen, bij het nemen van de weg die " verbindingswetenschap en technologie als huwelijk“, basis op hoog-standaard, nieuwe technologe, hoogte - kwaliteit aandringen. Wij hebben één partij is de high-tech talenten die de chemische de industriemanagers zijn, producenten, ontwikkelaars, allerlei de rekening van het professionele en technische personeel voor 30% van het totale aantal bedrijf, toegewijd aan onderzoek, ontwikkeling, productie van het nieuwe high-tech product, introduceren de producten vernieuwden constant aan de markt. Wij bezitten verscheidene reeksen van het analyseren van instrumenten met hoog rendement en hoge gevoeligheid, zoals HPLC, GC en UVspectrofotometer om de producten te analyseren en te controleren. Het bedrijf heeft de goedkeuring van ISO9001 gekregen.

 

Ons Personeel zal hoogte - kwaliteit en perfect merk met untiring inspanningen, zal nastreven en ondernemende geest op " spontaan erven, ijverig, verbetering, naar omhoog“, zal de theorie van het ondernemingsbeheer van het " leven, de diensten of ziel van kwaliteit „, met de prima producten en de dienst van uitstekende kwaliteit volgen om de eisen van de markt te ontmoeten.

 

Geef ons een kans, geloven wij dat wij u met hoogste kwaliteit, veilige en snelle levering zullen verrassen, warm na de verkoopdienst. Wij hopen om samenwerking op lange termijn met vrienden wereldwijd te bouwen en in China voor een bezoek welkom te heten.

Geschiedenis

De Technologieco. van Wuhanlianshangwang, Ltd.is een uitvoerige en high-tech onderneming speciaal in Installatieuittreksels, het Integreren R&D, Productie, het Werken en Marketing in een organisch geheel. Het bedrijf wordt gevestigd in Xiaogan-stad, nabijgelegen nationale die wegen van No.107, met Wuhan-stad worden gemarcheerd.

 

Onze fabriek behandelt een gebied van 33500 vierkante meters, met schoon milieu en aardige lay-out. Er zijn verscheidene grote, middelgrote workshops en QA en onderzoekscentrum met geavanceerd materiaal.

 

Onze producten bereiken de geavanceerde norm van binnenlandse markt, veel waarvan de internationale norm bereiken, Kocher-certificaat en ISO9001 overgaan.

 

Ons Personeel zal hoogte - kwaliteit en perfect merk met untiring inspanningen, zal nastreven en bedrijfgeest bij „feitelijk, ondernemend, innovatief energy-saving erven,“, zal de theorie van het bedrijfbeheer van het „leven, de diensten of ziel van kwaliteit“, met de prima producten en de dienst van uitstekende kwaliteit volgen om de eisen van de markt te ontmoeten.

Dienst

De Technologieco. van Wuhanlianshangwang, Ltd is een actief bedrijf dat hoofdzakelijk gespecialiseerd in het poeder van het steroïdenhormoon en andere chemische grondstoffen is.

 

Onze Voordelen en dienst:

 

Hoog - kwaliteit met concurrerende prijs:


1) Norm: Ondernemingsnorm
2) Al Zuiverheid: >=99%
3) Wij zijn fabrikant en kunnen hoogte - kwaliteitsproducten van fabrieksprijs voorzien.

 

Snelle en veilige levering:


1) Het pakket kan in 24 uren na betaling worden gestuurd. Het volgen beschikbaar aantal
2) Beveilig en discrete verzending. Diverse vervoersmethodes voor uw keus.
3) Het tarief van de douanepas: >=99%
4) Wij hebben onze eigen agent/remailer/verdeler die ons kan helpen onze zeer snel en veilige producten verschepen, en wij hebben daar voorraad binnen voor het overbrengen.

 

Wij hebben over de hele wereld cliënten:


1) De professionele dienst en de rijke ervaring maken klanten bij gemak voelen, ontmoeten de adequate voorraad en de snelle levering uw wens.
2) De markt koppelt terug en de goederen terugkoppelen zullen worden gewaardeerd, is de samenkomende eis van klanten onze verantwoordelijkheid.
3) Hoog - de kwaliteit, concurrerende prijs, snelle levering, de prima dienst bereikt het vertrouwen en het lof van de klanten.

 

De warme naverkoopdienst:

 

1) Onze whatsapp en skype is online 24 uren, zal e-mail worden geantwoord zodra wij het zien.

2) Als het pakket in douane geplakt is, hebben wij het opnieuw versturen van beleid.

3) Wij kunnen gedetailleerde instructies voor steroïden verstrekken die vaardigheden koken als u nodig hebt.

 

 

Ons Team

De Technologieco. van Wuhanlianshangwang, Ltd werkte in ingediend dit meer dan 5 jaar.

 

Wij hebben ons eigen pakhuis, en vestigden onze eigen systeem voor kwaliteitscontrole, professionele QA en QC controleur.

Hier is het het controleren Proces voor uw verwijzing:

 

1. Ontwikkeling en Productie, de levering van allerlei de traditionele Chinese normen van de geneeskundeverwijzing, de installatie van het hoge zuiverheidsmonomeer;
2. Scheiding en Reiniging van high-purity ontwikkeling van het de versterkingsproces van de monomeerproductie-installatie;
3. Scheidingsgram aan kilogram van high-purity installatie van de monomeerreiniging;
4. Het Chinese Farmaceutische Onderzoek van geneeskundevoorbereidingen en Kwaliteitsnieuwe beoordeling van de zaken;
5. De nieuwe natuurlijke actieve productontwikkeling delocaliseringszaken;
6. Isolatie en Identificatie van drugonzuiverheden;

7. QC verantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole tijdens de productielijn.

8. QC de teammanager zal opnieuw alvorens te verschepen, controleren verzekert elk van onze cliënten hoogste norm - kwaliteit ontvangen.

 

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Mr. Ben
Tel. : Wickr: sinosource
Resterend aantal tekens(20/3000)