De farmaceutische Massa die van SARMs RAD140 van het Rangpoeder Supplement CAS1182367-47-0 bereiken

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: YW
Certificering: GMP, ISO9001, USP, KOSHER
Modelnummer: 1182367-47-0
Min. bestelaantal: 5 gram
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Discreet vermomd pakket of zonodig
Levertijd: 3~7 werkdagen
Betalingscondities: De directe overboeking van Western Union, van Moneygram, van Bitcoin en van de Bank
Levering vermogen: 5000kg/week
Verschijning: wit fijn poeder Zuiverheid: 99% min
Mw: 393,826 CAS-Aantal: 1182367-47-0
MF: C20H16ClN5O2 Gebruik: de spier van Ain en magere massa
E-mail: sinosource6666@gmail.com Whatsapp: +86-13657291547
Wickr: sinosource
Hoog licht:

spier die sarms bouwt

,

Ruw Hormoonpoeder

 

Het farmaceutische Ruwe Poeder RAD140 CAS van Rangsarms: 1182367-47-0, Massa die Supplement bereiken

 

Rad-140, wegens hoge anabole doeltreffendheid, receptorselectiviteit, machtige mondelinge activiteit en lange duurhalveringstijd, geloven wij dat RAD140 klinisch potentieel in een aantal aanwijzingen waar de verhoging van magere spiermassa en/of beendichtheid voordelig is, zoals het behandelen van het gewichtsverlies toe te schrijven aan kankercachexie, spierbroosheid en osteoporose, en ook in de behandeling van borstkanker heeft.

 

 

Snelle Details:

 

productnaam: RAD140
CAS Number: 1182367-47-0
Mw: 393,826
MF: C20H16ClN5O2
Zuiverheid: 99.5% (HPLC)
Apprarance: Wit kristallijn poeder.
Gebruik: de spier van Ain en magere massa

 

Beschrijving:

 

Rad-140 zijn een hoogst efficiënte SARM die momenteel voor zowel anabole als neuroprotective gevolgen worden bestudeerd. Het is in een klasse van androgen receptor ligands dat selectief weefsel is, ontwikkeld om spier verspillen verbonden aan kanker, scherpe en chronische ziekte en van de leeftijd afhankelijk spierverlies te behandelen. Deze samenstelling verstrekt ook wordt bestudeerd voor neuroprotection; een belangrijke neurale actie van endogene androgens die voor neurale gezondheid en veerkracht aan neurodegenerative ziekten relevant is, en die zo efficiënt te zijn zoals het testosteron in het verminderen van celdood door apoptotic insults.RAD-140 wordt veroorzaakt om met hormonale receptoren in de weefsels is getoond in wisselwerking te staan op dezelfde manier als de grote dosissen testosteron. Voorts ook stelde het ook een groter anabool effect dan testosteron, en een meer versterkt effect tentoon.

 

RAD140 anabole steroïdenprohormone RAD140 verbeterde de aanwinstenhormonen van de snelheidsmassa.


De Voordelen die u van RAD140 zult krijgen:


Verwant aan het hebben van een anabole steroïden en prohormonecyclus, gaat u de volgende voordelen hebben wanneer u rad 140 SARM gebruikt:


Verbeterde snelheid, uithoudingsvermogen en duurzaamheid tijdens trainingen met hoge intensiteit
Snellere opbouw van spierweefsels die u helpt meer aanwinsten in een kortere periode bereiken
Gebaseerd op medische tests, toonde rad 140 SARM ook een groter anabool effect dan testosteron wanneer gebruikt. De onderzoekers wezen erop dat naast het hebben van een „meer versterkt“ effect dan testosteron, rad 140 SARM ook werd gezien helpen de androgene bijwerkingen verminderen die potentieel door hetzelfde op de voorstanderklier kunnen worden veroorzaakt.
Dit maakt zijn gebruiksmanier en efficiënter veiliger in vergelijking met traditionele commercieel beschikbare prohormones en anabole steroïden.

 

Voordelen:

 

Verbeterde snelheid, uithoudingsvermogen en duurzaamheid tijdens trainingen met hoge intensiteit
Snellere opbouw van spierweefsels die u helpt meer aanwinsten in een kortere periode bereiken
Rad 140 toonde ook een groter anabool effect dan testosteron wanneer gebruikt, naast het hebben van een meer versterkt effect dan testosteron, het ook werd gezien helpen de androgene bijwerkingen verminderen die potentieel door hetzelfde op de voorstanderklier kunnen worden veroorzaakt. Dit maakt zijn gebruiksmanier en efficiënter veiliger in vergelijking met traditionele commercieel beschikbare prohormones en anabole steroïden.

 

Dosering:

 

RAD140 kan bij 20-30 milligrammen (mg) per dag worden gedoseerd, en dankzij een vrij lange halveringstijd, kunt u met slechts één keer per dag het doseren programma weggaan. Betreffende de mogelijke cyclusduur, RAD140'S-kan de lengte van gebruik van 6 tot 12 weken variëren. Aangezien het gewoonlijk in vloeibare vorm komt, wordt dit SARM gespoten in de mond, geslikt en met sap neer achtervolgd. Er is geen behoefte om het te laten in de mond of onder tong zitten; in feite, is sublingual gebruik hoogst afgeraden.

 

Er zijn verscheidene groepen individuen die het gebruik van van Testolone (RAD140) kunnen profiteren.

 

rad -rad-140-benefitsThose die laag testosteron wegens gezondheidskwesties hebben, of vroeger misbruik van anabole steroïden.


Bodybuilders die tussen steroid cycli willen overbruggen. Veronderstel kunnend testosteron - tussen uw bestaande anabole steroid cycli binnen gebruiken zonder zich het ongerust maken over afschaffing en uw HPTA te beschadigen. Dit zal u toestaan om meer sterkte en spier van cyclus te houden dan u ooit voordien hebt.

 

Zij die willen prestaties gebruiken die drug verbeteren, maar zijn betrokken bij de mogelijke bijwerkingen. In dergelijke situatie, kon zich RAD140 in plaats van anabole steroïden cirkelen en niet over sluiting of de negatieve die gevolgen voor de gezondheid ongerust maken door steroïden worden veroorzaakt.

 

Die gevoelig voor gynecomastia. RAD140 is als het gebruiken van testosteron, maar zonder het risico van estrogenic bijwerkingen omdat het niet in oestrogeen aromatiseert. Daarom als een testosteronbasis tijdens een cyclus nodig is, kan RAD140 zonder vrees worden gebruikt om wijfjesmezen of opzwellen te krijgen.

 

 

 

Verwant SARMs en Gebruik:
 

naam Gebruik
AICAR handelingen door nucleosidepools, beduidend stijgende niveaus van adenosine tijdens periodes van ATP analyse in te gaan
MK2866 medisch voorschrift voor preventie van cachexie, atrophy, en sarcopenia en voor Hormoon of Testoserone-Vervangingstherapie.
Mk-677 Een de groeihormoon secretagogue, behandeling van zwaarlijvigheid, een veelbelovende therapie voor de behandeling van broosheid in de bejaarden
Lgd-4033 farmacologisch profiel gelijkend op dat van enobosarm, Ostarine, mk-2866
GW1516 Voor zwaarlijvigheid, diabetes, dyslipidemia en hart- en vaatziekte
Andarine (S4) gedeeltelijke agonist, voorgenomen hoofdzakelijk voor behandeling van goedaardige prostaathypertrofie
SR9009 in ontwikkeling bij The Scripps Research Institute (TSRI), verhoogt het niveau van metabolische activiteit in skeletachtige spieren van muizen
RAD140 Nieuwe generatie voor het bereiken van massa en snijkanten
YK11 een inhibitor van SARM en van myostatin in

 
Ons Voordeel:
 
Hoog - kwaliteit met concurrerende prijs:
1) Norm: Ondernemingsnorm
2) Al Zuiverheid: >=99%
3) Wij zijn fabrikant en kunnen hoogte - kwaliteitsproducten van fabrieksprijs voorzien.
 
Snelle en veilige levering:
1) Het pakket kan in 24 uren na betaling worden gestuurd. Het volgen beschikbaar aantal
2) Beveilig en discrete verzending. Diverse vervoersmethodes voor uw keus.
3) Het tarief van de douanepas: >=99%
4) Wij hebben onze eigen agent/remailer/verdeler die ons kan helpen onze zeer snel en veilige producten verschepen, en wij hebben daar voorraad binnen voor het overbrengen.
 
Wij hebben over de hele wereld cliënten:
1) De professionele dienst en de rijke ervaring maken klanten bij gemak voelen, ontmoeten de adequate voorraad en de snelle levering hun wens.
2) De markt koppelt terug en de goederen terugkoppelen zullen worden gewaardeerd, is de samenkomende eis van klanten onze verantwoordelijkheid.
3) Hoog - kwaliteit, concurrerende prijs, snelle levering, prima de dienstaanwinst het vertrouwen en lof van de klanten.
 
De farmaceutische Massa die van SARMs RAD140 van het Rangpoeder Supplement CAS1182367-47-0 bereiken 0


 

 

Als u om het even welke vragen hebt, gelieve te voelen vrij om me te contacteren:

E-mail: sinosource6666@gmail.com

Whatsapp: +86-13657291547

Contactgegevens
Ben

Telefoonnummer : Wickr: sinosource

WhatsApp : +8613657291547