Mondelinge Scherpe Cyclussteroïden Dianabol/Methandrostenolone Cas 72 Stijgende Spier 63 9

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: LSW
Certificering: GMP, ISO9001, USP, KOSHER
Modelnummer: 72-63-9
Min. bestelaantal: 10 gram
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Discreet vermomd pakket of zonodig
Levertijd: 3~7 werkdagen
Betalingscondities: De directe overboeking van Western Union, van Moneygram, van Bitcoin en van de Bank
Levering vermogen: 5000kg/week
CAS-Aantal: 72-63-9 Verschijning: wit poeder
Moleculaire Formule: C20H28O2 Molecuulgewicht: 300.43512
HALVERINGSTIJD: 4.5 - 6 Uren Effectieve dosis: 15-50mgs per dag
Hoog licht:

scherpe stapelsteroïden

,

methenoloneacetaat

Mondelinge Scherpe Cyclussteroïden Dianabol/Methandrostenolone CAS: 72-63-9 voor Stijgende Spier

 

Beschrijving:

 

Danabol (Dianabol) is mondelinge steroïden die in het produceren van spiermassa bijwonen en sterkte verbeteren. Het activeert de androgen receptoren om de synthese van proteïne en glycogenesis, een gecreeerd te versnellen proces wegens de opbouw van melkzuur in het lichaam. Het melkzuur is ook de oorzaak van het van de hand doen dieetkoolhydraten, die u houden van het zetten op vet. Om het te zetten eenvoudig die, behoudt de methandrostenolonehulp stikstof, door cellen wordt vereist proteïne en muscles.rapid-verhogingen van massa te veroorzaken

 

Specificaties:

 

Methandrostenolone (Dianabol)
CAS: 72-63-9
Chemische Naam: 17a-methyl-17b-hydroxy-1,4-androstadien-3-
Molecuulgewicht: 300,441 g/mol
Formule: C20H28O2
Originele Fabrikant: Ciba (oorspronkelijk)
Half Life: 4.5 - 6 uren
Opsporingstijd: 5 - 6 weken
Anabole Classificatie: 90 - 210
Androgene Classificatie: 40 - 60
Effectieve dosis: 15-50mgs per dag
Anabole/Androgene Verhouding (Waaier): 90210:4060

 

Achtergrondinformatie:

 

De naam van de steroïden werd gegeven aan de samenstelling Methandrostenolone jaren geleden door Ciba, een Zwitsers chemisch en farmaceutisch bedrijf. Terwijl de productie jaren geleden ophield, wordt de samenstelling nog gekend door die naam en vele bedrijven produceren nog deze steroïden. Deze dagen baseren de meeste steroid gebruikers zich op cycli en samenstellingen, maar vele mensen kopen nog Dianabol omdat het efficiënt is gebleken, goedkoop en wijdverspreid geweest. Gebaseerd op onderzoek en studies, is Dianabol het meest efficiënt om sterkte en massaaanwinst te verhogen.

 

Voordelen van Dianabol:

 

1. Als tonicum

Metandienone door DEA in 2008 in beslag die wordt genomen die.
Begin de jaren zestig, schreven de artsen algemeen dagelijkse metandienone voor vrouwen als tonicum voor. Dit werd snel beëindigd op ontdekking van zijn zwaar masculinizing gevolgen.

 

2. Bodybuilding:

 

Dianabol is uiterst machtige spier de bouwsteroïden die zowel anabole als androgene gevolgen voor een persoon hebben. De anabole aard van Dianabol verhoogt stikstofbehoud en op zijn beurt spierproductie. Zijn capaciteit om stikstofreactie te verhogen verbetert het gevoel van een persoon van welzijn en eiwitvervaardiging in het lichaam. De steroïden helpen ook het lichaam van een persoon om snel aan verhoogde werkbelasting aan te passen wat moeheid vermindert.

Dianabol helpt bodybuilders om proteïnen in de spieren te houden. D -D-bol veroorzaakt een significante verbetering van de insulinegroei. De insuline is een katabole die substantie in de lever wordt en in andere lichaamsweefsels wordt gebruikt geproduceerd die en het is zeer belangrijk in metabolisme.

 

3. Dianabol vermindert uitputting:

 

Dianabol verbetert de kwaliteit van een persoon van slaap en beschermt hen tegen zich uitbranden wegens frequente opleiding. Dianabol vermindert uitputting wegens zijn capaciteit om RNAsynthese tijdens zware trainingen te verbeteren. Het vermindert katabole spanning in een gebruiker - een feit dat het om toelaat te presteren evenal dan beter andere mensen snel na zware opleiding terug te krijgen.

 

Opsporing van gebruik:


Metandienone is onderworpen aan uitgebreide leverbiotransformatie door een verscheidenheid van enzymatische wegen. Primaire urinemetabolites zijn opspoorbaar maximaal 3 dagen, en onlangs ontdekte hydroxymethyl metabolite wordt gevonden in urine maximaal 19 dagen na één enkele mondelinge dosis van 5 mg. Verscheidene van metabolites zijn uniek aan metandienone. De methodes voor opsporing in urinespecimens houden gas gewoonlijk chromatografie-massa spectrometrie in.

 

HOE HET WERKT:

 

D-Bal laat uw spierweefsel toe om meer stikstof te behouden; één van de essentiële bouwstenen van proteïne. De meer stikstof houden uw spieren, de meer proteïne uw cellen kunnen bouwen. Dit proces wordt genoemd eiwitsynthese, en het is wat bouwt en spier herstelt. En meer eiwitmiddelen meer spier!


En Dianabol die cirkelt stapelt:

 

Dianabol stapelen is zeer populair onder mannen en vrouwen. Hoofdzakelijk, betekent het dat de gebruikers vaak de steroïden met anabole een andere, met het hormoontestosteron, of zelfs met Menselijk de Groeihormoon (HGH) zullen combineren om snellere, wenselijkere resultaten te ervaren. Hoewel de ervaren atleten tot vijf verschillende dingen in een Dianabol-stapel zouden kunnen omvatten, zouden de onervaren gebruikers één supplement tegelijkertijd altijd moeten plukken om te bepalen hoe hun organismen zullen reageren.

 

Als de meeste anabole steroïden, zou het in cycli moeten worden gebruikt om de risico's van de bijwerkingen van Dianabol te verminderen. De beginners gebruiken vaak het product zes tot acht weken, geleidelijk aan verhogend de dosering aangezien zij de tolerantieniveaus van hun organismen gaan ontdekken. De middengebruikers zouden die Dianabol-cyclus uit kunnen uitbreiden tot 10 weken of zo, en het combineren met andere steroïden of supplementen om zijn doeltreffendheid op te voeren.

Slechts gebruiken de ervarenst gebruikers en die met de hoogste tolerantieniveaus het voor een langere cyclus. Men adviseert dat no one gebruik Dianabol bij om het even welke dosering voor langer dan 14 weken op een rij - en velen kunnen geen cyclus van die lengte tolereren.

 

Dosisinformatie:

 

De standaarddianabol-dosissen zullen enorm afhankelijk van ervaring en individuele wensen variëren. Ondanks het gerucht en de mythe van Internet, zal een tablet van kwaliteitsdbol opmerkelijke resultaten met zo weinig zoals 15mg per dag veroorzaken. Nochtans, zullen de meesten veel meer tevredengesteld worden met een 20-25mg per dag het doseren. Houd in mening, telkens als wij de dosis verhogen, dit verhoogt de waarschijnlijkheid van negatieve bijwerkingen en maakt hen moeilijker te controleren. Als een positieve ervaring in de waaier 20-25mg wordt genoten van, kan 30-35mg per dag worden geprobeerd indien gewenst. 50mg per dag volgende opvoeren zou zijn, en dat is een grote Dianabol-dosis, maar handelbaar voor de ervaren anabole steroid gebruiker. Nochtans, zullen velen zulk een dosis niet vergen. De hogere dosissen zijn niet ongewoon in sommige hardcore cirkels, kunt u iemand gemakkelijk vinden nemend tot 100mg per dag, maar dergelijke dosissen kunnen niet worden geadviseerd. De dosissen deze aard zullen bijwerkingen veroorzaken en zullen hard op uw gezondheid zijn. Zelfs als u de visuele bijwerkingen met zulk een dosis kunt controleren, kunnen de interne gevolgen een zeer verschillend verhaal zijn.

 

 

 

Andere Verwante Populaire Steroïden:

 

Productnaam CAS-aantal
Testosteronacetaat 1045-69-8
Testosteron Cypionate 58-20-8
Testosteron Decanoate 5721-91-5
Testosteron Enanthate 315-37-7
Testosteronpropionaat 57-85-2
Testosteron undecanoate 5949-44-0
Boldenone Undecylenate 13103-34-9
Boldenoneacetaat 10161-34-9
Nandrolone Decanoate 360-70-3
Nandrolone phenylpropionate 62-90-8
Trenboloneacetaat 10161-34-9
Trenbolone Enanthate Verklaar nietig
Het Carbonaat van Trenbolonehexahydrobenzyl 23454-33-3
Methenoloneacetaat 434-05-9
Methenolone Enanthate 303-42-4
Oxymetholone 434-07-1
Oxandrolone 53-39-4
Stanolone 521-18-6
Stanozolol (winstrol) 10148-03-8
Tadalafil 171596-29-5
Sildenafilcitraat 139755-83-2
Metandienone 72-63-9
SARMs  
PINmgf 2mg
MT-2 10mg
Ghrp-2 5mg
Ghrp-6 5mg/10mg
Ipamorelin 2mg
HGH 176-191 2mg

 

Ons Voordeel:

 

Hoog - kwaliteit met concurrerende prijs:


1) Norm: Ondernemingsnorm
2) Al Zuiverheid: >=99%
3) Wij zijn fabrikant en kunnen hoogte - kwaliteitsproducten van fabrieksprijs voorzien.

 

Snelle en veilige levering:


1) Het pakket kan in 24 uren na betaling worden gestuurd. Het volgen beschikbaar aantal
2) Beveilig en discrete verzending. Diverse vervoersmethodes voor uw keus.
3) Het tarief van de douanepas: >=99%
4) Wij hebben onze eigen agent/remailer/verdeler die ons kan helpen onze zeer snel en veilige producten verschepen, en wij hebben daar voorraad binnen voor het overbrengen.

 

Wij hebben over de hele wereld cliënten:


1) De professionele dienst en de rijke ervaring maken klanten bij gemak voelen, ontmoeten de adequate voorraad en de snelle levering hun wens.
2) De markt koppelt terug en de goederen terugkoppelen zullen worden gewaardeerd, is de samenkomende eis van klanten onze verantwoordelijkheid.
3) Hoog - de kwaliteit, concurrerende prijs, snelle levering, de prima dienst bereikt het vertrouwen en het lof van de klanten.

 

FAQ:

 

Hoe kan ik een orde plaatsen?

 

Innitially verstuurt me met de elektronische post en informeert wat en hoeveel u wilt. Ook, contacteer me wat ook de manier, telefonisch, Skype of Whatsapp zijn.

 

Wat over de betaling?

 

TT, de West-Unie, Moneygram en Bitcoins zijn slechts beschikbaar. Eens ensursing het product, hoeveelheid en het adres, zal er een citaat zijn. Dan kies de geschiktste manier te betalen.

 

Hoe ongeveer de levering?

 

Gewoonlijk zal het product geleverd aan u binnen 3-5 dagen na het ontvangen van de betaling. U kunt het product volgen de hele tijd, aangezien de portcode aan u vlak na vertrek zal worden geleverd.

 

Hoe kan ik na het ontvangen van het product doen?

 

Controleer het product eerste. Zie of is de verpakking O.K. en probeer het product. Aarzel niet om me uw ervaring over productkwaliteit, onze dienst of verwant om het even wat te informeren.

 

 

 

Contactgegevens
Ben

Telefoonnummer : Wickr: sinosource

WhatsApp : +https://api.whatsapp.com/send?phone=8613657291547