Witte Peptide van Poederipamorelin, Injecteerbare Peptides die Bodybuilding Lichaamsvet vermindert

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: YW
Certificering: GMP, ISO9001, USP, KOSHER
Modelnummer: 170851-70-4
Min. bestelaantal: 10 flesjes
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Discreet vermomd pakket of zonodig
Levertijd: 3~7 werkdagen
Betalingscondities: De directe overboeking van Western Union, van Moneygram, van Bitcoin en van de Bank
Levering vermogen: 5000vials/week
Verschijning: Gevriesdroogd Wit Poeder Grootte: 5mg/vial
CAS-Aantal: 170851-70-4 Opslag: in ijskast
Moleculaire formule: C38H49N9O5 Maalmassa: 711,863
E-mail: sinosource6666@gmail.com Whatsapp: +86-13657291547
Hoog licht:

Het menselijke Poeder van het de Groeihormoon

,

wettelijk menselijk de groeihormoon

Injecteerbaar Peptide Hormoon Ipamorelin voor het Verminderen van Lichaamsvet

 

Beschrijving:

 

Ipamorelin is een penta-peptide hormoon (AIB-zijn-D-2-Nal-D-Phe-Lys-NH2), een de groeihormoon secretagogue en een kleine mimetic moleculeghrelin ontwikkeld door Novo Nordisk. Ipamorelin behoort tot de meest recente generatie van GHRPs en veroorzaakt significante versie van de groeihormoon. Gelijkaardig aan ghrp-6 en ghrp-2, onderdrukt het somatostatin en verhoogt de stimulatie en de versie van de Groeihormoon (GH) van voorafgaande slijmachtig. Momenteel, zijn er weinig klinische proeven die Ipamorelin impliceren, die eerst in de jaren '90 werden bestudeerd. Somatotropes is de cellen die voor producerend en releaseing GH verantwoordelijk zijn.

 

Specificaties:

 

Chemische naam: Ipamorelin

Synoniemen: Ipamorelinacetaat, IPAM, nnc-26-0161

Opeenvolging: AIB-zijn-D-2-Nal-D-Phe-Lys-NH2

Moleculaire formule: C38H49N9O5

Maalmassa: 711.85296

CAS-aantal: 170851-70-4

Categorie: HGH & Peptides

Substantie: HGH (Menselijk de Groeihormoon)

Gebruik: Bodybuilders die kijken te verscherpen; De gewone mensen voor vet verlies en kwaliteit verscheurde spier bereiken; oudere personen die anti-veroudert voordelen zoeken; snelle verwondingsrehabilitatie;

 

Voordelen:

 

Het wetenschappelijke onderzoek dat over dierproefonderwerpen is geleid heeft verscheidene verschillende theoretische voordelen bepaald die zijn verbonden met Ipamorelin.  Deze theoretische voordelen omvatten:

 

Verhoogd vet verlies

Verjonging van verbindingen

Het versterken van verbindingen

Het versterken van bindweefsel

Het versterken van beenmassa

Betere huidtoon

 

Deze types van positieve voordelen hebben sommige wetenschappelijke studies geleid om te bepalen dat peptide verscheidene theoretische voordelen kon dragen aangezien zij op het vertragen van het het verouderen proces betrekking hebben.

 

Hoe werkt het?

 

Nadat een atleet Ipamorelin beheert, wordt een selectieve impuls verzonden die de hypothalamus/slijmachtig bevordert om GH te bevrijden. Deze impuls kan ongeveer drie uren na injectie verdragen. Zodra de impuls van GH wordt verzonden, gaan de cellen rechtstreeks naar de spier ontwikkeling steunen terwijl duidelijk het blijven van om het even welke mogelijke been of kraakbeengroei. Dit is goed voor Ipamorelin-gebruikers, aangezien het gebruik op lange termijn de magere groei van de lichaamsspier zonder de mogelijkheid zal uitvoeren om enige been of kraakbeenmisvormingen te ervaren. Het zelfde kan niet voor synthetische HGH-gebruikers worden gezegd, die uitgesproken bijwerking in zwellende verbindingen en zelfs in sommige gevallen Carpeltunnel ervaren. Ipamorelin zal celsynthese, afscheidingsniveaus van insuline van alvleesklier- weefsel opheffen, verhogen en verhoogt ghrelin in de maag - die helpt de honger van GH vrijgeven en van de controle. Elk van deze functies werken om vet verlies, het shuttling van voedingsmiddelen, en massa van de de bouw de schone spier te bevorderen.

 

Voordeel meer dan ghrp-6, ghrp-2:

 

Ipamorelin verhoogt aantal somatropes en hoeveelheid hgh van elke somatrope wordt vrijgegeven die; veroorzaakt nooit honger; bevrijdt slechts selectief GH bij om het even welke dosis; geeft en verhogen geen negatieve hormonen zoals cortisol (spanning/spierverlies) & prolactin (waterbehoud/seksuele dysfunctie/wijfjesmezen) vrij; een mega-dosis van Ipamorelin zal in een mega-versie van GH resulteren, waar als ghrp-2 & ghrp-6 grenzen van 1mcg/kg hebben

 

Bijwerkingen:

 

Dit supplement is eigenlijk beroemd voor zijn gebrek aan bijwerkingen (of zijn zeer minimale bijwerkingen).

 

De tests over onderwerpen en de overzichten van echte gebruikers tonen sommige mogelijke bijwerkingen, zoals hoofdpijnen en gevoel van wordt licht-geleid. Nochtans, wanneer vergeleken bij andere groei-hormoon-bevrijdende formules, zijn deze bijwerkingen typisch zeer mild (als zij bij allen voorkomen). Dit is één zeer belangrijke reden waarom dit supplement een populaire keus met bodybuilders en met anderen is wie wensen om spiermassa en sterkte via supplementen te bereiken. Het wordt ook grote pers in de anti-veroudert industrie.

 

Dosis:

 

Ipamorelin, zoals andere peptides, komt als vorst - droog poeder dat zeer gevoelig is. U kunt het in de ijskast of bij kamertemperatuur opslaan alvorens opnieuw samen te stellen. Eens opnieuw samengesteld met bacteriostatisch water, moeten de flesjes in een koele droge plaats zoals uw ijskast worden opgeslagen. De insulinespuiten zijn de beste manier om het, gewoonlijk via onderhuidse injectie te beheren.

 

De atleten nemen Ipamorelin in een de dosering van 200mcg -300mcg, twee of drie keer dagelijks, gebruikend een uiterst kleine in te spuiten insulinenaald. Zij beginnen gewoonlijk met de lagere dosis aangezien de bijwerkingen hoofdpijnen kunnen omvatten of wat als een hoofd-stormloop voelt. Ipamorelin kan altijd worden genomen maar nemend het ongeveer 30-45 minuten alvorens een training wegens de impuls in de Groeihormoon ideaal zou schijnen (GH) het leidt tot het toestaan voor de maximumgroei.

 
 

 


Andere Verwante Populaire Peptides:
 

Naam SPE
Melanotan I 10mg/vial, 10vial/box
Melanotan II 10mg/vial, 10vial/box
CJC 1295 2mg/vial, 10vial/box
cjc1295 dac 2mg/vial, 10vial/box
Sermorelin 2mg/vial, 10vial/box
Sermorelin 5mg/vial, 10vial/box
PT 141 10mg/vial, 10vial/box
Ipamorelin 2mg/vial, 10vial/box
Ipamorelin 5mg/vial, 10vial/box
MGF 2mg/vial, 10vial/box
PINmgf 2mg/vial, 10vial/box
Ghrp-6 5mg/vial, 10vial/box
Ghrp-2 5mg/vial, 10vial/box
Hexarelin 2mg/vial, 10vial/box
Hexarelin 5mg/vial, 10vial/box
Thymosin Bèta 4 (TB4) (tb-500) 2mg/vial, 10vial/box
Follistatin 344 1mg/vial, 10vial/box
Oxytocin 2mg 2mg/vial, 10vial/box

 
Ons Voordeel:
 
Hoog - kwaliteit met concurrerende prijs:
1) Norm: Ondernemingsnorm
2) Al Zuiverheid: >=99%
3) Wij zijn fabrikant en kunnen hoogte - kwaliteitsproducten van fabrieksprijs voorzien.
 
Snelle en veilige levering:
1) Het pakket kan in 24 uren na betaling worden gestuurd. Het volgen beschikbaar aantal
2) Beveilig en discrete verzending. Diverse vervoersmethodes voor uw keus.
3) Het tarief van de douanepas: >=99%
4) Wij hebben onze eigen agent/remailer/verdeler die ons kan helpen onze zeer snel en veilige producten verschepen, en wij hebben daar voorraad binnen voor het overbrengen.
 
Wij hebben over de hele wereld cliënten:
1) De professionele dienst en de rijke ervaring maken klanten bij gemak voelen, ontmoeten de adequate voorraad en de snelle levering hun wens.
2) De markt koppelt terug en de goederen terugkoppelen zullen worden gewaardeerd, is de samenkomende eis van klanten onze verantwoordelijkheid.
3) Hoog - kwaliteit, concurrerende prijs, snelle levering, prima de dienstaanwinst het vertrouwen en lof van de klanten.
 

Als u om het even welke vragen hebt, gelieve te voelen vrij om me te contacteren:

E-mail: sinosource6666@gmail.com

Whatsapp: +86-13657291547

 

Contactgegevens
Ben

Telefoonnummer : Wickr: sinosource

WhatsApp : +https://api.whatsapp.com/send?phone=8613657291547