Ruw het Hormoonpoeder Anastrozole Arimidex CAS 120511 73 1 van het Bodybuildingssupplement

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: YW
Certificering: GMP, ISO9001, USP, KOSHER
Modelnummer: 120511-73-1
Min. bestelaantal: 10 G
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Discreet Pakket of zonodig
Levertijd: 3 ~ 5 werkdagen
Betalingscondities: De directe overboeking van Western Union, van Moneygram, van Bitcoin en van de Bank
Levering vermogen: 5000kg/week
Gebruik: De spierbouw CAS: 120511-73-1
Assay: 98% min. levering: Druk koerier uit.
Karakter: Wit poeder MF: C17H19N5
Hoog licht:

natuurlijke oestrogeenblocker

,

natuurlijke antioestrogeensupplementen

Hoog - het Witte Ruwe Poeder Anastrozole Arimidex van het kwaliteits99% Bodybuilding Supplement voor Spier die CAS 120511 73 1 bereiken
 
Beschrijving:
 
Anastrozole is een drug wordt gebruikt om borstkanker in post-menopausal vrouwen (vrouwen die door de menopause/verandering van het leven dat zijn gegaan) te behandelen. Anastrozole is een type van hormoonbehandeling als een aromataseinhibitor die wordt bekend. Het vrouwelijke hormoonoestrogeen bevordert sommige borstkanker om te groeien. Deze worden beschreven als gevoelig hormoon of receptor positieve tumors.
 
Post-menopausal vrouwen blijven oestrogeen produceren. Dit wordt meestal geproduceerd wanneer andere die hormonen in oestrogeen door een enzym omgezet worden als aromatase wordt bekend, die in de lever en de vettige weefsels van het lichaam wordt gevonden. Anastrozole werkt door deze omzetting tegen te houden van het plaatsvinden zodat de hoeveelheid oestrogeen die in het lichaam doorgeven wordt verminderd.
 
Anastrozole is getest voor het verminderen van oestrogenen, met inbegrip van estradiol, bij mensen. Bovenmatige estradiol bij mensen kan goedaardige prostaathyperplasia, gynecomastia, en symptomen van hypogonadism veroorzaken. Anastrozole kan ook tot verhoogd risico van slag, hartaanval, chronische ontsteking, prostate uitbreiding en prostate kanker bijdragen. Sommige atleten en lichaamsbouwers gebruiken anastrozole als deel van hun steroid cyclus om symptomen van bovenmatig oestrogeen te verminderen en te verhinderen--gynecomastia, emotioneel labiliteit en waterbehoud.
 
 
Productdetails:
 
Poeder van Boldenone van het Arimidex (Anastrozole) anti-oestrogeen steroid
Productnaam: Arimidex
Synoniem: arimidex Anastrozole Hoge Arimidex - HPLC van de tablettenanastrozole 1MG van kwaliteitsanastrozole Arimidex Anastrozole Arimidex de Injecteerbare Antigeneeskunde van Arimidex van Oestrogeensteroïden Geen Bijwerkingen/Hoge Zuiverheid Anastrozole Arimidex
CAS No.: 120511-73-1
Moleculaire Formule: C17H19N5
Molecuulgewicht: 293.37
Analyse: 99%
Verschijning: Wit aan wit kristallijn poeder
 
 
Producttoepassing:
 
Anastrozole zal op de dag van de begincyclus worden genomen, en Arimidex zal door de steroid toepassing lopen. Arimidex is ook belangrijk om erop te wijzen dat de capaciteit van GP Arimidex om testosteron in het lichaam te verhogen ook belangrijk is. Sommige studies hebben aangetoond dat de natuurlijke testosteronniveaus met tot 60% na 7 dagen van gebruik van deze substantie stijgen. Dientengevolge, vonden de bodybuilders dat Arimidex tijdens PCT zeer efficiënt was omdat zij zoveel mogelijk het natuurlijke niveau moesten verbeteren om laat „instorting“ te vermijden.
 
Arimidex wordt soms gebruikt om mannelijke borstkanker te behandelen, maar niet goed bij mensen bestudeerd. Alrimidex wordt bestudeerd voor steriele mensen op de niveaus van het saldotestosteron en handhaaft gezonde spermatellingen. Sommige mannelijke atleten en bodybuilders die anabole steroïden nemen om spier te bouwen nemen ook Arimidex om oestrogeenproductie te verminderen, die de bijwerking van steroid gebruik is.
 
 
COA:
 
 
Punten Norm Resultaten
Beschrijving Wit kristallijn poeder Voldoet
Identificatie IRL Ben met standaardirl in overeenstemming
HPLC Ben met standaardhplc in overeenstemming
Reactief Ben in overeenstemming
Oplosbaarheid Vrij oplosbare stof in methanol, aceton, ethylalcohol en tetrahydrofuran. En zeer oplosbaar in acetonitrile. Voldoet
Totale Onzuiverheid max.0.5% 0,18%
Totale Niet gespecificeerde Onzuiverheid max. 0,2% 0,08%
Individuele niet gespecificeerde impurlty max. 0,1% 0,05%
Verwante samenstelling B max. 0,2% 0,07%
Verwante samenstelling C max. 0,2% 0,04%
Verwante samenstelling D max. 0,1% 0,05%
Verwante samenstelling E max. 0,1% 0,06%
Grens van cyclohexane max. 0,08% Nd
Grens van ethylacetate max. 0,1% 0,07%
Smeltpunt 81.0~84.0℃ 82.5~83.2℃
Water max. 0,3% 0,21%
Residu op ontsteking max. 0,1% 0,07%
Heavy metallen max.0.001% Voldoet
Analyse (HPLC) 98.0%~102.0% 99.8%
Opslag Koel en droog
Conclusie Het leeft aan USP32 na.
 
Producteigenschappen:
 
Goedgekeurd voor de behandeling van postoperatieve borstkanker evenals premenopausal en postmenopausal vrouwen breng anastrozol remmende drugs over. De strengheid van borstkanker wordt verhoogd met oestrogeen, aangezien de geslachtshormonen hyperplasia en de differentiatie van de oestrogeenreceptor veroorzaken. Door de synthese van oestrogeen te remmen.
 
De proef toont dat dit de aangewezen drugtherapie voor postmenopausal vrouwen is, positieve lokale de borstkanker aan met van de oestrogeenreceptor (ER).
 
De triazole efficiënte selectieve aromataseinhibitor, die aromatase verbiedt - afhankelijke cytochrome P450, remt oestrogeenbiosynthese en is een belangrijke factor in oestrogeen - bevorderde de de celgroei van borstkanker. Kan borstkanker, vooral voor postmenopausal vrouwen met hormoon-bijgewoonde kanker van de laat stadiumborst na behandeling van patiënten met herhaling behandelen.
 
 
Geadviseerde Dosis:
 
1. Gebruik bij mensen:
Anastrozole is getest voor het verminderen van oestrogenen, met inbegrip van estradiol, bij mensen. Bovenmatige estradiol bij mensen kan goedaardige prostaathyperplasia, gynecomastia, en symptomen van hypogonadism veroorzaken. Het kan ook tot verhoogd risico van slag, hartaanval, chronische ontsteking, prostate uitbreiding en prostate kanker bijdragen. Sommige atleten en lichaamsbouwers gebruiken anastrozole als deel van hun steroid cyclus om symptomen van bovenmatig oestrogeen te verminderen en te verhinderen--gynecomastia, emotioneel labiliteit en waterbehoud. De studiegegevens stellen voor de dosering van 0,5 mg aan 1 mg per dag serumestradiol ong. 50% bij mensen vermindert, die in postmenopausal vrouwen verschilt.
 
2. Gebruik in kinderen:
Anastrozole kan zonder merknaam in kinderen met vroegrijpe puberteit, of kinderen met pubertal gynecomastia worden gebruikt. Na het begin van puberteit, begint de epiphyseal plaat wegens een verhoogde hoeveelheid te sluiten die oestrogeenproductie aan lokaal metabolisme ontsnappen en aan het vaatstelsel uitspreiden. Het wordt getoond helpen dit proces vertragen, en verhoogt volwassen hoogtevoorspelling in adolescentiediemannetjes met peptide hormonen op basis van eiwitten voor de behandeling van de deficiëntie van het de groeihormoon wordt behandeld.
 
 
De antigevolgen van Oestrogeensteroïden:
 
Wanneer een mens anabole androgene steroïden (AAS) gebruikt, zullen bepaalde samenstellingen in oestrogeen aromatiseren. De belangrijkste beklaagden die dit zullen doen zijn alle testosteronesters, zoals: cypionate, enanthate, dianabol, deca-durabolin, en minder zo Boldenone (EQ). Als het oestrogeen niet door AI (aromataseinhibitor) te gebruiken wordt verboden, dan kunnen de hoog-oestrogeen bijwerkingen voorkomen. Meest bekende bijwerkingsisgynecomastia of wat ‚gyno‘, ‚wijfjesmezen of ‚mensenborsten‘ algemeen genoemd geworden is. Een mens kan een stuk opmerken vormend binnen zijn borst - of onder het uitsteekselgebied; als snel behandeld niet, kan dit ernstige chirurgie vereisen om te verwijderen. De minder bekende maar zeer ernstige bijwerkingen worden veroorzaakt door waterbehoud, dat bloated of een ‚hoogtepunt‘ kan geven kijkt.
 
Het extra watergewicht aan uw lichaam of gezicht (algemeen genoemd „het maangezicht voor zijn rond of volledig ziet) eruit kan een aardige lichaamsbouw ruïneren door een persoon vet te maken kijken. Intern, zal het dragen rond extra watergewicht de lipiden van het lichaam over de hele linie spannen. Een persoon kan een stijging van bloeddruk, hartspanning, en verlies in energie verwachten. Ook, kan het hoge oestrogeen libido beïnvloeden.
Anderzijds, als u in het verbieden oestrogeen te agressief bent, door samenstellingen te gebruiken die ruwer zijn dan Arimidex, kan dit uw oestrogeen veroorzaken om te laag te laten vallen. Dientengevolge, kunt u erectiele disfunction (ED), verlies van energie, depressie en laag libido verwachten.

 

 

 

Ons voordeel:


1, Hoog - kwaliteit met concurrerende prijs:
1) Norm: Ondernemingsnorm
2) Alle Purity≥98%
3) Wij zijn fabrikant en kunnen hoogte - kwaliteitsproducten van fabrieksprijs voorzien.

 

2, snel en veilige levering
1) Het pakket kan binnen 24 uren na betaling worden gestuurd. Het volgen beschikbaar aantal
2) Beveilig en discrete verzending. Diverse vervoersmethodes voor uw keus.
3) Tarief ≥99% van de douanepas
4) Wij hebben onze eigen agent/remailer/verdeler die ons kan helpen onze zeer snel en veilige producten verschepen, en wij hebben daar voorraad binnen voor het overbrengen.

 

3, over de hele wereld hebben wij cliënten.
1) De professionele dienst en de rijke ervaring maken klanten bij gemak voelen, ontmoeten de adequate voorraad en de snelle levering hun wens.
2) De markt koppelt terug en de goederen terugkoppelen zullen worden gewaardeerd, is de samenkomende eis van klanten onze verantwoordelijkheid.
3) Hoog - kwaliteit, concurrerende prijs, snelle levering, prima de dienstaanwinst het vertrouwen en lof van de klanten.

 

 

Hete verkopende producten:

 

1 Testosteron Enanthate CAS: 315-37-7
2 Testosteronacetaat CAS: 1045-69-8
3 Testosteronpropionaat CAS: 57-85-2
4 Testosteron Cypionate CAS: 58-20-8
5 Testosteron Phenylpropionate CAS: 1255-49-8
6 Testosteron Isocaproate CAS: 15262-86-9
7 Testosteron Decanoate CAS: 5721-91-5
8 Testosteron Undecanoate CAS: 5949-44-0
9 Sustanon 250  
11 Turinabol CAS: 855-19-6
12 Mondelinge Turinabol CAS: 2446-23-3
13 Stanolone CAS: 521-18-6
14 Nandrolone Decanoate (DECA) CAS: 360-70-3
15 Nandrolone Cypionate CAS: 601-63-8
16 Nandrolone Phenypropionate (NPP) CAS: 62-90-8
17 Boldenoneacetaat CAS: 2363-59-9
18 Boldenone (Equipoise) Undecylenate CAS: 13103-34-9
19 Drostanolonepropionaat (Masteron) CAS: 521-12-0
20 Drostanolone Enanthate CAS: 472-61-1
21 Methenoloneacetaat (Primobolan) CAS: 434-05-9
22 Methenolone Enanthate CAS: 303-42-4
23 Trenboloneacetaat CAS: 10161-34-9
24 Trenbolone Enanthate  
25 Het Carbonaat van Trenbolonehexahydrobenzyl CAS: 23454-33-3
26 Epiandrosterone CAS: 481-29-8

Mondelinge Steroïden
27 Anavar CAS: 53-39-4
28 Anadrol CAS: 434-07-1
29 Winstrol CAS: 10418-03-8
30 Dianabol CAS: 72-63-9
31 Superdrol CAS: 3381-88-2

Anti-oestrogeen
32 Tamoxifencitraat (Nolvadex) CAS: 54965-24-1
33 Clomiphenecitraat (Clomid) CAS: 50-41-9
34 Toremifenecitraat (Fareston) CAS: 89778-27-8
35 Femara CAS: 112809-51-5
36 Aromasin CAS: 107868-30-4
37 Proviron CAS: 1424-00-6
38 Arimidex CAS: 120511-73-1
39 Formestane CAS: 566-48-3
40 Cabergoline (Caber) CAS: 81409-90-7
41 Finasteride CAS: 98319-26-7
42 Dutasteride CAS: 164656-23-9

SARM
43 Ostarine (mk-2866) CAS: 841205-47-8
44 Cardarine (GW-501516) CAS: 317318-70-0
45 Andarine (S4) CAS: 401900-40-1
46 Ligandrol (lgd-4033) CAS: 1165910-22-4
47 Ibutamoren (mk-677) CAS: 159752-10-0
48 RAD140 CAS: 118237-47-0
49 SR9009 CAS: 1379686-30-2
50 YK11 CAS: 431579-34-9

Geslachtsverhoging
51 Avanafil CAS: 330784-47-9
52 Vardenafil CAS: 224785-91-5
53 Dapoxetinewaterstofchloride CAS: 119356-77-3
54 Tadalafil CAS: 171596-29-5
56 Vardenafilwaterstofchloride CAS: 431579-34-9
57 Waterstofchloride CAS: 431579-34-9
58 Yohimbinewaterstofchloride CAS: 65-19-0

 

Peptides:

 

Productnaam Specificatie
ACE 031 1 mg/vial, 10 flesjes/uitrusting
Follistatin 315 1 mg/vial, 10 flesjes/uitrusting
Follistatin 344 1 mg/vial, 10 flesjes/uitrusting
MGF 2 mg/vial, 10 flesjes/uitrusting
PIN - MGF 2 mg/vial, 10 flesjes/uitrusting
DSIP 2 mg/vial, 10 flesjes/uitrusting
TB500 2 mg/vial, 10 flesjes/uitrusting
Oxytocin 2 mg/vial, 10 flesjes/uitrusting
Hexarelin 2 mg/vial, 10 flesjes/uitrusting
Triptorelin 2 mg/vial, 10 flesjes/uitrusting
Ipamorelin 2 mg/vial, 10 flesjes/uitrusting
Sermorelin 2 mg/vial, 10 flesjes/uitrusting
Gonadorelin 2 mg/vial, 10 flesjes/uitrusting
Tesamorelin 2 mg/vial, 10 flesjes/uitrusting
BPC 157 2 mg/vial, 10 flesjes/uitrusting
Aod-9604 2 mg/vial, 10 flesjes/uitrusting
H 176-191 2 mg/vial, 10 flesjes/uitrusting
Cjc-1295 2 mg/vial, 10 flesjes/uitrusting
CJC-1295 DAC 2 mg/vial, 10 flesjes/uitrusting
Ghrp-2 5 mg/vial, 10 flesjes/uitrusting
Ghrp-6 5 mg/vial, 10 flesjes/uitrusting
Selank 5 mg/vial, 10 flesjes/uitrusting
Ghrp-2 10 mg/vial, 10 flesjes/uitrusting
Ghrp-6 10 mg/vial, 10 flesjes/uitrusting
Epitalon 10 mg/vial, 10 flesjes/uitrusting
PT-141 10 mg/vial, 10 flesjes/uitrusting
Gonadorelin 10 mg/vial, 10 flesjes/uitrusting
Melanotan II 10 mg/vial, 10 flesjes/uitrusting
Prohormones
Mentabolan 4-DHEA
Trenavar 7-keto
Methylstenbolone 6OXO
Epistane Superdrol
Epiandrosterone Dimethazine
Arimistane Halovar
ATD Halodrol
6BRO MAXLMG
DHEA Hexadrone
1-DHEA Furazanbol
Mesterone Andro-4-ONO-3,11,17 trione

 

Als u in onze producten geinteresseerd bent, heet welkom om me over gedetailleerde informatie te raadplegen.

 

E-mail: sinosource6666@gmail.com                       Whatsapp: +86-13657291547

 

 

 

Contactgegevens
Ben

Telefoonnummer : Wickr: sinosource

WhatsApp : +https://api.whatsapp.com/send?phone=8613657291547