Vet Verlies Injecteerbaar 99% Peptides HGH Fragment 176-191 2mg/-Flesjepeptides poedert Gewichtsverlies

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: YW
Certificering: GMP, ISO9001, USP, KOSHER
Modelnummer: Hghfragment 176-191
Min. bestelaantal: 10 flesjes
Prijs: negotiate
Verpakking Details: Discreet vermomd pakket of zonodig
Levertijd: 3~7 werkdagen
Betalingscondities: De directe overboeking van Western Union, van Moneygram, van Bitcoin en van de Bank
Levering vermogen: 5000vials/week
Verschijning: gevriesdroogd poeder Grootte: 10 mg/vial
Zuiverheid: 99.00% Toepassing: Injecteerbaar
Opslag: Gezet in ijskast Gebruik: afvallen
E-mail: sinosource6666@gmail.com Whatsapp: +86-13657291547
Wickr: sinobron
Hoog licht:

de menselijke steroïden van het de groeihormoon

,

wettelijk menselijk de groeihormoon

Vet Verlies Injecteerbaar 99% Peptides HGH Fragment 176-191 2mg/Vial Peptides Powder Weight Loss

 

 

1.Quick details:

 

Productnaam: Frag 176 191
Synoniemen: Fragment 176-191, aod-9604 van GH
CAS: 221231-10-3
Zuiverheid: 99% min
Moleculaire formule: C78H123N23O23S2
Mw: 1815.08152
Verschijning: Wit Poeder
Rang: Farmaceutische Rang
Opslag: Gesloten, onder 2 het behoud van ~ 8ºC

 


2.Description:

 

Het menselijke de Groeihormoon is niet alleen één van de voordeligste hormonen ons lichaam, maar één van het meest gezocht in exogene vorm produceert. In een exogene vorm, is de Mens identiek aan het natuurlijk geproduceerde hormoon, en vertegenwoordigt niet alleen één van de voordeligste exogene hormonen maar één van het meestgetolereerd onder mannen en vrouwen. Zijn hoog niveau van tolerantie is ook niet alleen op geneeskrachtige gebruik maar prestatiesverhoging van toepassing.

Het gebruik van deze somatotropic het hormoonsamenstellingen van STH biedt atleet drie prestaties-verbeterend aan gevolgen. STH (somatotropic hormoon) heeft een sterk anabool effect en veroorzaakt een verhoogde eiwitsynthese die in een spierhypertrofie (uitbreiding van spiercellen) en in spierhyperplasia tot uiting komt (verhoging van spiercellen.) De laatstgenoemde is zeer interessant aangezien deze verhoging niet door de opname van kan worden verkregen. Dit is waarschijnlijk ook de reden waarom STH het sterkste anabole hormoon wordt genoemd. Het tweede effect van STH is zijn uitgesproken invloed op het branden van vet. Het verandert meer lichaamsvet in energie die tot een drastische vermindering van vet leiden of de atleet toestaan om zijn warmteopname te verhogen. Ten derde, en vaak overzien, is het feit dat STH het bindweefsel, de pezen, en de kraakbeenderen versterkt dat één van de belangrijkste die redenen voor de aanzienlijke toename in sterkte zouden kunnen zijn door vele atleten wordt ervaren. Verscheidene bodybuilders en powerlifters rapporteren dat door de gelijktijdige opname met STH de atleet tegen verwondingen terwijl het inereasing van zijn sterkte beschermt.

Het gebruik van Menselijk de Groeihormoon was eerst succesvol in 1958. Op dit ogenblik, was het Menselijke de Groeihormoon een slijmachtig uittreksel; het werd direct gehaald uit slijmachtig van menselijke aas. In 1985, zouden de V.S. FDA zijn gebruik verbieden. Het gehaalde Menselijke de Groeihormoon was succesvol in vele behandelingsplannen geweest, maar het bleek ook om met het sterke onhygiënische nadelen te dragen. In feite, werd de slijmachtige Mens verbonden met CJD, een degeneratieve hersenenwanorde die fataal is. Nochtans, vielen zeer weinigen prooi aan CDJ, ongeveer 1% van alle gebruikers, maar dit was genoeg voor FDA om een verbod op te leggen.

 


3.Application:

 

HGH-Fragment 176-191 is het eind van de 191 het Hormoon moleculaire ketting van de aminozuur Menselijke Groei. GH is een hormoon door slijmachtig wordt geproduceerd die. HGH is de synthetische die versie in een laboratorium wordt veroorzaakt; allebei worden samengesteld van dezelfde 191 aminozuurketting. GH, is in het bijzonder opgeheven niveaus door het gebruik van HGH lang geassocieerd met vet verlies. Zij zijn ook geassocieerd met verhogingen van gespierdheid, terugwinning en een gastheer van gezondheid en anti-veroudert voordelen. Voor HGH Frag 176-191, is de concentratie van actie slechts op de vet vette cellen, specifiek door lipolitic actie te verhogen.

HGH Frag 176-191 is getoond om zulk een efficiënte vette verlieshulpmiddel te zijn het eigenlijk de vorming van lipiden en vetzuren remt. Even belangrijk, aangezien het slechts een gedeelte van het volledige hormoon van GH is, zijn de kwesties van hyperglycemie vaak in verband met HGH-gebruik afwezig. Dit middel zijn er geen kwesties van de bloedsuiker zoals af en toe met HGH kan voorkomen.

 


4.COA:

 

Product

AOD 9604

CAS No.

221231-10-3

Hoeveelheid

1KG

Datum van Manu

2019-01-08

Testnorm

Binnenshuis kwaliteitsnorm

Vervaldatum

2021-01-07

Punten

Specificaties

Resultaten

Verschijning

Wit Poeder

Wit Poeder

Analyse

≥99%

99.40%

Verlies bij het Drogen

≤1.0%

0,4%

Conclusie: Het product ontmoet binnenshuis specificaties.

 

 

5.How het werkt:

 

Peptide van het de groeihormoon fragment 176-191, ook als HGH Frag 176-191 wordt bekend, is een gewijzigde vorm van aminozuren 176-191 van het polypeptide dat van GH. De fat-reducing gevolgen van GH schijnen om door een klein gebied dichtbij één eind van de molecule van het de Groeihormoon worden gecontroleerd. Dit gebied, dat uit aminozuren 176-191 bestaat, is minder dan 10% van de totale grootte van de molecule van GH en schijnt om geen effect bij de groei of de insulineweerstand te hebben. Het werkt door de manier na te bootsen het natuurlijke de Groeihormoon vet metabolisme maar zonder de nadelige gevolgen op de bloedsuiker of groei regelt die met ongewijzigd de Groeihormoon worden gezien. Als de Groeihormoon, bevordert hgHfragment 176-191 lipolysis (de analyse of de vernietiging van vet) en verbiedt lipogenesis (de transformatie van nonfat voedselmaterialen in lichaamsvet) zowel in dieren als mensen.

 


6.Functions en Trekken:

 

HGH-Fragment 176-191 is het eind van de 191 het Hormoon moleculaire ketting van de aminozuur Menselijke Groei. GH is een hormoon door slijmachtig wordt geproduceerd die. HGH is de synthetische die versie in een laboratorium wordt veroorzaakt; allebei worden samengesteld van dezelfde 191 aminozuurketting. GH, is in het bijzonder opgeheven niveaus door het gebruik van HGH lang geassocieerd met vet verlies. Zij zijn ook geassocieerd met verhogingen van gespierdheid, terugwinning en een gastheer van gezondheid en anti-veroudert voordelen. Voor HGH Frag 176-191, is de concentratie van actie slechts op de vet vette cellen, specifiek door lipolitic actie te verhogen. In termen van een vette verliesagent, zullen de gevolgen van HGH Frag 176-191 niet het eetlust repressieve effect van vele zonder voorschrift vette branders of stimulans gebaseerde gevolgen zoals Clenbuterol omvatten. Het individu kan vinden hij een klein verwarmingstoestel in werking stelt (lichtjes) maar dat zou over het moeten zijn. Voor de prestatiesatleet, de enige keer houdt deze samenstelling steek is tijdens een scherpe fase. Het is een goede optie voor een bodybuilder op een begroting.

 


7.Effects:

 

Er zijn niet veel om te zeggen over de gevolgen van HGH Frag 176-191 buiten te zeggen het direct vet verlies bevordert. Het metabolisme van het individu stelt sterker en het bestaande vet in werking brandt weg sneller. Is het met deze bedoeling een betere optie dan regelmatige HGH? Dat is een harde te beantwoorden vraag. Één of andere gegevens tonen aan dat het een sterkere of geschiktere optie is. Als het vette verlies de enige zorg is maakt het ontdekken om dit fragment over de volledige vorm te kiezen. Als de kwesties van de bloedsuiker moeilijk om met HGH zijn te controleren, opnieuw houdt het steek om het fragment een poging te geven. Nochtans, schaft u ook de bijna ontelbare voordelen van HGH af wanneer u zich slechts op het fragment baseert. De terugwinning, een sterker immuunsysteem, het helen, en alle verwante anti-veroudert eigenschappen, op deze basis alleen HGH zullen altijd de betere optie zijn.

In termen van een vette verliesagent, zullen de gevolgen van HGH Frag 176-191 niet het eetlust repressieve effect van vele zonder voorschrift vette branders of stimulans gebaseerde gevolgen zoals Clenbuterol omvatten. Het individu kan vinden hij een klein verwarmingstoestel in werking stelt (lichtjes) maar dat zou over het moeten zijn.

HGH Frag 176-191 heeft geen plaats in een dieet buiten het seizoen voor het individu die op massa kijken in te pakken.

 


8.HGH versplinter 176-191 versus HGH:

 

Als deel van een peptide regiment, zouden de bodybuilders ernstig moeten nadenken toevoegend HGH Frag in hun protocollen. Het heeft ongelooflijk een capaciteit om vet metabolisme zonder de ongunstige bijwerkingen voor insulinegevoeligheid te regelen. Door het einde van de molecule van GH te isoleren, heeft de wetenschapper geconstateerd dat HGH Frag 176-191 nog dan beter HGH werkt om lipolysis (het opsplitsen van vet) te bevorderen.

In feite, verbiedt het eigenlijk lipogenesis; het betekenen, het houdt vorming van vetzuren en andere lipiden tegen.

Ook, in tegenstelling tot andere vette brandende samenstellingen daar, zullen de gebruikers geen honger onderdrukkend kwaliteiten of het woelige gevoel ervaren die met efedrine zoals samenstellingen (denk clenbuterol) kunnen worden geassocieerd.

Aangezien het niet voor HGH-receptoren concurreert, hebben de veelvoudige studies aangetoond dat HGH Frag 176-191 geen hyperglycemie zal veroorzaken. Bovendien zal het magere lichaamsmassa, eiwitsynthese, verhogingsminerale botdensiteit, en betere slaap bevorderen.

 


9.Our voordeel:

 

Hoog - kwaliteit met concurrerende prijs:

 

1) Norm: Ondernemingsnorm
2) Al Zuiverheid: >=99%
3) Wij zijn fabrikant en kunnen hoogte - kwaliteitsproducten van fabrieksprijs voorzien.

 

Snelle en veilige levering:

 

1) Het pakket kan in 24 uren na betaling worden gestuurd. Het volgen beschikbaar aantal
2) Beveilig en discrete verzending. Diverse vervoersmethodes voor uw keus.
3) Het tarief van de douanepas: >=99%
4) Wij hebben onze eigen agent/remailer/verdeler die ons kan helpen onze zeer snel en veilige producten verschepen, en wij hebben daar voorraad binnen voor het overbrengen.

 

Wij hebben over de hele wereld cliënten:

 

1) De professionele dienst en de rijke ervaring maken klanten bij gemak voelen, ontmoeten de adequate voorraad en de snelle levering hun wens.
2) De markt koppelt terug en de goederen terugkoppelen zullen worden gewaardeerd, is de samenkomende eis van klanten onze verantwoordelijkheid.
3) Hoog - kwaliteit, concurrerende prijs, snelle levering, prima de dienstaanwinst het vertrouwen en lof van de klanten.

 

10.Hot verkopende producten:

 

Peptides van het de groeihormoon:

T-A001

MGF

2mg (2-8℃)

T-A002

PINmgf

2mg

T-A003

Cjc-1295 met DAC

2mg

T-A004

Cjc-1295 zonder DAC

2mg

T-A005

PT-141

10mg

T-A006

MT-1 (melanotan-1)

10mg

T-A007

MT-2 (melanotan-2)

10mg

T-A008

Ghrp-2

5mg

T-A008

Ghrp-2

10mg

T-A009

Ghrp-6

5mg

T-A009

Ghrp-6

10mg

T-A0010

Ipamorelin

2mg

T-A0011

Hexarelin

2mg

T-A0012

Sermorelin

2mg

T-A0013

Oxytocin

1g/2mg

T-A0014

TB500

2mg

T-A0015

Pentadecapeptide BPC 157

2mg

T-A0016

HGH-Fragment 176-191 (2mg)

2mg

T-A0017

Triptorelin

2mg

T-A0018

Tesamorelin

2mg

T-A0020

Gonadorelin

2mg

T-A0020

Gonadorelin

10mg

T-A0021

DSIP

2mg

T-A0022

Selank

5mg

T-A0023

Epitalon

10mg

T-A0024

Aod-9604

2mg

T-A0025

ACE 031

1mg

T-A0026

Gdf-8

1mg (- 20℃)

T-A0027

Thyrotropin TRH

1g

T-A0028

Follistatin 315

1mg (- 20℃)

T-A0029

Follistatin 344

1mg (- 20℃)

T-A0030

Deslorelin

20mg

T-A0031

Adipotide/Proapoptotic Peptide

2mg

T-A0032

Argireline

1g

T-A0033

nonapeptide-1

1g

 

Steroid hormonen:

Testosteronsteroïden

 

 

Nr.

CAS NR

Naam

1

CAS: 58-22-0

Testosteronbasis

3

CAS: 76-43-7

Fluoxymesterone Halotestin

4

CAS: 2446-23-3

4-Chlorodehydromethyltestosterone (Mondelinge turinabol)

5

CAS: 1255-49-8

Testosteron Phenylpropionate

6

CAS: 57-85-2

Testosteronpropionaat

7

CAS: 1045-69-8

Testosteronacetaat

8

CAS: 315-37-7

Testosteron enanthate

9

CAS: 58-20-8

Testosteron Cypionate

10

CAS: 1424-00-6

Mesterolone (Proviron)

11

CAS: 5949-44-0

Testosteron Undecanoate

12

CAS: 15262-86-9

Testosteron isocaproate

13

CAS: 855-19-6

Turinabol (Acetaat 4-Chlorotestosterone/Clostebol)

14

CAS: Nr

Testosteron Sustanon 250/100

15

CAS: 5721-91-5

Testosteron decanoate

16

CAS: 58-18-4

Methyltestosterone (17-methyltestosterone)

17

CAS: 58-20-8

1-test CYP, Dihydroboldenone Cypionate

Boldenonesteroïden

 

 

17

CAS: 846-48-0

Boldenone

18

CAS: 13103-34-9

Boldenone (Equipoise) Undecylenate

19

CAS: 846-46-0

Boldenoneacetaat

20

CAS: 13103-34-9

Boldenonepropionaat

21

CAS: 106505-90-2

Boldenone Cypionate

Trenbolonesteroïden

 

 

22

CAS: 10161-33-8

Trenbolonebasis

23

CAS: 10161-34-9

Trenboloneacetaat (Finaplix h/Revalor-H)

24

CAS: 472-61-546

Trenbolone enanthate (parabolan)

25

CAS: 23454-33-3

Het Carbonaat van Trenbolonehexahydrobenzyl

Nandrolonesteroïden

 

 

26

CAS: 434-22-0

Nandrolone

27

CAS: 62-90-8

Nandrolone Phenypropionate (NPP) /durabolin

28

CAS: 601-63-8

Nandrolone cypionate

29

CAS: 360-70-3

Nandrolone decanoate (DECA)/Deca-durabolin

30

CAS: 862-89-5

Nandrolone Undecylate

31

CAS: 7207-92-3

Nandrolonepropionaat

Primobolansteroïden

 

 

32

CAS: 434-05-9

Methenoloneacetaat (Primobolan)

33

CAS: 303-42-4

Methenolone enanthate (USAN)

34

CAS: 153-00-4

Metenolone

35

CAS: 3381-88-2

Superdrolpoeder/Methasterone (methyl-drostanolone)

36

CAS: 521-12-0

Drostanolonepropionaat (Masteron)

37

CAS: 472-61-145

Drostanolone Enanthate (Masteron)

Anabole Steroïden

 

 

38

CAS: 72-63-9

Methandrostenolone (Dianabol, methandienone)

39

CAS: 3704-09-4

 

Mibolerone

40

CAS: 965-93-5

Methyltrienolone (Metribolone)

41

CAS: 5197-58-0

Methylstenbolone

42

CAS: 5630-53-5

Tibolone

43

CAS: 521-11-9

Mestanolone

44

CAS: 521-18-6

Stanolone (androstanolone)

45

CAS: 434-07-1

Oxymetholone (Anadrol)

46

CAS: 53-39-4

Oxandrolone (Anavar)

47

CAS: 10418-03-8

stanozolol (Winstrol)

48

CAS: 6157-87-5

Trestoloneacetaat

49

CAS: 853-23-6

Dehydroisoandrosterone 3 acetaat

50

CAS: 53-43-0

Dehydroepiandrosterone (DHEA)

51

CAS: 481-29-8

Epiandrosterone

52

CAS: 566-19-8

7-Keto-dehydroepiandrosterone

53

CAS: 76822-24-7

1-DHEA

 

Populaire SARMs u mag ook van houden:

Productnaam

CAS No.

Mini Order

Ostarine; Mk-2866; Enobosarm

841205-47-8; 1202044-20-9

1-10g

Andarine (s-4)

401900-40-1

1-10g

Andarine (gtx-007)

401900-40-1

1-10g

Mk-677; Ibutamoren

159752-10-0

1-10g

Lgd-4033

1165910-22-4

1-10g

GW-501516 (cardarine)

317318-70-0

1-10g

AICAR

2627-69-2

1-10g

SR9009

137986-29-9

1-10g

SR9011

1379686-30-2

1-10g

Rad-140

118237-47-0

1-10g

Flibanserin

167933-07-5

1-10g

Phenotropil

77472-70-9

1-10g

Coluracetam

135463-81-9

1-10g

Sunifiram

314728-85-3

1-10g

CRL 40028/Carphedone

63547-13-7

1-10g

Pirfenidone

53179-13-8

1-10g

 

 

11.Contact:

 

Ben

 

E-mail: sinosource6666@gmail.com

WhatsApp: +86-13657291547

Wickr: Sinosource

 

Aarzel niet om me te contacteren als u geinteresseerd in bent of een andere vragen, vereiste hebt. Welkom allen!

 

Vet Verlies Injecteerbaar 99% Peptides HGH Fragment 176-191 2mg/-Flesjepeptides poedert Gewichtsverlies 0

 

Contactgegevens
Ben

Telefoonnummer : Wickr: sinosource

WhatsApp : +https://api.whatsapp.com/send?phone=8613657291547