De witte Anabole Steroïden van het Poedertestosteron, Testosteron Cypionate voor de Spierbouw

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: YW
Certificering: ISO9001, USP, GMP, KOSHER
Modelnummer: 58-20-8
Min. bestelaantal: 10 gram
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Discreet vermomd pakket of zonodig
Levertijd: 3-7 werkdagen
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, T/T, Bitcoin
Levering vermogen: 5000 kg/month
CAS:: 58-20-8 Mw:: 400.59
MF:: C27H40O3 EINECS:: 200-368-4
Verschijning:: Wit poeder Gebruik:: Bodybuilding
Hoog licht:

Testosteron Steroid Hormoon

,

mannelijk hormoontestosteron

Gezond Ruw Wit Steroid Poedertestosteron Cypionate voor de Spierbouw

 

Snelle details:

                                                                                

 

Productnaam Testosteron Cypionate
Alias Testosteron Cyclopentylpropionate, testcyp
Synoniemen Het Propionaat van testosteroncypionate; Testosteron Cyclopentylpropionate; Testosteron Cypionate; Testosteron 17Beta- Cyclopentanepropionate; Testosteron 17Beta-Cypionate; 17- (cyclopentyl-1-Oxopropoxy) androst-4-Engels-3-; 17b- (3-cyclopentylpropanoyloxy) androst-4-Engels-3-; 17b-Hydroxy-4-androsten-3-één, Cyclopentanepropionate
CAS 58-20-8
MF C27H40O3
Mw 412.61
Einecs 200-368-4
Specificatie 1kg/foliezak of als uw vereiste
Zuiverheid (HPLC) 99%min
Verschijning wit kristallijn poeder
Rang Farmaceutische Rang
Levertijd Binnen 12hours na uw betaling
Levertijd 3-7 werkdagen
Verpakking Zeer discreet of als uw vereiste
Het verschepen UPS/DE POST VAN HKEMS/VAN CHINA.
De naverkoopdienst 24/7 online voor u om problemen op te lossen.
Betaling Western Union, Moneygram, T/T, Bitcoin
Exportmarkten Worldwilde

 

Beschrijving:

 

Het testosteron is het primaire mensen seksuele hormoon, dat direct testikels en prostate ontwikkeling beïnvloedt, een grote invloed bij de bouw van het spierweefsel, de beendichtheid en de sterkte heeft. Voorts is het testosteron grotendeels de oorzaak van dozens functies in menselijk lichaam: de gemeenschappelijke gezondheid, welzijn, verbeterde libido, energie, immuniteit, die Osteoporose (verlies met beendichtheid) verhinderen, en mogelijke bescherming tegen hartkwaal. Het handhaven van hogere testosteronniveaus in is bejaarden getoond om vele parameters te verbeteren die worden verondersteld om hart- en vaatziekterisico, zoals verbeterde magere lichaamsmassa, verminderde diepgewortelde vette massa, verminderde totale cholesterol, en glycemic controle te verminderen.

Het bepaalt niet alleen geslachtsverschillen, maar bijvoorbeeld, regelt de bevolking van thromboxane A2 receptoren op megakaryocytes en plaatjes en vandaar plaatjesamenvoeging in mensen. Het is de oorzaak van gedrag, stemming, romantische verhoudingen, vanaf rapporten kan het zelfs dragerkeus beïnvloeden. De studies rapporteren dat de aandacht, het geheugen, en de ruimtecapaciteit zeer belangrijke cognitieve die functies door testosteron in mensen worden beïnvloed zijn. Het inleidende bewijsmateriaal stelt voor dat de lage testosteronniveaus een risicofactor voor cognitieve daling en misschien voor zwakzinnigheid van het type van Alzheimer, een zeer belangrijk argument in de geneeskunde van de het levensuitbreiding voor het gebruik van testosteron in anti-veroudert therapie kunnen zijn.

 

Het testosteron als natuurlijk productdrug en één van de wijdst gebruikte anabole steroïden, zijn de geschiktste keus voor een verwijzingsdrug waarbij al anderen zullen worden vergeleken. En terwijl het volledig mogelijk is om maximaal-efficiënte steroid cycli te construeren zonder testosteron aan te wenden, het meest doe dit, maar in plaats daarvan gebruiks geen testosteron als hun stichting. Één van beide benadering kan volledig correct zijn.

 

Als bodybuilding drug, wordt het testosteron bijna altijd gebruikt als injecteerbare ester, wegens slechte mondelinge biologische beschikbaarheid en de ongeschiktheid van hoge dosis transdermal of sublingual levering. Het testosteron wordt ook verstrekt als injecteerbare opschorting.

 

De bespreking is hier in verwijzing naar deze injecteerbare voorbereidingen. Farmacologisch, handelt het testosteron zowel via de androgen receptor als via andere middelen. In de praktijk, wordt het gevonden om synergistically zowel met die anabole die steroïden als Klasse I worden gecategoriseerd als die te combineren gecategoriseerd als Klasse II, en zoals hebbend met gemengde activiteiten daarom beschreven.

 

COA:

 


TESTpunten

SPECIFICATIE

RESULTATEN

Beschrijving

: Wit of bijna Wit Kristallijn Poeder

Oplosbaarheid

: Praktisch onoplosbaar in water, vrij oplosbare stof in aceton
 
en in alcohol, oplosbaar in vettige oliën.

Identificatie

: IRL

Positief

Analyse (op droge bsis)

: 97.0~103.0%

98.57%

Specifieke Omwenteling

: +84°~+90°

+85.9°

Verlies bij het Drogen

: 0.5%max

0,31%

Verwante Substanties

: Om het even welke onzuiverheid: 0.5%max

<0>
 
Totaal: 1.0%max

<1>
 
Veronachtzamingsgrens: 0.05%max

<0>
     

Conclusie

De specificatie is met BP2005-norm in overeenstemming

 

Toepassingen:


Het testosteron cypionate is een steroid hormoon van androgen en in zoogdieren gevonden en andere gewervelde dieren, testosteron wordt cypionate hoofdzakelijk afgescheiden in de tests van post en de eierstokken van wijfje, hoewel het kleine bedrag ook door de bijnieren wordt afgescheiden, testosteron cypionate is het hormoon van het principe mannelijke geslacht en anabole steroïden.


Het testosteron cypionate speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling van mannelijk reproductief weefsel zoals de testikel en prostates.in-toevoeging, is het testosteron cypionate essentieel voor gezondheid en welzijn evenals wordt de preventie van osteoporose, testosteron cypionate behouden door de meeste gewervelde dieren, hoewel de vissen lichtjes een verschil van geroepen ketotestosterone 11 maken.


Het is ook belangrijk om te herinneren dat het gebruik van een injecteerbaar testosteron snel endogene testosteronproductie zal onderdrukken. Het is daarom verplicht om een juiste postcyclustherapie, het constisting van HCG en Clomid of Nolvadex bij de conclusie van een cyclus te voltooien. Dit zou de gebruiker moeten helpen een sterke „neerstorting“ vermijden wegens hormonale onevenwichtigheid, die van veel van de nieuwe spiermassa en de sterkte kan weg ontdoen. Dit is geen twijfel de reden waarom vele atleten zeer teleurgesteld eisen te zijn met het eindresultaat van steroid gebruik, aangezien er vaak slechts een lichte permanente aanwinst is als anabolics verkeerd wordt beëindigd. Natuurlijk kunnen wij niet verwachten om elk pond van nieuw lichaamsgewicht na een cyclus te behouden. Dit is vooral waar wanneer wij sterke (aromatiserende) androgen zoals testosteron terugtrekken, aangezien een aanzienlijke daling in gewicht (en sterkte) als behouden water moet worden verwacht wordt afgescheiden. Dit zou niet van veel belang moeten zijn; in plaats daarvan zou de gebruiker zich op de therapie van de assistentdrug moeten concentreren om de stevige massa onderaan te bewaren. De een andere manieratleten hebben gevonden om de „neerstorting“ te verminderen, is aan eerst vervangen het testosteron met mildere anabool als deca-Durabolin. Deze steroïden worden alleen beheerd, bij een typische dosering (200-400mg per week), voor de volgende maand of twee. Bij dit „het stappen - onderaan“ procedure probeert de gebruiker om het waterige grootste deel van een sterk testosteron in de stevigere gespierdheid te veranderen die wij met nandrolonevoorbereidingen hebben gezien. In vele gevallen blijkt deze praktijk zeer efficiënt te zijn. Natuurlijk moeten ons wij herinneren om assistentdrugs bij de conclusie nog toe te dienen, aangezien de endogene testosteronproductie niet tijdens de Deca-therapie zal terugkaatsen.


Dit injecteerbare product is de externe leverancier van testosteronhormoon. Zoals wij het weten zijn de steroïden injectables krachtiger dan de pillen. Maar de steroïden worden injectables genomen in het het stapelen procédé, zodat het bovenmatige oestrogeen dat uit die injectables wordt geproduceerd, niet de gebruikers berokkent.


Maar de testosteronesters vergen een andere te stapelen steroïden niet. De testosteronproducten verstrekken extra energie zonder enige bijwerking.
Het zijn olie baseerde goed het testosteron injectables effect zeer aan de beginnergebruikers. In tegenstelling tot veel van de steroïden die zij niet net mengen nadat de injectie geduwd=wordt= in lichaam. Onder de diverse testosteronesters en de mengsels heeft dit type van ester zijn plaats volkomen gemaakt. Ondanks het zijn de mildste ester die wordt het testosteronniveau in lichaam met het verhoogde energieniveau en de spieren is gestegen. Met juist gebruik van dit product in cyclusproces verstrekt dit product het beste effect in tegenstelling tot om het even welk soort steroïden. De test Cypionate is beschikbaar in 10ml-flesjes. Elke milliliter deze ester bevat 200 mg-elementen. Hebben enkel injectables om de grote gevolgen in uw lichaam te zien en te voelen.

 

Gebruik en Dosering

 

Testosteron die de meest efficiënte massabouwer zijn er, stapelt goed met vrijwel alles en kan alleen voor aanzienlijke toenamen in zowel spiermassa als sterkte worden gebruikt zijn. Indien gebruikt in combinatie met andere anabool-androgene steroïden, omvatten de punten van keus dianabol, primobolan, equipoise en deca-Durabolin.

 

Cypionate kan met samenstellingen buiten deze degenen worden gestapeld, maar de gebruiker zou zijn of haar doelstellingen moeten beoordelen en beslissen welke steroïden en het gaan welke soorten aanwinsten bewerkstelligen. Voor massa, is het testosteron uitstekende keus, en meer testosteron zou over het stapelen met andere samenstellingen voor dat uitdrukkelijke doel moeten worden verkozen. Waterbehoud te minimaliseren, kunnen bepaalde steroïden worden verkozen en dit is een goed besluit, aangezien meer testosteron niet deze kan verminderen water bereikt (en kan in feite hen slechter slechts veroorzaken om te worden). Dit is één voorbeeld van hoe stapelen cypionate (of een ander testosteron) zeer voordelig kan zijn. Nochtans, voor het eerst is de gebruiker, een geadviseerde cyclus slechts testosteron, en cypionate is een goede keus. Nogmaals, wegens zijn extreme lengte van actie en capaciteit om stabiele steroid bloedniveaus te handhaven terwijl het minimaliseren van injectiefrequentie.

 

Het testosteron die atleet gebruiken zou met een verscheidenheid van assistentdrugs vertrouwd moeten zijn voor het geval dat het oestrogeen met elkaar in verband bracht de bijwerkingen zoals gyno plaatsvinden. Nolvadex, clomid, en HCG zijn punten die u waarschijnlijk op hand zult willen houden, of om tijdens uw cyclus, of voor postcyclustherapie te gebruiken.

De dosissen 200-100mg een week zijn gemeenschappelijk gebruikend testosteron cypionate, met uitstekende resultaten gevonden bij ongeveer 500 mg of minder voor het eerst gebruiker centraal en tussen 500-1000mg wekelijks voor de meer gevorderde atleet. De testosteronstapels goed met om het even wat en is ook groot wanneer alleen gebruikt. Wanneer gestapeld met een andere anabool-androgene steroid, kunnen de verschillende androgene gevolgen worden gezien. Het gebruiken zal cypionate regeneratieve capaciteit evenals opleidingsaggressiviteit verbeteren die in aanzienlijke toenamen in totale sterkte tijdens de cyclus resulteert.

 

Gevolgen van Testosteron Cypionate


Met een goed-geplande cyclus van Testosteroncypionate, bijna kan elk anabool steroid voordeel worden verkregen. Voor de atleet buiten het seizoen, kan meer magere spiermassa met minder lichaamsvetaanwinst worden gebouwd. te groeien, moet u genoeg calorieën verbruiken en de vette aanwinst zal voorkomen, maar het Testosteron Cypionate zal verzekeren de piek van uw gewichtsaanwinst het gewicht is u wilt.

 

Terwijl het ophopen gebruik het buiten het seizoen gemeenschappelijkst is, kunnen de gevolgen van Testosteron Cypionate tijdens de scherpe fase ook enorm gunstig zijn. Tijdens deze periode van gebruik, kunnen wij veel meer mager spierweefsel bewaren dat anders zou verloren worden. om lichaamsvet te verliezen, moeten wij meer calorieën branden dan wij verbruiken en dit kan en vaak tot spier en sterkteverlies leidt. Verder, is langer en harder u de meer spier op dieet en de sterkte zal in gevaar zijn, maar wegens de trekken van Testosteron Cypionate-is de spierweefsel en sterkte beschermd.

 

Ongeacht het doel van gebruik, het Testosteron Cypionate prestatiesverhoging door zijn capaciteit bepaalt om terugwinning en duurzaamheid te bevorderen. Met een prestatieniveaudosis Testosteron Cypionate kan uw lichaam sneller terugkrijgen en u zult niet zoals snel afmatten. Dit zal u aan langer en hardere training toestaan, en meer vooruitgang kan worden geboekt. Dit is prestatiesverhoging bij zijn beste!

 

Verwante producten:

 

Productnaam CAS No.
Testosteronreeks
Testosteron Enanthate CAS 315-37-7
Testosteronbasis CAS 58-22-0
Testosteronacetaat CAS 1045-69-8
Testosteronpropionaat CAS 57-85-2
Testosteron Cypionate CAS 58-20-8
Testosteron phenylpropionate CAS 1255-49-8
Testosteron Isocaproate CAS 15262-86-9
Testosteron Decanoate CAS 5721-91-5
Testosteron Sustanon 250 /
Testosteron Undecanoate CAS 5949-44-0
Fluoxymesterone (Halotestin) CAS 76-43-7
17-Methyltestosterone CAS 58-18-4
Mestanolone CAS 521-11-9
Mesterolone (Proviron) CAS 1424-00-6
Mondelinge Turinabol CAS 2446-23-3
17a-methyl-1-testosteron CAS 65-04-3
Clostebolacetaat (Turinabol) CAS 855-19-6
1-testosteron CAS 65-06-5
Nandrolonereeks
Nandrolone CAS 434-22-0
Nandrolone Decanoate (DECA) CAS 360-70-3
Nandrolone Phenypropionate (Durabolin) CAS 62-90-8
Stanolone (Androstanolone) CAS 521-18-6
Mibolerone CAS 3704-09-4
Nandrolone Propionbate CAS
Nandrolone Cypionate CAS 601-63-8
Trenbolonereeks
Trenboloneacetaat (Finaplix h/Revalor-H) CAS 10161-34-9
Trenbolone Enanthate CAS 10161-33-8
Metribolone (Methyltrienolone) CAS 965-93-5
(Het parabolan) Carbonaat van Trenbolonehexahydrobenzyl CAS 23454-33-3
Trenbolonebasis CAS 10161-33-8
Tibolone CAS 5630-53-5
Boldenonereeks
Boldenonebasis CAS 846-48-0
Boldenone (Equipoise) Undecylenate CAS 13103-34-9
Boldenoneacetaat CAS 2363-59-9
Boldenone Cypionate CAS 106505-90-2
Mondelinge Steroïden
Oxymetholone (Anadrol) CAS 434-07-1
Oxandrolone (Anavar) CAS 53-39-4
Stanozolol (Winstrol) CAS 10418-03-8
Stanozolol (Winstrol) Micro- Poeder CAS 10418-03-8
Dianabol (Metandienone) CAS 72-63-9
Drostanolonereeks
Drostanolonepropionaat (Masteron) CAS 521-12-0
Drostanolone Enanthate CAS 472-61-1
Methasterone (Superdrol) CAS 3381-88-2
Methenolonereeks
Methenolone Enanthate CAS 303-42-4
Methenoloneacetaat/Primobolan CAS 434-05-9
Anti-oestrogeensteroïden
Tamoxifen CAS 10540-29-1
Tamoxifencitraat (Nolvadex) CAS 54965-24-1
Clomiphenecitraat CAS 50-41-9
Toremifenecitraat CAS 89778-27-8
Exemestane (Aromasin) CAS 107868-30-4
Formestane CAS 566-48-3
Anastrozole (Arimidex) CAS 120511-73-1
Letrazole (Femara) CAS 112809-51-5
Geslachtsverhoging
Cialis (Tadalafil) CAS 171596-29-5
Sildenafilcitraat () CAS 171599-83-0
Sildenafil Mesylate /
Vardenafilwaterstofchloride (Levitra) CAS 224785-91-5
HCL CAS 119356-77-3
Dutasteride (Avodart) CAS 164656-23-9
Finasteride CAS 98319-26-7
Yohimbinehcl CAS 65-19-0
Oplosmiddelen voor Steroïden
Benzyl Benzoate CAS 120-51-4
Benzyl Alcohol CAS 100-51-6
De Olie van het druivenzaad CAS 85594-37-2
Ethyloleaat CAS 111-62-6
Guaiacol CAS 90-05-1
Polysorbate 80 (Tween 80) CAS 9005-65-6
Polyethyleenglycol (PIN) CAS 25322-68-3
Propyleenglycol CAS 57-55-6
MCT-Olie  
SARM-Reeks
Mk-2866 (Ostarine, Enobosarm) CAS 841205-47-8
GW501516 (gsk-516, Cardarine) CAS 317318-70-0
Mk-677 (Ibutamoren) CAS 159634-47-6
S-4 (Andarine, gtx-007) Cas401900-40-1
Lgd-4033 Cas1165910-22-4
SR9009 Cas1379686-30-2
SR9011 Cas1379686-29-9
Yk-11 Cas431579-34-9
RAD140 CAS1182367-47-0
AICAR (Acadesine) CAS 2627-69-2
Polypeptidehormonen
CJC1295 zonder DAC CAS 863288-34-0
CJC1295 met DAC CAS 863288-34-0
Hexarelin CAS 140703-51-1
MGF  
PINmgf  
MT-1 CAS 75921-69-6
MT-2 CAS 121062-08-6
Ghrp-2 CAS 158861-67-7
Ghrp-6 CAS 87616-84-0
Ipamorelin CAS 170851-70-4
Sermorelin CAS 86168-78-7
Oxytocin CAS 50-56-6
TB500 CAS 77591-33-4
Pentadecapeptide BPC 157  
AOD 9604 CAS 221231-10-3
Triptorelin CAS 57773-63-4
Tesamorelin CAS 218949-48-5
DSIP CAS 62568-57-4
Selank  
PT141 CAS 189691-06-3
Gonadorelin CAS 34973-08-5
Epitalon 307297-39-8
IGF-1 LR3 1mg
Gdf-8 1mg
Follistatin 344  
Vet Verlies
T3 het natrium/Cytomel van /Liothyronine CAS 55-06-1
T4/L-Thyroxine Natriumzout CAS 25416-65-3
L-Carnitine CAS 541-15-1
DMAA CAS 13803-74-2
Theobromine CAS 83-67-0
Synephrine CAS 94-07-5
Rimonabant CAS 168273-06-1
Lorcaserinhcl CAS 846589-98-8
CLA (Vervoegd Linoleic Zuur) CAS 2420-56-6
Orlistat  


Verpakking & Levering Procédé:


1 voldoende voorraad, zodat kunnen wij levering onmiddellijk bij de eigenlijke dag wanneer de betaling ontvang.


2 verfijnde en professionele logistische agent. Wij nemen de verantwoordelijkheid om onze klanten te voorzien van snelle levering en het verschepen te beveiligen.


3 goedgetraind en gedisciplineerd inpakkend team. Unieke manieren om 10 gram aan 100kg-poeder aan uw bestemming in één keer te verschepen. De snelle en discrete verzending zou voor Gewaarborgde douanepas kunnen worden geschikt.


4 de verpakkingsbeelden en het vastspijkeren de code worden verstrekt binnen 18 uren na het ontvangen van de betaling. De bijgewerkte het volgen informatie zal elke andere dag worden verstrekt.


5 de naverkoopdienst: Om het even welke vragen of problemen na het ontvangen van het product, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren. De problemen voor u onmiddellijk worden opgelost.

 

Concurrentievoordelen:

 

1. Ons bedrijf is een beroemde farmaceutische fabrikant, die zich in ruw steroid poeder in Vasteland China specialiseren. Het is niet alleen de belangrijke fabrikant van steroïdenpoeder en over de hele wereld farmaceutische grondstoffen op het centrale gebied van China maar ook de uitvoer. Alle poeder is fabriek die direct leveren.

 

2. Onze producten zijn uitgevoerd naar Duitsland, Noorwegen, Polen, Finland, Spanje, het UK, Frankrijk, Rusland, de V.S., Brazilië, Mexico, Australië, Japan, Korea, Thailand, Indonesië, Uruguay en veel andere landen. De maandelijkse output is over 100kgs. Wij koesteren een groot aantal loyale klanten die op gymnastiekgebieden etc. dienen, atletengebieden, medische instelling, klinieken.

 

3. Hoogste kwaliteitsproducten met het concurrerendste tarief. De vrije steekproeven zijn beschikbaar.

 

4. Goed vermomde verpakking. Snel en veilige levering door DHL, TNT, Fedex, HKEMS, UPS, enz.

 

5. Flexibele betalingstermijnen.

 

6. Exclusieve klantenservice en de 24/7 online geschikte en nuttige Naverkoopdienst.

 

Hoe te om een orde te plaatsen:

 

 
Stap 1 Naam wat uw behoefte (die product, hoeveelheid)
Stap 2 De volledige betaling worden gedaan zodra wij aan een overeenkomst over alle details komen.
Stap 3 Het pakket uit op ontvangstbewijs van betaling worden verscheept.
Stap 4 De informatie over pakket worden aangeboden (Foto, het volgen aantal)
Stap 5 Tot slot zou u het pakket in 5~9 dagen worden.

 

 

 

Om het even welke vraag, pls voelt vrij om aan me te contacteren.

 

E-mail: sinosource6666@gmail.com    Whatsapp: +86-13657291547

Contactgegevens
Ben

Telefoonnummer : Wickr: sinosource

WhatsApp : +https://api.whatsapp.com/send?phone=8613657291547