NPP van USP Standaardsteroïdenpoeder CAS 62-90-8 Nandrolone Phenylpropionate

Basisinformatie
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: YW
Certificering: ISO9001,BRC,KOSHER
Modelnummer: 62-90-8
Min. bestelaantal: 10g
Prijs: negotiate
Verpakking Details: foliezakken
Levertijd: 1-2 dagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, Transferwise, BTC
Levering vermogen: 100kg/week
Productnaam: Nandrolone Phenylpropionate Mw: 406.56
MF: C27H34O3 Zuiverheid: boven 98%
Apprarance: Wit Kristallijn Poeder Verpakking: 1kg/bag (Aluminiumfoliezak die verpakken)
MOQ: 10g e-mail: sinosource6666@gmail.com
Whatsapp: +86-13657291547 Wickr: sinosource
Hoog licht:

NPP Nandrolone Phenylpropionate Poeder

,

NPP van USP Standaardsteroïdenpoeder

,

62-90-8 NPP Steroïdenpoeder

Nandrolone Phenpropionate is een korte acterennandrolone, een stuk waarvan in oestrogeen zal worden omgezet, en de bijwerkingen van progesterone (gelijkend op de bijwerkingen van oestrogeen) zullen voorkomen. Geen levergiftigheid. Het heeft sterke synthetische capaciteit, kan spier en gewicht snel verhogen, heeft geen duidelijke androgen bijwerkingen, en kan gezamenlijke pijn verlichten

Nandrolone Phenpropionate is een gewijzigde vorm van nandrolone, waarin de carboxylic zure ester (phenylpropionate) met 17 - β - hydroxy groep is verbonden. De geëstrificeerde steroïden hebben minder polariteit dan vrije steroïden en in het injectiegebied langzamer geabsorbeerd. Eens in het bloed, wordt de ester verwijderd om een vrije (actieve) norone te produceren. De geëstrificeerde steroïden worden ontworpen om het therapeutische venster na beleid uit te breiden, die minder frequente injecties toestaan dan vrij (unesterified) steroïden. De versiepiek van norone werd bereikt 24-48 uren na injectie van norone phenylpropionate in de diepe spier, en verminderde aan dicht bij het basislijnniveau binnen één week.

Nandrolone Phenylpropionate (NPP voor plotseling) is Anabole Steroïden die heel wat aandacht onlangs hebben gekregen, is het fundamenteel een korte acterenversie van Deca. De gebruikers rapporteren nochtans dat met NPP er minder waterbehoud dan met Deca is en het „sluit u niet“ zoals hard. Er zijn vele voordelen aan het gebruiken van NPP over Deca, nochtans is het één nadeel de injectiefrequentie toe te schrijven aan zijn kortere halveringstijd. NPP zou om de 2 dagen moeten worden ingespoten om stabiele bloedniveaus te bereiken.

Nandrolone Phenylpropionate draagt vele positieve trekken die aan vele anabole steroïden gelijkaardig zijn. Nochtans, draagt deze samenstelling ook functionele trekken die ver zullen zijn belangrijker dan wat sommige steroidal hormonen kunnen doen. De positieve functionele trekken van Nandrolone Phenylpropionate omvatten:

1. Verhoogd igf-1 Productie: Insuline-als de Groei factor-1 (igf-1) is een machtig anabool hormoon dat ook essentieel aan de bevoegdheid van ons lichaam aan terugwinning is. Dit is een hormoon dat bijna alle cellen binnen het menselijke lichaam beïnvloedt.

2. Remming van Glucocorticoids: Genoemd geworden spanningshormonen (cortisol) deze hormonen zijn essentieel aan ons gezondheid en welzijn. Nochtans, kunnen glucocorticoids spierverlies en vette aanwinst ook bevorderen wanneer zij dominant worden. De krachtige activiteit kan tot verhogingen van spanningshormonen leiden. De hormonen zoals Nandrolone kunnen de productie van spanningshormonen verminderen.

3. Verhoogd Stikstofbehoud: Al spierweefsel wordt samengesteld van 16%-stikstof. Als het behoud valt vallen wij in een katabole staat. Behouden wij meer anaboler wij blijven.

4. Verhoogde Eiwitsynthese: Dit verwijst naar het tarief waarin de cellen proteïnen, de bouwstenen van spierweefsel bouwen.

5. Verhoogde Rode bloedceltelling: De rode bloedcellen dragen zuurstof aan en door het bloed. De grotere efficiency resulteert in verbeterde spierduurzaamheid en terugwinning.

6. Verhoogde Collageensynthese & Been Minerale Inhoud: Dit verwijst naar de sterkte van beenderen en kraakbeen en de capaciteit om helende hulp te versterken en te verstrekken. Dit zal in verbindingen waar dan meer zo nergens anders houden.

Belangrijke Nota: Het is vaak bovengenoemd Nandrolone-krachtenwater in de verbindingen, daardoor verstrekkend hulp. Dit is niet fysisch mogelijk. Het is geen water, is het de verhoging van collageensynthese en been minerale inhoud die hulp verstrekt.

Het Nandrolone-hormoon is één van de waardevolste anabole steroïden van allen; bovenkant vijf zonder enige twijfel. Medisch zijn biedt een ongelooflijk hormoon, hoewel de Phenylpropionate-versie nooit is geweest de volledige kans te glanzen. Dit is niet wegens zijn minderwaardigheid, is het eenvoudig dat de medische wereld werkelijk meer dan één Nandrolone-hormoon niet vergt en Decanoate eenvoudig gekozen zijn is.

 

Als u om het even welke vragen hebt, gelieve te voelen vrij om me te contacteren:

E-mail: sinosource6666@gmail.com

Whatsapp: +86-13657291547

Contactgegevens
Ben

Telefoonnummer : Wickr: sinosource

WhatsApp : +8613657291547